patrickdrd Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 βαλτε ρε παιδια facebook lite να ησυχασετε, ποτε δεν ειχα προβλημα, ουτε με τις ειδοποιησεις, ουτε με το να διαβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Ευχαριστω.Αν εινα να κανω copy paste φακελους τους κραταω με αντιγραφη στον υπολογιστη και τους κανω επικοληση μετα .Οταν εγραψα πληρες backup εννουσα και ρυθυμισεις που εχω κανει εγω στο κινητο . Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα. Μιλάμε για nandroid backup. Ψαξτο λίγο. Όχι απλά αποθηκεύει ρυθμίσεις, παίρνεις image όλου του συστήματος με τα πάντα μέσα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 βαλτε ρε παιδια facebook lite να ησυχασετε, ποτε δεν ειχα προβλημα, ουτε με τις ειδοποιησεις, ουτε με το να διαβασω Χάλια είναι φίλε αυτό, προσωπική μου άποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Εχεις να προτείνεις κατι αντίστοιχο και ελαφρύ? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλύτερα να συνδέεσαι με browser παρά με το lite, εσένα αν σε βολεύει αυτό καλά κάνεις και το κρατάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλύτερα να συνδέεσαι με browser παρά με το lite, εσένα αν σε βολεύει αυτό καλά κάνεις και το κρατάς True...Γνωμη μου ειναι να δοκιμασει ο φιλος και το friendcaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Γνωρίζεται καμιά αξιόλογη εφαρμογή που να μπολοκάρει εισερχόμενα SMS απο συγκεκριμένο αριθμό κινητού ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 (edited) Γνωρίζεται καμιά αξιόλογη εφαρμογή που να μπολοκάρει εισερχόμενα SMS απο συγκεκριμένο αριθμό κινητού ? Ευχαριστώ πολύ Δεν το κάνει η εφαρμογή που έχεις στο κινητό? Μπες μέσα στο εισερχόμενο που θες και πάτα 3 τέλειες πάνω δεξιά Kai καταχώριση αριθμού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/df501ff31ead02d4454d1709544fd3a2.jpg Η μπες στην εφαρμογή (χωρίς να επιλέξεις το μηνυμα) και πάτα 3 τέλειες πάνω δεξιά και πάτα αρχείο και ρυθμίσεις σπαμ και αριθμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων και πάτα το + πάνω δεξιά για να γράψεις τους αριθμούς που θες μόνος σου. Αν βλέπω καλά στο αβαταρ σου κ εσύ το g4 έχεις Edited March 27, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Παιδιά για το FACEBOOK και τις εναλλακτικές του υπάρχει εδώ εξειδικευμένο θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=432398 Δεν υπάρχει λόγος να γράφονται 2 φορές τα ίδια πράγματα, οπότε καλύτερα να συνεχίσετε εκεί την κουβέντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Χρησιμοποιεί κάποιος το sound profile? Παρατήρησα ότι ενώ έχω τον ήχο κλήσης στο 80% περίπου μετά από εισερχομενη κλήση μου τον ρίχνει στο μισό. Έστειλα μαιλ στο δημιουργο αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.... Δεν βλέπω κάποια ρυθμιση Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Δεν το κάνει η εφαρμογή που έχεις στο κινητό? Μπες μέσα στο εισερχόμενο που θες και πάτα 3 τέλειες πάνω δεξιά Kai καταχώριση αριθμού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160327/df501ff31ead02d4454d1709544fd3a2.jpg Η μπες στην εφαρμογή (χωρίς να επιλέξεις το μηνυμα) και πάτα 3 τέλειες πάνω δεξιά και πάτα αρχείο και ρυθμίσεις σπαμ και αριθμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων και πάτα το + πάνω δεξιά για να γράψεις τους αριθμούς που θες μόνος σου. Αν βλέπω καλά στο αβαταρ σου κ εσύ το g4 έχεις Είσαι άρχοντας, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπαρχει ασφαλης εφαρμογη ρυθμισης χρωματων της οθονης; Θελω κυριως να αυξησω λιγο το saturation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Υπαρχει ασφαλης εφαρμογη ρυθμισης χρωματων της οθονης; Θελω κυριως να αυξησω λιγο το saturationΥπάρχουν εφαρμογές αλλά προϋποθέτουν να είσαι ρουτ και να έχεις custom kernel που να δίνει αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 (edited) Είσαι άρχοντας, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου .:D Φίλη!! Παλιότερα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή στα μηνύματα και ήταν πρόβλημα (για μερικους)! Τώρα που οι πιο πολλές συσκευές την έχουν από μόνες τους την επιλογή..... Ποιος τη χάρη μας!! :D Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για τις κλήσεις αν σου χρειαστει!!! Κ αυτό μπορείς να το κάνεις χωρίς εφαρμογή στο συγκεκριμένο κινητό που εχεις. Edited March 28, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ποιες ειναι οι καλυτερες εφαρμογες για καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ποιες ειναι οι καλυτερες εφαρμογες για καμερα? Για μενα Snap Camera,A better Camera,Camera MX. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Παιδια λυστε μου μια απορια λιγο αν μπορειτε! Γιατι στο παλιο μου Galaxy S3 μου βγαζει κανονικα τις ειδοποιησεις στο instagram αν εχω καινουρια αιτηματα αν με ακολοθησε καποιος κλπ κλπ και στο Νοτε 4 μου δεν μου βγαζει τπτ απολυτως......με εχει σκασει και σπασει τα νευρα, δεν βλεπω καμια διαφορετικη ρυθμιση και στα 2 κινητα ειναι τα ιδια. Επισης στο Νοτε 4 δεν χρησιμοποιω την βελτιστοποιηση εφαρμογων για να πω ειναι απο εκει και μου κανει sleep την εφαρμογη να μην μου ερχεται τπτ.......! Edited March 29, 2016 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ποιες ειναι οι καλυτερες εφαρμογες για καμερα? Για μενα Snap Camera,A better Camera,Camera MX. να προσθεσω και την open Camera Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μιλάς και να γράφει ελληνικά? Πχ όταν θες να στείλεις μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να μιλάς και να γράφει ελληνικά? Πχ όταν θες να στείλεις μήνυμα? swype keyboard Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 swype keyboard Να σε καλά δείχνει πάρα πολύ καλό θα το δοκιμάσω λίγες μέρες να δω πως τα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Να σε καλά δείχνει πάρα πολύ καλό θα το δοκιμάσω λίγες μέρες να δω πως τα πάει. Είναι άπλα απίστευτο, θα εντυπωσιαστείς. Άπλα θέλει να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ για να δουλέψει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή που να μου δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας του τηλεφώνου? Όχι το ποσοστό... Αλλά αν έχει κάποιο πρόβλημα ή αν έχει πέσει η χωρητικότητα της κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Δε νομιζω να υπάρχει. Θα χρειαστείς ένα τέτοιο να τη μετρησεις στην πράξη. Πιο σίγουρα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Υπάρχει Ελλάδα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts