ela002 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Με ποια εφαρμογή (free/paid) μπορώ να έχω blacklist για sms που δεν έχουν αριθμό απλά φαίνεται ένα όνομα αποστολέα; Δεν θέλω να τσεκάρει σε online βάσεις κλπ σαν truecaller να μην δίνει καμιά πληροφορία προς τα έξω. Μου αρκεί και φίλτρο με βάση κάποιο string και delete/spam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 truecaller ειχα κι εγω ενα διαστημα, αν εισαι root κι εχεις adaway μπορεις να μπλοκαρεις την προσβαση στους servers του συν οτι μπορεις να παρεις backup με titanium και να απενεργοποιησεις τον λογαριασμο σου κλπ και να κανεις restore απο το titanium και παιζει κανονικα, αλλα μου την εσπαγε που παλι αργουσε να φορτωσει, δεν με ενδιεφερε εξαλλου το blacklist, οποτε πηγα σε exdialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) πιθανων εχει να κανει με πια εκδοση android εχουν. Η φωτογραφία που έχω ανεβάσει με gif κουμπί είναι από s8+ και εγώ s8+ έχω Τώρα έχω και το μεγεθυντικό φακό και εγώ οπότε λύθηκε το πρόβλημα ES explorer pro η solid explorer και πόσο έχει το δεύτερο μετά την λήξη των δύο βδομαδων Edited July 4, 2017 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Solid από εμένα. Αξεπέραστος. Τώρα για την τιμή δεν ξέρω. Τον έχω αγορασμένο πριν χρόνια σε προσφορά στα 60 λεπτά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλημέρα παιδιά Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή air stream για να μπορώ να παίζω ταινίες/σειρές απο το σκληρό του Υπολογιστή μου στο κινητό αλλά εδώ και καιρό έχει σταματήσει η υποστήριξη και υπολειτουργεί. Έχουμε υπόψη κάτι αντίστοιχο (oxi vlc ) σε εφαρμογή paid ή free ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 θελω την βοηθεια σας ρε παιδια επειδη το lg g4 που εχει επαθε το γνωστο πλοβλημα και το εχει η αντιπρωσοποια ,μου εδωσε ενας φιλος ενα κινεζικο 4τραπυρινο με 1 γιγα ραμ ,,με το που το ανοιξα άνοιγε συνεχόμενα παράθυρα και εγκαθιστούσε παιχνιδια άνοιγε τα ντατα ενω τα εκλεινα αλλαζε το προφιλ ηχου και πέταγε διαφορα μηνύματα οτι καποιες εφαρογες δεν λειτουργουν ,,αφου προσπαθησα καμποσο και δεν καταφερα σχεδον τιποτα κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις ,,αλλα σχεδον τα ιδια μου εγκαθιστούσε συνεχεία παιχνίδια ανοιγοκλείνει οτι ηθελε ,,τωρα εβαλα το clean master και σταμάτησα τα παιχνιδια αλλα και παλι καποια προγράμματα θελει με το ζορι να τα βαλη και συνέχεια σβήνω και απενεργοποιώ επισεις ειδα εδω για το antiadwera και το εβαλα αλλα και παλι οταν το πιασω στα χερια μου να παρω τηλεφωνο κατι εχει αλαξει και το κυριοτερο ολων πεταει απο την αρη οχι μονο τωρα μηνυμα καθε 3 δευτερολεπτα ''δυστιχως η εφαρνογη com.google.android.test.sim εχει σταματησει ' δεν νπορω να κανω τιποτα πρεπει να παταω συνέχεια οκ για να κλείνει το μήνυμά ,,τι να κανω πείτε μου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 θελω την βοηθεια σας ρε παιδια επειδη το lg g4 που εχει επαθε το γνωστο πλοβλημα και το εχει η αντιπρωσοποια ,μου εδωσε ενας φιλος ενα κινεζικο 4τραπυρινο με 1 γιγα ραμ ,,με το που το ανοιξα άνοιγε συνεχόμενα παράθυρα και εγκαθιστούσε παιχνιδια άνοιγε τα ντατα ενω τα εκλεινα αλλαζε το προφιλ ηχου και πέταγε διαφορα μηνύματα οτι καποιες εφαρογες δεν λειτουργουν ,,αφου προσπαθησα καμποσο και δεν καταφερα σχεδον τιποτα κανω εργοστασιακες ρυθμίσεις ,,αλλα σχεδον τα ιδια μου εγκαθιστούσε συνεχεία παιχνίδια ανοιγοκλείνει οτι ηθελε ,,τωρα εβαλα το clean master και σταμάτησα τα παιχνιδια αλλα και παλι καποια προγράμματα θελει με το ζορι να τα βαλη και συνέχεια σβήνω και απενεργοποιώ επισεις ειδα εδω για το antiadwera και το εβαλα αλλα και παλι οταν το πιασω στα χερια μου να παρω τηλεφωνο κατι εχει αλαξει και το κυριοτερο ολων πεταει απο την αρη οχι μονο τωρα μηνυμα καθε 3 δευτερολεπτα ''δυστιχως η εφαρνογη com.google.android.test.sim εχει σταματησει ' δεν νπορω να κανω τιποτα πρεπει να παταω συνέχεια οκ για να κλείνει το μήνυμά ,,τι να κανω πείτε μου ευχαριστω Βάλε το malwarebytes και Κάνε ένα scan να δεις ποιες εφαρμογές σου το προκαλούν αυτό. Αν μπορείς να τις σβήσεις ή να τις απενεργοποιήσεις, έχει καλώς. Αν όχι, βάλε την εφαρμογή netguard-no root firewall από το play store ώστε να τις μπλοκάρεις να μπαίνουν στο internet και δεν θα έχεις θέμα. Εφαρμογές Όπως το clean master που αναφέρεις, ξήλωσε τες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Βάλε το malwarebytes και Κάνε ένα scan να δεις ποιες εφαρμογές σου το προκαλούν αυτό. Αν μπορείς να τις σβήσεις ή να τις απενεργοποιήσεις, έχει καλώς. Αν όχι, βάλε την εφαρμογή netguard-no root firewall από το play store ώστε να τις μπλοκάρεις να μπαίνουν στο internet και δεν θα έχεις θέμα. Εφαρμογές Όπως το clean master που αναφέρεις, ξήλωσε τες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalkευχαριστω αρχιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για καλή εφαρμογή με την οποία να μπορώ να κάνω web page clipper γιατί πλέον δεν μπορώ να κάνω με το evernote, κάνει save μόνο ένα μέρος της σελίδας. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Καλημέρα παιδιά Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή air stream για να μπορώ να παίζω ταινίες/σειρές απο το σκληρό του Υπολογιστή μου στο κινητό αλλά εδώ και καιρό έχει σταματήσει η υποστήριξη και υπολειτουργεί. Έχουμε υπόψη κάτι αντίστοιχο (oxi vlc ) σε εφαρμογή paid ή free ? Χρησιμοποιώ το pled για τηλεόραση και φορητές συσκευές. Δε χρειάζεται να αγοράσεις το premium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Χρησιμοποιώ το pled για τηλεόραση και φορητές συσκευές. Δε χρειάζεται να αγοράσεις το premium. Προφανώς το Plex θα εννοεί ο φίλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Τι ακριβώς εννοείς; Μόλις μετονόμασα ένα jpg αρχείο μέσα από τον Solid και άλλαξε και στο Dropbox. Sent from my Amstrad CPC 6128 Μιλάω για αρχεία που έχεις στο κινητό σου και συγχρονίζονται αυτόματα με το cloud. Αυτό που έκανες εσύ, ήταν να μπεις στο φακελό σου στο Dropbox και να μετονομάσεις ενα remote αρχείο. Μια χαρά γίνεται έτσι. Με την εφαρμογή του Dropbox, επεξεργάζεται ή αλλάζεις πχ το όνομα σε ένα αρχείο τοπικά στο τηλέφωνο σου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ONLINE, και όταν συνδεθείς, το αρχείο αυτόματα ενημερώνεται και στο cloud. Αν τώρα εσύ δεν έχεις αυτή την απαίτηση, και απλά θέλεις να βλέπεις κάτι από το Dropbox περιστασιακά (κάτι σαν από backup δηλαδή), μια χαρά κάνει τη δουλειά και ο Solid. Στάλθηκε από το X98 Plus II (C2D6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά Χρησιμοποιούσα την εφαρμογή air stream για να μπορώ να παίζω ταινίες/σειρές απο το σκληρό του Υπολογιστή μου στο κινητό αλλά εδώ και καιρό έχει σταματήσει η υποστήριξη και υπολειτουργεί. Έχουμε υπόψη κάτι αντίστοιχο (oxi vlc ) σε εφαρμογή paid ή free ? Δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή . Μπορείς πχ με Es εξερεύνηση !! (έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις .Το δουλεύω χρόνια για copy paste ,streaming ) Από εφαρμογές μπορείς με plex (υπάρχουν πολλές ) , δοκίμασε το Serviio (θα χρειαστείς Serviio media server για pc, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις την full έκδοση + για τις Android συσκευές το Serviiogo) ... παρά πολύ καλή και εύχρηστη εφαρμογή (σου έχει και εξώφυλλα ) Edited July 6, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή . Μπορείς πχ με Es εξερεύνηση !! (έχεις πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις .Το δουλεύω χρόνια για copy paste ,streaming ) Από εφαρμογές μπορείς με plex (υπάρχουν πολλές ) , δοκίμασε το Serviio (θα χρειαστείς Serviio media server για pc, με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις την full έκδοση + για τις Android συσκευές το Serviiogo) ... παρά πολύ καλή και εύχρηστη εφαρμογή (σου έχει και εξώφυλλα ) Σε ευχαριστώ φίλε μου, πολύ ενδιαφέρον το Serviiogo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια λύση για γρήγορη μεταφορά αρχείων από pc σε android και το αντίστροφο με γρήγορες ταχύτητες ασύρματα; Δε μιλάω για τα 2-3ΜΒ/ς που προσφέρουν λύσεις όπως το samba των κλασσικών file manager, αλλά κάτι αρκετά γρηγορότερο της τάξης των 30-40ΜΒ/ς τουλάχιστον. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εαν έχεις σαμσουνγκ, με το sidesync ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εαν έχεις σαμσουνγκ, με το sidesync ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Όχι, για LG και Huawei συσκευές πρόκειται. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια λύση για γρήγορη μεταφορά αρχείων από pc σε android και το αντίστροφο με γρήγορες ταχύτητες ασύρματα; Δε μιλάω για τα 2-3ΜΒ/ς που προσφέρουν λύσεις όπως το samba των κλασσικών file manager, αλλά κάτι αρκετά γρηγορότερο της τάξης των 30-40ΜΒ/ς τουλάχιστον. Με το SuperBeam καταφέρνω 17-18ΜΒ/ς https://superbe.am/for-pc/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam&referrer=utm_source%3Dsuperbe.am%26utm_medium%3Dpage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Με το SuperBeam καταφέρνω 17-18ΜΒ/ς https://superbe.am/for-pc/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.majedev.superbeam&referrer=utm_source%3Dsuperbe.am%26utm_medium%3DpageΚαι μένα πάντα τερματίζει την γραμμή το superbeam. Έχω δει και 70mbps Sent from my m1 note using Tapatalk Edited July 8, 2017 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ευχαριστώ για την πρόταση, το δοκίμασα και προσέγγισε τα 50Mbps σε ένα βίντεο 1GB, αρκετά καλά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου, πολύ ενδιαφέρον το Serviiogo Παρά πολύ καλό ,ελαφρύ + και για μουσικά αρχεία + ορίζεις να ανοίγουν τα Video κατευθείαν με το player που θέλεις πχ mx player Το plex είναι ποιο βαρύ . Κατέβασε και το ServiioDroid (για να ελέγχεις το server του pc ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εαν έχεις σαμσουνγκ, με το sidesync ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Επειδή με ενδιαφέρει κ εμένα για Samsung αυτό λες;;; Από κάτω γράφουν ότι είναι αργό όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το πασίγνωστο Airdroid δεν κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Επειδή με ενδιαφέρει κ εμένα για Samsung αυτό λες;;; Από κάτω γράφουν ότι είναι αργό όμως Ναι για αυτο λεω Αν ειμαι δπλα στο pc, βαζω το υsb κ κανω την δουλεια μου ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Το wifi file transfer pro που έχω, δεν κάνει την ίδια δουλειά; Δεν παρατήρησα ποτέ καθυστέρηση στην μεταφορά των αρχείων. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts