MAN0l0 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Γράψε στο playstore οι κωδικοί μου - διαχείριση κωδικών προσβασης Θα σου βγάλει μια εφαρμογή με μπλε φόντο και ένα άσπρο λουκέτο. Η εφαρμογή αυτή δεν ζητά δικαιώματα, δεν συνδέεται καν στο ίντερνετ. Κρατάει τα δεδομένα της τοπικά. Αν θέλεις να τα έχεις και σε άλλες συσκευές, παίρνεις μέσα από την εφαρμογή ένα αντίγραφο ασφαλείας το οποίο είναι κρυπτογραφημενο, το ανεβάζεις στο cloud (πχ drive) η ακόμα πιο απλά σε ένα στικακι και το κατεβάζεις σε όποια συσκευή θέλεις εφόσον φυσικά έχεις κατεβάσει την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πάντως και το Lastpass γραφει για trial περιοδο και για πληρωμη Premium $2/month ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γράψε στο playstore οι κωδικοί μου - διαχείριση κωδικών προσβασης Θα σου βγάλει μια εφαρμογή με μπλε φόντο και ένα άσπρο λουκέτο. Η εφαρμογή αυτή δεν ζητά δικαιώματα, δεν συνδέεται καν στο ίντερνετ. Κρατάει τα δεδομένα της τοπικά. Αν θέλεις να τα έχεις και σε άλλες συσκευές, παίρνεις μέσα από την εφαρμογή ένα αντίγραφο ασφαλείας το οποίο είναι κρυπτογραφημενο, το ανεβάζεις στο cloud (πχ drive) η ακόμα πιο απλά σε ένα στικακι και το κατεβάζεις σε όποια συσκευή θέλεις εφόσον φυσικά έχεις κατεβάσει την εφαρμογή. Εχει και εκδοση για σταθερο υπολογιστη ; Πιο πολυ για εκει το θελω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Εχει και εκδοση για σταθερο υπολογιστη ; Πιο πολυ για εκει το θελω Δεν γνωρίζω. Για android πάντως είναι κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς premium account. Παίζει θαυμάσια.Πάντως και το Lastpass γραφει για trial περιοδο και για πληρωμη Premium $2/month ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει και εκδοση για σταθερο υπολογιστη ; Πιο πολυ για εκει το θελω Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Το χρησιμοποιώ τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς premium account. Παίζει θαυμάσια. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Τότε προχωράω αν και μενα μου γραφει LastPass Premium Trial User : Expires in 4 weeks 1 day on November 29, 2018 Edited October 30, 2018 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το keepass στο κινητο και στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Και εγώ θα προτείνω το KeePass. Εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Keepass2android offline. Δωρεάν και ασφαλές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Passkeep από εμένα, δωρεάν.τα pro που ζητάνε οι άλλοι χρήματα τα έχει δωρεάν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Passkeep από εμένα, δωρεάν.τα pro που ζητάνε οι άλλοι χρήματα τα έχει δωρεάν Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δω κι αυτο. Ευχαριστω Αλλά θέλω να συγχρονίζεται ανάμεσα σε υπολογιστή και κινητό. Αυτό δεν νομίζω ότι το κάνει επειδή δεν έχει όνομα χρήστη αλλά μόνο κωδικό για να μπεις Edited October 31, 2018 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Θέλω να μεταφέρω τις φωτογραφίες από την εσωτερική μνήμη στην sd card αλλά χωρίς να τροποποιηθεί η ημερομηνία τους. Δοκίμασα copy και cut αλλά η ημερομηνία άλλαξε... Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η μεταφορά χωρίς να τροποποιηθεί η ημερομηνία...? **edit Τελικά έγινε με το total commander....!! Edited October 31, 2018 by zoid70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 κατεβαζει κανενας μεσα απο chrome με advanced download manager (adm) ; ή καποιον αλλο download manager (3rd party) ; να πατησει ενα link και να το παρει ο adm; γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ψαχνω ενα προγραμμα που να καταχωρω τα διαφορα password και προσωπικους αριθμους στον υπολογιστη και να μπορω να τα βλεπω και απο το κινητο. να συγχρονιζεται δηλαδη. Οχι να καταχωρουνται αμεσα οταν προσπαθεις να κανεις login , μονον να τα βλεπω Βρηκα το 1password , το δουλεψα μερικες μερες, με καλυπτει αλλα ανακάλυψα οτι μετα απο εναν μηνα χρησης θελει μηνιαια συνδρομη 2,99 $ Καποιο αντιστοιχο ελευθερο υπάρχει ; Έχω το safe in cloud ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud.free ) αγορασμένο. Συγχρονίζει υπολογιστή και κινητό, υποστηρίζει δακτυλικό αποτύπωμα, κουμπί στον crome στον υπολογιστή, και πληρώνεις μία φορά γιατί είναι με αγορά, και όχι με συνδρομή. Κατέβασε το δωρεάν για δοκιμή. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλά nine εννοείς αυτή την εφαρμογή φίλε μου...?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. :) Ναι, αυτή έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ψαχνω ενα προγραμμα που να καταχωρω τα διαφορα password και προσωπικους αριθμους στον υπολογιστη και να μπορω να τα βλεπω και απο το κινητο. να συγχρονιζεται δηλαδη. Οχι να καταχωρουνται αμεσα οταν προσπαθεις να κανεις login , μονον να τα βλεπω Βρηκα το 1password , το δουλεψα μερικες μερες, με καλυπτει αλλα ανακάλυψα οτι μετα απο εναν μηνα χρησης θελει μηνιαια συνδρομη 2,99 $ Καποιο αντιστοιχο ελευθερο υπάρχει ;Η μηνιαία συνδρομή για το 1password σου προσφέρει μόνο εισαγωγή καινούργιων passwords από το κινητό εάν έχεις την εφαρμογή στον υπολογιστή δε χρειάζεται. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Η μηνιαία συνδρομή για το 1password σου προσφέρει μόνο εισαγωγή καινούργιων passwords από το κινητό εάν έχεις την εφαρμογή στον υπολογιστή δε χρειάζεται. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει για να εμφανιζεται στο κινητο μια καταχωρηση που εκανες στον υπολογιστη, δεν χρειαζεται ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 για να εμφανιζεται στο κινητο μια καταχωρηση που εκανες στον υπολογιστη, δεν χρειαζεται ;Όχι δε χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ανανεωμένο play store σήμερα πρωί πρωί. Με χαλασε τη λίστα επιθυμιών τα έβλεπα όλα μαζεμένα τώρα τα έχει 1 1 αρκετά χρονοβόρο να δεις που παιζει έκπτωση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ανανεωμένο play store σήμερα πρωί πρωί. Με χαλασε τη λίστα επιθυμιών τα έβλεπα όλα μαζεμένα τώρα τα έχει 1 1 αρκετά χρονοβόρο να δεις που παιζει έκπτωση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλέπω καμία διαφορά. Έτσι είναι τα μενού εδώ και καιρό Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 https://syncthing.net/ Την εχω λατρεψει την εφαρμογη, δωρεαν και λειτουργει ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οσο καιρο την εχω. Προτεινεται με τα 2 χερια (συγχρονισμος φακελων κινητου-υπολογιστη) Δεν βλέπω καμία διαφορά. Έτσι είναι τα μενού εδώ και καιρό Η wishlist δεν ειναι ετσι εδω και καιρο. Ισως σε ελαχιστους επιλεγμενους λογαριασμους. Το υπολοιπο redesign επισης προωθειται σταδιακα, μου εχει ερθει αλλα ευτυχως η wishlist οχι ακομα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Σήμερα μου άλλαξε όλο ίσως το έχουν ελάχιστοι λογαριασμοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 https://syncthing.net/ Την εχω λατρεψει την εφαρμογη, δωρεαν και λειτουργει ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ οσο καιρο την εχω. Προτεινεται με τα 2 χερια (συγχρονισμος φακελων κινητου-υπολογιστη) Η wishlist δεν ειναι ετσι εδω και καιρο. Ισως σε ελαχιστους επιλεγμενους λογαριασμους. Το υπολοιπο redesign επισης προωθειται σταδιακα, μου εχει ερθει αλλα ευτυχως η wishlist οχι ακοματον server που τον βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στο site εχει ολες τις εφαρμογες. Επισης ειναι στο playstore, νομιζω στη σελιδα δε το αναφερει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therealdude00 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ανανεωμένο play store σήμερα πρωί πρωί. Με χαλασε τη λίστα επιθυμιών τα έβλεπα όλα μαζεμένα τώρα τα έχει 1 1 αρκετά χρονοβόρο να δεις που παιζει έκπτωση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ποια έκδοση έχεις? 12.3.19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 12.4.14 έχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts