Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχως δεν υπαρχει ουτε καν λολιποπ χωρις bugs και με πληρως λειτουργικο s pen.

7αρες Rom πάντως υπάρχουν πολλές για τo note 2. Δουλεύει το πενακι αλλά όχι με όλες τις λειτουργίες που σίγουρα είναι μεγάλο μείον.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

ποια security; δεν υπαρχουν ιοι στο android, αλλα ακομα και malware που ακουγονται,

πες οτι εσυ εφτιαχνες ενα malware, ετσι; την kitkat θα χτυπουσες ή την Nougat κλπ;

ευκολα νομιζω το δευτερο, ποιος ασχολειται με kitkat (οπως μου εγραψαν και σε ενα φορουμ που ρωτησα..)

τελος, ειμαι της αποψης οτι λειτουργικο και συσκευη πανε πακετο (λογω συμβατοτητας, αποδοτικοτητας κλπ),

εκτος αυτου προτιμω την εχω μια σταθερη και δοκισμενη εκδοση, παρα μια νεα που θα εχει bugs κι

αντε περιμενε να τα λυσουν κι αν τα λυσουν βαλε update κλπ κλπ,

οταν αλλαξω κινητο, τοτε θα αλλαξω και εκδοση android, ως τοτε καλα ειμαστε, μια χαρα :)

το εχω ακουσει για το 2, αλλα δεν τον εχω δει ακομα

το fenix (εφαρμογη για τουιτερ) εγω ειδα οτι ξαναγραφεται για 5+,

αλλα ενταξει, δεν τρελενομαι κιολας, εξαλλου το twitter το διαβαζω

μεσα απο τον inoreader, για να βαλω/βγαλω κανα χρηστη απο καμια λιστα

το κανει και το παλιο fenix

Τελείως λάθος λογική.

Δεν θα χτυπήσεις την πιο φρέσκια έκδοση, αλλά αυτήν που έχει η πλειοψηφία χρηστών.

Οπότε αν οι περισσότεροι χρήστες ακόμα μένουν με ΚΚ, τότε αυτή η έκδοση είναι πιο πιθανή για κάτι τέτοιο.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν ήταν έτσι θα είχαμε ακόμα win98 να μας ρίχνουν την pstn με το ροκετ
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Αν ήταν έτσι θα είχαμε ακόμα win98 να μας ρίχνουν την pstn με το ροκετ

Tελείως άσχετο το παράδειγμα με τα win98, σκεφτείτε πρώτα λίγο πριν γράψετε...:lol:

Tελείως άσχετο το παράδειγμα με τα win98, σκεφτείτε πρώτα λίγο πριν γράψετε...:lol:

δεν απέχει και τόσο όσο νομίζεις από την παραπάνω λογική.

χαχα μωρε καντε οτι θελετε, ο καθενας μας ειναι ελευθερος να κανει οτι πραγματικα θελει,

κουμαντο στα τηλεφωνα μου κανω εγω και μονο εγω,

γιατι πρεπει σωνει και καλα να κρινετε;

δεν απέχει και τόσο όσο νομίζεις από την παραπάνω λογική.
Και όμως απέχει παρασάγγας διότι η παραπάνω λογική λέει ότι ο patrick έχει το G2 με kitkat.

Επειδή το είχα για 2 χρόνια το συγκεκριμένο αν ποτέ πέσει κάποιο στα χέρια σου και "τρέχει" kitkat τότε θα δεις τι σημαίνει ομαλότητα συσκευής - λειτουργικού

Όλα είναι θέμα γούστου εξάλου και τι βολεύει τον καθένα;)

χαχα μωρε καντε οτι θελετε, ο καθενας μας ειναι ελευθερος να κανει οτι πραγματικα θελει,

Έτσι είναι αδερφέ... μερικοί θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό και ότι οι άλλοι είναι λάθος

Edited by tsiv

οπως ειπε κι ενας γνωστος, ας παθει οτι θελει,

εχω image και γυρναω οτι ωρα θελω ;)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι είναι αδερφέ... μερικοί θεωρούν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό και ότι οι άλλοι είναι λάθος

ελα μωρε, μην δινεις σημασια..

μου θυμιζουν μια μαθητρια οταν πρωτοβγηκε το ευρω που μου λεγε:

-"εσυ εχεις ευρω;"

-"οχι" απαντουσα

-"α, δεν εισαι τρεντυ"

χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν υποδεικνύουμε σε κανέναν το σωστό, απλά λέμε ότι ένα μη αναβαθμισμένο λειτουργικό είναι τρύπιο, το αν τον ενοχλεί αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα και δική του επιλογή.

Δεν υποδεικνύουμε σε κανέναν το σωστό, απλά λέμε ότι ένα μη αναβαθμισμένο λειτουργικό είναι τρύπιο, το αν τον ενοχλεί αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα και δική του επιλογή.

Δεν συμφωνω καθολου με την αποψη σου, ολα τα λειτουργικα εχουν μικρες ή μεγαλυτερες τρυπες, παντα συνεβαινε αυτο και παντα θα συνεχισει να συμβαινει. Ναι η Ν και η Ο εχουν 100 φορες πεισσοτερα "security updates" (στα νοτε4 ειδικα εχει γινει ανεκδοτο η μηνιαια αναβαθμιση ασφαλειας της ΜΜ), αλλα αυτο ειναι μονο μια ψευδαισθηση ασφαλειας. Γι αυτο εχετε οσο γινεται λιγοτερα προσωπικα και οικονομικα σας στοιχεια στα τηλεφωνα/υπολογιστες σας.

ΑΛΛΆ, δεν γινεται να μη μου κανει εντυπωση ο κοσμιος και πολιτισμενος τροπος που γραφεις την αποψη σου, παρα τη ζεστη και τις "οσο παταει η γατα" ειρωνειες.

Καλο καλοκαιρι σε ολους.

Mε αυτή τη λογική και αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή τρύπιο είναι διότι σίγουρα θα βγει αναβάθμιση που θα κλείνει τρύπες:lol:

Άστο φίλε... αν νομίζεις ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται για την ασφάλειά σου πλανάσαι πλάνην οικτρά:cool:

Δεν συμφωνω καθολου με την αποψη σου, ολα τα λειτουργικα εχουν μικρες ή μεγαλυτερες τρυπες, παντα συνεβαινε αυτο και παντα θα συνεχισει να συμβαινει. Ναι η Ν και η Ο εχουν 100 φορες πεισσοτερα "security updates" (στα νοτε4 ειδικα εχει γινει ανεκδοτο η μηνιαια αναβαθμιση ασφαλειας της ΜΜ), αλλα αυτο ειναι μονο μια ψευδαισθηση ασφαλειας. Γι αυτο εχετε οσο γινεται λιγοτερα προσωπικα και οικονομικα σας στοιχεια στα τηλεφωνα/υπολογιστες σας.

ΑΛΛΆ, δεν γινεται να μη μου κανει εντυπωση ο κοσμιος και πολιτισμενος τροπος που γραφεις την αποψη σου, παρα τη ζεστη και τις "οσο παταει η γατα" ειρωνειες.

Καλο καλοκαιρι σε ολους.

Συμφωνώ απολύτως... δεν έχω καν ebanking, δεν έχω ανεβάσει επαφές στο google κ.λ.π κ.λ.π

Η ασφάλειά μας ξεκινάει προτίστως από εμάς...

Γιώργος-tsiv-Άρχοντας... speaking :cool:

Edited by tsiv

Πολύ σωστά αλλά αν αρνούνται κάποιοι μονιμος τις απόψεις των άλλων δεν βρίσκω λόγο να ρωτάνε. Είναι πολύ αυτοί που μπαίνουν στο φόρουμ ρωτάνε και γράφουν κάτι με μόνο σκοπό να περάσουν την ώρα τους και να πουν μια εξυπνάδα.

Mε αυτή τη λογική και αυτό που έχεις αυτή τη στιγμή τρύπιο είναι διότι σίγουρα θα βγει αναβάθμιση που θα κλείνει τρύπες:lol:

Άστο φίλε... αν νομίζεις ότι οι αναβαθμίσεις γίνονται για την ασφάλειά σου πλανάσαι πλάνην οικτρά:cool:

Συμφωνώ απολύτως... δεν έχω καν ebanking, δεν έχω ανεβάσει επαφές στο google κ.λ.π κ.λ.π

Η ασφάλειά μας ξεκινάει προτίστως από εμάς...

Γιώργος-tsiv-Άρχοντας... speaking :cool:

Ωραία δλδ με τέτοια τεχνολογία και τέτοια κινητά να έχουνε το κινητό μας για φώτο και τηλέφωνα;

ΝΑ δίνουμε 600 και 1000 € και να φοβάσαι να το δουλέψεις.

Μήπως είναι επικίνδυνο να έχουμε και τις φώτο μας μην τις δουν;

Δώστε μου ένα επίσημο λινκ με κλοπή που έχει γίνει σε e-banking κινητού π.χ

Μονο με ψάρεμα γίνετε κομπίνα. Και πάλι πάντα υπάρχει επαλήθευση με κάποιο SMS.

ακριβως! εγω και kitkat ειμαι και ρουτ και web banking εχω και τις επαφες μου στην google,

οποιος θελει να ρθει να με χακεψει, εχω βαλει ποτακι και περιμενω

Ωραία δλδ με τέτοια τεχνολογία και τέτοια κινητά να έχουνε το κινητό μας για φώτο και τηλέφωνα;

ΝΑ δίνουμε 600 και 1000 € και να φοβάσαι να το δουλέψεις.

Μήπως είναι επικίνδυνο να έχουμε και τις φώτο μας μην τις δουν;

Δώστε μου ένα επίσημο λινκ με κλοπή που έχει γίνει σε e-banking κινητού π.χ

Μονο με ψάρεμα γίνετε κομπίνα. Και πάλι πάντα υπάρχει επαλήθευση με κάποιο SMS.

Kάντε ότι θέλετε, δικά σας τα γένια δικά σας και τα χτένια :whistle:

Από την ώρα που εχουμε τηλέφωνο στα χέρια μας, ξέρουν τα πάντα. Δεν έχουν ανάγκη να ανεβάσουμε η οχι της επαφές στο G-mail, απο την στιγμή που όλες, μα όλες η κλήσεις μας και η συνομιλίες μας καταγράφονται...! Έχουν ολα τα προσωπικά δεδομένα μας στην διάθεσή τους. Που πάμε τι αγοράζουμε, ακόμα και τι τρώμε. Τώρα αν μπει καποιος χακερ στο λογαριασμο μου στην τράπεζα.......μαλλον θα απογοητευτεί, και μπορεί να με λυπηθεί και να μου βάλει χρήματα :lol::lol::lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.siacs.conversations

Αυτή είναι εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων?

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για κατέβασμα μουσικής από γιουτουμπ;

Υπάρχουν πολλές σελίδες που κατεβάζεις τα πάντα από εκεί δεν χρειάζεται εφαρμογή.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Εγώ την παρακάτω

https://og-youtube.com/official-og-youtube-downloader-apk/

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Όποιος έχει παλιό λειτουργικό με ένα antivirus λύνετε το πρόβλημα, όχι ότι πριν θα είχε θέμα αλλά για καλύτερη ασφάλεια, επίσης όποιος δεν έχει e-banking για μένα είναι χρονια πίσω

NewPipe χρησιμοποιώ μαζί με το MinTube για youtube γενικότερα, το πρώτο έχει κατέβασμα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

επίσης όποιος δεν έχει e-banking για μένα είναι χρονια πίσω

Eσύ που είσαι τόσο μπροστά για κοίτα στη γωνία να δεις αν έρχομαι... :rotfl:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II