akilleas Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εγώ πάλι θέλω κάτι παρεμφερές.Θέλω να έχω το τηλ στη σιγαση και όχι στη δόνηση αλλά να χτυπάει το ξυπνητήρι μου το πρωί χωρίς όμως να ακούω τους ήχους ή τις δονήσεις από εισερχόμενα μνμ (messenger, Viber,sms). Δεν μπορώ να το πετύχω γιατί όταν το βάζω στη σιγαση σιωπούν όλα αλλά και το ξυπνητήρι ενω αντίθετα όταν το βάζω στη δόνηση ακούγεται κανονικά το ξυπνητήρι αλλά και οι δονήσεις από τα μνμ. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και να ήμουν ξεκάθαρος. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει από τις ρυθμίσεις ή μέσω εφαρμογής. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ και καλή σας μέρα. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Alarm Clock Extreme Χρησιμοποιώ μόνο την συγκεκριμένη εφαρμογή και χτυπάει και ας το έχω εντελώς στο αθόρυβο χωρίς δόνηση σε όλα τα κινητά που είχαμε στην οικογένεια. Νομίζω το ίδιο γίνεται και με την μαμά εφαρμογή αλλά και με όλες τις παρεμφερείς που θα βρεις στο Play. Κάθε φορά που πατάς το κουμπί στης έντασης εάν ανοίξεις ολόκληρο το πάνελ θα πρέπει το ξυπνητήρι να έχει ξεχωριστή ρύθμιση. Για τσέκαρε το όταν το βάζεις στο αθόρυβο μήπως θα πρέπει να το ανεβάσεις από εκεί. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εκει βλεπω να εχει ρυθμισεις για το πως θα εμφανιζονται οι επαφες: Εισαγωγη/Εφαγωγη επαφων Tαξινομηση κατα Μορφη ονοματος επαφες για εμφανιση κτλ. Χμ.. Δες και στο Privacy, στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, μήπως έχει κάποια ρύθμιση. Θα σου έλεγα για το Truecaller app, αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή.. Επίσης, σε αυτό, προϋπόθεση είναι να δώσεις πρόσβαση, να διαβάζει όλες τις επαφές σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Χμ.. Δες και στο Privacy, στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, μήπως έχει κάποια ρύθμιση. Το εψαξα και αυτο, δεν εχει ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Bάζε το σε λειτουργία πτήσης όσο κοιμάσαι και μην πειράζεις καθόλου τον ήχο. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σαι καλά! Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Το εψαξα και αυτο, δεν εχει ρυθμιση. Δυστυχώς, δεν έχω κάποιον άλλο τρόπο, για να σε βοηθήσω.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Ψαχνω ενα apk σε androd να το βαλω στο κινητό και να καταγραφει απλα τη διαδρομη που κανω , με τα ποδια, το ποδηλατο ή το αυτοκινητο, και να την εμφανιζει στο τελος σε χαρτη, υπολογίζοντας την αποσταση. Μονον αυτο, όχι να δινει οδηγιες. Τι προτείνετε; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zihua.android.mytracks&hl=el Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zihua.android.mytracks&hl=el Ευχαριστω. Το κατεβασα και θα το δοκιμασω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Δυστυχώς, δεν έχω κάποιον άλλο τρόπο, για να σε βοηθήσω.. Δεν πειραζει, σε ευχαριστω πολυ παντος, και ολα τα παιδια. Edited April 25, 2017 by elder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) με αυτό http://keepvid.com/download_success.html μου το κατέβασε !! Ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Default Audio Player" τον Poweramp, όταν πάω να παίξω ένα οποιοδήποτε mp3 κατεβασμένο μέσω αυτής...μου λέει "No player found". Όταν πάω από τον ES Explorer και τα βρίσκω τα mp3 μια χαρά τα παίζει με τον Poweramp. Καμιά λύση γι' αυτό; Όλα αυτά σε Huawei Honor 8 με Nougat 7.0, Poweramp (αγορασμένο), KeepVid v1.3.1.1 Σε Sony Xperia Z1 Compact (Android 5.1.1) παίζουν κανονικά με το Poweramp. Edited April 27, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ενώ έχω βάλει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Default Audio Player" τον Poweramp, όταν πάω να παίξω ένα οποιοδήποτε mp3 κατεβασμένο μέσω αυτής...μου λέει "No player found". Όταν πάω από τον ES Explorer και τα βρίσκω μια χαρά τα παίζει με τον Poweramp. Καμιά λύση γι' αυτό; Δοκίμασε να καταργήσεις την προεπιλογή, και δοκίμασε πάλι να δεις μήπως αντί για "no player found" σε ρωτήσει με ποιον από τους players που έχεις εγκαταστήσει, θέλεις να το κάνει αναπαραγωγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Δοκίμασε να καταργήσεις την προεπιλογή, και δοκίμασε πάλι να δεις μήπως αντί για "no player found" σε ρωτήσει με ποιον από τους players που έχεις εγκαταστήσει, θέλεις να το κάνει αναπαραγωγή. Η προεπιλογή είναι με τον player της εφαρμογής (KV MediaPlayer) που παίζει εντάξει. Όταν το αλλάζω σε Poweramp μου βγάζει "No player found". Επίσης δεν με αφήνει να σώσω στην εξωτερική κάρτα που έχω τα κατεβασμένα αρχεία. Και τα 2 αυτά προβλήματα δουλεύουν σωστά σε Sony Xperia Z1 Compact (Android 5.1.1) Edited April 27, 2017 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για YouTube? Θα ήθελα να παίζει και στο παρασκήνιο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για YouTube? Θα ήθελα να παίζει και στο παρασκήνιο. Κατεμε είναι η καλύτερη με διαφορά κάνει τα πάντα . Ψάξε στο Google για ogyoutube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Κατεμε είναι η καλύτερη με διαφορά κάνει τα πάντα . Ψάξε στο Google για ogyoutube. Ευχαριστώ, την κατέβασα. Γιατί δεν είναι στο store? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ευχαριστώ, την κατέβασα. Γιατί δεν είναι στο store? Το ogyoutube είναι και για να κατεβάζεις και αυτό απαγορεύεται όπως και να κάνεις background playback που και αυτό απαγορεύεται. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μια και λέτε για το YouTube, να ρωτήσω πως μπορώ να κόψω τις διαφημίσεις; το θέλω για ένα tv box που είναι root. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μια και λέτε για το YouTube, να ρωτήσω πως μπορώ να κόψω τις διαφημίσεις; το θέλω για ένα tv box που είναι root. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα περάσεις YouTube background playback. Κόβει και διαφημίσεις και έχεις και background playback αν το χρειάζεσαι. Θα το βρεις στο xda παρακάτω https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3560900 Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για άμεση ενημέρωση για νέο email στην εφαρμογή aquamail τι επιλέγουμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 αστο οπως ειναι αυτο, δεν το πειραζουμε αυτο, σε λαθος σημειο πηγες, αυτο ειναι "advanced" option, πηγαινε στο mail, receiving και ενεργοποιησε το scheduled sync καθε 15 λεπτα και το push mail λιγο πιο κατω, τσεκαρε αν ειναι ενεργο το push mail και στο account settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στο Blue Mail δεν έχω push στο Hotmail. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 τις ρυθμισεις τις τσεκαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 αστο οπως ειναι αυτο, δεν το πειραζουμε αυτο, σε λαθος σημειο πηγες, αυτο ειναι "advanced" option, πηγαινε στο mail, receiving και ενεργοποιησε το scheduled sync καθε 15 λεπτα και το push mail λιγο πιο κατω, τσεκαρε αν ειναι ενεργο το push mail και στο account settings Ευχαριστώ πολύ φίλε, είναι όλα όπως τα λες, στο account settings που λες στο τέλος πως το ρυθμίζουμε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 παρατεταμενο πατημα πανω στον λογαριασμο στην κεντρικη οθονη, μετα -> "options and folders" -> "account options" και τσεκαρεις το "push mail" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) παρατεταμενο πατημα πανω στον λογαριασμο στην κεντρικη οθονη, μετα -> "options and folders" -> "account options" και τσεκαρεις το "push mail" Είσαι ωραίος φίλε, όλα οκ, ευχαριστώ πολύ Edit φίλε, μια ακόμη απορία, πως γίνεται να ανοίγουν αυτόματα οι εικόνες όταν μπαίνω σε ένα mail; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 28, 2017 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts