marras Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Έχω την τελευταία έκδοση και όμως αυτή την επιλογή δεν την έχει. Θες να μου στείλεις το .apk; ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες αυτή ( 2.15.3 )* που έχω εγώ, αν και στο play δε μου δείχνει κάποια νεότερη. Πρόσεξε μόνο για ασυμβατότητες, γιατί η έκδοση διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, σύμφωνα με την περιγραφή πάντα. Από περιέργεια, ποια έκδοση έχεις εσύ ? *Download Link Removed. Edited February 1, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το έχω σε Sony Z3 και σε Huawei P8 lite. Και μου βγαίνει και στα 2 το ίδιο που ανέβασα. Έκδοση αυτή που γράφεις και εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς τίποτα. Δεν το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) στο facebook Πως γίνεται να κάνω κοινοποίηση Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Όχι κοινοποίηση στους φίλους εκτός από έναν! Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Edited January 31, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 στο facebook Πως γίνεται να κάνω κοινοποίηση Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Όχι κοινοποίηση στους φίλους εκτός από έναν! Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Μεσα από το facebook όταν πας πχ να κανείς μια κατάσταση δημοσίευση σου λέει προς>>και μετά πάνε περισσότερα και βγάλε αυτόν που θες να μην το βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Μεσα από το facebook όταν πας πχ να κανείς μια κατάσταση δημοσίευση σου λέει προς>>και μετά πάνε περισσότερα και βγάλε αυτόν που θες να μην το βλεπει Ναι αλλά έχει την επιλογή που λες σαν "φίλοι εκτός από..." Εγώ θέλω Δημόσια εκτός από.. .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Το tesla εμένα δε δουλεύει με nova.... Μήπως θέλει αγορασμενη την έκδοση του nova? Εγώ όντως την έχω αγορασμένη! Δεν ξέρω τι γίνεται με την δωρεάν γιατί το tesla το έβαλα αρκετά μετά την αγορά του Nova! Edited February 1, 2016 by SO69 Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το tesla εμένα δε δουλεύει με nova.... Μήπως θέλει αγορασμενη την έκδοση του nova? Αφου το γράφει στην περιγραφή του στο Play ότι είναι για τον Nova prime. Ούτε μια ματιά δεν έριξες εκεί Πριν; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το έχω σε Sony Z3 και σε Huawei P8 lite. Και μου βγαίνει και στα 2 το ίδιο που ανέβασα. Έκδοση αυτή που γράφεις και εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς τίποτα. Δεν το εμφανίζει. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση για το app lock, αλλά ψάξε στο play για "call lock", μου έβγαλε δύο αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Εκτός από το work log, υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μπορώ να κρατάω το πρόγραμμα εργασίας μου. Με βολεύει η λειτουργία που έχει το work log να βάζω την ώρα που πήγα στην δουλειά και την ώρα που έφυγα, αλλά αν γίνεται να βλέπω και το πρόγραμμα σαν σε πραγματικό ημερολόγιο. Αν μπορώ να το συγχρονίσω με το Google calendar, ακόμη καλύτερα. Δεν με πειράζει να είναι και επί πληρωμή. Πολύ βασικό είναι η εισαγωγή ημέρας punch in και εξαγωγή punch out. Δεν έχω στάνταρ πρόγραμμα που επαναλαμβάνεται. Σήμερα πήγα, αύριο όχι κλπ. Edited February 1, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση για το app lock, αλλά ψάξε στο play για "call lock", μου έβγαλε δύο αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει. Δυστυχώς τις έχω δοκιμάσει όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εκτός από το work log, υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μπορώ να κρατάω το πρόγραμμα εργασίας μου. Με βολεύει η λειτουργία που έχει το work log να βάζω την ώρα που πήγα στην δουλειά και την ώρα που έφυγα, αλλά αν γίνεται να βλέπω και το πρόγραμμα σαν σε πραγματικό ημερολόγιο. Αν μπορώ να το συγχρονίσω με το Google calendar, ακόμη καλύτερα. Δεν με πειράζει να είναι και επί πληρωμή. Πολύ βασικό είναι η εισαγωγή ημέρας punch in και εξαγωγή punch out. Δεν έχω στάνταρ πρόγραμμα που επαναλαμβάνεται. Σήμερα πήγα, αύριο όχι κλπ. Δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themelisx.myshifts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themelisx.myshifts υπαρχει εφαρμογη απαντησης κλησεις βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) υπαρχει εφαρμογη απαντησης κλησεις βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι? Αν έχεις lollipop δεν χρειάζεται εφαρμογή http://s13.postimg.org/u2s51uwxf/Pics_Art_02_02_09_12_01.jpg' alt='Pics_Art_02_02_09_12_01.jpg'> Edited February 2, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 που την βρισκω συτη την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 που την βρισκω συτη την εφαρμογη Ρυθμίσεις /smart motion Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ρυθμίσεις /smart motion Σε όλες τις συσκευές ισχύει αυτό; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Σε όλες τις συσκευές ισχύει αυτό; Νομίζω πως ναι σε Android 5.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Νομίζω πως ναι σε Android 5.1 δεν την εχω τη λειτουργια αυτη εχω την εκδοση 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 δεν την εχω τη λειτουργια αυτη εχω την εκδοση 5.0.1 Θα το κοιτάξω αύριο σε ενός φίλου. Θα δω τι έκδοση Android έχει αυτός και αν το έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Πάντως ούτε σε εμένα υπάρχει αυτό στο Z2, μήπως είναι gesturbes σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου; Edited February 2, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Πάντως ούτε σε έναν υπάρχει αυτό στο Z2, μήπως είναι gesturbes σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου; Δεν ξέρω, μπορεί. δεν την εχω τη λειτουργια αυτη εχω την εκδοση 5.0.1 Αυτό το δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Δεν ξέρω, μπορεί. Αυτό το δοκίμασες; gesturdes ειναι για τα windows ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς το Trillian αντί του Facebook Messenger; Όταν κάνεις login, δεν 'τραβάει' τις υπάρχουσες συνομιλίες; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Έχει βρει κάνεις καμία λύση στο πρόβλημα της novago σε rooted συσκευές; Ποια εκδοση Μπορεί να παίζει; είχα την 1.0.0.3 και την 1.0.0.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 To yahoo mail app, εχει δυνατοτητα να ρυθμισεις ειδοποιησεις, οταν ερχεται νεο mail να δινει ενα mail alert? Θα ηθελα να ξερω, αν μπορει με αυτο τον τροπο να χρησιμοποιηθει, ως μια καλη εναλλακτικη επιλογη, για ολους εμας που δεν συμπαθουμε τα instant messaging προγραμματα, ή θεωρουμε οτι το email ειναι πιο εμπλουτισμενη και ολοκληρωμενη και επαγγελματικη μορφη επικοινωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts