vastegial_74 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να παρω ενα backup τις εφαρμογες μου γιατι η αναβαθμιση της ρομ μου απαιτει wipe system και data. Αν παρω backup μονο τα data μεσω του twrp και μολις εγκαταστησω τη ρομ κανω restore τα data,καμια εφαρμογη δεν ανοιγει. Μιλαμε για απλη αναβαθμιση και οχι απο 7.0 σε 8.0. Εχει καποιος κανεναν πιο απλο τροπο έστω να παρουμε τις εφαρμογες απο play store και μη χωρις να χρειαζεται να τις περναω 1-1? Οι περισσοτερες που εχω ειναι εκτος play store οποτε καταλαβαινεται ποσο δυσκολο ειναι. Εχεις το τηλεφωνο του αβαταρ; Γιατι δεν παιρνεις τα παντα μπακ απ σε μια SD με το εργαλειο της huawei; αντιγραφο ασφαλειας Huawei Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εχεις το τηλεφωνο του αβαταρ; Γιατι δεν παιρνεις τα παντα μπακ απ σε μια SD με το εργαλειο της huawei; αντιγραφο ασφαλειας Huawei Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα θα ριξω μια ματια σε αυτο. Ειπα μηπως το εχει κανει κανεις με titanium ή με καποιο αλλο προγραμμα και δεν αντιμετωπισε προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 παρων! μονο που δεν εκανα αναβαθμιση.. δεν ασχολουμαι με αναβαθμισεις τετοιου ειδους.. το εκανα εγω την κυριακη που μας περασε, πειραματιζομουν με το myandroidtools με αποτελεσμα να χαλασουν ολες οι ειδοποιησεις (μαλλον..) και δεν εβρισκα τροπο να τις επαναφερω, οποτε εκανα backup τις εφαρμογες με titanium, restore απο twrp backup (αλλα ηταν παλιο σχετικα, απο τελη αυγουστου) και restore μετα τις εφαρμογες μεσα απο titanium, ολα ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 παρων! μονο που δεν εκανα αναβαθμιση.. δεν ασχολουμαι με αναβαθμισεις τετοιου ειδους.. το εκανα εγω την κυριακη που μας περασε, πειραματιζομουν με το myandroidtools με αποτελεσμα να χαλασουν ολες οι ειδοποιησεις (μαλλον..) και δεν εβρισκα τροπο να τις επαναφερω, οποτε εκανα backup τις εφαρμογες με titanium, restore απο twrp backup (αλλα ηταν παλιο σχετικα, απο τελη αυγουστου) και restore μετα τις εφαρμογες μεσα απο titanium, ολα ρολόι Ευχαριστω αδερφε θα το δοκιμασω,παντος το restore των εφαρμογων μονο απο twrp δεν επιασε στη δικια μου συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα θα ριξω μια ματια σε αυτο. Ειπα μηπως το εχει κανει κανεις με titanium ή με καποιο αλλο προγραμμα και δεν αντιμετωπισε προβληματα. Ρυθμισεις και ολα τα σχετικα θα τα χασεις βεβαια. Μιλαμε θα επαναφερεις εφαρμιογες, φωτογραφιες, μουσικη κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ρυθμισεις και ολα τα σχετικα θα τα χασεις βεβαια. Μιλαμε θα επαναφερεις εφαρμιογες, φωτογραφιες, μουσικη κτλ. Ναι ρε καταλαβα. Xposed,kali και frameworks θα τα βαλω εγω μετα,αυτο που με νοιαζει ειναι οι εφαρμογες και τα εδομενα τους. Τιποτα αλλο δεν εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ευχαριστω αδερφε θα το δοκιμασω,παντος το restore των εφαρμογων μονο απο twrp δεν επιασε στη δικια μου συσκευη. μα δεν εκανα εγω τετοιο πραγμα, δεν ειπα αυτο, restore ολο το image εκανα, τα παντα ολα, nandroid backup -> restore εκανα! τις εφαρμογες επειδη ηταν παλιες εκδοσεις μες στο image τις εκανα restore απ το titanium μετα, γιατι με το που εκανα boot μετα το twrp restore - τα παντα ολα, πηρε φωτια ο γουγλης, ηθελε να κατεβασει ενα σωρο updates, χωρια που δεν τα ειχε ολα ο γουγλης και στην δικη μου περιπτωση, οποτε στοπ του ειπα και ανοιξα τιτανα και καθαρισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Διάβαζα πρόσφατα ότι είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε restore τις εφαρμογές. Στο νέο σύστημα ενδέχεται η επαναφορά να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Το καλύτερο είναι εγκατάσταση μία μια και μετά επαναφορά μόνο τα δεδομένα τους με TiBa. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 ενδιαφερον, να μας βρεις link να μας βαλεις ;) η αληθεια ειναι οτι και εχω διαβασει και εχω συναντησει προβληματα, μια εφαρμογη π.χ. που εγινε restore εσκαγε με το που την ανοιγα και επρεπε να την απεγκαταστησω και να κανω εγκατασταση απο την αρχη, συνηθισμενο ειναι επισης να χανονται τα logins-passwords, αλλου διαβασα οτι καποιος που αναβαθμισε εκδοση android ειχε πολλα προβληματα, παλιοτερα υπηρχε προβλημα με τις ειδοποιησεις, τωρα φαινεται να το εφτιαξαν, γενικοτερα δεν ειναι αναιμακτα τα restore αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση μήπως σας κάνει και σας το Instagram τα ίδια νούμερα με τη μπαταρία; Παραπάνω από το Facebook δε το έχω χρησιμοποιήσει.. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι. Έχει ανέβει στην κορυφή κι εμένα. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 εχω ενα MLS diamond το οποιο το εχω κανει root. προσπαθησα να εγκαταστησω το xda αλλα δεν αναγνωριζει το μοντελο και ετσι δεν μπορει να εγκατασταθει. Υπαρχει κανεις που να εχει/ειχε το ιδιο προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 προσπαθω να βρω μια εφαρμογη ή εστω ενα τροπο για να κανω log in στο youtube και ο λογαριασμος του log in να μεινει μονο εκει και να μην επηρεασει ολη την συσκευη και το εφαρμογες της google, εστω και με μια ξεχωριστη εφαρμογη αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Καινουργιος σε ανροιντ εχω βαλει εναν λογαριασμο email για το τηλ και ολα κανονικα , αλλα ο λογαριασμος που εχω στο youtube ειναι αλλος , και δεν θελω να μπλεξει με το υπολοιπο τηλεφωνο.. Εχει κανεις καμια καλη ιδεα ή προταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 προσπαθω να βρω μια εφαρμογη ή εστω ενα τροπο για να κανω log in στο youtube και ο λογαριασμος του log in να μεινει μονο εκει και να μην επηρεασει ολη την συσκευη και το εφαρμογες της google, εστω και με μια ξεχωριστη εφαρμογη αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Καινουργιος σε ανροιντ εχω βαλει εναν λογαριασμο email για το τηλ και ολα κανονικα , αλλα ο λογαριασμος που εχω στο youtube ειναι αλλος , και δεν θελω να μπλεξει με το υπολοιπο τηλεφωνο.. Εχει κανεις καμια καλη ιδεα ή προταση ?Πάνω δεξιά, εκεί που δείχνει το κυκλάκι με το άβαταρ του λογαριασμού σου, αν πατήσεις μπορείς να κάνεις αποσύνδεση και να συνδεθείς με άλλο λογαριασμό. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 προσπαθω να βρω μια εφαρμογη ή εστω ενα τροπο για να κανω log in στο youtube και ο λογαριασμος του log in να μεινει μονο εκει και να μην επηρεασει ολη την συσκευη και το εφαρμογες της google, εστω και με μια ξεχωριστη εφαρμογη αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Καινουργιος σε ανροιντ εχω βαλει εναν λογαριασμο email για το τηλ και ολα κανονικα , αλλα ο λογαριασμος που εχω στο youtube ειναι αλλος , και δεν θελω να μπλεξει με το υπολοιπο τηλεφωνο.. Εχει κανεις καμια καλη ιδεα ή προταση ? Κατέβασε το ogyoutube εκτός store που είναι άψογο και κάνεις αυτό που θέλεις Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημερα σας, Πριν χρονια ειχα αγορασει ενα bluetooth gps με ενσωματωμενη μπαταρια που σου κατεγραφε μολις το ανοιγες 10ωρες σε διαδρομη. τωρα το χρησιμοποιησα αλλα ψαχνω καποιο καποιο τροπο να μπορεσω να διαβασω τις αποθηκευμενες διαδρομες απο ανδροιδ κινητο. Οταν το συνδεω με το υπολογιστη μεσω usb, ( με βτ δεν δοκιμασα ) το προγραμμα του τις κατεβαζει GPS Photo Tagger. Στο κινητο εγκατεστησα το bluetooth gps και μου το βρισκει και δουλευει κανονικα. αλλα διαδρομη πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Τι Είναι τα Android Instant Apps και Γιατί Αξίζουν https://www.pcsteps.gr/218372-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-android-instant-apps-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημερα σας, Πριν χρονια ειχα αγορασει ενα bluetooth gps με ενσωματωμενη μπαταρια που σου κατεγραφε μολις το ανοιγες 10ωρες σε διαδρομη. τωρα το χρησιμοποιησα αλλα ψαχνω καποιο καποιο τροπο να μπορεσω να διαβασω τις αποθηκευμενες διαδρομες απο ανδροιδ κινητο. Οταν το συνδεω με το υπολογιστη μεσω usb, ( με βτ δεν δοκιμασα ) το προγραμμα του τις κατεβαζει GPS Photo Tagger. Στο κινητο εγκατεστησα το bluetooth gps και μου το βρισκει και δουλευει κανονικα. αλλα διαδρομη πως? Όπως λες "για τον υπολογιστή και το πρόγραμμά του" ψάξε να βρεις αν έχει πρόγραμμα για android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια εγώ και δουλεύει μια χαρά. Από ότι είδα όμως σταμάτησε η υποστήριξη και αποσύρθηκε από το store. Μπορείς να την βρεις και να την περάσεις από εδώ. To δοκιμασα σημερα στον Βασιλοπουλο. Στο σκανερ που περναγε τα προϊοντα δεν εγινε κατι. Ειχε ομως κι ενα σκανερ χειρος (πρωτη φορα το παρατηρησα και δεν ξερω αν υπαρχει στα αλλα ταμεια) το οποιο δουλεψε. Χρησιμοποιοντας την εφαρμογη, παρατηρω οτι αυξανει τη φωτεινοτητα και καταλαβαινω τον λογο. Ομως χρησιμοποιω την προσαρμοστικη φωτεινοτητα και δεν ξερω αν επηρεαζει και την εφαρμογη. Αν δηλαδη θα μπορουσε η οθονη να γινει ακομη φωτεινοτερη. Θα το δοκιμασω την επομενη φορα. Επισης θα δοκιμασω και μια απλη φωτο που προτεινει καποιος αλλος συν-φορουμιτης. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Έχει κανένας πρόβλημα με την εφαρμογή wallet της Πειραιώς? Μετά την αναβάθμιση της βασικής εφαρμογής δεν μπορώ να κάνω πληρωμή. Όταν το βάζω στο pos μου ζητάει ξανά κωδικό (ενώ τον έχω βάλει) και ξανά και ξανά. Έσβησα την εφαρμογή, την καν σέβας, ξαναπέρασα την κάρτα αλλά τίποτα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ανανέωση μόλις του Swype και επιτέλους έκαναν το αυτονόητο.να μπορούν να φαίνονται ταυτόχρονα και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες και η σειρά αριθμών.Καιρός ήταν μετά το κράξιμο που έφαγαν.είχα γυρίσει στο swiftkey αλλά τώρα λέω να του δώσω πάλι μια ευκαιρία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ανανέωση μόλις του Swype και επιτέλους έκαναν το αυτονόητο.να μπορούν να φαίνονται ταυτόχρονα και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες και η σειρά αριθμών.Καιρός ήταν μετά το κράξιμο που έφαγαν.είχα γυρίσει στο swiftkey αλλά τώρα λέω να του δώσω πάλι μια ευκαιρία Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αλλά ακόμα βλέπω όταν αλλάζεις γλώσσα δεν αφήνει κενό πάλι. τι δύσκολο να το διορθώσουν; στο swiftkey μια χαρά αφήνει κενό μετά την αλλαγή γλώσσας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Μια πολύ καλή εφαρμογή που ανακάλυψα σήμερα είναι η symbolab που λύνει ασκήσεις μαθηματικών, τριγωνομετριας, άλγεβρας κτλ. Ίσως ενδιαφέρει κάποιον που πηγαίνει λύκειο πχ. Την έχω δοκιμάσει και δεν μου έχει βγάλει λάθος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devsense.symbolab Επίσης υπάρχει και το photomath που έχει την δυνατότητα φωτογράφισης της άσκησης αν κάποιος βαριέται να γράψει την άσκηση με το χέρι στην εφαρμογή. Edited October 6, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Πολυ χρησιμες κι οι δυο. Αν τις ειχα πριν 10 χρονια θα γλιτωνα πολλα ξενυχτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Κατέβασε το ogyoutube εκτός store που είναι άψογο και κάνεις αυτό που θέλεις Με έσωσες !! να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μια πολύ καλή εφαρμογή που ανακάλυψα σήμερα είναι η symbolab που λύνει ασκήσεις μαθηματικών, τριγωνομετριας, άλγεβρας κτλ. Ίσως ενδιαφέρει κάποιον που πηγαίνει λύκειο πχ. Την έχω δοκιμάσει και δεν μου έχει βγάλει λάθος. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devsense.symbolab Επίσης υπάρχει και το photomath που έχει την δυνατότητα φωτογράφισης της άσκησης αν κάποιος βαριέται να γράψει την άσκηση με το χέρι στην εφαρμογή. μεγα λαθος να χρησιμοποιει καποιος τετοιες εφαρμογες, ειδικα αν ειναι μαθητης: πρεπει να λυνει τις ασκησεις με το μυαλο του. Είναι σαν τα κομπιουτερακια που αποβλακωσαν τα αμερικανακια που λεγαν πριν κατι χρονια… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 μεγα λαθος να χρησιμοποιει καποιος τετοιες εφαρμογες, ειδικα αν ειναι μαθητης: πρεπει να λυνει τις ασκησεις με το μυαλο του. Είναι σαν τα κομπιουτερακια που αποβλακωσαν τα αμερικανακια που λεγαν πριν κατι χρονια…Πόσο δίκιο έχεις... Για αυτό κι εγώ στα μικρά το playstore ελεγχόμενο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts