lek88 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Κ εγώ ενδιαφέρομαι για fonts σε Samsung Galaxy A5 2016 no root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) επειδή μάλλον είναι μόνο για ρουτ τηλέφωνα, ξέρει κανείς αν μπορούμε στον φάκελλο system/fonts να προσθέσουμε επιπλέον αρχεία fonts (με κατάληξη .ttf).προκειται για galaxy s7 μη ρουταρισμενο Το φάκελο system ακόμα και να μπορείς να τον δεις δεν μπορείς να προσθέσεις - αφαιρέσεις κάτι χωρίς root. Aυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε root, να γίνουμε δηλαδή "απόλυτοι κυρίαρχοι" του τηλεφώνου που κρατάμε στα χέρια μας ;) Edited September 29, 2017 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ομάδες μπορώ να κάνω, αλλά στον κατάλογο εμφανίζονται όλα, οπότε δεν με εξυπηρετεί. Στάλθηκε από το SM-G955FD Στο δικό μου με Miui εάν πάω Επαφές πάνω πάνω έχει οι ομάδες μου. Ανοίγοντας τες και επιλέγοντας μια απ' αυτές γίνεται αυτό που θέλεις. Και στα Samsung γινότανε το ίδιο πράγμα με παρόμοιο τρόπο. Sent from my Amstrad CPC 6128 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι torrent clients δουλεύουν καλά; Σκέφτομαι μήπως πουλήσω το raspberry pi 3, που το έχω για ανεβοακτεβαστήρι και να αγοράσω ένα android tv box. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Από όσο ξέρω και από ότι βλέπω στο δικό μου κινητό που τρέχω Ttorrent, δεν δουλεύουν οι private trackers. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επομένως, δεν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με Android tv box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μη γράφετε ότι να ναι, δουλεύουν μια χαρά οι private trackers , απλά δεν μετράει το upload γιατίδεν υποστηρίζουν Android εφαρμογές Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Μη γράφετε ότι να ναι, δουλεύουν μια χαρά οι private trackers , απλά δεν μετράει το upload γιατίδεν υποστηρίζουν Android εφαρμογές Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕ, άρα έμμεσα έχεις θέμα αφού δεν φτιάχνεις ratio. Ουσιαστικά οι private γίνονται σαν public. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Εξαρτάται τον tracker, στου εξωτερικού σε μερικούς μετράει, στον ελληνικό όχι.ότι μπορείς να κατεβάσεις γίνεται, δεν ανέφερε ratio.hit n run με την μία θα έχεις και ας σινταρεις.δεν δέχονται ούτε με τα ενσωματωμένα κατεβαστήρια των ρούτερ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή που λύνει θέματα ασυμβατότητας πληκτρολογίων bluetooth με κινητά samsung; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Συνδέω σε ένα Note 8 ένα πληκτρολόγιο bluetooth της logitech και μου κάνει το τηλέφωνο συνεχώς restarts Edited September 30, 2017 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ψαχνω (αν υπαρχει) καποια εφαρμογη που μεσω φορμας να βαζει το μειλ του ο πελατης και μετα να δημιουργειται μια βαση δεδομενων με τα μειλ των πελατων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ξερει κανείς εαν υπάρχει app που να ζητάει password όταν κάποιος πάει να σβήσει μια φωτο/βιντεο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 ψαχνω (αν υπαρχει) καποια εφαρμογη που μεσω φορμας να βαζει το μειλ του ο πελατης και μετα να δημιουργειται μια βαση δεδομενων με τα μειλ των πελατων.Edit:Άκυρο το βρήκα.Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται simple survey email collection και κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Edit:Άκυρο το βρήκα.Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται simple survey email collection και κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλω. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; Από περιέργεια ρωτώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Και τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; Από περιέργεια ρωτώ :) #28432 ούτε 2 ποστ πιο πάνω !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 #28432 ούτε 2 ποστ πιο πάνω !!! Και αποκλείεται να το έχω διαβάσει αλλά να μην έχω καταλάβει; Ήθελα να δω που θα μπορούσε να έχει χρήση μια τέτοια εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά με ενδιαφέρει για έναν καλο βίντεο player απλά να βλέπω μουσικά βίντεο κλιπ... Θέλω απλά να μπορώ να δημιουργώ playlist...Να παίζουν αυτόματα τα τραγούδια της playlist το ένα μετά το άλλο...Να έχει επιλογή ανακατέματος όταν ξεκινάει να παίζει η playlist Kai επίσης κάνοντας με το δάχτυλο swype να πηγαίνει στο επόμενο κομμάτι... Ίσως σας φαίνεται χαζή ερώτηση αλλά κάποια που κατέβασα δε συνδύαζαν τα από πάνω... Έχετε κάποιον καλο να μου προτείνετε και ας μην είναι free ας έχει κόστος αγοράς. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ομάδες μπορώ να κάνω, αλλά στον κατάλογο εμφανίζονται όλα, οπότε δεν με εξυπηρετεί. Στάλθηκε από το SM-G955FD Ψαξτο λίγο.......! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 γιατί ενώ κάποιος αλλάζει την φωτο του λογαριασμού του στο viber δεν φαίνεται η νέα φωτο στους άλλους; δεν γίνεται η αλλαγή δηλαδή. έχει φάει κόλλημα το viber? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Και αποκλείεται να το έχω διαβάσει αλλά να μην έχω καταλάβει; Ήθελα να δω που θα μπορούσε να έχει χρήση μια τέτοια εφαρμογήΘελω να κρατάω τα email των πελατών μου και έτσι χρειάζομαι μια φόρμα που θα το γράφουν οι ίδιοι το email τους και μια βάση δεδομένων που θα τα κρατάει για να τους στείλω newsletters.Όλα αυτά τα κάνει η πιο πάνω εφαρμογή.ελπίζω να έγινα κατανοητός. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 γιατί ενώ κάποιος αλλάζει την φωτο του λογαριασμού του στο viber δεν φαίνεται η νέα φωτο στους άλλους; δεν γίνεται η αλλαγή δηλαδή. έχει φάει κόλλημα το viber? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολλές φορές κολλαει κ ενώ αλλάζεις φωτογραφία προφίλ αργεί πάρα πολύ να φανεί στους φίλους η νέα. Βάλε στις επαφές της συσκευής σου τον αριθμό τηλεφώνου σου. Έτσι θα μπει και στο viber η δικιά σου επαφή και θα βλέπεις πότε ανεβαίνει αμέσως η νέα σου φωτογραφία και πότε αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Πολλές φορές κολλαει κ ενώ αλλάζεις φωτογραφία προφίλ αργεί πάρα πολύ να φανεί στους φίλους η νέα. α γιατί η γυναίκα μου από το πρωί έχει κάνει την αλλαγή και ακόμα να φανεί στους άλλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 α γιατί η γυναίκα μου από το πρωί έχει κάνει την αλλαγή και ακόμα να φανεί στους άλλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑς δοκιμάσει να την βγάλει και να την ανεβάσει ξανά. Πολύ συχνά μου συμβαίνει κ εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα και καλό μηνα στην παρεα.. Νεος στο android και ξεκινησα να ρωταω. Εχεις κανεις σας υπ οψιν του κανα καλο mail client για gmail λογαριασμο ( εκτος απο το app του gmail που δεν θελω να τα βλεπω καν ) ? Στο iphone με ειχε βολεψει το app του outlook μια χαρα , αλλα το εγκαταστησα στο android και ειδα οτι δεν εχει badges πανω στο εικονιδιο για τα νεα αδιαβαστα μηνυματα, που με βολευει παρα πολυ. Στην στοκ εφαρμογη της samsung mail εβαλα το εταιρικο email που ειναι exchange και παιζει μια χαρα , δεν θελω να βαλω τους gmail λοαγαριασμους εκει. Αρα οι αναγκες ειναι: Να εχει badges Υποστηριξει gmail και να ειναι οσο πιο απλο γινεται , δεν με ενοχλει να ειναι σπαρτιατικη η εμφανιση του :) Καλο μηνα και παλι και ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Kαλημέρα και σε σένα. Τα badges στο android δεν είναι θέμα εφαρμογής αλλά θέμα του αν τα υποστηρίζει η υλοποίηση του android που έχει γίνει από την εκάστοτε εταιρεία. Γίνεται με αλλαγή launcher αλλά δεν θα σου προτείνω κάποιον δίοτι δεν αλλάζω ποτέ τον "μαμά" Μακάρι να το βολευτείς το android και μακάρι να σε βοηθήσει η συσκευή που επέλεξες σε αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλημέρα και καλό μηνα στην παρεα.. Νεος στο android και ξεκινησα να ρωταω. Εχεις κανεις σας υπ οψιν του κανα καλο mail client για gmail λογαριασμο ( εκτος απο το app του gmail που δεν θελω να τα βλεπω καν ) ? Στο iphone με ειχε βολεψει το app του outlook μια χαρα , αλλα το εγκαταστησα στο android και ειδα οτι δεν εχει badges πανω στο εικονιδιο για τα νεα αδιαβαστα μηνυματα, που με βολευει παρα πολυ. Στην στοκ εφαρμογη της samsung mail εβαλα το εταιρικο email που ειναι exchange και παιζει μια χαρα , δεν θελω να βαλω τους gmail λοαγαριασμους εκει. Αρα οι αναγκες ειναι: Να εχει badges Υποστηριξει gmail και να ειναι οσο πιο απλο γινεται , δεν με ενοχλει να ειναι σπαρτιατικη η εμφανιση του :) Καλο μηνα και παλι και ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει. Οι καλυτερες εφαρμογες που θα σου προτεινω ειναι οι : Inbox by Gmail και Blue Mail - Email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Οι καλυτερες εφαρμογες που θα σου προτεινω ειναι οι : Inbox by Gmail και Blue Mail - Email thanks για την αμεση απαντηση, εχουν badge count αυτες και οι 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts