ntinoscrypton Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Νομίζω κ το Keep της google το κάνει Ναι το κάνει αλλά θέλει να αλλάξεις τον ήχο γιατί έχει τα σύντομα του κινητού. Εγώ έβαλα ένα τραγούδι στον φάκελο notifications και το επέλεξα από τις ρυθμίσεις. Επίσης υπάρχει και το Samsung focus που είναι σαν το Google keep. Τώρα θέλω να βρω ποιος συνδιασμός με βολεύει και λειτουργεί καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Στο Aquamail αν εχουμε 3-4 λογαριασμους μαιλ μπορουμε να εχουμε διαφορετικο ηχο για τον καθε λογαριασμο και αν ναι που βρισκουμε αυτην την ρυθμιση γιατι οσο και να το εψαξα δεν την βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Στο Aquamail αν εχουμε 3-4 λογαριασμους μαιλ μπορουμε να εχουμε διαφορετικο ηχο για τον καθε λογαριασμο και αν ναι που βρισκουμε αυτην την ρυθμιση γιατι οσο και να το εψαξα δεν την βρισκω πας εκεί που είναι η λίστα με τους λογαριασμούς κρατάς πάνω σε όποιον θες πατημένο και σου βγάζει επιλογές διαλέγεις special settings. εκεί μπορείς να αλλάξεις ότι θες να είναι διαφορετικό από τις γενικές ρυθμίσεις αλλά και από κάθε άλλον λογαριασμό. εγώ πχ στις γενικές ρυθμίσεις έχω στο off τις ειδοποιήσεις αλλά από τους 8 λογαριασμούς στους 2 που θέλω ήχο και εικονίδιο στην ειδοποίηση έχω κάνει στον καθένα αυτό που σου έγραψα παραπάνω. αλλάζεις ακόμα και το χρώμα του led ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 πας εκεί που είναι η λίστα με τους λογαριασμούς κρατάς πάνω σε όποιον θες πατημένο και σου βγάζει επιλογές διαλέγεις special settings. εκεί μπορείς να αλλάξεις ότι θες να είναι διαφορετικό από τις γενικές ρυθμίσεις αλλά και από κάθε άλλον λογαριασμό. εγώ πχ στις γενικές ρυθμίσεις έχω στο off τις ειδοποιήσεις αλλά από τους 8 λογαριασμούς στους 2 που θέλω ήχο και εικονίδιο στην ειδοποίηση έχω κάνει στον καθένα αυτό που σου έγραψα παραπάνω. αλλάζεις ακόμα και το χρώμα του led ειδοποίησης. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ το εφτιαξα γιατι ειχα ψαξει αρκετα και δεν μπορουσα να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ευχαριστω πολυ το εφτιαξα γιατι ειχα ψαξει αρκετα και δεν μπορουσα να το βρω εκεί που είναι η λίστα με τους λογαριασμούς δεξιά πάνω πάτα και το μενου έχει επιλογή για back up restore κάνε και ένα back up τοπικά στο κινητό σου να το έχεις γιατί έχει τόσες ρυθμίσεις το Aquamail που με το back up τα θυμάται όλα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Εχετε να μου προτεινεται καποια εφαρμογη που οταν σβηνει οθονη να απενοργοποιουνται τα δεδομενα αυτοματα, και οταν το ξεκλειδωνω να ενεργοποιουνται παλι αυτοματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Έναν καλο video player έστω και επι πληρωμή που να μπορώ να φτιάξω playlist και επίσης αν είναι δυνατόν με swipe να πηγαίνει στο επόμενο κομμάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλήμερα παιδιά . είμαι καινούργιος στο android και θα ήθελα να μου πείτε εφαρμογές για να βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου live stream . ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλήμερα παιδιά . είμαι καινούργιος στο android και θα ήθελα να μου πείτε εφαρμογές για να βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου live stream . ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)Μια καλή είναι αυτή https://www.mobdro.to Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 :up:Μια καλή είναι αυτή https://www.mobdro.to Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :thanks: ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :up: :thanks: αν υπαρχει και καμια να παιζει τα ελληνικα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 καλήμερα παιδιά . είμαι καινούργιος στο android και θα ήθελα να μου πείτε εφαρμογές για να βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου live stream . ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) ψάξε στο νήμα του kodi ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Μια καλή είναι αυτή https://www.mobdro.to Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν υπαρχει και καμια να παιζει τα ελληνικα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 αν υπαρχει και καμια να παιζει τα ελληνικα ??Κατέβασε από εδώ το sport zone http://sportstream365.com Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Κατέβασε από εδώ το sport zone http://sportstream365.com Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατεβαίνει κανένα πρόγραμμα; γιατί μόνο η ιστοσελίδα είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 κατεβαίνει κανένα πρόγραμμα; γιατί μόνο η ιστοσελίδα είναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒασικά τώρα είδα δεν βγάζει να το κατεβάσετε.Όταν το ανοίγω από pc εχει το apk. Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ψάχνω εφαρμογή όπως το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flapps αλλά να ανοίγει τις δικές μου εφαρμογές και όχι τις δικές του. Δηλαδή να μου ανοίγει σαν browser π.χ τον uc η τον via και όχι τον δικό του, να ανοίγει viber κ.τ.λ σε multi Windows. Να δουλεύει σε Android 5 & 6. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να βάζω το χρώμα της αρεσκείας μου μέσα σε κάποια τετραγωνάκια. Όπως στην κλασική ζωγραφική του υπολογιστή. Δηλαδή θέλω με κάποιο τρόπο να χρωματίζω τα τετράγωνα του προγράμματος της σχολής μου ουτοσωστε να ξέρω τα τμήματα και τις ώρες μου. Δεν με ενδιαφερει να κάνει κάτι άλλο η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να βάζω το χρώμα της αρεσκείας μου μέσα σε κάποια τετραγωνάκια. Όπως στην κλασική ζωγραφική του υπολογιστή. Δηλαδή θέλω με κάποιο τρόπο να χρωματίζω τα τετράγωνα του προγράμματος της σχολής μου ουτοσωστε να ξέρω τα τμήματα και τις ώρες μου. Δεν με ενδιαφερει να κάνει κάτι άλλο η εφαρμογή. Συγγνώμη αλλά σε excel δεν σου δίνουν το πρόγραμμα; μπεις κάλλιστα να αλλάξεις χρώμα στα κελιά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Το πληκτρολόγιο cheetah το έχει δοκιμάσει κανείς; Τι λέει; Καλό φαίνεται. Για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο σε ομιλία της Google αναβαθμίστηκε και πρόσθεσαν ελληνικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Συγγνώμη αλλά σε excel δεν σου δίνουν το πρόγραμμα; μπεις κάλλιστα να αλλάξεις χρώμα στα κελιά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο δίνουν με ποστ στο Facebook σαν φωτογραφία! Και το κατεβάζω από κινητό.... Ό υπολογιστής μου είναι με τις ώρες του και δεν βοηθάει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δουλεύει κάνεις κάποια εφαρμογή που δημιουργείς προφίλ με διάφορες ενέργειες, όπως το Tasker; Θέλω μια που να μπορεί να απενεργοποιεί τα DATA, όταν πχ συνδέομαι σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi. Και να δουλεύει με NOUGAT, γιατί μια εφαρμογή που έχω τώρα, το AUTOSET, δεν το κάνει αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Δουλεύει κάνεις κάποια εφαρμογή που δημιουργείς προφίλ με διάφορες ενέργειες, όπως το Tasker; Θέλω μια που να μπορεί να απενεργοποιεί τα DATA, όταν πχ συνδέομαι σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi. Και να δουλεύει με NOUGAT, γιατί μια εφαρμογή που έχω τώρα, το AUTOSET, δεν το κάνει αυτό. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΕίναι πιο εύκολο με το automateit παρά με το tasker. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή του τύπου to do list ή οποία να συγχρονίζεται σε 3-4 smartphones και pc (android,ios και windows 7) Αφορά εταιρεία 3 ατόμων και θα ήθελα ο καθένας να έχει μία ονομαστική λίστα υποχρεώσεων που πρέπει να ολοκληρωθούν και επίσης ο καθένας να μπορεί να τροποποιεί την λίστα του άλλου. πχ. θέλω στον συνεργάτη μου να επισημάνω η να υπενθυμίσω κάτι,το γράφω στη λίστα του ή πχ θέλω να γράψω μία σειρά εκρεμμοτήτων στον εξωτερικό μας συνεργάτη κτλ κτλ Υπάρχει κάτι τέτοιο ή το κάνει αυτό κάποια δωρεάν εφαρμογή? Θα ήθελα πρώτα να δω αν είναι εύχρηστο και μετά αν βολέψει πηγαίνω και σε εφαρμογή επί πληρωμή. Ευχαριστώ. Edited October 19, 2017 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Είναι πιο εύκολο με το automateit παρά με το tasker. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω αγορασμένο το Automateit. Είσαι σίγουρος ότι κλείνει τα DATA; Η Autoset λέει ότι το κάνει αλλά δεν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το πληκτρολόγιο cheetah το έχει δοκιμάσει κανείς; Τι λέει; Καλό φαίνεται. Για όποιον ενδιαφέρεται το κείμενο σε ομιλία της Google αναβαθμίστηκε και πρόσθεσαν ελληνικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ποτε δεν καταλαβα τι ειναι αυτο ...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts