michpan Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Έβαλα την τελευταία έκδοση του viber και βλέπω ότι βγάλανε όλα τα φόντα συνομιλίας που προυπηρχαν!!! Αυτά δηλαδή που ήταν ρυθμίσεις - φόντο συνομιλίας. Βγάλανε όλα μονοχρωμα και τα απλά και άφησαν μόνο λίγα χρωματιστά παιδικά με κάτι καρδουλες αρκουδακια και τέτοια. Και σε εσάς έτσι είναι πλέον η μόνο σε μένα είναι το η χαρά του παιδιού ??? ? Όχι τίποτα άλλο αλλά πάτησα κατά λάθος ένα από τα φόντα πιστευοντας πως αν σειρω προς τα κάτω θα δω κ αλλά φόντα και κατέληξα να έχω σε όλες τις επαφές την καμηλοπαρδαλη με τις καρδουλες :D Έκδοση 6.1.593 (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Σ'εμένα δεν ισχύει αυτό, από που έκανες την αναβάθμιση; Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ερώτηση έχει να προτείνει κάποιος κάποια εφαρμογή για διάβασμα ειδήσεων; Κατά προτίμηση να είναι ελαφριά και να μην επιβαρύνει την μπαταρία. Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Xρησιμοποιώ αυτές τις δύο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daingo.news.greece https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.amp.apps.bingnews Δοκίμασέ τες... σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 ερώτηση έχει να προτείνει κάποιος κάποια εφαρμογή για διάβασμα ειδήσεων; Κατά προτίμηση να είναι ελαφριά και να μην επιβαρύνει την μπαταρία. Sent from my XT1092 using Tapatalk Feedly μακράν. Το δουλεύω χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Τέλεια σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 και εγώ θα συμφωνήσω το feedly μακράν ότι καλύτερο δοκίμασα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Υπάρχουν εφαρμογές γι αυτό που θέλεις. Κοίταξε για κάτι τέτοιο Αν και υπάρχει το προγραμματισμενη ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις που το κλείνεις τελείως και του έχεις ορίσει την ώρα που θες να ανοίξει με το situations εβαζα ακριβως το ωραριο που θελω να μπαινει και να βγαινει στο εκτος συνδεσης. δηλαδη και πρωι και απογευμα, αυτο σου δινει μονο ενα ωραριο να βαλεις μηπως κανει το automate ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 και εγώ θα συμφωνήσω το feedly μακράν ότι καλύτερο δοκίμασα. +1000 (10 χαρακτηρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλό το feedly, αλλά το inoreader είναι μακράν πιο γρήγορο. Το χρησιμοποιώ μέσω του news+ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noinnion.android.newsplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλό το feedly και το χρησιμοποιούσα χρόνια. Όμως τελευταία βλέπω ειδήσεις στο tweeter. Έχει την πιο γρήγορη ενημέρωση. Φτιάξε λίστες με τις έφημεριδες που θες και θα έχεις τις τελευταίες ειδήσεις. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 καλημερα παιδες! Μου ηρθε ενα email απο το evernote οτι σε 1 μηνα θα καταργησει τον ελευθερο συγχρονισμο σε ολες τις συσκευες και θα επιτρεπει μονο 2. Αυτο σημαινει οτι εγω που εχω 4-5 pc και 2 κινητα δε θα μπορω να εχω το evernote παντου συγχρονισμενο. Εχετε καμια ιδεα εκτος απο το να το πληρωσω, με τι να το αντικαταστησω? Θελω μια εφαρμογη που να κανει αυτο ακριβως, δηλαδη να γραφω πχ απο το κινητο σημειωσεις και να τις βλεπω στο pc μετα. Και το αντιστροφο.. Το onenote μηπως κανει την ιδια δουλεια? Ειναι ευχρηστο και ελαφρυ ομως? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Το keep της google ισως. Δοκιμασε το Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ναι, την ίδια δουλειά κάνει. Αν είναι ελαφρύ ή όχι, εξαρτάται από το τι συσκευές έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Χρησιμοποιεί κάποιος τον uc browser και τον chrome ταυτόχρονα; Έχει παρατηρήσει κανείς ότι, σε κάποια sites, ο uc δεν κάνει register το scroll; Επίσης, είναι καλός ο chrome ή μόνο βαραίνει, όσο αυξάνεται η χρήση του; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μόνο chrome χρησιμοποιώ, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα, θέλω έναν unistaller για να κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή της Vodafone με τίτλο updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα, θέλω έναν unistaller για να κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή της Vodafone με τίτλο updates δεν ξερω αν ειναι system app και αν εισαι ροοτed.. εγω χρησιμοποιω αυτον εχει λιστα και με system apps (αν εισαι ροοτ) και με user app. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα, θέλω έναν unistaller για να κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή της Vodafone με τίτλο updates Εάν δεν είσαι root δεν μπορείς . Εάν είσαι με ένα file explorer,manager πχ es Explorer μπες στο φάκελο system/ app και διέγραψε το χειροκίνητα. Εάν δεν υπάρχει εκεί τότε ψάξε στο system/ priv-app (λίγο προσοχή το τι θα σβήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 δεν ξερω αν ειναι system app και αν εισαι ροοτed.. εγω χρησιμοποιω αυτον εχει λιστα και με system apps (αν εισαι ροοτ) και με user app. Εάν δεν είσαι root δεν μπορείς . Εάν είσαι με ένα file explorer,manager πχ es Explorer μπες στο φάκελο system/ app και διέγραψε το χειροκίνητα. Εάν δεν υπάρχει εκεί τότε ψάξε στο system/ priv-app (λίγο προσοχή το τι θα σβήσεις) Όχι δεν είμαι Root και στο System Apps δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Eάν δεν είσαι root , system δεν βλέπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Όχι δεν είμαι Root και στο System Apps δεν υπάρχει Απλά το ξεχνάς ! δεν μπορείς να το διαγράψεις ! Τα προγράμματα θα τα βρεις system/ app system/ priv-app συσκευη/ data / app Edited July 1, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μπορώ να απενεργοποιήσω έστω την ειδοποίηση που έχει πάνω στο εικονίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Μόνο chrome χρησιμοποιώ, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι ο καταλληλότερος. Με τις διαφημίσεις μπορείς να κάνεις κάτι στον chrome; Ή τις συνηθίζεις; :P Edit: Εννοείται χωρίς root. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Βάλε adguard Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Βάλε adguard Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks, για την απάντηση. Το είδα στο Play Store. Λειτουργεί και σε Lenovo; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts