alex222800 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 όχι βέβαια Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην είσαι απόλυτος ! Γίνεται σε κάποιες συσκευές αλλά χρειάζεται Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ασχολούμαι με root. Η εγγύηση πάνω απ όλα..... :)Υπάρχουν και συσκευές που δεν χάνεις εγγύηση αν κάνεις ροοτ. Δεν παίρνουμε όλοι Samsung, οπότε μην γενικευεις. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Ανάλογα. Στο s7 edge "κλάταρε" η πλακέτα τον 4ο μήνα. Τι θα έκανα αν ήμουν root??? Οποτε σιγουριά πάνω απ όλα (γνώμη μου)σορυ για το οφτοπικ,και κουβέντα να γίνεται, αλλά αφού κλαταρε η πλακέτα τι νόημα έχει αν ήσουν ρουτ η όχι? Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουν αν είσαι ρουταρισμενος η όχι σε κινητό που είναι τούβλο με καμένη πλακέτα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 σορυ για το οφτοπικ,και κουβέντα να γίνεται, αλλά αφού κλαταρε η πλακέτα τι νόημα έχει αν ήσουν ρουτ η όχι? Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουν αν είσαι ρουταρισμενος η όχι σε κινητό που είναι τούβλο με καμένη πλακέτα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 σορυ για το οφτοπικ,και κουβέντα να γίνεται, αλλά αφού κλαταρε η πλακέτα τι νόημα έχει αν ήσουν ρουτ η όχι? Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουν αν είσαι ρουταρισμενος η όχι σε κινητό που είναι τούβλο με καμένη πλακέτα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το σκέφτηκα αλλά με αυτό που ανέφερα θέλω να πω πως υπάρχουν απρόοπτα. Σε μένα ή πλακέτα (δεν ξέρω αν έχουν την δυνατότητα επισκευής ή οτιδήποτε άλλο) σε άλλους (πολλούς) η οθόνη κλπ. Προσωπικά δεν ρισκάρω. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχουν και συσκευές που δεν χάνεις εγγύηση αν κάνεις ροοτ. Δεν παίρνουμε όλοι Samsung, οπότε μην γενικευεις. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Προσωπικά δεν κατάλαβα το ποστ σου. Εξαφανίζεις το μέρος της απάντησής μου που γράφω ΓΝΏΜΗ μου για να πεις ότι γενικευω? Εξυπνάδα? Κάτι χειρότερο? Μόνο εσύ ξέρεις. Υ. Γ. Ξέρω πως υπάρχουν συσκευές που δεν χάνουν την εγγύηση αλλά αν και με καλή κάμερα, ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΤΑ SAMMY (δυστυχώς). Και πάλι γνώμη μου. Παραθέτω ολόκληρη την απάντησή μου σε περίπτωση που σου ξέφυγε κάτι...... Ανάλογα. Στο s7 edge "κλάταρε" η πλακέτα τον 4ο μήνα. Τι θα έκανα αν ήμουν root??? Οποτε σιγουριά πάνω απ όλα (γνώμη μου) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Υπαρχει εφαρμογη που μπορω να βλεπω την κατασταση υγειας της μπαταριας αλλα και τους κυκλους φορτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Υ. Γ. Ξέρω πως υπάρχουν συσκευές που δεν χάνουν την εγγύηση αλλά αν και με καλή κάμερα, ΔΕΝ ΦΤΆΝΟΥΝ ΤΑ SAMMY (δυστυχώς). Το Nexus 6P είχε ισάξια κάμερα με την ναυαρχίδα της Samsung εκείνης της εποχής. Το Pixel 2 έχει ισάξια κάμερα (αν όχι ανώτερη) από την κάμερα της ναυαρχίδας της Samsung, όπως πάρα πολύ κάμερα έχει και το Oneplus 5. Όλες οι συσκευές που αναφέρω δεν χάνουν την εγγύηση τους αν τις rootάρεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Το Nexus 6P είχε ισάξια κάμερα με την ναυαρχίδα της Samsung εκείνης της εποχής. Το Pixel 2 έχει ισάξια κάμερα (αν όχι ανώτερη) από την κάμερα της ναυαρχίδας της Samsung, όπως πάρα πολύ κάμερα έχει και το Oneplus 5. Όλες οι συσκευές που αναφέρω δεν χάνουν την εγγύηση τους αν τις rootάρεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Pixel 2 είναι +200€ από το s8+ Το 1+5 έχει πολύ καλή κάμερα αλλά όχι σαν του s8. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά πως γίνεται να βγάλω εντελώς τον λογαριασμό μου στο Google play? Έχω μια συσκευή lenovo που θέλω να την δώσω σε κάποιον αλλά δεν θα το γυρίσω εργοστασιακες. Μόνο να βγει ο λογαριασμός μου στο play θέλω. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει μέσα τίποτα η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά πως γίνεται να βγάλω εντελώς τον λογαριασμό μου στο Google play? Έχω μια συσκευή lenovo που θέλω να την δώσω σε κάποιον αλλά δεν θα το γυρίσω εργοστασιακες. Μόνο να βγει ο λογαριασμός μου στο play θέλω. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει μέσα τίποτα η συσκευή. Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού, λογαριασμοί και συγχρονισμός και θα κάνεις κατάργηση. Μόνο από εκεί βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητού, λογαριασμοί και συγχρονισμός και θα κάνεις κατάργηση. Μόνο από εκεί βγαίνει.Ωραία σ ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα επανέλθω αν κάτι πάει στραβά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Ωραία σ ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω αργότερα και θα επανέλθω αν κάτι πάει στραβά! Τι να παει στραβα; Το πολυ πολυ να ...... διαγραφει ο λογαριασμός σου !!! Δηλαδή, να γίνει αυτό που θέλεις. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Υπαρχει εφαρμογη που μπορω να βλεπω την κατασταση υγειας της μπαταριας αλλα και τους κυκλους φορτισης?AccuBattery Pro Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή ώστε οι ειδοποιήσεις , οι κλήσεις , και τα μηνύματα που παίρνω να εμφανίζονται στο tablet ? Για να καταλάβετε έχω στο αυτοκίνητο ένα Tablet με πλοηγό και θέλω να συνδέεται το κινητό με bluetooth ώστε να δείχνει αυτές τις ειδοποιήσεις Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Τι να παει στραβα; Το πολυ πολυ να ...... διαγραφει ο λογαριασμός σου !!! Δηλαδή, να γίνει αυτό που θέλεις.Κι όμως... Πατάω κατάργηση λογαριασμόυ και μου πετάει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Κι όμως... Πατάω κατάργηση λογαριασμόυ και μου πετάει μήνυμα Μήπως πρέπει να προσθέσεις πρώτα κάποιον άλλο λογαριασμό; Νομίζω δεν μπορεί να μείνει το κινητό χωρίς κάποιον λογαριασμό συνδεδεμένο. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μήπως πρέπει να προσθέσεις πρώτα κάποιον άλλο λογαριασμό; Νομίζω δεν μπορεί να μείνει το κινητό χωρίς κάποιον λογαριασμό συνδεδεμένο.Ωχ... Τη βάψαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Παιδιά πως γίνεται να βγάλω εντελώς τον λογαριασμό μου στο Google play? Έχω μια συσκευή lenovo που θέλω να την δώσω σε κάποιον αλλά δεν θα το γυρίσω εργοστασιακες. Μόνο να βγει ο λογαριασμός μου στο play θέλω. Έτσι κ αλλιώς δεν έχει μέσα τίποτα η συσκευή.Από τη στιγμή που δεν έχει μέσα κάτι το κινητό, τί σε πειράζει να το κάνεις hard reset; Θα σβήσει σίγουρα ο λογαριασμός σου, δεν θα χάσεις κάτι, το κινητό θα το πάρει ο καινούριος χρήστης και θα είναι σα να το ανοίγει για πρώτη φορά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Ωχ... Τη βάψαμε! Είτε χρησιμοποίησε έναν προσωρινό ψεύτικο λογαριασμό τον οποίο θα σβήσει ο επόμενος με την σειρά του, είτε κάνετε την αλλαγή εκείνη την ώρα αν το δώσεις χέρι με χέρι.. θα πρότεινα το πρώτο! αλλιώς κάνε εργοστασιακές και είσαι σίγουρος. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Είτε χρησιμοποίησε έναν προσωρινό ψεύτικο λογαριασμό τον οποίο θα σβήσει ο επόμενος με την σειρά του, είτε κάνετε την αλλαγή εκείνη την ώρα αν το δώσεις χέρι με χέρι.. θα πρότεινα το πρώτο! αλλιώς κάνε εργοστασιακές και είσαι σίγουρος.Στον αδερφό μου θα το δώσουμε το κινητό ο οποίος δεν σκαμπαζει τίποτα από smartphone και φοβάμαι μη πατήσει τίποτα και τρέχουμε. Και μας ενδιαφέρει να φύγει ο λογαριασμός στο Google play (που δυστυχώς δεν φεύγει) και να φύγει και το Google drive που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το play!!! Δεν θελω να το γυρίσω όμως κ εργοστασιακες ρυθμίσεις για να κρατήσουμε τις εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει. Δεν έχει Gmail αυτός και βαριέμαι τώρα να το γυρνάω εργοστασιακες και να φτιάχνω καινούρια Mail κτλ κτλ για να φτιάξω νέο λογαριασμό στο play. Όλα τα σημαντικά αρχεία, φωτογραφιες κ επαφές τα έχω σβήσει από μεσα. Άφησα μόνο λίγες εφαρμογές. Έτσι κ αλλιώς δεν θα κατεβάσει κάτι νέο. Αν όμως ΔΕΝ βγει ο λογαριασμός του Google play ΈΧΕΙ κανονικά πρόσβαση στο Google drive (εφαρμογή) και αυτό είναι πρόβλημα! Δοκιμασα να κάνω απεγκατασταση του Google drive αλλά δεν γίνεται γιατί είναι εφαρμογή συστήματος. Έκανα διαγραφή Cash και δεδομένων αλλά αν μπεις στην εφαρμογή και πατήσεις "σύνδεση" συνδέεται αυτόματα με τον λογαριασμό που βλέπει στο play και κανει ενεργοποίηση ξανά. Έστω καμία λύση για να κλείσω το drive?? Edited December 13, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Βάλε μια εφαρμογή App locker. Κλειδώνεις αυτές που δεν θέλεις να πειράζει και καθάρισες. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Στον αδερφό μου θα το δώσουμε το κινητό ο οποίος δεν σκαμπαζει τίποτα από smartphone και φοβάμαι μη πατήσει τίποτα και τρέχουμε. Και μας ενδιαφέρει να φύγει ο λογαριασμός στο Google play (που δυστυχώς δεν φεύγει) και να φύγει και το Google drive που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το play!!! Δεν θελω να το γυρίσω όμως κ εργοστασιακες ρυθμίσεις για να κρατήσουμε τις εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει. Δεν έχει Gmail αυτός και βαριέμαι τώρα να το γυρνάω εργοστασιακες και να φτιάχνω καινούρια Mail κτλ κτλ για να φτιάξω νέο λογαριασμό στο play. Όλα τα σημαντικά αρχεία, φωτογραφιες κ επαφές τα έχω σβήσει από μεσα. Άφησα μόνο λίγες εφαρμογές. Έτσι κ αλλιώς δεν θα κατεβάσει κάτι νέο. Αν όμως ΔΕΝ βγει ο λογαριασμός του Google play ΈΧΕΙ κανονικά πρόσβαση στο Google drive (εφαρμογή) και αυτό είναι πρόβλημα! Δοκιμασα να κάνω απεγκατασταση του Google drive αλλά δεν γίνεται γιατί είναι εφαρμογή συστήματος. Έκανα διαγραφή Cash και δεδομένων αλλά αν μπεις στην εφαρμογή και πατήσεις "σύνδεση" συνδέεται αυτόματα με τον λογαριασμό που βλέπει στο play και κανει ενεργοποίηση ξανά. Έστω καμία λύση για να κλείσω το drive?? Να φτιάξεις ένα λογαριασμό Gmail θα σε πάρει 1' και θεωρώ σίγουρο ότι όσο κι αν δεν σκαμπαζει, αύριο μεθαύριο θα τον χρειαστεί. Επίσης το hard reset θα σε πάρει κανένα μισάωρο, θα γίνει η δουλειά σου 100% και θα έχεις και μια πεντακάθαρη συσκευή. Αν σκεφτείς, περισσότερο χρόνο έχασες εδώ ρωτώντας για άλλες λύσεις..... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Βάλε μια εφαρμογή App locker. Κλειδώνεις αυτές που δεν θέλεις να πειράζει και καθάρισες. Sent from my Amstrad CPC 6128Αυτό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Το πιο απλο ειναι να του φτιαξεις ενα gmail. Να του βάλεις και τις επαφες του εκει και οτα παρει καινουριο κινητο θα περασεις το Gmail του στη νεα συσκευή και θα εχει αμεσως ολες τις επαφες του Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 συμφωνω με την λυση gmail, smpartphone χωρις gmail δεν ξερω αν εχει νοημα, μεχρι και η μανα μου πηγε σεμιναριο για tablets και τις εφτιαξαν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts