patrickdrd Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 aquamail καλυτερα, ο καλυτερος client mail για android ;) aqua και blue/type mail εχουν σιγουρα unread count Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Ευχαριστω για την βοηθεια !!! Θα ρίξω μια ματιά σε ολες τις προτασεις --------------------------------------- Επανερχομαι ετσι για να μην γραφω και αλλο μηνυμα. Και τα 2 πολυ ωραια, οτι χρειαζομουνα. Aqua αρκετα τσιμπημενη τιμη ομως .. Edited October 2, 2017 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ευχαριστω για την βοηθεια !!! Θα ρίξω μια ματιά σε ολες τις προτασεις --------------------------------------- Επανερχομαι ετσι για να μην γραφω και αλλο μηνυμα. Και τα 2 πολυ ωραια, οτι χρειαζομουνα. Aqua αρκετα τσιμπημενη τιμη ομως .. Αυτο που σου ειπε ο απο πανω ηθελα να γραψω και μπερδευτικα,το aqua ειναι δυνατο οχι το blue. Eγω χρησιμοποιω το inbox και δεν ειχα ποτε θεματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυτο που σου ειπε ο απο πανω ηθελα να γραψω και μπερδευτικα,το aqua ειναι δυνατο οχι το blue. Eγω χρησιμοποιω το inbox και δεν ειχα ποτε θεματα ;) Γιατι πιο δυνατο το aqua κατα την γνωμη σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ξερει κανείς εαν υπάρχει app που να ζητάει password όταν κάποιος πάει να σβήσει μια φωτο/βιντεο; Ευχαριστώ. Κανενας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 @alexasso Δες και το k-9 mail ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 η μπαταρία μου, άρχισε κ κάνει κάτι κουλά, δηλαδή να γεμίζει πλήρως ως 98%. Έχω 2 εφαρμογές που κάνουν καλιμπράρισμα αλλα............ Βασικά θέλω να κάνω έλεγχο υγείας της μπαταρία μου. Κ αυτές δε το κάνουν........... Καμια καλύτερη πρόταση? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 @alexasso Δες και το k-9 mail ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Thank you !!! Πολυ καλό και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 αυτο ειναι δωρεαν, αλλα εχει δυο περιορισμους: 1) δεν υποστηριζει exchange (εταιρικα mail δηλαδη) και 2) δεν υποστηριζει αναζητησεις για mail στα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 σωστος , εχεις δίκιο το τσέκαρα. Αλλη μια ερωτηση και σορυ που αν ζαλιζω, καλο ενναλακτικο του Youtube υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 το ξηλωσα εγω τελειως αυτο, δεν το χρειαζομαι, τα παιζω απ τους browsers τα youtube ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Στο aqua mail πως μπορώ να διαγράψω όλα τα mail με την μια από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και όχι ένα ένα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris023r Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ψάχνω εφαρμογή που να περνάς τις κάρτες απο σούπερ μάρκετ. Σε αυτό το φόρουμ εχει γίνει ξανά αναφορά στο ίδιο θέμα σε κάποια ποστ από το 2014. Εχω ήδη βρει ενα δυο, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Αυτό που θα ήθελα είναι, αν κάποιος έχει κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη σε μη Samsung κινητό (έχω ΝΟΚΙΑ 6). Ο λόγος που λέω "δοκιμασμένη σε μη Samsung" είναι γιατί, (αν έχω καταλάβει σωστά) τα σκανερ που χρησιμοποιούν στα ταμεία δεν μπορούν (ή ειναι δύσκολο) να "πιάσουν" τα barcode από τις οθόνες των κινητών. Όμως η Samsung κάπως το έχει ξεπεράσει (και) με την βοήθεια της εφαρμογής Beaming Service for Samsung. Παράθεση NOKIA 3210 -> NOKIA 3310 -> NOKIA 3510i -> Sony Ericsson K750i NOKIA 5530 -> NOKIA Lumia 710 -> NOKIA Lumia 920 -> NOKIA 6 -> ΝΟΚΙΑ 6.1 Xiaomi Mi Note 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ψάχνω εφαρμογή Dialer εύχρηστη με αρκετές ρυθμίσεις.και χωρίς διαφημίσεις. Δεν θέλω μαζί να έχει true caller Τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Ψάχνω εφαρμογή Dialer εύχρηστη με αρκετές ρυθμίσεις.και χωρίς διαφημίσεις. Δεν θέλω μαζί να έχει true caller Τι προτείνετε? Αυτή μου αρέσει https://play.google.com/store/apps/details?id=pixelrush.xphonefree Με αυτό το θέμα https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush.theme.whiteorange Edited October 3, 2017 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 exdialer για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Δε βρηκα αλλο τοπικ μόνο για viber, οπότε ρωτώ εδώ: Εχω android και χρησιμοποιώ το app του viber. Μου έστειλε κάποιος, που δεν εχω στις επαφες του τηλεφωνου, μηνυμα και το viber μου εστειλε ειδοποιηση. Αυτο το ατομο δεν το εμπιστευομαι καθολου. Εαν το ανοιξω το μηνυμα, υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προγραμμα εντοπισμου ή προσβασης της συσκευης μου; Το λεω γιατι παλαιοτερα αυτο το ατομο ολο εψαχνε τετοια προγραμματα. επισης, γινεται να ανοιξω το μηνυμα χωρις να δει ο αλλος οτι "προβλήθηκε"; ΥΓ. υπαρχει καποιο antivirus που να προστατευει καλυτερα σε viber; ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καποια καλη εφαρμογη τηλεφωνητη που δουλευεται???? Δεν θελω να χρησιμοποιησω του δικτυου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ψάχνω εφαρμογή που να περνάς τις κάρτες απο σούπερ μάρκετ. Σε αυτό το φόρουμ εχει γίνει ξανά αναφορά στο ίδιο θέμα σε κάποια ποστ από το 2014. Εχω ήδη βρει ενα δυο, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Αυτό που θα ήθελα είναι, αν κάποιος έχει κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη σε μη Samsung κινητό (έχω ΝΟΚΙΑ 6). Ο λόγος που λέω "δοκιμασμένη σε μη Samsung" είναι γιατί, (αν έχω καταλάβει σωστά) τα σκανερ που χρησιμοποιούν στα ταμεία δεν μπορούν (ή ειναι δύσκολο) να "πιάσουν" τα barcode από τις οθόνες των κινητών. Όμως η Samsung κάπως το έχει ξεπεράσει (και) με την βοήθεια της εφαρμογής Beaming Service for Samsung. Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια εγώ και δουλεύει μια χαρά. Από ότι είδα όμως σταμάτησε η υποστήριξη και αποσύρθηκε από το store. Μπορείς να την βρεις και να την περάσεις από εδώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 εκεί στο Dropbox, Twitter την παλεύουν καθόλου ;κάθε εβδομάδα ανούσιες αναβαθμίσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gifhttp://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gifhttp://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ψάχνω εφαρμογή που να περνάς τις κάρτες απο σούπερ μάρκετ. Σε αυτό το φόρουμ εχει γίνει ξανά αναφορά στο ίδιο θέμα σε κάποια ποστ από το 2014. Εχω ήδη βρει ενα δυο, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη. Αυτό που θα ήθελα είναι, αν κάποιος έχει κάποια εφαρμογή δοκιμασμένη σε μη Samsung κινητό (έχω ΝΟΚΙΑ 6). Ο λόγος που λέω "δοκιμασμένη σε μη Samsung" είναι γιατί, (αν έχω καταλάβει σωστά) τα σκανερ που χρησιμοποιούν στα ταμεία δεν μπορούν (ή ειναι δύσκολο) να "πιάσουν" τα barcode από τις οθόνες των κινητών. Όμως η Samsung κάπως το έχει ξεπεράσει (και) με την βοήθεια της εφαρμογής Beaming Service for Samsung.Με ανέβασμα της φωτεινότητας εμένα σε όλα τα σούπερ μάρκετ μου διαβάζουν τα σκάνερ μια απλή φωτο από την οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Με ανέβασμα της φωτεινότητας εμένα σε όλα τα σούπερ μάρκετ μου διαβάζουν τα σκάνερ μια απλή φωτο από την οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Ποιά είναι "όλα τα σούπερ μάρκετ" ρε παίδες? Μόνο ο ΑΒ έχει απ' ότι ξέρω... Μymarket, σκλαβενίτης, γαλαξίας δεν έχουν... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση μήπως σας κάνει και σας το Instagram τα ίδια νούμερα με τη μπαταρία; Παραπάνω από το Facebook δε το έχω χρησιμοποιήσει.. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια, προσπαθω να παρω ενα backup τις εφαρμογες μου γιατι η αναβαθμιση της ρομ μου απαιτει wipe system και data. Αν παρω backup μονο τα data μεσω του twrp και μολις εγκαταστησω τη ρομ κανω restore τα data,καμια εφαρμογη δεν ανοιγει. Μιλαμε για απλη αναβαθμιση και οχι απο 7.0 σε 8.0. Εχει καποιος κανεναν πιο απλο τροπο έστω να παρουμε τις εφαρμογες απο play store και μη χωρις να χρειαζεται να τις περναω 1-1? Οι περισσοτερες που εχω ειναι εκτος play store οποτε καταλαβαινεται ποσο δυσκολο ειναι. Edited October 4, 2017 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts