Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή που να κάνει πλήρη απεγκατασταση των εφαρμογών; εννοώ να μην μένουν φάκελοι κλπ και μετά την απεγκατασταση της.

SdMaid όταν πας να κάνεις απεγκατάσταση σου λέει η επιλογή και διαγραφή των δεδομένων της

Έχει κάνει κανείς κανένα συγκριτικό ανάμεσα σε shazam και soundhound? Θέλω να κατεβάσω ένα από τα δυο εσείς πιο προτείνετε?
:respect:

Έχει κάνει κανείς κανένα συγκριτικό ανάμεσα σε shazam και soundhound? Θέλω να κατεβάσω ένα από τα δυο εσείς πιο προτείνετε?
Πάνω κάτω τα ίδια είναι και τα δύο. Άλλοι προτιμούν το ένα και άλλοι το άλλο. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι το shazam έχει πιο μεγάλη database σε Ελληνικά τραγούδια χωρίς να σημαίνει ότι είναι γενικά και το καλύτερο. Κατέβασε τα και τα δύο και αποφασίζεις μόνος σου ποιό σου κάνει.

Δες και το trackID που έχω εγώ.

Edited by lek88

Παιδιά καμία εφαρμογή που να κάνει φουλ backup ένα παιχνίδι και τα saves του? θέλω να κάνω faactory reset και δεν θέλω να χάσω τα saves. δοκίμασα το helium αλλά με το πάω και κάνω copy paste το backup σε από z3 σε z1 το z1 δεν το βλέπει.

Παιδιά καμία εφαρμογή που να κάνει φουλ backup ένα παιχνίδι και τα saves του? θέλω να κάνω faactory reset και δεν θέλω να χάσω τα saves. δοκίμασα το helium αλλά με το πάω και κάνω copy paste το backup σε από z3 σε z1 το z1 δεν το βλέπει.

Κάτι δεν κάνεις σωστά, το έκανα πρόσφατα. Πρέπει να περάσεις το carbon κατάλογο στο νέο τηλέφωνο στην εσωτερική μνήμη κι αφού ενεργοποιησεις το helium εκεί θα το δει. Κάνε σύγκριση με τα αρχεία από το παλιό κινητό αν έχουν περάσει όλα..

Τώρα τελευταία ο firefox έχει επιλογή τα λινκς από άλλες εφαρμογές πχ twitter να ανοίγουν στο background.άλλος browser που να το κάνει αυτό υπάρχει ;

Έχω δοκιμάσει Shazam, Soundhound και Track ID. Νικητής το Track ID, το οποίο αναγνωρίζει και ελληνικά τραγούδια.

Και το Shazam μια χαρά βρίσκει ελληνικά. Και όχι μόνο τα καινούργια. Σε ταβέρνα που ήμουν παλαιότερα βρήκε 4-5 παλιά λαϊκά που ψάχναμε.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Tελικά έβαλα το soundhound γιατί είναι πιο ελαφρύ. Το track id το δοκίμασα αλλά δεν έβρισκε τίποτα δεν ξέρω γιατί.
:respect:

Για όποιον ψάχνει για καλό πρόγραμμα sms, να δοκιμάσει το textra ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el )

Δοκίμασα διάφορα, και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Έχει την καλύτερη συνεργασία με το samsung gear s2, στο οποίο έχει πολλές επιλογές. Όταν έρχεται μήνυμα, εκτός του ότι το διαβάζω, έχω τις επιλογές να το τσεκάρω ως διαβασμένο, να το διαγράψω, να απαντήσω με τα έτοιμα μηνύματα του gear, ή δικό μου. Επίσης υποστηρίζει τα 160 γράμματα ανά μήνυμα, αλλά έχει επιπλέον την επιλογή να γράφει με μικρά γράμματα, και αν υπερβείς τα 60 γράμματα να κάνει την αποστολή με χαρακτήρες GSM για 160 γράμματα. Έτσι τα μικρά μηνύματα γράφονται με μικρά και τόνους κανονικά, και τα μεγάλα με κεφαλαία.

@ioterl

Συμφωνώ, το χρησιμοποίησα από την γένεση του. Είναι πραγματικά τρομερό σαν πρόγραμμα για μηνύματα. Με άπειρες ρυθμίσεις....συστήνεται!!!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κι εγώ έχω αγορασμένα από παλιές προσφορές και το Soundhound και το Shaman, και δεν έχω καταφέρει να βρω διαφορές. Και τα δύο δουλεύουν εξίσου καλά.

Το μόνο κακό που εντόπισα το τελευταίο διάστημα (κάνα δίμηνο) είναι πως καθημερινά πλέον το Soundhound μού καταναλώνει αρκετά Mb από το σχετικά μικρό data plan της σύνδεσής μου, έτσι στο άκυρο!!!

Δεν βρήκα τρόπο να το αποτρέψω από το να το κάνει, και απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να το παγώσει ούτε το Greenify (έχω κάνει και αντίστοιχη ερώτηση στο thread της εφαρμογής, στο xda, χωρίς όμως να μου απαντήσει κάποιος).

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για όποιον ψάχνει για καλό πρόγραμμα sms, να δοκιμάσει το textra ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el )

Δοκίμασα διάφορα, και νομίζω ότι είναι το καλύτερο. Έχει την καλύτερη συνεργασία με το samsung gear s2, στο οποίο έχει πολλές επιλογές. Όταν έρχεται μήνυμα, εκτός του ότι το διαβάζω, έχω τις επιλογές να το τσεκάρω ως διαβασμένο, να το διαγράψω, να απαντήσω με τα έτοιμα μηνύματα του gear, ή δικό μου. Επίσης υποστηρίζει τα 160 γράμματα ανά μήνυμα, αλλά έχει επιπλέον την επιλογή να γράφει με μικρά γράμματα, και αν υπερβείς τα 60 γράμματα να κάνει την αποστολή με χαρακτήρες GSM για 160 γράμματα. Έτσι τα μικρά μηνύματα γράφονται με μικρά και τόνους κανονικά, και τα μεγάλα με κεφαλαία.

Ισχύει ότι είναι το καλύτερο στο είδος του. Κ εγώ textra είχα μέχρι που βάλανε μέσα διαφημίσεις και με ενοχλούσαν και το εβγαλα.

Τώρα εχει διαφημίσεις ακομα;;

Ήταν εκνευριστικό γιατί όταν ερχόταν ένα μήνυμα και πήγαινα να το πατήσω μου πέταγε Διαφήμιση και ταταγα αυτήν αντί το μήνυμα

Edited by lek88

Ισχύει ότι είναι το καλύτερο στο είδος του. Κ εγώ textra είχα μέχρι που βάλανε μέσα διαφημίσεις και με ενοχλούσαν και το εβγαλα.

Τώρα εχει διαφημίσεις ακομα;;

Ήταν εκνευριστικό γιατί όταν ερχόταν ένα μήνυμα και πήγαινα να το πατήσω μου πέταγε Διαφήμιση και ταταγα αυτήν αντί το μήνυμα

Όταν το έβαλα πρώτη φορά, εγκαταστάθηκε σαν δοκιμαστικό χωρίς διαφημίσεις. Κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι η δοκιμαστική περίοδος έληξε, και αν θέλω να το αναβαθμίσω σε pro. Επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος πλήρωσα την pro και έτσι δεν έχω διαφημίσεις. Η χρέωση ήταν 2,5 ευρώ. Νομίζω αξίζει να πληρώσει κάποιος αυτό το ποσό για ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί συχνά.

Κάποια καλή πυξίδα;;; Το forza τώρα τελευταία μου κάνει νερά, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά νταλον και θέλω να το σουταρω. Τι προτείνετε;;;

Υποστηρίζει dual sim;

Όταν το έβαλα πρώτη φορά, εγκαταστάθηκε σαν δοκιμαστικό χωρίς διαφημίσεις. Κάποια στιγμή μου έβγαλε μήνυμα ότι η δοκιμαστική περίοδος έληξε, και αν θέλω να το αναβαθμίσω σε pro. Επειδή ήμουν πολύ ευχαριστημένος πλήρωσα την pro και έτσι δεν έχω διαφημίσεις. Η χρέωση ήταν 2,5 ευρώ. Νομίζω αξίζει να πληρώσει κάποιος αυτό το ποσό για ένα πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί συχνά.

Ίσως Αξίζει αλλά δεν θέλω να δώσω χρεωστική η πιστωτική κάρτα.... Και να πάω να πάρω προπληρωμενη καρτα google play μόνο και μόνο για το textra αποκλείεται ! Νομίζω οι καρτες google play ξεκινούν από 10€ η ελάχιστη και πάνω.

Ίσως Αξίζει αλλά δεν θέλω να δώσω χρεωστική η πιστωτική κάρτα.... Και να πάω να πάρω προπληρωμενη καρτα google play μόνο και μόνο για το textra αποκλείεται ! Νομίζω οι καρτες google play ξεκινούν από 10€ η ελάχιστη και πάνω.

βαλτα και κρατατα για προσφορες Με χιλια παντως η εφαρμογη που αξιζει μεχρι και την τελευταια δεκαρα ειναι ο Nova Launcher Prime

βαλτα και κρατατα για προσφορες Με χιλια παντως η εφαρμογη που αξιζει μεχρι και την τελευταια δεκαρα ειναι ο Nova Launcher Prime

Ναι τον έχω τον nova prime!!! Και το evernote pro νομίζω αξίζει. Εχω την free έκδοση βέβαια. Το χρησιμοποιώ πολυ

Υποστηρίζει dual sim;

Δεν έχω dual sim για να δοκιμάσω, και δεν αναφέρει κάτι στο play. Κατέβασε την δοκιμαστική, και αν δεν κάνει το βγάζεις. Ενημέρωσε και εμάς.

Παιδιά θέλω να περάσω τους σελιδοδείκτες απο τον chrome στον stock αλλά μάταια. Καμια βοήθεια κανεις; cm12.1

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Δεν έχω dual sim για να δοκιμάσω, και δεν αναφέρει κάτι στο play. Κατέβασε την δοκιμαστική, και αν δεν κάνει το βγάζεις. Ενημέρωσε και εμάς.

Εγώ το είχα σε ένα δικαρτο και δεν υποστήριζε dual SIM, ήταν και ο λόγος που πήγα στο "αδελφάκι" του, το chompsms, είναι από τον ίδιο....

Υποστηρίζει dual sim;

Εκεί που δεν είχα ποτε σήμα ιντερνετ (δεδομενα) εδώ που μενω, ξαφνικά σήμερα ανοίγω τα δεδομενα και βλέπω ότι πιάνω 4G!!! Κάπου βαλενε κεραία φαίνεται.... Μέχρι τώρα έπιανα μόνο σήμα κινητής κ όχι ίντερνετ.

Μπορώ με κάποια εφαρμογή να δω από ποια κεραία πιάνω το 4G??

Η που είναι η κοντινότερη κεραία 4G από δω που βρίσκομαι.

Εκεί που δεν είχα ποτε σήμα ιντερνετ (δεδομενα) εδώ που μενω, ξαφνικά σήμερα ανοίγω τα δεδομενα και βλέπω ότι πιάνω 4G!!! Κάπου βαλενε κεραία φαίνεται.... Μέχρι τώρα έπιανα μόνο σήμα κινητής κ όχι ίντερνετ.

Μπορώ με κάποια εφαρμογή να δω από ποια κεραία πιάνω το 4G??

Η που είναι η κοντινότερη κεραία 4G από δω που βρίσκομαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II