sothoms Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγω παντως δοκιμαζω το safeincloud και πραγματικα είναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ανάμεσα σε SafeInCloud και keepass2android ποιό θα προτείνατε; Αξίζει να πληρώσω το πρώτο; Χωρίς να έχω δοκιμάσει ποτέ το δεύτερο, αναφέρω απλά ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το safeincloud. Την έχω την εφαρμογή από τότε που βγήκε και είναι πολύ καλή. Χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις, κάνει τη δουλειά της με το παραπάνω ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) Ανάμεσα σε SafeInCloud και keepass2android ποιό θα προτείνατε; Αξίζει να πληρώσω το πρώτο; Το keepass2android είναι δωρεάν και αξιόπιστο. Επίσης μπορείς να το έχεις σε windows, mac, ακόμα και σε linux καθώς το αρχείο ανοίγει και με το keepass για desktop. Επίσης έχει δικό του πληκτρολόγιο με το οποίο κάνεις copy paste κωδικούς κλπ για να μην αντιγράφονται αυτά στο clipboard και μπορέσει να έχει πρόσβαση σε αυτά κάποια εφαρμογή. Για μένα είναι το πιο ασφαλές. Δεν έχει επιλογή για δαχτυλικό αποτύπωμα, αλλά έχει τη λειτουργία quick unlock που βολεύει πολύ. Δοκίμασε το άφοβα. Εγώ χρησιμοποιώ την offline έκδοση και αποθηκεύω το αρχείο τοπικά. Αν κάνω κάποια αλλαγή το στέλνω στις άλλες συσκευές μου σε δευτερόλεπτα Edited February 16, 2016 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Viber γιατί άλλαξα ρομ και δε μου έρχεται το μνμ ενεργοποίησης.τι Μπορεί να συμβαίνει ρε γμτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Viber γιατί άλλαξα ρομ και δε μου έρχεται το μνμ ενεργοποίησης.τι Μπορεί να συμβαίνει ρε γμτ; Συμβαίνει αρκετές φορές. Λόγω server υποθέτω. Κάνε ενεργοποίηση μέσω κλήσης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έκανα αλλά δεν άκουγα το νούμερο Και δεν κάνει δεύτερη κλήση μέσα σε 24 ώρες.Αύριο πάλι ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να στέλνω μπας και πετύχω ελεύθερο τον σέρβερ ή θα μου έρθουν τα μνμ μαζεμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έκανα αλλά δεν άκουγα το νούμερο Και δεν κάνει δεύτερη κλήση μέσα σε 24 ώρες.Αύριο πάλι ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να στέλνω μπας και πετύχω ελεύθερο τον σέρβερ ή θα μου έρθουν τα μνμ μαζεμένα; Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βάλεις στον υπολογιστή σου αν έχεις και το βγιαζεσαι; Εκεί Μπορεί να σου στείλει τον κωδικό και να τον δεχθεί. Κ αύριο δοκιμάζεις να το βάλεις και στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 αν δοκιμάσω από το ταμπλετ και μου στείλει κωδικό μπορώ να τον βάλω στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 αν δοκιμάσω από το ταμπλετ και μου στείλει κωδικό μπορώ να τον βάλω στο κινητό; Όχι! Θα κάνεις εγκατάσταση το viber στο ταμπλετ και ο κωδικός που θα σου στείλει στον αριθμό τηλεφώνου που θα δώσεις θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μόνο στο ταμπλετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Tablet/pc είναι δευτερεύουσες συσκευές. Πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί πρώτα στην πρωτεύουσα(τηλέφωνο) στην οποία θα στείλει κωδικό για κάθε δευτερεύουσα. Δεν θυμάμαι αν γίνεται να δώσει κωδικό σε ήδη ενεργοποιημένη δευτερεύουσα για άλλο τηλέφωνο, αλλά έχω την εντύπωση πως όχι. Αν έχεις δεχτεί κλήση και έχεις κρατήσει τον αριθμό, νομίζω αν αφαιρέσεις τα 2 τελευταία ψηφία, από τα εναπομείναντα τα 6 τελευταία είναι ο κωδικός ενεργοποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έχω τον αριθμό μου σε 3 διαφορετικές συσκευές. Κινητό, υπολογιστή και ταμπλετ. Στο ταμπλετ μάλιστα έχω και άλλη κάρτα με νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Άπαξ και ενεργοποιηθεί με ένα νούμερο δεν παίζει ρόλο αν αλλάξεις κάρτα SIM, ακόμα και αν βγάλεις την κάρτα κλπ. Θα δουλεύει με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Προσωπικά χρησιμοποιώ το SafeInCloud. Αν θέλεις συγχρονισμό με το cloud, δίνει δυνατότητα επιλογής Dropbox, Google Drive, OneDrive και Yandex. Αν δε θέλεις, τα κρατάει μόνο τοπικά. Επίσης οι εφαρμογές για desktop (PC, IOs) είναι δωρεάν, ενώ θα χρειαστείς 49.99 € για το 1pass. Το SafeInCloud είναι επίσης σημαντικά φτηνότερο, μιας και τα premium features του 1password κοστίζουν 11.5 ευρώ με in-app purchases. (Δε θυμάμαι πόσο έχει το άλλο στο play store, αλλά όχι πάνω από 5 ευρώ) Γενικά το 1password έρχεται από το IOs, με υποστήριξη για android, ενώ στο SafeInCloud το αντίθετο. Δεν διαφωνω, απλα για pc, μπορει καποιος να χρησιμοποιει τη demo εκδοση, η οποια δεν σταματα να λειτουργει, απλα κανει 15 " να ανοιξει την πρωτη φορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Για linux πάντως μόνο keepass2android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Για offline password (με επιλογη για sync με Drive/Dropbox και αλλα), μπορειτε να δειτε και το Enpass. Η free εκδοση απλα δεχεται μεχρι 20 passwords. Η πληρης εκδοση ξεκλειδωνει με 9 ευρω νομιζω. Δωρεαν και εφαρμογη για PC. Και με browser extension το οποιο, προσωπικα, το βρισκω καλυτερο απο το αντιστοιχο του SafeinCloud. Edited February 17, 2016 by Viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Και εγώ ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το enpass, μάλιστα πριν λίγο καιρό έδωσε δωρεάν την πλήρη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Για linux πάντως μόνο keepass2android ? Το πρόγραμμα για PC είναι το keepass. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά κινητών συσκευών, όπου ανοίγουν το αρχείο που δημιουργεί το keepass. Για android το καλύτερο είναι το keepass2android. Εδώ θα δεις αναλυτικά όλες τις εφαρμογές και όλα τα λειτουργικά που υποστηρίζονται http://keepass.info/download.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Γεια σας παιδιά,μια ερώτηση μιάς κ το ψάχνω από μεσημέρι. Είμαι στην εφαρμογή gmail κ ανοίγω να δω ένα email που μου έστειλαν από rayanair κ αφορά απόδειξη εισητηρίων, παταω πάνω δεξιά τις τρεις τελιτσες κ επιλέγω εκτύπωση, επιλέγω save as pdf κ όταν παταω να το κατεβάσει σαν pdf μου λέει"ή εφαρμογή print spooler έχει σταματήσει. Σήμερα φίλος με samsung a3 του το κατέβασε κ αποθήκευσε κανονικά σαν pdf.σε παλιά περίπτωση που είχα κλείσει εισητήριο μέσω airtickets σε αντίστοιχα μέιλ μου είχε επιλογή στο τέλος του μέιλ να το κατεβασω σε pdf κ το κατεβαζα με το adobe acrobat reader,τώρα δεν μου δίνει τέτοια επιλογή κ πάω να το κάνω με τον τρόπο που περιγραφω στην αρχή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορώ οποιοδήποτε μέιλ να το κατεβασω σαν pdf??όπως έκανε ο φίλος με το samsung a3.συγνώμη για το μακροσκελές κ ίσως αφελές ερώτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Checkin έχεις κάνει; Δεν είχε attachment το mail με τα boarding passes; Νομίζω ότι θα υπάρχει σαν επιλογή κάπου από το site της ryanair ή θα έχει κάποιο link στο mail. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μετά το τελευταίο update της επίσημης εφαρμογής του Facebook εξαφανίστηκε το widget. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Μετά το τελευταίο update της επίσημης εφαρμογής του Facebook εξαφανίστηκε το widget. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Εγώ το έχω κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγώ το έχω κανονικά! Σου είναι εύκολο να μου πεις ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σου είναι εύκολο να μου πεις ποια έκδοση έχεις; Εχω την επίσημη έκδοση αλλά όχι από το play store. (Νομίζω ότι από κει που την κατέβασα είναι επίσημες) Εχω την έκδοση 64.0.0.0.52 που δεν έχει ανέβει ακόμα στο play store και έχω κανονικά τα widgets. Μπορεί στην έκδοση που έχεις να τα αφαίρεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εχω την επίσημη έκδοση αλλά όχι από το play store. (Νομίζω ότι από κει που την κατέβασα είναι επίσημες) Εχω την έκδοση 64.0.0.0.52 που δεν έχει ανέβει ακόμα στο play store και έχω κανονικά τα widgets. Μπορεί στην έκδοση που έχεις να τα αφαίρεσαν Περίεργο... Έχω την 64.0.0.51.76. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Περίεργο... Έχω την 64.0.0.51.76. Τι να πω δεν ξέρω.... Τώρα κοίταξα στο play store Μου kai βλεπω ότι η νεότερη που έχει είναι η https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/fe84e59f9645dd3e6d7a554b682195eb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts