SERS1612 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πως βαζω το m3u αρχειο? Το ποιο απλό είναι να πατήσεις πάνω στο αρχείο m3u και να το ανοίξεις με το iptv extreme. Αλλά και μέσα από την εφαρμογή : πάνω δεξιά, τρεις τελείες - playlists. Έχω το pro. Δεν ξέρω αν στο Free είναι αλλιώς... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 (edited) Ψάχνω για κάποια εφαρμογή email που να σου έρχεται κατευθείαν και όχι πως είναι στα περισσότερα που του λες να κάνει έλεγχο κάθε πέντε, δέκα, μία ώρα κτλ, για νέα μηνύματα. Να μπορώ να βάλω πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς. Έχω δοκιμάσει στο gmail να το κάνω αλλά σε λογαριασμούς εκτός Google δεν δουλεύει σωστά. Edited June 11, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δες το yahoo mail. σε μενα ερχονται αμεσως και απ οτι ειδα μπορεις να βαλεις και αλλα mails Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 δες το yahoo mail. σε μενα ερχονται αμεσως και απ οτι ειδα μπορεις να βαλεις και αλλα mails Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk το yahoo εχει συγχρονισμο 15 λεπτων και πανω η μηπως κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ψάχνω για κάποια εφαρμογή email που να σου έρχεται κατευθείαν και όχι πως είναι στα περισσότερα που του λες να κάνει έλεγχο κάθε πέντε, δέκα, μία ώρα κτλ, για νέα μηνύματα. Να μπορώ να βάλω πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς. Έχω δοκιμάσει στο gmail να το κάνω αλλά σε λογαριασμούς εκτός Google δεν δουλεύει σωστά. Δες τo κ9 mail. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Aquamail,υποστηρίζει push σε gmail & hotmail που έχω εγώ τουλάχιστον και καθάρισες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Aquamail,υποστηρίζει push σε gmail & hotmail που έχω εγώ τουλάχιστον και καθάρισες.. Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει ; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160611/c956745911dc81942c785fc79e822d7c.jpg Κάπως έτσι παίζει καθημερινά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δες και το cloudmagic , έχω δοκιμάσει πολλά σαν αυτό κανένα, και κρατάει αντίγραφο λογαριασμών ώστε αν το σβήσεις η κάνεις κανένα format μόλις βάλεις username και password σου επαναφέρει όλους τους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το gmail πως θα το απενεργοποίησω το gmail, για να μην μου έρχονται διπλά όταν βάλω client, χωρίς να μπιπ το τηλέφωνο που είναι όλα συγχρονισμένα με το λογαριασμό Google; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 το yahoo εχει συγχρονισμο 15 λεπτων και πανω η μηπως κανω λαθος; σε μενα τα στελνει αμεσα, χωρις να εχω πειραξει κατι! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Δοκιμασε το mymail. Ερχονται αμεσως τα email και ειναι πολυ απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 και type/blue mail Φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το gmail πως θα το απενεργοποίησω το gmail, για να μην μου έρχονται διπλά όταν βάλω client, χωρίς να μπιπ το τηλέφωνο που είναι όλα συγχρονισμένα με το λογαριασμό Google; Απλά θα απενεργοποιήσεις τα notifications μέσα από τις ρυθμίσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το gmail πως θα το απενεργοποίησω το gmail, για να μην μου έρχονται διπλά όταν βάλω client, χωρίς να μπιπ το τηλέφωνο που είναι όλα συγχρονισμένα με το λογαριασμό Google; Πας στην διαχείριση εφαρμογών, στο gmail, και επιλέγεις 'απενεργοποίηση'. Με αυτή την επιλογή το κλείνεις εντελώς, και δεν εμφανίζεται ούτε στο συρτάρι εφαρμογών. Αν αλλάξεις γνώμη, με τον αντίθετο τρόπο το εμφανίζεις ξανά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δηλαδή θα απενεργοποίησω το συγχρονισμό στο Gmail και είναι κομπλε; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δηλαδή εδώ θα απενεργοποίησω το συγχρονισμό στο Gmail και είναι κομπλε; Την εφαρμογή θα απενεργοποιήσεις τελείως ώστε να μην καταναλώνει και μπαταρία. Από τις ρυθμίσεις θα πας στη διαχείριση εφαρμογών που γράφει και το παιδί πάνω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Προσπαθώ ρε παιδιά εδώ και μέρες να ανεβασω σκρισοτ και δεν μπορώ μου βγάζει αυτό το μύνημα Screenshot_2016-06-12-10-35-49.png: Exceeds forum quota by 69,5 KB. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Προσπαθώ ρε παιδιά εδώ και μέρες να ανεβασω σκρισοτ και δεν μπορώ μου βγάζει αυτό το μύνημα Screenshot_2016-06-12-10-35-49.png: Exceeds forum quota by 69,5 KB. Η φωτογραφία που ανεβάζεις είναι μεγαλύτερη κατά 69,5KB από το επιτρεπόμενο όριο. Πρέπει να την μικρύνεις λίγο. Το όριο για PNG είναι 128ΚΒ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 cloudmagic και από μένα φοβερή εφαρμογή και ενημερώνετε συχνά.. Θα αργήσω πολύ να την αλλάξω. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ψάχνω για κάποια εφαρμογή email που να σου έρχεται κατευθείαν και όχι πως είναι στα περισσότερα που του λες να κάνει έλεγχο κάθε πέντε, δέκα, μία ώρα κτλ, για νέα μηνύματα. Να μπορώ να βάλω πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς. Έχω δοκιμάσει στο gmail να το κάνω αλλά σε λογαριασμούς εκτός Google δεν δουλεύει σωστά. Δοκίμασε και την εφαρμογή Nine. Την έχω ένα εξάμηνο και είναι άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δες και το cloudmagic , έχω δοκιμάσει πολλά σαν αυτό κανένα, και κρατάει αντίγραφο λογαριασμών ώστε αν το σβήσεις η κάνεις κανένα format μόλις βάλεις username και password σου επαναφέρει όλους τους λογαριασμούς. Επειδή χρησιμοποιώ και εγώ το cloudmagic αυτό όμως που περιγράφεις πόσο ασφαλές είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Κατέβασα το Nba 2k16 αλλά όταν πάω να παίξω είναι πολύ αργό.... μπορεί κάποιος φίλος να μου πει το γιατί?? Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 τι συσκευή έχεις? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δοκίμασε και την εφαρμογή Nine. Την έχω ένα εξάμηνο και είναι άψογη. δεν υποστηριζει gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts