WPerty Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ενημερώθηκε το Tapatalk στην έκδοση 6.3.3. Χειρότερη έγινε, κάνει συνέχεια loading και δεν μου κρατάει το login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Δεν έχω τέτοιο θέμα με το tapatalk, έκανε update στην τελευταία έκδοση και δουλεύει κανονικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Να μην βλέπουν οι άλλοι αν διάβασα το μήνυμα, πότε ήμουν τελευταία online ktl. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει στις ρυθμίσεις του viber αυτό που ζητάς. Στο privacy. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ξέρετε καμιά εφαρμογή για acapella? :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Δηλαδή ενώ είναι κλειστό το τιβι μποξ, μπορείς να το ανοίξεις; μπορείς με δεδομένα ή πρέπει να είσαι στο ίδιο wifi δίκτυο; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κλειστό Όχι δεν το ανοίγει.αλλά και με δεδομένα λειτουργεί άσχετα σε ποιο δίκτυο είσαι.σε άλλη πόλη να είσαι δουλεύει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/45b12b7066d42ee3325ad002eb60f400.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/70db2da71a2b3ac9432736e182cfe30b.jpg ρε παιδιά είχα αγοράσει το tapatalk και έχω το διαμαντάκι δίπλα στο username αλλά βλέπω στο play store μια έκδοση pro, γιατί μου λέει να την αγοράσω; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Καλή η ερώτηση σου. Θα με ενδιέφερε κ εμενα γιατι κ εγω είχα πληρώσει Edit: μπηκα κ γω στο playstore, κ διπλα απο το πρόγραμμα tapatalk pro, λεει "αγορασμενο" κ μου χει επιλογη για εγκατασταση. Θα ρωτήσω κ στο αντίστοιχο τοπικ για τις διαφορές του Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited December 10, 2016 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Καλή η ερώτηση σου. Θα με ενδιέφερε κ εμενα γιατι κ εγω είχα πληρώσει Edit: μπηκα κ γω στο playstore, κ διπλα απο το πρόγραμμα tapatalk pro, λεει "αγορασμενο" κ μου χει επιλογη για εγκατασταση. Θα ρωτήσω κ στο αντίστοιχο τοπικ για τις διαφορές του Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Πρέπει να είναι αυτό που λεγόταν HD ( αν δεν κανω λάθος ). Μου το βγάζει κι εμένα αγορασμένο .Το είχα αγοράσει παλιότερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Επίσης υπάρχει το MyPhonexplorer που έχει πλήρως ελληνικά και συνδέετε με όλους τους τρόπους (USB,WIFI,BT,Καλώδιο) και χωρίς περιορισμούς αρχείων Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Επίσης υπάρχει το MyPhonexplorer που έχει πλήρως ελληνικά και συνδέετε με όλους τους τρόπους (USB,WIFI,BT,Καλώδιο) και χωρίς περιορισμούς αρχείων Μπορεί να ανοίγει το κλειστό τιβι μποξ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) κλειστό Όχι δεν το ανοίγει.αλλά και με δεδομένα λειτουργεί άσχετα σε ποιο δίκτυο είσαι.σε άλλη πόλη να είσαι δουλεύει Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/45b12b7066d42ee3325ad002eb60f400.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161210/70db2da71a2b3ac9432736e182cfe30b.jpg ρε παιδιά είχα αγοράσει το tapatalk και έχω το διαμαντάκι δίπλα στο username αλλά βλέπω στο play store μια έκδοση pro, γιατί μου λέει να την αγοράσω; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η Προ αναβαθμίζεται ακόμη; Δεν είχαν πει ότι η δωρεάν θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο; Sent from my m1 note using Tapatalk Edited December 10, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Για mirroring κάτι? Κάποια εφαρμογή ή τρόπο? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Για mirroring κάτι? Κάποια εφαρμογή ή τρόπο? Ευχαριστώ Screen stream mirroring. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Ρε παιδιά τι έγινε με το cerberus? Το είχα αγοράσει πριν από χρόνια και τώρα πήγα να το κάνω εγκατάσταση σε νέα συσκευή και μου ζητάει πάνω από 50€ για έναν χρόνο και για δέκα συσκευές Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Screen stream mirroring. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Το δοκίμασα αυτο αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει η οθόνη του κινητού να βγαίνει στην tv. Πχ ένα παιχνίδι, fb κλπ. Εκτός κι αν κατέβασα κάτι άλλο. Έχεις Linkin? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το δοκίμασα αυτο αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει η οθόνη του κινητού να βγαίνει στην tv. Πχ ένα παιχνίδι, fb κλπ. Εκτός κι αν κατέβασα κάτι άλλο. Έχεις Linkin? Ευχαριστώ Δεν υποστηρίζει ή συσκευή σου αν πας ρυθμίσεις, προβολή, μετάδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Δεν υποστηρίζει ή συσκευή σου αν πας ρυθμίσεις, προβολή, μετάδοση; Δεν είναι τώρα στην τηλεόραση για να δοκιμάσω αλλά το μόνο που κατάφερα με τις τόσες εφαρμογές που κατέβασα είναι να βλέπω τίποτα φακέλους με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσικη Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 adblock υπαρχει για android? να το περασω στο κινητο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Adguard και δεν χρειάζεται root Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το δοκίμασα αυτο αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει η οθόνη του κινητού να βγαίνει στην tv. Πχ ένα παιχνίδι, fb κλπ. Εκτός κι αν κατέβασα κάτι άλλο. Έχεις Linkin? Ευχαριστώ Τι τηλεόραση έχεις? Εγώ με μια samsung του 2014 σειρά 6 κάνω κανονικά με samsung κινητό και Tablet. Για μη samsung κινητά μόνο αυτή την εφαρμογή ξέρω αλλά πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Ρε παιδιά τι έγινε με το cerberus? Το είχα αγοράσει πριν από χρόνια και τώρα πήγα να το κάνω εγκατάσταση σε νέα συσκευή και μου ζητάει πάνω από 50€ για έναν χρόνο και για δέκα συσκευές Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που τα βλέπεις αυτά; Ανέβασε screenshots. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Δεν είναι τώρα στην τηλεόραση για να δοκιμάσω αλλά το μόνο που κατάφερα με τις τόσες εφαρμογές που κατέβασα είναι να βλέπω τίποτα φακέλους με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσικη Δεν ξέρω το συσκευή έχεις και ίσως να μην το υποστηρίζει η συσκευή σου. Εγώ πάντως και με nexus 5 αλλά και με samsung a5, a5 2016, s5 & alpha έχει δουλέψει. Επειδή για ένα διάστημα δεν μπορούσα να κάνω pair την τηλεόραση με το δικό μου κινητό κατέβασα μία εφαρμογή της samsung αλλά ήταν όπως λες. Μόνο για εικόνες κοκ. Ρίξε μία ματιά στις ρυθμίσεις μηπως το έχει και παιδευεσαι τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Που τα βλέπεις αυτά; Ανέβασε screenshots. Sent from mTalk [ATTACH]66328[/ATTACH] Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το δοκίμασα αυτο αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω. Με ενδιαφέρει η οθόνη του κινητού να βγαίνει στην tv. Πχ ένα παιχνίδι, fb κλπ. Εκτός κι αν κατέβασα κάτι άλλο. Έχεις Linkin? Ευχαριστώ Πρεπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση αυτό για να γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πρεπει να το υποστηρίζει η τηλεόραση αυτό για να γίνει Η τηλεόραση το υποστηριζει (φανταζομαι). Samsung του 2016. Το κινητό με προβληματιζομαι (LEAGOO m5). Ευχαριστώ King και enigma. Θα περίμενω μέχρι να πάρω το s7. Αν πάλι δεν δουλέψει θα τα ξαναπούμε......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Η τηλεόραση το υποστηριζει (φανταζομαι). Samsung του 2016. Το κινητό με προβληματιζομαι (LEAGOO m5). Ευχαριστώ King και enigma. Θα περίμενω μέχρι να πάρω το s7. Αν πάλι δεν δουλέψει θα τα ξαναπούμε......:) Το s7 κάνει σίγουρα mirroring μιας και έχει και την υπηρεσία μέσα κανονικά. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts