Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την τελευταία έκδοση και όμως αυτή την επιλογή δεν την έχει. Θες να μου στείλεις το .apk;

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες αυτή ( 2.15.3 )* που έχω εγώ, αν και στο play δε μου δείχνει κάποια νεότερη.

Πρόσεξε μόνο για ασυμβατότητες, γιατί η έκδοση διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή, σύμφωνα με την περιγραφή πάντα.

Από περιέργεια, ποια έκδοση έχεις εσύ ?

*Download Link Removed.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το έχω σε Sony Z3 και σε Huawei P8 lite. Και μου βγαίνει και στα 2 το ίδιο που ανέβασα. Έκδοση αυτή που γράφεις και εσύ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς τίποτα. Δεν το εμφανίζει.

στο facebook Πως γίνεται να κάνω κοινοποίηση Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Όχι κοινοποίηση στους φίλους εκτός από έναν! Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Edited by ilka71

στο facebook Πως γίνεται να κάνω κοινοποίηση Δημόσια εκτός από έναν φίλο; Όχι κοινοποίηση στους φίλους εκτός από έναν! Δημόσια εκτός από έναν φίλο;

Μεσα από το facebook όταν πας πχ να κανείς μια κατάσταση δημοσίευση σου λέει προς>>και μετά πάνε περισσότερα και βγάλε αυτόν που θες να μην το βλεπει

Μεσα από το facebook όταν πας πχ να κανείς μια κατάσταση δημοσίευση σου λέει προς>>και μετά πάνε περισσότερα και βγάλε αυτόν που θες να μην το βλεπει

Ναι αλλά έχει την επιλογή που λες σαν "φίλοι εκτός από..." Εγώ θέλω Δημόσια εκτός από.. .!

Το tesla εμένα δε δουλεύει με nova.... Μήπως θέλει αγορασμενη την έκδοση του nova?

Εγώ όντως την έχω αγορασμένη!

Δεν ξέρω τι γίνεται με την δωρεάν γιατί το tesla το έβαλα αρκετά μετά την αγορά του Nova!

Edited by SO69
Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Το tesla εμένα δε δουλεύει με nova.... Μήπως θέλει αγορασμενη την έκδοση του nova?

Αφου το γράφει στην περιγραφή του στο Play ότι είναι για τον Nova prime.

Ούτε μια ματιά δεν έριξες εκεί Πριν;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το έχω σε Sony Z3 και σε Huawei P8 lite. Και μου βγαίνει και στα 2 το ίδιο που ανέβασα. Έκδοση αυτή που γράφεις και εσύ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς τίποτα. Δεν το εμφανίζει.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση για το app lock, αλλά ψάξε στο play για "call lock", μου έβγαλε δύο αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Εκτός από το work log, υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μπορώ να κρατάω το πρόγραμμα εργασίας μου. Με βολεύει η λειτουργία που έχει το work log να βάζω την ώρα που πήγα στην δουλειά και την ώρα που έφυγα, αλλά αν γίνεται να βλέπω και το πρόγραμμα σαν σε πραγματικό ημερολόγιο. Αν μπορώ να το συγχρονίσω με το Google calendar, ακόμη καλύτερα. Δεν με πειράζει να είναι και επί πληρωμή.

Πολύ βασικό είναι η εισαγωγή ημέρας punch in και εξαγωγή punch out. Δεν έχω στάνταρ πρόγραμμα που επαναλαμβάνεται. Σήμερα πήγα, αύριο όχι κλπ.

Edited by cb600f

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση για το app lock, αλλά ψάξε στο play για "call lock", μου έβγαλε δύο αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει.

Δυστυχώς τις έχω δοκιμάσει όλες.

Εκτός από το work log, υπάρχει άλλη εφαρμογή που να μπορώ να κρατάω το πρόγραμμα εργασίας μου. Με βολεύει η λειτουργία που έχει το work log να βάζω την ώρα που πήγα στην δουλειά και την ώρα που έφυγα, αλλά αν γίνεται να βλέπω και το πρόγραμμα σαν σε πραγματικό ημερολόγιο. Αν μπορώ να το συγχρονίσω με το Google calendar, ακόμη καλύτερα. Δεν με πειράζει να είναι και επί πληρωμή.

Πολύ βασικό είναι η εισαγωγή ημέρας punch in και εξαγωγή punch out. Δεν έχω στάνταρ πρόγραμμα που επαναλαμβάνεται. Σήμερα πήγα, αύριο όχι κλπ.

Δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themelisx.myshifts

υπαρχει εφαρμογη απαντησης κλησεις βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι?

υπαρχει εφαρμογη απαντησης κλησεις βαζοντας το τηλεφωνο στο αυτι?

Αν έχεις lollipop δεν χρειάζεται εφαρμογή

http://s13.postimg.org/u2s51uwxf/Pics_Art_02_02_09_12_01.jpg' alt='Pics_Art_02_02_09_12_01.jpg'>

Edited by al_exis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρυθμίσεις /smart motion

Σε όλες τις συσκευές ισχύει αυτό;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δεν την εχω τη λειτουργια αυτη εχω την εκδοση 5.0.1

Θα το κοιτάξω αύριο σε ενός φίλου. Θα δω τι έκδοση Android έχει αυτός και αν το έχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως ούτε σε εμένα υπάρχει αυτό στο Z2, μήπως είναι gesturbes σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου; Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πάντως ούτε σε έναν υπάρχει αυτό στο Z2, μήπως είναι gesturbes σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου;

Δεν ξέρω, μπορεί.

δεν την εχω τη λειτουργια αυτη εχω την εκδοση 5.0.1

Αυτό το δοκίμασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρησιμοποιεί κανείς το Trillian αντί του Facebook Messenger;

Όταν κάνεις login, δεν 'τραβάει' τις υπάρχουσες συνομιλίες;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Έχει βρει κάνεις καμία λύση στο πρόβλημα της novago σε rooted συσκευές; Ποια εκδοση Μπορεί να παίζει; είχα την 1.0.0.3 και την 1.0.0.6

To yahoo mail app, εχει δυνατοτητα να ρυθμισεις ειδοποιησεις, οταν ερχεται νεο mail να δινει ενα mail alert?

Θα ηθελα να ξερω, αν μπορει με αυτο τον τροπο να χρησιμοποιηθει, ως μια καλη εναλλακτικη επιλογη, για ολους εμας που δεν συμπαθουμε τα instant messaging προγραμματα, ή θεωρουμε οτι το email ειναι πιο εμπλουτισμενη και ολοκληρωμενη και επαγγελματικη μορφη επικοινωνιας.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II