SERS1612 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Απ τα λεγόμενα πλήρης σύγχυση!! Κάποιος που να γνωρίζει επί αυτού και να μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί βλέπω είμαστε πολλοί που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι γίνεται στην περίπτωση αυτή, πολλαπλών εργασιών δηλαδή στην ίδια έξοδο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ δεν κατάλαβα τι σε προβληματίζει. Θες να πας τράπεζα στέλνεις το αντίστοιχο μήνυμα. Μετά θες να πας αλλού, στέλνεις το αντίστοιχο μήνυμα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να απευθυνθείς στην πολιτική προστασία για διευκρινήσεις 2103359002 - 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Απ τα λεγόμενα πλήρης σύγχυση!! Κάποιος που να γνωρίζει επί αυτού και να μπορεί να μας διαφωτίσει γιατί βλέπω είμαστε πολλοί που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι γίνεται στην περίπτωση αυτή, πολλαπλών εργασιών δηλαδή στην ίδια έξοδο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛύσε καλύτερα την απορία σου αλλού. Αρκετά με το οφτοπικ στο θέμα των εφαρμογών. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 υπάρχει εφαρμογή που να καταγραφει όλες τις κλήσεις, μηνύματα, GPS, μηνύματα viber, whatsapp χωρίς να υπάρχει ένδειξη ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή που να τρέχει; πλέον ο μικρός πήρε κινητό και θέλω να τον ελέγχω που και που. Sent from my Mi A3 using Tapatalkεδώ κανείς; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Ουδέποτε στα παιδιά μου χρησιμοποίησα τέτοια πράγματα... Ιδεολογικά αντίθετος. Προσωπική μου άποψη και τέλος το οφ τοπικ. Αν υπάρχει εμπιστοσύνη, όλα διευθετουνται. Απλώς το αναφέρω, σεβαστή η κάθε άποψη. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 εδώ κανείς; Sent from my Mi A3 using TapatalkΥπάρχει το family link της Google το οποίο σου επιτρέπει να ορίζεις το πότε και πόσο θα μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό. Επίσης μπορείς να ελέγχεις ποιες εφαρμογές εγκαθιστά, ποιες χρησιμοποιεί και για πόσο χρόνο, καθώς και να απαγορεύεις την χρήση όποιας εφαρμογής θεωρείς ακατάλληλη. Τέλος μπορείς να ξέρεις ένα πάσα στιγμή που βρίσκεται το κινητό, άρα και το παιδί. Δε μπορείς όμως να διαβάζεις τα μηνύματα του σε καμία εφαρμογή, αν αυτό θέλεις. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 ok παιδιά ευχαριστώ ίσως τελικά δεν βάλω καμία. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Λύσε καλύτερα την απορία σου αλλού. Αρκετά με το οφτοπικ στο θέμα των εφαρμογών. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΉταν απορία κι άλλων όχι μόνο δικιά μου Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου Καλή συνέχεια... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 εχω messenger και facebook και μετα την αναβαθμιση του τελευταιου παιρνω και στα δυο ειδοποιησεις οταν μου στελνουν μηνυμα, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθουν οι ειδοποιησεις για τα μηνυματα στην εφαρμογη του facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 εχω messenger και facebook και μετα την αναβαθμιση του τελευταιου παιρνω και στα δυο ειδοποιησεις οταν μου στελνουν μηνυμα, υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθουν οι ειδοποιησεις για τα μηνυματα στην εφαρμογη του facebook;Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πολύ σπαστικό γιατί τις περισσότερες φορές 'χτυπάει' το Facebook το οποίο έχει ένα κάτι σαν beep για ήχο, και δεν το ακούς.!!!!!!!! Και δεν ξέρω τι φταίει, γιατί σταμάτησε να μου το κάνει με την τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας που πήρε το κινητό μου. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 καλα, εφτιαξα ενα macro στο macrodroid για να καθαριζει την ειδοποιηση του facebook με κειμενο "sent a message" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή truecaller? Με καλούν κ δεν μου χτυπάει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή truecaller? Με καλούν κ δεν μου χτυπάει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι, κανένα πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή truecaller? Με καλούν κ δεν μου χτυπάει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Έχει κάποιος πρόβλημα με την εφαρμογή truecaller? Με καλούν κ δεν μου χτυπάει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε την default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ψάχνω εφαρμογή για προσφορές από σουπερμάρκετ.Καποτε είχα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ψάχνω εφαρμογή για προσφορές από σουπερμάρκετ.Καποτε είχα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως ήταν η pockee? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μετά το τελευταίο update συμβαίνει αυτό, χτυπάει η ειδοποίηση κ μετά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Μετά το τελευταίο update συμβαίνει αυτό, χτυπάει η ειδοποίηση κ μετά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάνε τα γνωστά,clear data και στήσιμο - δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Γράψε στο play store "φυλλάδια" και διάλεξε. Εγώ προτιμώ το killdeals στο browser Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Μήπως ήταν η pockee? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΕυχαριστώ, αυτό ήταν. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Λεβέντςς ψάχνω εφαρμογή που να μετράει μοίρες γωνίας, αλφάδι ,κλπ κλπ , τι προτείνετε; κάτι δοκιμασμένο, βλέπω έχει πολλές και θέλω μια και καλή, άντε και δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Λεβέντςς ψάχνω εφαρμογή που να μετράει μοίρες γωνίας, αλφάδι ,κλπ κλπ , τι προτείνετε; κάτι δοκιμασμένο, βλέπω έχει πολλές και θέλω μια και καλή, άντε και δύο Εδω και χρόνια, χρησιμοποιώ την εφαρμογή Smart tools Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Ευχαριστω πολυ φιλε, οντως φαινεται πολυ καλη ,3,30 κοστος αλλα δεν βαριεσαι; ενας καφες ειναι ,τουλαχιστον θα κανω σωστα την δουλεια μου και χωρις διαφημισεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 πάντως τώρα που το αναφέρατε την αγόρασα αλλά ακουμπάω πχ το κινητό οριζόντια στο τραπέζι και δεν είναι ίσιο ενώ είναι. θέλει σήκωμα το κινητό λίγο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 εμενα δειχνει ισια φιλε ,μηπως θελει καποιο καλιμπραρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts