aptaliko Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πια θεωρείται καλή εφαρμογή για να παίζει τραγούδια .mp3 και αν είναι δυνατόν να δηλώνω μία λίστα και να τα παίζει με τη σειρά. Υπάρχει γενικά και δυνατότητα για fade in/fade out για να μην υπάρχει νεκρός χρόνος ανάμεσα στα τραγούδια; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πια θεωρείται καλή εφαρμογή για να παίζει τραγούδια .mp3 και αν είναι δυνατόν να δηλώνω μία λίστα και να τα παίζει με τη σειρά. Υπάρχει γενικά και δυνατότητα για fade in/fade out για να μην υπάρχει νεκρός χρόνος ανάμεσα στα τραγούδια; Αυτά τα κάνει όλα σίγουρα το Poweramp. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στο Spotify, μπορώ να βάλω ποια συγκροτήματα μου αρέσουν και να παίζει μόνο από αυτά ή έστω παρόμοια; Υπάρχει άλλη εφαρμογή που μπορεί να κάνει αυτό που λέω; Σαν το mix radio δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Αυτά τα κάνει όλα σίγουρα το Poweramp. Έχει fade in και fade out το Poweramp; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στο Spotify, μπορώ να βάλω ποια συγκροτήματα μου αρέσουν και να παίζει μόνο από αυτά ή έστω παρόμοια; Υπάρχει άλλη εφαρμογή που μπορεί να κάνει αυτό που λέω; Σαν το mix radio δηλαδή. Στο stations, πατάς create station, και επιλέγεις στην αναζήτηση ο, τι θες. Καλλιτέχνη, είδος μουσικής κλπ . Στη συνέχεια σου παίζει παρόμοια πράγματα. Κάτι πιο εξειδικευμένο δεν προσφέρει από όσο ξέρω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στο stations, πατάς create station, και επιλέγεις στην αναζήτηση ο, τι θες. Καλλιτέχνη, είδος μουσικής κλπ . Στη συνέχεια σου παίζει παρόμοια πράγματα. Κάτι πιο εξειδικευμένο δεν προσφέρει από όσο ξέρω. Ευχαριστώ. Νομίζω όμως πως δεν με βολεύει καθόλου. Δεν ξέρω, ίσως γενικότερα το έχω πάρει στραβά το Spotify και μου φαίνεται πολύπλοκο. Προτιμώ την απλότητα του MixRadio, το οποίο δεν υπάρχει τρόπος, απ όσο ξέρω, να δουλέψει σε Android στην Ελλάδα. Θα μείνω μόνο με το TuneIn, μέχρι να βρω κάτι άλλο, αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Το spotify δεν είναι τόσο καλό στη δημιουργία playlists είναι η αλήθεια ή στην ανακάλυψη νέας μουσικής. Το μεγαλύτερο ατού του είναι η βιβλιοθήκη του, η δημιουργία και ο διαμοιρασμός playlist κλπ. Σε αυτό που ζητάς η καλύτερη υπηρεσία από τις διαφορές που έχω δοκιμάσει είναι το Pandora, αλλά κλασσικά δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Η χώρα του ποτέ. Έχουμε και μεγαλύτερα προβλήματα, δεν λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 O root χρήστης έχει πρόσβαση παντού. Αυτό δεν είναι καλό για λόγους ασφαλείας. Φαντάσου ας πούμε να βάλεις μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του root χρήστη για να σου κάνει ζημιά! Θα μπορούσε να σβήσει οτιδήποτε μέσα στο τηλέφωνο ή ακόμα και να στο κάνει hijack και πολλά άλλα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις PC μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backuptrans. Δεν χρειάζεσαι ούτε root ούτε τίποτα.. http://www.backuptrans.com Το κατέβασα . Συνδέω το κινητό με το pc αλλα δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα. . Μου ζητάει ένα κωδικό να βάλω για να δουλέψει η εφαρμογή ... :O δεν βγάζω άκρη .. θέλω να αλλάξω συσκευή και έχω ένα μήνυμα που δεν θέλω να χάσω αλλα ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πάρε το screenshot να το έχεις να το βλέπεις, αν είναι τόσο απαραίτητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πάρε το screenshot να το έχεις να το βλέπεις, αν είναι τόσο απαραίτητο.. :lol: είναι μεγάλο μήνυμα ... Συνομιλία μηνών :p Τέλος πάντων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Στο Spotify, μπορώ να βάλω ποια συγκροτήματα μου αρέσουν και να παίζει μόνο από αυτά ή έστω παρόμοια; Υπάρχει άλλη εφαρμογή που μπορεί να κάνει αυτό που λέω; Σαν το mix radio δηλαδή. Φοβερή εφαρμογή που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και ανακαλύπτεις καινούργια μουσική είναι το 8tracks. Δυστυχώς πριν 3 μέρες ανακοίνωσε ότι πλέον δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκτός Αμερικής και Καναδά με εφαρμογή αλλά μέση της σελίδας τους ναι. Η εφαρμογή του 8tracks όντως σταμάτησε να μου δουλεύει. Αλλά το infinitracks συνεχίζει κανονικά. Δεν ξέρω για όσους δεν έχουν ήδη λογαριασμό τί γίνεται αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Κάποια εφαρμογή για backup των sms στο cloud υπάρχει; Που να υπάρχει και σε άλλη πλατφόρμα αν αλλάξω κινητό. Edited February 27, 2016 by geram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μα, για ασφάλεια από 'κακόβουλες' εφαρμογές γίνεται λόγος, όχι για το αν θα σβήσεις κάποιο αρχείο. Άσε που σε αυτή την περίπτωση, στο android είναι απείρως πιο εύκολο να διορθώσεις το πρόβλημα: factory reset και τελείωσες. Στα windows τί κάνεις, και πόση ώρα θα χρειαστείς; Αν μια κακοβουλη εφαρμογή σου σβήσει το system partition κάνε factory reset να δούμε αν θα ξανανοιξει ποτέ το κινητό.. Κανείς δεν είπε ότι τα Windows είναι ασφαλές λειτουργικό, γι αυτό άλλωστε βάζεις ένα κάρο antivirus anti-Malware anti-spyware προγράμματα για να είσαι πιο ήσυχος. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κατέβασα . Συνδέω το κινητό με το pc αλλα δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα. . Μου ζητάει ένα κωδικό να βάλω για να δουλέψει η εφαρμογή ... :O δεν βγάζω άκρη .. θέλω να αλλάξω συσκευή και έχω ένα μήνυμα που δεν θέλω να χάσω αλλα ....:( Η εφαρμογή είναι εμπορική, η trial νομίζω αποθηκεύει μέχρι 30 μηνύματα η κάτι τέτοιο.. Αν βαλεις το viber για PC μπορείς να έχεις τα μηνύματα εκεί.. Τώρα για το μήνυμα που λες δεν ξέρω τι εννοείς, ρώτησε εκεί που την "κατέβασες".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Κάποια εφαρμογή για backup των sms στο cloud υπάρχει; Που να υπάρχει και σε άλλη πλατφόρμα αν αλλάξω κινητό. Το SMS Backup & Restore εκτός από αποθήκευση στην internal memory του κινητού έχει και επιλογή για upload σε Email, Dropbox και Google Drive. Το χρησιμοποιώ χρόνια, και έχω κάνει πολλές φορές restore σε νέες συσκευές. Για το αν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε άλλα λειτουργικά δεν το ξέρω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πόση ταχύτητα πιάνεται με το AirDroid η άλλη εφαρμογή για μεταφορά μέσω WiFi?? Εγώ μέχρι 7 mbps. Ποιο προτείνεται. Χρησιμοποιώ το wifi file transfer pro και είναι κορυφή για τις απαιτήσεις μου. Τώρα από ταχύτητα, μετέφερα ένα μεγάλο αρχείο τώρα για να παρατηρήσω μέσω του browser. 1,80 με 1,97 ΜΒytes πήγαινε με μ.ο. στο 1.90 . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 @pakitis Το μόντεμ που έχω έχει ασύρματη ταχύτητα 150 mbps, δε θα ήπρεπε έστω 10mbps Τα 7 mbps ήταν ταχύτητα κατεβάσματος από το κινητό στον υπολογιστή. Και εγώ απο υπολογιστή σε κινητό max 2.1 mbps Και πάλι λίγα μου φαίνονται. Τι να πω ταχύτητα εγγραφής μνήμης τηλεφώνου η micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδια εγω μεταφερω αρχεια ασυρματα με 7-8mb/s στο μαμα router της hol,ενω σε ενα καλο asus που συνδεομαι στα 300mbps μεταφερω με 15mb/s..Μεταφερω της φωτογραφιες μου καθε βραδυ με την εφαρμογή syncme.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μην μπερδευετε τα mb/s που κατεβάζουμε με τα mbps που είναι η ονομαστική ταχύτητα σύνδεσης. Αυτά τα 150 και 300mbps δεν έχουν πολύ σημασία, γιατί δεν πιάνετε ποτέ πάνω από την γραμμή σας που είναι 30,40 mbps κλπ. Άρα, σαν ταχύτητα κατεβάσματος, αν βλέπετε γύρω στα 2mb/s είναι καλά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μην μπερδευετε τα mb/s που κατεβάζουμε με τα mbps που είναι η ονομαστική ταχύτητα σύνδεσης. Αυτά τα 150 και 300mbps δεν έχουν πολύ σημασία, γιατί δεν πιάνετε ποτέ πάνω από την γραμμή σας που είναι 30,40 mbps κλπ. Άρα, σαν ταχύτητα κατεβάσματος, αν βλέπετε γύρω στα 2mb/s είναι καλά. Σωστος,και με 1-1,5mb/s κατεβασμα μια χαρα ειμαστε.Αυτα για τις....24αρες....και καλα συνδεσεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ρε παιδιά άλλη εφαρμογή σαν το switch τώρα που την καταργησανε υπάρχει; να βάζεις βελάκια κλπ να σβήνεις πρόσωπα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα μάγκες. Έχουμε εφαρμογή εκτός του connect2sql που να μπορω να έχω πρόσβαση σε μια βαση δεδομενων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Ρε παιδιά άλλη εφαρμογή σαν το switch τώρα που την καταργησανε υπάρχει; να βάζεις βελάκια κλπ να σβήνεις πρόσωπα κλπ; Το picsart το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μην μπερδευετε τα mb/s που κατεβάζουμε με τα mbps που είναι η ονομαστική ταχύτητα σύνδεσης. Αυτά τα 150 και 300mbps δεν έχουν πολύ σημασία, γιατί δεν πιάνετε ποτέ πάνω από την γραμμή σας που είναι 30,40 mbps κλπ. Άρα, σαν ταχύτητα κατεβάσματος, αν βλέπετε γύρω στα 2mb/s είναι καλά. Μια μικρή προσθήκη. Άλλο πράγμα το mbps(εκατομμύρια bits ανά δευτερόλεπτο) και άλλο το Mb/s(megabytes ανά δευτερόλεπτο). 1 byte έχει 8 bits, ένα kilobyte 1024 bytes και τέλος 1 megabyte 1024 kb ή 1.048.576 bytes. Άρα αν για μια θεωρητική ταχύτητα πχ 100mbps διαιρέσεις τα 100 εκατομμύρια με το 8 (για να τα κάνεις bytes) και στη συνέχεια με το 1.048.576 βγαίνει περίπου 11,9 Mb/s. Θεωρητική ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχει fade in και fade out το Poweramp; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160228/b2655969017c001287ca5e4f40ce8ab2.jpg Δεν το έχω δουλέψει ποτέ όμως για να σου πω πως συμπεριφέρεται. Από τις ρυθμίσεις όμως που έχει, μου φαίνεται αρκετό Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts