tsiv Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το έχουμε ξαναπεί... Όχι password σε cloud... δεν ξέρεις ποιός βλέπει τί... Ευαίσθητα δεδομένα τα κρατάμε backup σε 2-3-4 μεριές , δεν βασιζόμαστε στο sμartphone που μπορεί να "κλατάρει" το επόμενο λεπτό... :cool:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ευχαριστώ, θα ρωτήσω κι εκεί. Ρώτησα εδώ λόγω επισκεψιμότητας. Δοκιμασε να ανοιξεις το .txt αρχειο που λες και να κανεις ο,τι τροποποιησεις θες , με την "μαμα" εφαρμογη του κινητου σου. (αν υπαρχει) . Ειναι ενας χαζοπεριορισμος της google που δεν επιτρεπει να γραφουν στην εξωτερικη μνημη εφαρμογες εκτος αυτων που ηταν προεγκατεστημενες στο κινητο. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δοκιμασε να ανοιξεις το .txt αρχειο που λες και να κανεις ο,τι τροποποιησεις θες , με την "μαμα" εφαρμογη του κινητου σου. (αν υπαρχει) . Ειναι ενας χαζοπεριορισμος της google που δεν επιτρεπει να γραφουν στην εξωτερικη μνημη εφαρμογες εκτος αυτων που ηταν προεγκατεστημενες στο κινητο. Δυστυχώς με το "μαμά" που το λέει "Πρόγραμμα προβολής HTML" δεν έχει edit :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δυστυχώς με το "μαμά" που το λέει "Πρόγραμμα προβολής HTML" δεν έχει edit :( μα δεν ειναι html , text είναι! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Το έχουμε ξαναπεί... Όχι password σε cloud... δεν ξέρεις ποιός βλέπει τί... Ευαίσθητα δεδομένα τα κρατάμε backup σε 2-3-4 μεριές , δεν βασιζόμαστε στο sμartphone που μπορεί να "κλατάρει" το επόμενο λεπτό... :cool:;) Ναι οκ. Αν καταφέρει ο χακερ και χακαρει τον server της awallet, θα σε πειράξει που θα βρει τα δικά σου δεδομένα; Για μένα καλύτερα στο cloud. Αν είναι μεγάλη η εταιρεία έχει και κάποιο encryption λογικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ναι οκ. Αν καταφέρει ο χακερ και χακαρει τον server της awallet, θα σε πειράξει που θα βρει τα δικά σου δεδομένα; Για μένα καλύτερα στο cloud. Αν είναι μεγάλη η εταιρεία έχει και κάποιο encryption λογικά. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το safeincloud και έχω το κεφάλι μου ήσυχο για τέτοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εγώ πάντως διαφημίσεις δεν έχω με το Skype. Πολύ παράξενο πάντως, δεν νομίζω να έχει το Skype διαφημίσεις, εν μέσω κλήσεις σίγουρα δεν το κάνει...... Τελευταια φορα που κοιτάχτηκα για τα μάτια μου, με βρηκε 10/10, οποτε δυσκολα να μην ξερω τι είδα. Για 2η ή 3η φορα που εκανα βιντεοκλησεις, μου ηρθε διαφημιση. Μαλιστα η χθεσινη, ηταν 'ελληνικη', απο το eshop.gr Παντως, δεν ειναι για πλακα, εκει που μιλας να σου πεταει full screen διαφημιση. Δεν ειναι καν σε παραθυρακι, οπως ειναι στα βιντεο στο youtube. Την πρωτη φορα ξαφνιαστηκα! 'Μας την πέσανε' είπα! Οτι πιανει στα χερια της η ms, απο χρυσαφι το κανει χώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 μα δεν ειναι html , text είναι! Με αυτά μου προτείνει να το ανοίξει. http://s9.postimg.org/ykl0sba57/IMG_20160215_142549_182.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Με αυτά μου προτείνει να το ανοίξει. http://s9.postimg.org/ykl0sba57/IMG_20160215_142549_182.jpg Δοκιμασε τον editor του ES η κατεβασε αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.sblo.pandora.jota Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Δοκιμασε τον editor του ES η κατεβασε αυτόν https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.sblo.pandora.jota Αποτυχία αποθήκευσης αρχείου μου λέει με τον jota text editor :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Αποτυχία αποθήκευσης αρχείου μου λέει με τον jota text editor :( απο αυτες τις εφαρμογες που δειχνει εκει ,ποιες ηταν προεγκατεστημενες στο κινητο? ασε τον es και το mozzila και δες με τις δυο τελευταιες ,αν και νομιζω οτι και το officesuite θα σε βολεψει σε αυτο που θες. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Mη το ψιρίζεις τόσο πολύ... Αντέγραψέ το στην internal κάνε ότι τροποποιήσεις θέλεις και μετά αντέγραψέ το πάλι στην sd... kb είναι , δεν πιάνει χώρο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) απο αυτες τις εφαρμογες που δειχνει εκει ,ποιες ηταν προεγκατεστημενες στο κινητο; Αν είναι κάποια του τηλεφώνου, αυτή θα είναι η πρώτη. Με το Quick Edit που δοκίμασα, τα ίδια, βγάζει αυτό το μήνυμα http://s11.postimg.org/hw33s0di7/IMG_20160215_145750_909.jpg Με το office suite δεν ανοίγει καν. Ευκαιρία να το πετάξω κι όλας. Mη το ψιρίζεις τόσο πολύ... Αντέγραψέ το στην internal κάνε ότι τροποποιήσεις θέλεις και μετά αντέγραψέ το πάλι στην sd... kb είναι , δεν πιάνει χώρο...;) Αφού στο αρχικό μου ερώτημα το λέω. Αν το στείλω στο τηλέφωνο όλα οκ. Εντάξει, οκ αυτό αλλά τόσο εξεζητημένο είναι πια το να κάνει κανείς edit σε αρχείο απ ευθείας στην sd; Edited February 15, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Τελευταια φορα που κοιτάχτηκα για τα μάτια μου, με βρηκε 10/10, οποτε δυσκολα να μην ξερω τι είδα. Για 2η ή 3η φορα που εκανα βιντεοκλησεις, μου ηρθε διαφημιση. Μαλιστα η χθεσινη, ηταν 'ελληνικη', απο το eshop.gr Παντως, δεν ειναι για πλακα, εκει που μιλας να σου πεταει full screen διαφημιση. Δεν ειναι καν σε παραθυρακι, οπως ειναι στα βιντεο στο youtube. Την πρωτη φορα ξαφνιαστηκα! 'Μας την πέσανε' είπα! Οτι πιανει στα χερια της η ms, απο χρυσαφι το κανει χώμα; Ψαξε να δεις τι φταίει, δεν μπορεί να είναι από το Skype οι διαφημίσεις. Λογικά πέρασες κάποια εφαρμογή που σου κάνει το πρόβλημα αυτό. Το adaway το έχεις; δοκιμάσε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ούτε σ' εμένα εμφανίζονται διαφημίσεις κατά τη χρήση του Skype, και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Δοκιμασμένο στο rooted smartphone μου με Adaway, και στο non rooted tablet χωρίς εφαρμογή για 'κόψιμο' διαφημίσεων. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Και σε μένα δε βγάζει διαφημίσεις. Κάποια άλλη εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Τελευταια φορα που κοιτάχτηκα για τα μάτια μου, με βρηκε 10/10, οποτε δυσκολα να μην ξερω τι είδα. Για 2η ή 3η φορα που εκανα..... Τι προβλήματα έχετε ρε παιδιά και βγάζετε εδώ μέσα ότι κακία έχετε.....κατάλαβες να σε είπα εγώ τυφλό φίλε μου.....και αρπάχτηκες; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ψαξε να δεις τι φταίει, δεν μπορεί να είναι από το Skype οι διαφημίσεις. Λογικά πέρασες κάποια εφαρμογή που σου κάνει το πρόβλημα αυτό. Το adaway το έχεις; δοκιμάσε το. Όχι , εχει διαφημίσεις το skype στην video κλήση και υπήρχε περίοδος που είχαν μπει περίεργες διαφημίσεις και δεν μπορούσες να τις κλείσεις. Έχει αρκετές αναφορές στα forum skype και για το desktop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Καποια εφαρμογή password manager που να συγχρονιζει με cloud και να είναι δωρεαν; Χρησιμοποιω το awallet password, αλλα δεν συγχρονιζει με cloud και μια που κολλησε το τηλεφωνο μια που τα εχασα ολα Keepass2android. Έχει και offline έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καποια εφαρμογή password manager που να συγχρονιζει με cloud και να είναι δωρεαν; Χρησιμοποιω το awallet password, αλλα δεν συγχρονιζει με cloud και μια που κολλησε το τηλεφωνο μια που τα εχασα ολα Νομιζω η γνωστοτερη και καλυτερη στο ειδος ειναι το 1password. Εχει εκδοσεις για android, ios, windows και mac και δυνατοτητα συγχρονισμου με το dropbox, ωστε να συγχρονιζονται διαφορετικες συσκευες ταυτοχρονα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Νομιζω η γνωστοτερη και καλυτερη στο ειδος ειναι το 1password. Εχει εκδοσεις για android, ios, windows και mac και δυνατοτητα συγχρονισμου με το dropbox, ωστε να συγχρονιζονται διαφορετικες συσκευες ταυτοχρονα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το SafeInCloud. Αν θέλεις συγχρονισμό με το cloud, δίνει δυνατότητα επιλογής Dropbox, Google Drive, OneDrive και Yandex. Αν δε θέλεις, τα κρατάει μόνο τοπικά. Επίσης οι εφαρμογές για desktop (PC, IOs) είναι δωρεάν, ενώ θα χρειαστείς 49.99 € για το 1pass. Το SafeInCloud είναι επίσης σημαντικά φτηνότερο, μιας και τα premium features του 1password κοστίζουν 11.5 ευρώ με in-app purchases. (Δε θυμάμαι πόσο έχει το άλλο στο play store, αλλά όχι πάνω από 5 ευρώ) Γενικά το 1password έρχεται από το IOs, με υποστήριξη για android, ενώ στο SafeInCloud το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Προσωπικά χρησιμοποιώ το SafeInCloud. Αν θέλεις συγχρονισμό με το cloud, δίνει δυνατότητα επιλογής Dropbox, Google Drive, OneDrive και Yandex. Αν δε θέλεις, τα κρατάει μόνο τοπικά. Επίσης οι εφαρμογές για desktop (PC, IOs) είναι δωρεάν, ενώ θα χρειαστείς 49.99 € για το 1pass. Το SafeInCloud είναι επίσης σημαντικά φτηνότερο, μιας και τα premium features του 1password κοστίζουν 11.5 ευρώ με in-app purchases. (Δε θυμάμαι πόσο έχει το άλλο στο play store, αλλά όχι πάνω από 5 ευρώ) Γενικά το 1password έρχεται από το IOs, με υποστήριξη για android, ενώ στο SafeInCloud το αντίθετο. Το SafeInCloud είναι εξαιρετική εφαρμογή! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Το Awallet cloud που έχω έχει και αυτό συγχρονισμό με Dropbox και σίγουρα είναι πολύ φτηνότερο από αυτά που λέτε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ανάμεσα σε SafeInCloud και keepass2android ποιό θα προτείνατε; Αξίζει να πληρώσω το πρώτο; Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 τελικα υπαρχουν πολλες και καλες, εγω περιπου 1 χρονο εχω αυτην εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mseven.msecure&hl=el την πηρα δωρεαν απο amazon, την βγαζει καπου καπου δωρεαν ,τελεια εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts