ktgeorge Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εχετε να προτεινεται καλη εφαρμογή για wallet? Να περνάω έσοδα έξοδα του καθε μηνα, στατιστικα, export κλπ ... επαιξα λιγο με money lover.. αλλα θελω κατι καλυτερο αν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Του σαιτ ειναι.γιατι δεν δοκιμαζεις αλλου να δεις ο ιδιος; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εκτός και αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τη ρομ, πολύ πιθανό να είναι αυτό γιατί η lollipop υποτίθεται δεν έχει το χαρακτηριστικό να αφαιρείς permissions, οπότε μερικές εφαρμογές Ίσως δεν δουλεύουν σωστά αν το κάνεις σε lollipop. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ με εφαρμογή που δεν ήταν απόλυτα συμβατή με 6 Και μόλις αφορούσαν το permission για το τηλέφωνο δεν δούλευε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πω.. *******.. Δε θα την εγκαταστήσω. Thanks για τις απαντήσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλησπέρα. Σε Samsung A5 2016 δεν μου κάνει install την ελληνική γλώσσα. Όσο το είχα στο S3 δούλευε μια χαρά. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Στάλθηκε;Κατέβασε από το play την εφαρμογή Morelocale 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κατέβασε από το play την εφαρμογή Morelocale 2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η εφαρμογή τι ακριβώς κάνει; Που θα δώσω την εντολή που περιγράφει μέσα; Σε κάποιο πρόγραμμα; Ξανά σε ευχαριστώ Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 [/color]Εχετε να προτεινεται καλη εφαρμογή για wallet? Να περνάω έσοδα έξοδα του καθε μηνα, στατιστικα, export κλπ ... επαιξα λιγο με money lover.. αλλα θελω κατι καλυτερο αν υπαρχει? Δοκίμασε το financisto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παλιότερα ενώ μπορούσα να κάνω top up απο εθνική τράπεζα στην revolut... Πλέον δεν με αφήνει... Δηλαδή κρασαρει μπαγκαρει θα έλεγα γιατί μου λέει ότι τίθεται θέμα.. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εχετε να προτεινεται καλη εφαρμογή για wallet? Να περνάω έσοδα έξοδα του καθε μηνα, στατιστικα, export κλπ ... επαιξα λιγο με money lover.. αλλα θελω κατι καλυτερο αν υπαρχει? Χρησιμοποιώ το expense IQ και είμαι πλήρης ικανοποιημένος. Είχα δοκιμάσει και το money lover για ένα διάστημα και ένιωθα ότι κάτι του έλειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλό μήνα Και το Andromoney αρκετά καλό.. Είναι τι θα συνηθίσει ο καθένας.. Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εχει να προτινει κανεις εφαρμογη για τον google chrome που να αφαιρει τις διαφημισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Εχει να προτινει κανεις εφαρμογη για τον google chrome που να αφαιρει τις διαφημισεις? Δεν θες εφαρμογή για τον chrome. Θες ή το adguard ή ροοτ+adaway. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλό μήνα Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 Καλό μήνα επίσης. Αν δεν είναι επαγγελματικός ο λόγος, δε βλέπω το λόγο να το δίνεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλό μήνα Και το Andromoney αρκετά καλό.. Είναι τι θα συνηθίσει ο καθένας.. Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 Πολύ εύκολα γίνεται αυτό από τις ρυθμίσεις-χρήστες-επισκέπτης και είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το έχω δοκιμάσει αυτό με το guest.. Καλό είναι.. Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Over 1 Million Google Accounts Hacked by 'Gooligan' Android Malware http://thehackernews.com/2016/11/hack-google-account.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+TheHackersNews+(The+Hackers+News+-+Security+Blog)&_m=3n.009a.1376.bu0ao07r0b.t6h&m=1 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited December 1, 2016 by vabiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παλιότερα ενώ μπορούσα να κάνω top up απο εθνική τράπεζα στην revolut... Πλέον δεν με αφήνει... Δηλαδή κρασαρει μπαγκαρει θα έλεγα γιατί μου λέει ότι τίθεται θέμα.. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Έχει κάποιος κάποια ιδέα; Παρόλο που πήρε δύο τρεις αναβαθμίσεις από χθες το πρόβλημα παραμένει... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλό μήνα Και το Andromoney αρκετά καλό.. Είναι τι θα συνηθίσει ο καθένας.. Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 Share Phone. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.sharephone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 για κοιτα εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Το app lock το χρησιμοποιουσα πιο παλιά. Πολύ καλό Και φαίνεται ότι θα βολέψει καλύτερα Ευχαριστώ μαγκες Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Το app lock το χρησιμοποιουσα πιο παλιά. Πολύ καλό Και φαίνεται ότι θα βολέψει καλύτερα Ευχαριστώ μαγκες Sent from 1+3 Kαι εγω το είχα παλιότερα αλλά θα πρέπει να κλειδώσεις και το play store γιατί αλλιώς θα μπορεί κάποιος να κατεβάσει μια εφαρμογή π.χ για φωτογραφίες και να δει τις φωτογραφίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παίδες ψάχνω εφαρμογή, που αν πχ μου ζητήσει κάποιος το κιν να το δει, να μπορώ εύκολα και γρήγορα (widget) να δημιουργώ ένα εικονικό περιβάλλον που να μην μπορεί πχ ο καθένας να μπει στις φωτογραφίες μου, ή chats κλπ.. Sent from 1+3 Όπως σου έγραψε και ο soleman δεν χρειάζεται να βάλεις κάποια 3rd party εφαρμογή από το Google Play για να κάνεις κάτι τέτοιο. Το Android από την Lollipop και μετά σού δίνει αυτή την δυνατότητα από τις Ρυθμίσεις του, και το κινητό θα δείχνει σ' αυτόν που θα το δώσεις σα να το άνοιξε πρώτη φορά, χωρίς εγκατεστημένες εφαρμογές, χωρίς τίποτα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει την μπάντα του ιντερνετ?Δεν είμαι root. Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα θέλω να κλείσω κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και ξεκινούν κάθε φορα που ανοίγω την συσκευή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? δεν θέλω να κλείσω εφαρμογές συστήματος αλλα εφαρμογές που έχω κατεβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλημέρα θέλω να κλείσω κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από πίσω και ξεκινούν κάθε φορα που ανοίγω την συσκευή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? δεν θέλω να κλείσω εφαρμογές συστήματος αλλα εφαρμογές που έχω κατεβάσει Greenify is your friend. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Greenify is your friend. Και βέβαια για να λειτουργήσει σωστά και να μην κάνει μόνο force kill apps θέλει να ρουταρεις το κινητο. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις αφού το κάνεις με ρουταρισμα καλύτερα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts