tsiftsism Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ΜΟΝΟ χειροκίνητα γίνεται Backup στο viber... Titanium και οτιδήποτε άλλο δεν...:cool: Εγώ μια χαρά μετέφερα και app και data από το Nexus4 στο OnePlus One με Titanium Backup. Δεν ξέρω από τότε αν άλλαξαν τα πράγματα και δεν γίνεται, οπότε η λύση είναι μόνο η χειροκίνητη μπαίνοντας μέσα στο /data/..... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ΜΟΝΟ χειροκίνητα γίνεται Backup στο viber... Titanium και οτιδήποτε άλλο δεν...:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- geekiness? :confused::confused::confused: Επειδή είμαι λίγο άσχετη θα μου το πεις λίγο πιο απλά ?η τα βήματα που χρειάζεται για να το κάνω σωστά ??????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Είσαι root? Aν ναι να σου πω , αν όχι δεν έχει νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Είσαι root? Aν ναι να σου πω , αν όχι δεν έχει νόημα... Μάλλον δεν είναι όπως το κόβω Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και εγώ αυτό νομίζω αλλά είπα και να ρωτήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν είμαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Τότε όπως κατάλαβες από τα συμφραζόμενα (τι λέω ο άνθρωπας βραδυάτικο):lol:... δεν γίνεται... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Αυτό το root μας έχει φάει πια.... Τι καλά που θα ήταν (μιας κ ούτε εγώ σκαμπαζω) να αγοράζαμε τα τηλέφωνα κατευθείαν ρουταρισμενα να βρούμε την υγεια μας! Λέω γω τωρα.... :D Στο δικό μου λεξικό δίπλα από την λέξη "root" γράφει "μην το κάνεις εσύ, θα εκραγει το τηλεφωνο" Όπως και να'χει σου λύνει τα χέρια, κακά τα ψέματα !!! Αλλά.... Edited February 25, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Και ο λόγος που πωλούνται αρουτάριστα, που εξυπηρετεί; Που υπάρχει πρόβλημα να έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου; Είναι τόσο επικίνδυνο πια αυτό, μιας και ούτε εγώ σκαμπαζω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Αυτό το root μας έχει φάει πια.... Τι καλά που θα ήταν (μιας κ ούτε εγώ σκαμπαζω) να αγοράζαμε τα τηλέφωνα κατευθείαν ρουταρισμενα να βρούμε την υγεια μας! Λέω γω τωρα.... :D Στο δικό μου λεξικό δίπλα από την λέξη "root" γράφει "μην το κάνεις εσύ, θα εκραγει το τηλεφωνο" Όπως και να'χει σου λύνει τα χέρια, κακά τα ψέματα !!! Αλλά.... Συνήθως άμα πάρεις τηλέφωνο απο Κίνα έρχεται ροοταρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εγώ που ασχολούμαι χρόνια, root=περιέργεια, λίγους μήνες μετά το τηλέφωνο ειναι για πέταμα, ειδικά για κάποιον που δε ξέρει. Για κάποιον που ξέρει εννοείται πως είναι ευκολία, ξεκλείδωμα boot loader αλλαγή custom rom. Οπότε γνώμη μου, καλύτερα χωρίς root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Και ο λόγος που πωλούνται αρουτάριστα, που εξυπηρετεί; Που υπάρχει πρόβλημα να έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σου; Είναι τόσο επικίνδυνο πια αυτό, μιας και ούτε εγώ σκαμπαζω; O root χρήστης έχει πρόσβαση παντού. Αυτό δεν είναι καλό για λόγους ασφαλείας. Φαντάσου ας πούμε να βάλεις μια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του root χρήστη για να σου κάνει ζημιά! Θα μπορούσε να σβήσει οτιδήποτε μέσα στο τηλέφωνο ή ακόμα και να στο κάνει hijack και πολλά άλλα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα !! Κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει μηνύματα του viber από την μία συσκευή στη άλλη ???? Αν έχεις PC μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backuptrans. Δεν χρειάζεσαι ούτε root ούτε τίποτα.. http://www.backuptrans.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να γράφει μία ραδιοφωνική εκπομπή που παίζει μέσω ιντερνετ συγκεκριμένη ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Συνήθως άμα πάρεις τηλέφωνο απο Κίνα έρχεται ροοταρισμενο Μόνο άμα το ζητήσεις. Οπότε δεν ισχύει για την πλειοψηφία. Εγώ που ασχολούμαι χρόνια, root=περιέργεια, λίγους μήνες μετά το τηλέφωνο ειναι για πέταμα, ειδικά για κάποιον που δε ξέρει. Για κάποιον που ξέρει εννοείται πως είναι ευκολία, ξεκλείδωμα boot loader αλλαγή custom rom. Οπότε γνώμη μου, καλύτερα χωρίς root. Αφήνω τα υπόλοιπα που λες, γιατί το νόημα είναι σε μια φράση μόνο: για κάποιον που ξέρει έχει νόημα. Αλλιώς μπορεί να γίνει ζημιά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτή την εποχή που τα κινητά τα χρησιμοποιούμε πλέον τόσο πολυ σε ευαίσθητες συναλλαγές το ρουταρισμα είναι πολυ επικίνδυνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να γράφει μία ραδιοφωνική εκπομπή που παίζει μέσω ιντερνετ συγκεκριμένη ώρα; Tune In Radio Pro, γράφει τα πάντα. Τώρα να γράφει μια συγκεκριμένη ώρα, χλωμό. Θα το ανοίγεις και θα κάνεις record. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Tune In Radio Pro, γράφει τα πάντα. Τώρα να γράφει μια συγκεκριμένη ώρα, χλωμό. Θα το ανοίγεις και θα κάνεις record. Το 'pro' δεν ειναι free να υποθεσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Το 'pro' δεν ειναι free να υποθεσω; οχι.εγω το ειχα παρει τzαμπα προσφορα απο amazon store.υπαρχει και δωρεαν εκδοση αλλα νομιζω δεν γραφει δεν παιρνω και ορκο ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 οχι.εγω το ειχα παρει τzαμπα προσφορα απο amazon store.υπαρχει και δωρεαν εκδοση αλλα νομιζω δεν γραφει δεν παιρνω και ορκο ομως Όχι, δεν γράφει το free. Και εγώ Δωρεάν Από Αμαζον το έχω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που να γράφει μία ραδιοφωνική εκπομπή που παίζει μέσω ιντερνετ συγκεκριμένη ώρα; Δες στα μηνύματα σου. Το 'pro' δεν ειναι free να υποθεσω; Όχι δεν γράφει το free. Δες στα μηνύματα σου σε λίγο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Μια ερώτηση/απορία προς αυτούς που λένε ότι το ρουτ στο Android είναι επικίνδυνο: Φαντάζομαι ότι και το PC σας (όπου επίσης έχετε ευαίσθητες πληροφορίες, έτσι; ) το λειτουργείτε αποκλειστικά με guest λογαριασμό και ο λαγαριασμός διαχειριστή είναι απενεργοποιημένος. Αν όχι, δεν είναι λίγο οξύμωρο; Edited February 26, 2016 by kost7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Δεν είναι το ίδιο Windows με Android φίλε... Στα Windows νομίζεις ότι είσαι κυρίαρχος του συστήματός σου... Για να το καταλάβεις μπες στο system των Windows και δοκίμασε να σβήσεις κάτι... Στο Android ΜΗ το κάνεις διότι μπορεί να μπρικάρεις στο δευτερόλεπτο... Edited February 26, 2016 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μα, για ασφάλεια από 'κακόβουλες' εφαρμογές γίνεται λόγος, όχι για το αν θα σβήσεις κάποιο αρχείο. Άσε που σε αυτή την περίπτωση, στο android είναι απείρως πιο εύκολο να διορθώσεις το πρόβλημα: factory reset και τελείωσες. Στα windows τί κάνεις, και πόση ώρα θα χρειαστείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Επειδή είμαστε τελείως off topic δεν θα το συνεχίσω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Μα, για ασφάλεια από 'κακόβουλες' εφαρμογές γίνεται λόγος, όχι για το αν θα σβήσεις κάποιο αρχείο. Άσε που σε αυτή την περίπτωση, στο android είναι απείρως πιο εύκολο να διορθώσεις το πρόβλημα: factory reset και τελείωσες. Στα windows τί κάνεις, και πόση ώρα θα χρειαστείς; Το factory reset σβήνει τα δεδομένα χρήστη. Αν με ένα root file explorer σβήσεις αρχείο συστήματος, και σου δημιουργήσει πρόβλημα πρέπει να περάσεις τη rom από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts