lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Εντελώς ξαφνικά και μόνο του άρχισε να μου βγάζει ειδοποιήσεις η Γκουγκλ Πώς το σταματάμε αυτό; Υπόψιν ότι δεν ενεργοποίησα ποτέ το Google Now. Sent from my Amstrad CPC 6128Άσχετο αλλά αυτό που λέει πόσα mb χάλασες και πόσα απομένουν στην notification bar τι είναι; Που το βρίσκουμε;;; Edited September 28, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Είναι ενσωματωμένη λειτουργία της MIUI . Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο play store νομίζω. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Sansation φίλε μου Sent from my Amstrad CPC 6128 Ωραίος. Παίζει να είναι η πιο όμορφη γραμματοσειρά που έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ωραίος. Παίζει να είναι η πιο όμορφη γραμματοσειρά που έχω δει. Και εγώ την λάτρεψα!!! Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Είναι ενσωματωμένη λειτουργία της MIUI . Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο play store νομίζω. κάτσε ποια είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή της miui? γιατί έχω κινητό xiaomi redmi note 4x! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάτσε ποια είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή της miui? γιατί έχω κινητό xiaomi redmi note 4x! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επίσης πως αλλάζουμε γραμματοσειρά; αυτήν την sensation πως την περνάμε μου λες πλιζ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Είναι ενσωματωμένη λειτουργία της MIUI . Υπάρχουν παρόμοιες εφαρμογές στο play store νομίζω.Κρίμα... Όποιος ξέρει εφαρμογή που να μου δείχνει στην notification bar πόσα mb έχω καταναλώσει εντός 24ωρου και πόσα mb έχω υπόλοιπο ας μου πει! Προς το παρόν χρησιμοποιώ την εφαρμογή Internet Speed Meter αλλά δεν έχει στην status bar και δεν λέει το υπόλοιπο μου. Για data με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 κάτσε ποια είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή της miui? γιατί έχω κινητό xiaomi redmi note 4x! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επίσης πως αλλάζουμε γραμματοσειρά; αυτήν την sensation πως την περνάμε μου λες πλιζ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψάξε στο en miui site και κατεβασε την. Έπειτα μέσω της εφαρμογής θέματα του κινητού εγκατέστησε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 κάτσε ποια είναι η ενσωματωμένη εφαρμογή της miui? γιατί έχω κινητό xiaomi redmi note 4x! Δεν είναι εφαρμογή, είναι λειτουργία. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δεν είναι εφαρμογή, είναι λειτουργία. α αυτό είναι; οκ ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Κρίμα... Όποιος ξέρει εφαρμογή που να μου δείχνει στην notification bar πόσα mb έχω καταναλώσει εντός 24ωρου και πόσα mb έχω υπόλοιπο ας μου πει! Προς το παρόν χρησιμοποιώ την εφαρμογή Internet Speed Meter αλλά δεν έχει στην status bar και δεν λέει το υπόλοιπο μου. Για data με ενδιαφέρειΔοκίμασε μήπως σου κάνει καμία.. https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggEOCgxkYXRhIGNvdW50ZXI%3D:S:ANO1ljIIwdw Edit: δε μπορώ να κάνω το link να δουλέψει. Γράψε στο play store data counter η κάτι τέτοιο. Edit 2: δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite Edited September 28, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Δοκίμασε μήπως σου κάνει καμία.. https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggEOCgxkYXRhIGNvdW50ZXI%3D:S:ANO1ljIIwdw Edit: δε μπορώ να κάνω το link να δουλέψει. Γράψε στο play store data counter η κάτι τέτοιο. Edit 2: δες αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.liteΤην 2 την έχω και δεν λέει τίποτα στην notification bar από αυτά που θέλω. Λέει μονο ταχύτητα upload & download Edit Κάτι βρήκα επιπλέον στις ρυθμίσεις. Έχει να βάλω και όριο αλλά δεν το δείχνει πάνω στην μπάρα Edited September 28, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Την 2 την έχω και δεν λέει τίποτα στην notification bar από αυτά που θέλω. Λέει μονο ταχύτητα upload & downloadΣίγουρα; Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν θέλεις; Edit: α sorry θέλεις να δείχνει και υπόλοιπα MB έτσι; Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Σίγουρα; Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν θέλεις; Edit: α sorry θέλεις να δείχνει και υπόλοιπα MB έτσι;Έκανα Edit το σχόλιο μου. Ναι αυτά θέλω αλλά ήθελα επιπλέον να γράφει δίπλα και πόσα mb απομένουν μέχρι το τέλος. Έτσι Μάλλον όμως δύσκολα θα βρω αυτό που ψάχνω. Οπότε ας βολευτώ με το Internet Speed Meter :D Edited September 28, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δοκίμασε το ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε το "My Data Manager" Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Δοκίμασε το ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε το "My Data Manager"Αυτό όντως γράφει αλλά για κάποιο λόγο μου lagαρει όλο το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Υπαρχει καποια εφαρμογη (να μην θελει ρουτ) που πατωντας την να απενεργοποιειται ή να κανει επανεκκινηση η συσκευη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 επίσης πως αλλάζουμε γραμματοσειρά; αυτήν την sensation πως την περνάμε μου λες πλιζ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάντως την πέρασα με την εφαρμογή Fontster. Πρέπει όμως να είσαι ρουτ. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ψάχνω εφαρμογή έτσι ώστε να μου χωρίζει τον τηλεφωνικό κατάλογο Π.χ σε επαγγελματικό και προσωπικό.Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το SM-G955FD Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ψάχνω εφαρμογή έτσι ώστε να μου χωρίζει τον τηλεφωνικό κατάλογο Π.χ σε επαγγελματικό και προσωπικό.Καμία βοήθεια; Στάλθηκε από το SM-G955FD Αυτό γίνεται σίγουρα με τις μαμά εφαρμογές. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Αυτό γίνεται σίγουρα με τις μαμά εφαρμογές. Sent from my Amstrad CPC 6128Ομάδες μπορώ να κάνω, αλλά στον κατάλογο εμφανίζονται όλα, οπότε δεν με εξυπηρετεί. Στάλθηκε από το SM-G955FD Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Παιδιά κάποια εφαρμογή παρόμοια με το Greek caller Id έχετε υπόψη; Κάποιες φορές δεν παίζει καλά και έλεγα να δοκιμάσω και κάτι άλλο... Πάντα για αριθμούς από Ελλάδα μιλάω... Σας Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 ε οχι... κι αυτο που υπαρχει και πολυ ειναι νομιζω-πολυτελεια, παρα πολυ εξειδικευμενες εφαρμογες και για μια χωρα οπως η ελλαδα, ε, μην ζητατε και ποικιλια, καλυτερα επικοινωνησε με τον developer λεγοντας του τα προβληματα σου/της εφαρμογης ωστε να σε βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kartokinitos Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 White-pages.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Οι torrent clients δουλεύουν καλά; Σκέφτομαι μήπως πουλήσω το raspberry pi 3, που το έχω για ανεβοακτεβαστήρι και να αγοράσω ένα android tv box. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Και εγώ την λάτρεψα!!! Sent from my Amstrad CPC 6128επειδή μάλλον είναι μόνο για ρουτ τηλέφωνα, ξέρει κανείς αν μπορούμε στον φάκελλο system/fonts να προσθέσουμε επιπλέον αρχεία fonts (με κατάληξη .ttf).προκειται για galaxy s7 μη ρουταρισμενο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 29, 2017 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts