Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το δουλευω !! Δες αυτό https://youtu.be/VG6sCC4afRI . Προϋποθέτει το pc να συνδεθεί στο Internet μέσω καλωδίου και όχι wifi.

Σαν πρόγραμμα δουλεύω το https://play.google.com/store/apps/details?id=de.vrallev.shutdown.android που και ανοίγει και κλείνει

Ριξε μια ματια εδω

Αν δεν βγαλεις ακρη googleit για Wake-on-LAN. Δεν ζητας τιποτα τρελο γενικα.

Ισως το μονο που δυσκολευει λιγο τα πραγματα ειναι να θες να ξυπνησεις το pc μεσω wifi. Με ethernet ειναι πολυ ποιο ευκολο

ξέχασα να αναφέρω ότι το πισι είναι συνδεδεμένο με καλώδιο ενός μέτρου με το ρούτερ! άρα κάτι θα κάνω,ε; θα ψάξω τις λύσεις που αναφέρατε και επανέρχομαι!

Γκάχα γκούχα..τζάμπα πράμα..

http://s30.postimg.org/odw0up6jh/Screenshot_2015_12_10_11_21_38.jpg

Edited by magiktigra

Γκάχα γκούχα..τζάμπα πράμα..

http://s30.postimg.org/odw0up6jh/Screenshot_2015_12_10_11_21_38.jpg

.....πλακα μας κανουν......! -.-! τεσπα δεν με χαλασε κιολας και τα 0.50 που το πηρα! ειχα 2 χρονια δουλευα Prime σπασμενο τζαμπα

.....πλακα μας κανουν......! -.-! τεσπα δεν με χαλασε κιολας και τα 0.50 που το πηρα! ειχα 2 χρονια δουλευα Prime σπασμενο τζαμπα

Τι 0.10 τι 0.50 σιγά. Ακομα και 4 που είχε τα άξιζε μιλάμε για τον καλύτερο launcher.

Εγώ έχω μείνει στην έκδοση nova prime 3.3 (σπασ). Αυτήν έχω. Η νέα έκδοση δεν μου αρέσει Γιατί κάνει διαφορετικό το μενού της συσκευής. Το κάνει ασπρο τετραγωνισμένο και μου φαίνεται άσχημο . 0,50€ μου τον δείχνει κ εμενα στο play

http://s15.postimg.org/dnjboq27f/Quick_Memo_2015_12_10_14_25_56.png

upload photos

Α και κάτι ακόμα!! Το tasla unread του nova σας λειτουργεί κανονικά;;;;; σε μένα τίποτα. Ήταν μια χαρά πριν την έκδοση nova 3.3

Edited by lek88

Εγώ έχω μείνει στην έκδοση nova prime 3.3 (σπασ). Αυτήν έχω. Η νέα έκδοση δεν μου αρέσει Γιατί κάνει διαφορετικό το μενού της συσκευής. Το κάνει ασπρο τετραγωνισμένο και μου φαίνεται άσχημο . 0,50€ μου τον δείχνει κ εμενα στο play

Α και κάτι ακόμα!! Το tasla unread του nova σας λειτουργεί κανονικά;;;;; σε μένα τίποτα. Ήταν μια χαρά πριν την έκδοση nova 3.3

τι δεν σε αρεσει αφου ειναι παραμετροποιησιμο πολυ απλα αμα δεν σ αρεσει οπως ειναι σαν το 6.0 ΜΜ το αλλαζεις! λογικο να μην δουλευει καλα αφου ειναι σπασμενο! (εγω παλι ειχα 4.0 εκδ) σαν το κανονικο δεν εχει παντως! δεν ειχα την δινατοτητα να αγοραζω τοτε τωρα που εχω εννοειται στηριξη στους dev

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Θέλει σύνδεση με pc, εγώ ψάχνω κάτι σαν το titanium που να σώζει το backup στην sd. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση @king2009

Εμενα λειτουργεί, αλλά δεν λειτουργούσε στο hangouts. Πήγα σε: Ρυθμήσεις, Μέτρηση μη απεγνωσμένων, Ρυθμίσεις teslaUnread, και ενεργοποίησα το notification bar watcher. Από το 'select apps' ενεργοποίησα μόνο το hangouts και είναι οκ

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Ξέρει κάποιος κάποια εφαρμογή που να περναω τις κάρτες των super market και να σκαναρει στο ταμείο την οθόνη του κινητού με το barcode;

Μερικές που δοκιμασία δε δούλεψαν, έχετε καμιά δοκιμασμένη;

Εγω το δουλευω !! Δες αυτό https://youtu.be/VG6sCC4afRI . Προϋποθέτει το pc να συνδεθεί στο Internet μέσω καλωδίου και όχι wifi.

Σαν πρόγραμμα δουλεύω το https://play.google.com/store/apps/details?id=de.vrallev.shutdown.android που και ανοίγει και κλείνει

αυτο που κανει στο βιντεο αποκλειεται να το κανω εγω!πολλες ρυθμισεις που δεν κατεχω!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ριξε μια ματια εδω

Ισως το μονο που δυσκολευει λιγο τα πραγματα ειναι να θες να ξυπνησεις το pc μεσω wifi. Με ethernet ειναι πολυ ποιο ευκολο

εχω το teamviewer 11 beta να κανω αυτο που λεει assign κλπ στο βιντεο?αλλα επειδη μπαινω απο κινητο android και την εφαρμογη teamviewer εκει εχει επιλογη για wake on lan?η πρεπει να μπω απο πισι για να δουλεψω/ξυπνησω το πισι του σπιτιου?

Ξέρει κάποιος κάποια εφαρμογή που να περναω τις κάρτες των super market και να σκαναρει στο ταμείο την οθόνη του κινητού με το barcode;

Μερικές που δοκιμασία δε δούλεψαν, έχετε καμιά δοκιμασμένη;

Beep 'nGo απλά δουλεύει μόνο σε ορισμένες συσκευές.σε samsung πχ δουλεύει s4 s5 s6

αυτο που κανει στο βιντεο αποκλειεται να το κανω εγω!πολλες ρυθμισεις που δεν κατεχω!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω το teamviewer 11 beta να κανω αυτο που λεει assign κλπ στο βιντεο?αλλα επειδη μπαινω απο κινητο android και την εφαρμογη teamviewer εκει εχει επιλογη για wake on lan?η πρεπει να μπω απο πισι για να δουλεψω/ξυπνησω το πισι του σπιτιου?

180d3b89da4f735b471b4f4f8ac8d4a3.jpg

στο bios στα power management δεν βλέπω να έχει εμένα η μητρική wake on lan!

εκεί που λέει στην φωτο σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα να ανοίξει αυτόματα μου κάνει;η έχω καταλάβει λάθος;

χωρις εφαρμογη δηλαδη!

Edited by ilka71

Εμενα λειτουργεί, αλλά δεν λειτουργούσε στο hangouts. Πήγα σε: Ρυθμήσεις, Μέτρηση μη απεγνωσμένων, Ρυθμίσεις teslaUnread, και ενεργοποίησα το notification bar watcher. Από το 'select apps' ενεργοποίησα μόνο το hangouts και είναι οκ

Κ Εγώ το έχω επιλεγμένο αυτό αλλά δεν.....

στο bios στα power management δεν βλέπω να έχει εμένα η μητρική wake on lan!

εκεί που λέει στην φωτο σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα να ανοίξει αυτόματα μου κάνει;η έχω καταλάβει λάθος;

χωρις εφαρμογη δηλαδη!

ενταξει το εβαλα οταν πεφτει το ρευμα να ξανα αναβει ο υπολογιστης μονος του!αυτο ηθελα!anyway παντα ανοιχτο τον εχω.

τωρα επειδη δεν εχει στο bios μου την ρυθμιση wake on lan εαν ειναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ δεν μπορω με τιποτα να τον ανοιξω απο μακρυα? με καμια εφαμογη

καπου διαβασα οτι και χωρις να εχει την ρυθμιση wake on lan στο bios μπορει να το υποστηριζει η μητρικη?

Ριξε μια ματια εδω

ειναι σιγουρο οτι μπορω να ξυπνησω το πισι απο κινητο η πισι που ΔΕΝ ειναι στο ιδιο δικτυο εκεινη τη στιγμη με το teamviewer?γιατι καπου στις ρυθμισεις του wake on lan του teamviewer λεει ειτε οτι πρεπει το κλειστο πισι να εχει σταθερη ip η το αλλο πισι που θα το" ξυπνησει" να ειναι στο ιδιο δικτυο?τι δεν εχω καταλαβει?

2090f695f776dadd97bf8da002f1f10b.jpg

Ακόμα οι χάρτες here , beta είναι; Πώς νόμιζα ότι έχει βγει πλέον stable;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sofos_5
Συνένωση Μηνυμάτων.

τωρα επειδη δεν εχει στο bios μου την ρυθμιση wake on lan εαν ειναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ δεν μπορω με τιποτα να τον ανοιξω απο μακρυα? με καμια εφαμογη

καπου διαβασα οτι και χωρις να εχει την ρυθμιση wake on lan στο bios μπορει να το υποστηριζει η μητρικη?

ειναι σιγουρο οτι μπορω να ξυπνησω το πισι απο κινητο η πισι που ΔΕΝ ειναι στο ιδιο δικτυο εκεινη τη στιγμη με το teamviewer?γιατι καπου στις ρυθμισεις του wake on lan του teamviewer λεει ειτε οτι πρεπει το κλειστο πισι να εχει σταθερη ip η το αλλο πισι που θα το" ξυπνησει" να ειναι στο ιδιο δικτυο?τι δεν εχω καταλαβει?

Σε πρώτη φάση ότι έχεις γράψει πολλαπλά ξεχωριστά μηνύματα, σε δεύτερη ότι τα γράφεις σε λάθος θέμα. :-)

Για να σου απαντήσω και να κλείσουμε τη συζήτηση εδώ (μπορείς φυσικά να ανοίξεις καινούργιο θέμα αλλά θα σου συνιστούσα στην ενότητα που έχει να κάνει με υπολογιστές ώστε να πάρεις και περισσότερες απαντήσεις).

Καταρχήν εφαρμογές για αυτού του είδους τη δουλειά υπάρχουν πολλές.

Τώρα αν δεν υποστηρίζει το BIOS σου τη λειτουργία wol, που αμφιβάλω εκτός αν είναι πολύ πολύ παλιός ο υπολογιστής σου, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι, το BIOS χοντρικά να στο πω είναι κομμάτι της μητρικής σου, το βασικότερο κιόλας.

Έπειτα και να το ενεργοποιήσεις μέσα από BIOS, λογισμικό υπολογιστή/κινητού, ακόμα και σταθερή ip/dns να δώσεις, πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία και το router και να το στήσεις σωστά (το αναφέρω γιατί μερικά της cyta είναι κλειδωμένα και δεν επιτρέπουν τέτοιες λειτουργίες).

Οπότε αν και ενδιαφέρον όντως, έχει πολλά στάδια για να τον ενεργοποιήσεις από κλειστό, έστω και μέσω Ethernet, από διαφορετικό δίκτυο ή 3G.

Edited by Sofos_5

Χρειαζομαι μια εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων που να δουλευει ΣΩΣΤΑ. Δηλαδη, να μπλοκαρει παντα αυτες τις κλησεις και σε μια επαφη πολλων αριθμων, να τους μπλοκαρει σωστα ολους

Beep 'nGo απλά δουλεύει μόνο σε ορισμένες συσκευές.σε samsung πχ δουλεύει s4 s5 s6

Huawei P7, Samsung note 3

δοκιμασμένο δουλεύει

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή της έκδοσης Android.

Πάντως, εγώ το χρησιμοποιώ σε ένα Wiko Darkmoon με 4.1 που δεν σκανάρονται μεν οι barcodes από το μηχάνημα αλλά τους προβάλω σε μεγέθυνση και η ταμίας τους πληκτρολογεί άνετα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της συσκευής ή της έκδοσης Android.

Πάντως, εγώ το χρησιμοποιώ σε ένα Wiko Darkmoon με 4.1 που δεν σκανάρονται μεν οι barcodes από το μηχάνημα αλλά τους προβάλω σε μεγέθυνση και η ταμίας τους πληκτρολογεί άνετα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, μέχρι σήμερα.

Ε ναι και εγω αυτο κανω σε ενα jiayu s3 που εχω.Την εχω καθαρα και μονο για αποθηκευση των κωδικων απλα δεν σκαναρωνται απο τα barcode readers των ταμιων.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II