NickName98 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στο Google photos γίνεται κάπως να επιλέξω να γίνεται backup μόνο σε ορισμενες ώρες (και ακόμα καλύτερα, σε ορισμένα μέρη ή wifi)? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 από ρουτ τηλ πως μπορώ να πάρω μία εφαρμογή με τα δεδομένα της και να την περάσω σε άλλη συσκευή επίσης ρουτ. Με ενδιαφέρει η wifi recovery και το titanium για κάποιο λόγο δεν μου λειτουργεί Με το Titanium μπορείς επίσης να πάρεις μόνο τους κωδικούς και να τους περάσεις σε άλλη συσκευή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα σε όλους. μια καλη εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube με καλή ποιότητα έχεται να μου προτείνετε Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα σε όλους. μια καλη εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube με καλή ποιότητα έχεται να μου προτείνετε Εδώ είσαι. http://videoder.en.uptodown.com/android Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλημέρα σε όλους. μια καλη εφαρμογή για να κατεβάζω τραγούδια από YouTube με καλή ποιότητα έχεται να μου προτείνετε 1: tubemate 2:ogyoutube 3: YouTube Downloader v5.1.1 Μην ψάχνεις για Άλλες!! Δεν υπάρχουν φυσικα στο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Μην ψάχνεις για Άλλες!! Καλή ποιότητα από YouTube μην ψάχνετε :p Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ποιο θεωρειτε το πιο ασφαλες πληκτρολογιο,απο αποψη παραχωρησης δικαιωματων ή δημιουργου αυτου; Περα απο εφε και ταχυτητα και ορθογραφικο ελεγχο ή προβλεψεις λεξεων. Δεν με ενδιαφερει τιποτα απο αυτα παρα μονο η μεγιστη ασφαλεια. Είσαι off-topic, αλλά Google Keyboard. Με Android os, έτσι κι αλλιώς η Google "βλέπει" τα πάντα. Αν έχει η συσκευή σου το Google Keyboard (AOSP), δεν είναι το ίδιο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 1: tubemate 2:ogyoutube 3: YouTube Downloader v5.1.1 Μην ψάχνεις για Άλλες!! Δεν υπάρχουν φυσικα στο playstore Εβαλα το ogyoutube και όταν παταω ρυθμίσεις>τοποθεσία κλείνει ή εφαρμογή. Έχει καμμία υπόψια κανείς τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εγώ έχω το snaptube κάτι μήνες όλα άψογα Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Εβαλα το ogyoutube και όταν παταω ρυθμίσεις>τοποθεσία κλείνει ή εφαρμογή. Έχει καμμία υπόψια κανείς τι μπορεί να φταίει; Κατέβασε από εδώ την τελευταία έκδοση http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download ,κάνε εγκατάσταση και το microG for OGYT (v1.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Όπως σου έγραψε και ο soleman δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια 3rd party εφαρμογή από το Google Play για να κάνεις κάτι τέτοιο. Το Android από την Lollipop και μετά σού δίνει αυτή την δυνατότητα από τις Ρυθμίσεις του, και το κινητό θα δείχνει σ' αυτόν που θα το δώσεις σα να το άνοιξε πρώτη φορά, χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, χωρίς τίποτα. Πως το κανουμε αυτο??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το Engineer mode, στο Security -> Apps with usage access, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο, σε συσκευή full stock, non-rooted; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πως το κανουμε αυτο??????? Αναλόγως την συσκευή. Άλλες το υποστηρίζουν και άλλες οχι, ανεξαρτήτως τι έκδοση android φοράνε. Συνήθως είναι : ρυθμίσεις ,ρυθμίσεις συσκευής χρήστες. Αν δεν το υποστηρίζει η συσκευή μας υπάρχει το app : "personal launcher" στο play store αλλά δεν την έχω δοκιμάσει. Πάντως δεν γράφει να χρειάζεται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δεν ξερω αν το γραφω στο καταλληλο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι στις κατηγοριες που εχει για εφαρμογες αλλα και η κατηγορια 9. Android - προτάσεις: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking δεν με ανοιγει! Στην εφαρμογη Messanger του fb μολις μπαινεις και σε δειχνει με ποιους μιλησες εχει και ια κατηγορια με τις αγαπημενες επαφες εγω καταλαθος την εβγαλα πως την επαναφερω παλι ;;; δοκιμασα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δεν αλλαξε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δεν ξερω αν το γραφω στο καταλληλο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι στις κατηγοριες που εχει για εφαρμογες αλλα και η κατηγορια 9. Android - προτάσεις: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking δεν με ανοιγει! Στην εφαρμογη Messanger του fb μολις μπαινεις και σε δειχνει με ποιους μιλησες εχει και ια κατηγορια με τις αγαπημενες επαφες εγω καταλαθος την εβγαλα πως την επαναφερω παλι ;;; δοκιμασα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δεν αλλαξε τπτ. Κάποια στιγμή θα το εμφανίσει μόνο του πάλι. Απλά περιμένεις.... https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D427212&share_tid=427212&share_fid=4676&share_type=t Android - προτάσεις: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Κάποια στιγμή θα το εμφανίσει μόνο του πάλι https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D427212&share_tid=427212&share_fid=4676&share_type=t Android - προτάσεις: Ψυχαγωγία, Lifestyle, Social Networking Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Σε ευχαριστω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 SKYPE Σημερα ειχα μια τηλεδιασκεψη, και ειχα το εξης περιεργο προβλημα: εδειχνε ο ενας στον αλλον βιβλια, και φαινονταν τα γραμματα αναποδα! Βρε γυρισαμε το βιβλιο απο εδω, το γυρισαμε απο εκει, τιποτε! Στο τελος καταληξαμε οτι κατι γινεται με τις ρυθμισεις και την καμερα. Βεβαια, σε οτι εδειχνα εγω στον αλλον, το διαβαζε κανονικα, ενω οτι μου εδειχνε αυτος, φαινονταν να ειναι αναποδα, απο τα δεξια προς τα αριστερα η φορά του κειμενου!!!! Γυρισα και το κινητο μου πολλες φορες προσανατολισμο, αλλα παλι αναποδα τα εδειχνε. Γιατι ρε παιδια; Τι να αλλαξω για να τα δειχνει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Kαθρεφτη ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά,έχουμε εφαρμογή που να δυναμώνει και να καθαρίζει την ποιότητα του ήχου κλήσης αλλά και βίντεο αναπαραγωγής; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Καλή εφαρμογή για ασπρόμαυρες φωτογραφίες ποια είναι? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/ Υπάρχει αυτή η εφαρμογή μέσα στο play store γιατί δεν μπορώ να την εντοπίσω???? Είναι "ασφαλές" να την κατεβάσω από εκεί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/ Υπάρχει αυτή η εφαρμογή μέσα στο play store γιατί δεν μπορώ να την εντοπίσω???? Είναι "ασφαλές" να την κατεβάσω από εκεί??? δεν έχεις κανένα πρόβλημα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Άκυρη δημοσίευση, συγνώμη! Edited December 7, 2016 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/messenger-lite/ Υπάρχει αυτή η εφαρμογή μέσα στο play store γιατί δεν μπορώ να την εντοπίσω???? Είναι "ασφαλές" να την κατεβάσω από εκεί??? Δεν συνεργάζεται όταν δουλεύεις το fb μέσω browser. Καμία άλλη εφαρμογή; να δουλεύει με fb σε browser χωρίς κανένα app (ούτε fb, ούτε fb lite θέλω να έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Kαθρεφτη ισως? Και εγω να κοιταω την οθονη του skype μεσα απο καθρεφτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts