tolisfz6 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) μόνο της ΕΡΤ έχει. Νόβα δεν βλέπω τίποτα... δεν καταλαβαίνω στο liveonsat απλά σε ποια κανάλια έχει τα ματς; δεν έχει λινκ; Ψαχνεις εφαρμογή για να σου δείχνει από ποια κανάλια προβάλλονται οι αγώνες? Ή ψάχνεις εφαρμογή για να παρακολουθείς αυτούς τους αγώνες? Sent from Lenovo Vibe P1 Edited September 22, 2018 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω αρχεία που έχουν κρατηθεί σε backup παλαιότερων Samsung συσκευών; Ή ο μόνος τρόπος είναι να τα κάνω επαναφορά και να δω μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες κλπ. μέσω του τωρινού τηλεφώνου; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Πείτε μια εφαρμογή για να επεξεργάζομαι φωτογραφίες και να τις βάζω ως wallpaper στο κινητό.να βάζεις φίλτρα κτλπ.σαν το wallpaper setter Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για αεροπορικα εισητηρια κτλ;;; Android παντα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Google translate, σε όλες μου τις συσκευές μπαίνει day 1 η εφαρμογή, πανάλαφρη, κι έχεις τα πάντα στο δευτερόλεπτο (με το offline dictionary). οντως, ωραιο το google translate, γαμει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ωραίο στόμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 δεν φαινεται καποιο στομα :confused: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 οντως, ωραιο το google translate, γαμει :lol: Εσύ ήθελες να το χρησιμοποιήσεις σαν λεξικό, για καμιά άγνωστη λέξη... Τι σχέση έχει αυτό που δείχνεις; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 εχει στο οτι οι μεταφρασεις που κανει σε φρασεις ειναι πραγματικα αθλιες, οπως το κλασσικο που λεω παντα: "in general" = "στο στρατηγο" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 εχει στο οτι οι μεταφρασεις που κανει σε φρασεις ειναι πραγματικα αθλιες, οπως το κλασσικο που λεω παντα: "in general" = "στο στρατηγο" :DΑν γυρίσεις τη συσκευή στα Αγγλικά δε θα έχεις αυτό το άθλιο Play Store. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης βλέπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Κάποια καλή εναλλακτική εφαρμογή για Facebook Είχα το swift for Facebook αλλα κατι εχει γινει και τα δειχνει διπλες οθονες σε 2-3 εκδοσεις που εχω βαλει μάλλον το κλείσανε το μαγαζί ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Κάποια καλή εναλλακτική εφαρμογή για Facebook Είχα το swift for Facebook αλλα κατι εχει γινει και τα δειχνει διπλες οθονες σε 2-3 εκδοσεις που εχω βαλει μάλλον το κλείσανε το μαγαζί !Simple Pro, πλήρες και ελαφρύ. Edited September 25, 2018 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Κάποια καλή εναλλακτική εφαρμογή για Facebook Είχα το swift for Facebook αλλα κατι εχει γινει και τα δειχνει διπλες οθονες σε 2-3 εκδοσεις που εχω βαλει μάλλον το κλείσανε το μαγαζί ! Swipe for Facebook,μια χαρά λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 ένα απλό PDF reader χωρίς διαφημίσεις? Είχα ένα αλλά δεν θυμάμαι πιο Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Google PDF Viewer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Δεν ήταν αυτό αλλά και αυτό μου κάνει ,ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή που αναλύει τα δεδομένα που καταναλώνονται μέσω wifi? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reeder Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή που αναλύει τα δεδομένα που καταναλώνονται μέσω wifi? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.glasswire.android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή που αναλύει τα δεδομένα που καταναλώνονται μέσω wifi? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkMy data manager - data usage https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmy+data+manager&pcampaignid=APPU_1_K9SrW-T-DuqqrgS5qL-YDw Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Έχετε να προτείνετε εφαρμογή που αναλύει τα δεδομένα που καταναλώνονται μέσω wifi? Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατ αρχάς ψάξε μήπως η συσκευή σου έχει αυτό που ζητάς διαφορετικά υπάρχουν σχετικά apps το λέω αυτό γιατί π.χ. η δικιά μου samsung galaxy S8+ έχει 2 τέτοιους μετρητές ένα για το wifi και ένα για τα data Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Οκ παιδια ευχαριστω. Θα τα κοιταξω ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Έχει "ασπρίσει" πολύ το play store,εδώ και λίγες ημέρες ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 ναι, και οχι μονο αυτο, ολες οι εφαρμογες της google αν χρησιμοποιεις, νεα κολπα, material design κλπ, θα βαλουν ομως ειπαν και dark mode σε οσους το προτιμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Έχει "ασπρίσει" πολύ το play store,εδώ και λίγες ημέρες ή μου φαίνεται; Ναι όπως όλα της Google. Ακόμα και το calculator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 ναι, και οχι μονο αυτο, ολες οι εφαρμογες της google αν χρησιμοποιεις, νεα κολπα, material design κλπ, θα βαλουν ομως ειπαν και dark mode σε οσους το προτιμουν Στο YouTube μου άνοιξε η επιλογή για dark theme πριν 2 με 3 μέρες και ξεκουράστηκαν τα μάτια μου. Ελπίζω σύντομα να το δώσει και στα άλλα γιατί είναι πολύ δύσκολο, με τόσο πολύ άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts