tsiftsism Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Κι εγώ είμαι ικανοποιημένος με το Google Translator, και για μετάφραση ολόκληρων προτάσεων αλλά και για μεμονωμένες λέξεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Το Tasker το κάνει αυτό πολύ εύκολα (ανοιγόκλειμα) autosync όποτε και σε συνδιασμό με πολλές καταστάσεις (στο που βρίσκεσαι {χωρίς χρήση GPS με Cell δίκτυο τηλεφωνίας) ανάλογα ώρα, ανάλογα θέση του κινητού,ανάλογα wifi και πολλά άλλα το δοκιμασα το tasker για το ανοιγοκλειμα δεδομενων και αλλαγη απο 2g/3g/4g και μου φανηκε πολυ δυσχρηστο - μου σπασε τα νευρα :mad:, θα παραμεινω στο autosync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 το δοκιμασα το tasker για το ανοιγοκλειμα δεδομενων και αλλαγη απο 2g/3g/4g και μου φανηκε πολυ δυσχρηστο - μου σπασε τα νευρα :mad:, θα παραμεινω στο autosync Automateit Εγγύηση Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ναι, παιζει κι αυτο, το εβαλα κι αυτο, αλλα αν και ειναι πιο "τυποποιημενο" απ το tasker στο οποιο πρεπει να ορισεις ενα-ενα τα βηματακια, απ την αλλη αυτη η "τυποποιηση" του το περιοριζει κιολας και γενικως μου φανηκε λιγο "φασαριοζικο" κι αυτο για να το μαθω, θα παραμεινω autosync μωρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ποια app μπορώ να βάλω για να δουν το android box τα windows ως wireless display? θελω να προβάλω ότι παίζει στα windows στο android tv-box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 παιδια καλημερα, νεος χρηστης και παλι android μετα από windows. υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσομοιωνει την glance screen των lumia, ικανοποιητικά καπως ? δοκιμασα την glance plus αλλα δεν δουλεψε καθολου. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Καλημέρα θουβου :) Αν θέλεις τη γνώμη μου καλό θα είναι να απεμπλακείς τελείως από τις εφαρμογές των WP και δη από τις προεγκατεστημένες. Ο λόγος που στο προτείνω αυτό είναι ότι και να βρεις κάποια που να σου κάνει τη δουλειά το πιθανότερο είναι να τρώει αρκετή μπαταρία όπως και όλα αυτά , doubletap π.χ που είναι ενσωματωμένα. Αυτή είναι η γνώμη μου από την εμπειρία μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 παιδια καλημερα, νεος χρηστης και παλι android μετα από windows. υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσομοιωνει την glance screen των lumia, ικανοποιητικά καπως ? δοκιμασα την glance plus αλλα δεν δουλεψε καθολου. Σε πολλές συσκεύες πλέον με πρόσφατη έκδοση Android (από Lollipop και μετά αν θυμάμαι καλά) υπάρχει η ρύθμιση για το Ambient display που απ' όσο ξέρω κατά κάποιο τρόπο είναι ό,τι πιο κοντινό στο glance των Lumia, απλά οι ενδείξεις δεν φαίνονται συνεχώς στην loclscreen παρά μόνο όταν έχεις κάποια νέα ειδοποίηση. Δεν ξέρω αν υπάρχει στη δική σου συσκευή, ή ακόμη και αν υπάρχει αν θα σε ικανοποιήσει, αλλά κάτι διαφορετικό, κυρίως με 3rd party εφαρμογές από το Google Play, όπως σου είπαν πολύ πιθανό να έχει επίπτωση στην μπαταρία της συσκευής σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 παιδια καλημερα, νεος χρηστης και παλι android μετα από windows. υπαρχει καποια εφαρμογη που να προσομοιωνει την glance screen των lumia, ικανοποιητικά καπως ? δοκιμασα την glance plus αλλα δεν δουλεψε καθολου. Τα ίδια ( double tap, glance screen) ψάχνω και εγώ αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει έστω ικανοποιητικά. Καλομάθαμε στα windows phone ( όπου δούλευαν άψογα και δεν είχαν κατανάλωση μπαταρίας). Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται να τα έχουμε όλα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τα ίδια ( double tap, glance screen) ψάχνω και εγώ αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει έστω ικανοποιητικά. Καλομάθαμε στα windows phone ( όπου δούλευαν άψογα και δεν είχαν κατανάλωση μπαταρίας). Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται να τα έχουμε όλα...... Τι είχες στα windows phone; Γιατί εγώ στις 3 τελευταίες Android συσκευές μου είχα μια χαρά double tap to screen και ένα σωρό άλλες εφαρμογές, που φίλος μου με windows phone, δεν μπορούσε καν να τις τρέξει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τι είχες στα windows phone; Γιατί εγώ στις 3 τελευταίες Android συσκευές μου είχα μια χαρά double tap to screen και ένα σωρό άλλες εφαρμογές, που φίλος μου με windows phone, δεν μπορούσε καν να τις τρέξει. Ποιές να τρέξει ρε άνθρωπε?:blink: Τα double tap & glance screen είναι ενσωματωμένες λειτουργίες σε όλα τα Windows Phone :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Glance screen ενσωματωμένη σε όλα τα WP; Μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός και αν εμένα με κορόιδεψαν με το 930. Στο θέμα μας. Υπάρχουν συσκευές Android που έχουν double tap 2 wake και double tap 2 sleep δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία. Είναι θέμα υποστήριξης του kernel. Glance δεν χρειάζομαι γιατί έχει λειτουργία το τηλέφωνο μου, όπως και αρκετά φαντάζομαι, που μόλις το πιάνεις, σου δείχνει τι παίζει με ειδοποιήσεις, ώρα κλπ. Το ότι μας καλόμαθε η Microsoft, ας μην το σχολιάσω με το σκουπίδι που λέγεται wp10. Γελάνε και οι πέτρες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Glance screen ενσωματωμένη σε όλα τα WP; Μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός και αν εμένα με κορόιδεψαν με το 930. Στο θέμα μας. Υπάρχουν συσκευές Android που έχουν double tap 2 wake και double tap 2 sleep δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία. Είναι θέμα υποστήριξης του kernel. Glance δεν χρειάζομαι γιατί έχει λειτουργία το τηλέφωνο μου, όπως και αρκετά φαντάζομαι, που μόλις το πιάνεις, σου δείχνει τι παίζει με ειδοποιήσεις, ώρα κλπ. Το ότι μας καλόμαθε η Microsoft, ας μην το σχολιάσω με το σκουπίδι που λέγεται wp10. Γελάνε και οι πέτρες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Είσαι πολύ "κακός" :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Glance screen ενσωματωμένη σε όλα τα WP; Μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός και αν εμένα με κορόιδεψαν με το 930. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Oύτε το 930 έχει? Μόνο το 950 έχει τότε? :lol: Στο θέμα μας. Υπάρχουν συσκευές Android που έχουν double tap 2 wake και double tap 2 sleep δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία. Είναι θέμα υποστήριξης του kernel. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτό το παραμύθι με τον κέρνελ το ακούω χρόνια τώρα :lol: (από τότε που είχα G2) Έχεις βρει εσύ κάποια συσκευή που να ΜΗΝ τα έχει αυτά (double tap 2 wake και double tap 2 sleep) και να υπάρχει κέρνελ που να τα προσθέτει?:confused: Οπότε είναι θέμα γενικής υλόποίησης μιάς συσκευής , ο κέρνελ μόνο δεν αρκεί... ;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τα ίδια ( double tap, glance screen) ψάχνω και εγώ αλλά δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει έστω ικανοποιητικά. Καλομάθαμε στα windows phone ( όπου δούλευαν άψογα και δεν είχαν κατανάλωση μπαταρίας). Δυστυχώς μάλλον δεν γίνεται να τα έχουμε όλα...... Σχεδόν όλα τα LG έχουν double-tap-to-sleep και double-tap-to-sleep και όχι μόνο. Έχουν και το knock code, με κωδικό αγγιγμάτων σε διαφορετικά σημεία της οθόνης. Δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία. Μερικά Lenovo το έχουν, το ξεκλείδωμα και το κλείδωμα, με ειδικό touch shortcut, στη rom. Το ίδιο και σ' ένα Cubot. Άλλα έχουν ξεκλείδωμα άλα blackberry, με slide προς τα πάνω, με κλειστή οθόνη (doogee). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Oύτε το 930 έχει? Μόνο το 950 έχει τότε? :lol: Αυτό το παραμύθι με τον κέρνελ το ακούω χρόνια τώρα :lol: (από τότε που είχα G2) Έχεις βρει εσύ κάποια συσκευή που να ΜΗΝ τα έχει αυτά (double tap 2 wake και double tap 2 sleep) και να υπάρχει κέρνελ που να τα προσθέτει?:confused: Οπότε είναι θέμα γενικής υλόποίησης μιάς συσκευής , ο κέρνελ μόνο δεν αρκεί... ;):cool: Δεν κατάλαβα το τελευταίο. Φυσικά και υπάρχει. Θες τώρα να γράψω όλους τους custom kernels που υπάρχουν για ένα μόνο τηλέφωνο; Ή μήπως οι custom kernels δεν μετράνε; Είναι ο ορισμός του "αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή". Απλά, θα τρώει μπαταρία. Μα καλά, Nexus δεν είχατε ποτέ; Τσ τσ τσ τσ :lol: @duc, συγγνώμη Κώστα αλλά δεν είμαι κακός εγώ. Η ms είναι για τα πανηγύρια και το λειτουργικό της σκουπίδι και δεν χρυσώνω κανένα χάπι. Ας με συγχωρέσουν οι 5-10 που το έχουν τους βολεύει και "κάνει τα πάντα με έναν browser" και αυτόν μισό. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited December 15, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αυτό το παραμύθι με τον κέρνελ το ακούω χρόνια τώρα :lol: (από τότε που είχα G2) Έχεις βρει εσύ κάποια συσκευή που να ΜΗΝ τα έχει αυτά (double tap 2 wake και double tap 2 sleep) και να υπάρχει κέρνελ που να τα προσθέτει?:confused: Οπότε είναι θέμα γενικής υλόποίησης μιάς συσκευής , ο κέρνελ μόνο δεν αρκεί... ;):cool: Σε παλιότερες συσκευές, ναι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τι είχες στα windows phone; Γιατί εγώ στις 3 τελευταίες Android συσκευές μου είχα μια χαρά double tap to screen και ένα σωρό άλλες εφαρμογές, που φίλος μου με windows phone, δεν μπορούσε καν να τις τρέξει. Φίλε μου, μίλησα για δύο συγκεκριμένες λειτουργίες. Θες λόγω λειτουργικοτητας, θες λόγω συνήθειας, τις ψάχνω απεγνωσμένα γιατί είχα διαβάσει από πριν ότι πλέον υπάρχουν και στο android. Δοκίμασα πάρα πολλές και καμιά δεν μου δούλεψε σωστά (έστω και καταναλωνοντας μπαταεια). Τώρα μαθαίνω ότι το έχουν τα LG και κάποια lenovo... Όλα όμως τα φτωχά Windows έχουν doble Tap που δουλεύει σωστά και όλα (πλην 930 και 730) έχουν glance Screen. Γι αυτό θεώρησα δεδομένο ότι θα τα βρω κι εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχεδόν όλα τα LG έχουν double-tap-to-sleep και double-tap-to-sleep και όχι μόνο. Έχουν και το knock code, με κωδικό αγγιγμάτων σε διαφορετικά σημεία της οθόνης. Δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία. Μερικά Lenovo το έχουν, το ξεκλείδωμα και το κλείδωμα, με ειδικό touch shortcut, στη rom. Το ίδιο και σ' ένα Cubot. Άλλα έχουν ξεκλείδωμα άλα blackberry, με slide προς τα πάνω, με κλειστή οθόνη (doogee). Όσα δοκίμασα ήταν χάλια. Μου ξεκλειδωναν την συσκευή μέσα στην τσέπη και γινόταν ο χαμός ή δεν λειτουργούσε κλπ. Αν έχεις να προτείνεις κάτι σε παρακαλώ έστω και σε pm. Μου έκοψε τα χέρια αυτή η απουσία. Ελπίζω το s7 να έχει όπως είχα δει παλιότερα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι πολύ "κακός" :lol::lol: Περιμένω λύση.......:) Η τελευταία σου πρόταση δουλεύει μόνο κατά την φόρτιση...... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Glance screen ενσωματωμένη σε όλα τα WP; Μην λέμε ότι θέλουμε. Εκτός και αν εμένα με κορόιδεψαν με το 930. Στο θέμα μας. Υπάρχουν συσκευές Android που έχουν double tap 2 wake και double tap 2 sleep δεν καταναλώνουν καθόλου μπαταρία. Είναι θέμα υποστήριξης του kernel. Glance δεν χρειάζομαι γιατί έχει λειτουργία το τηλέφωνο μου, όπως και αρκετά φαντάζομαι, που μόλις το πιάνεις, σου δείχνει τι παίζει με ειδοποιήσεις, ώρα κλπ. Το ότι μας καλόμαθε η Microsoft, ας μην το σχολιάσω με το σκουπίδι που λέγεται wp10. Γελάνε και οι πέτρες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Όπως είπα, μόνο το 930 και νομίζω το 730 δεν εχουν glance Screen. Δηλαδή ένα ποσοστό 5% των Windows Phone. Και βέβαια εν γνώση σου το πήρες για αυτή την απουσία όπως κι εγώ το απέρριψα το αυτό. double tap έχουν όλες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για το μοναδικό πράγμα που δεν παραπονέθηκα ήταν η απουσία glance. Έχουμε ξεφύγει, αλλά και συσκευές Motorola έχουν dt2w. Όποια εφαρμογή και αν δοκίμασα, με καμία δεν έμεινα ευχαριστημένος. Στην χειρότερη για το άνοιγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "OK Google", αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και άλλον launcher για το dt2s, όπως τον Nova, για κλείσιμο που δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Για το μοναδικό πράγμα που δεν παραπονέθηκα ήταν η απουσία glance. Έχουμε ξεφύγει, αλλά και συσκευές Motorola έχουν dt2w. Όποια εφαρμογή και αν δοκίμασα, με καμία δεν έμεινα ευχαριστημένος. Στην χειρότερη για το άνοιγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "OK Google", αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και άλλον launcher για το dt2s, όπως τον Nova, για κλείσιμο που δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν υποστηρίζει Ok Google. Ναι, το κλείδωμα του Nova το χρησιμοποιώ. Αν βρεις καμία άκρη για τα υπόλοιπα εδώ είμαστε. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Δύσκολα. Καμία εφαρμογή δεν με ικανοποίησε. Το μόνο που δούλευε πάντα και σωστά ήταν στα nexus μουη αλλαγή kernel. Με το ανάλογο τίμημα όμως στην μπαταρία, εκτός και αν του έβαζα time out. Η συσκευή σου δεν έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος; Αυτός, πέρα από αυτό που θες, κάνει και άλλα πράγματα, όπως login σε εφαρμογές τραπεζών, PayPal κλπ. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 montoya_42 Mην ψάχνεις για double tap αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή. Όπως λέει και ο cbf στο nexus με κέρνελ και πάλι έχεις θέμα με μπαταρία. Εμένα πέρασαν από τα χέρια μου εκτός από το LG που πρωτοσυνάντησα τη λειτουργία αυτή άλλα 3 κινητά που το είχαν. Οne plus2 - Cubot Note S - Ulefone Bx. Από τα settings πήγαινες και ενεργοποιούσες - απενεργοποιούσες και δούλευε άψογα (όπως στα Lumia) To s7 απ' ότι ξέρω δεν έχει double tap και όσο για τη glance Screen αν έχει κάτι παρόμοιο το Samsung πρόσεχε πως το χρησιμοποιείς διότι δεν είναι και ότι καλύτερο για τις Amoled να μένουν ανοιχτές όλη νύχτα π.χ , έχουν πτώση απόδοσης μετά από καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Για notifications ποιο app σας αρέσει πιο πολύ; Floatify - FloatingNotifications η και κάποιο άλλο; πω πω ποσο γαματο app το Floatify;;; σουταρα και το lollipop lock screen (no action bar - μπλιαχ) και το heads up (η μια ειδοποιηση πανω στην αλλη, επισης μπλιαχ) και εβαλα αυτο που τα κανει ολα και συμφερει, και πληρως παραμετροποιησιμο, κριμα που δεν εχει ξαναναφερθει στο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 @tsiv μου άλλαξες και το μηχανάκι παναθεμάσε χαχχαχαχχαα CBR με τα πολλά R! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ρε φίλε... cbf βλέπω cbf λέω :lol: R και εγώ... ένα και αθάνατο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts