Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να στείλω video από το youtube σε τηλεόραση μέσο dlna?

Ναι πολλά...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bianor.amspremium , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast ...και άλλα ψάξε στο playstore

αυτά από ότι είδα δεν μου κάνουν εγώ θέλω να κάνω το εξής να ανοίγω την εφαρμογή και αφού έχω συνδέσει τον λογαριασμό του youtube να μου φέρνει τα κανάλια που ακολουθώ να μου δείχνει τι καινούρια video έχω σήμερα από τα κανάλια που ακολουθώ και να επιλέγω το video και μετά άμα θέλω να το βλέπω από το κινητό η να το στέλνω στην tv μέσω dlna

spacer.png

αυτά από ότι είδα δεν μου κάνουν εγώ θέλω να κάνω το εξής να ανοίγω την εφαρμογή και αφού έχω συνδέσει τον λογαριασμό του youtube να μου φέρνει τα κανάλια που ακολουθώ να μου δείχνει τι καινούρια video έχω σήμερα από τα κανάλια που ακολουθώ και να επιλέγω το video και μετά άμα θέλω να το βλέπω από το κινητό η να το στέλνω στην tv μέσω dlna

Αν το youtube σου βγαζει το παρακατω εικονίδιο πατας πανω του και σου βγαζει εικονα απευθειας στη τηλεοραση. https://www.dropbox.com/s/6dmult1syljg52u/Capture%2B_2015-11-22-21-19-35.png?dl=0

ανοίγεις YouTube (με τον λογαριασμό σου ) επιλέγεις το video και με 2 click ..1 να το στείλεις στο πρόγραμμα και 1 να το στείλεις στην tv

(κλικ στο κοινή χρήση αυτού του video ..επιλέγεις ένα από τα δύο ..Εγώ δουλεύω το πρώτο....αυτόματα ανοίγει το πρόγραμμα ..click για τν)

Καλησπέρα. Υπάρχει καμια εφαρμογή σαν το flipboard αλλα να ενημερωνεται απο ελληνικά σάιτ;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

ανοίγεις YouTube (με τον λογαριασμό σου ) επιλέγεις το video και με 2 click ..1 να το στείλεις στο πρόγραμμα και 1 να το στείλεις στην tv

(κλικ στο κοινή χρήση αυτού του video ..επιλέγεις ένα από τα δύο ..Εγώ δουλεύω το πρώτο....αυτόματα ανοίγει το πρόγραμμα ..click για τν)

πρέπει να έχει και η tv πρόγραμμα youtube?

αυτό το κάνω από το κινητό η από το pc?

Edited by andreas443

spacer.png

από τότε που σταμάτησε η δυνατότητα αναπαραγωγής ac3 ήχου έχω μείνει στην τελευταία έκδοση mx player που το υποστήριζε την 1.7.32

ξέρει κανένας αποκαταστάθηκε η ασυμβατότητα η όχι; απλά έλεγα περάσω την τελευταία έκδοση αλλά όχι εάν έχει ακόμα το ίδιο θέμα

πρέπει να έχει και η tv πρόγραμμα youtube?

αυτό το κάνω από το κινητό η από το pc?

Η τν δεν χρειάζεται να έχει YouTube μόνο να υποστηρίζει dlna(μιλάω πάντα για κινητό...YouTube app και ένα από τα δύο ...)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

από τότε που σταμάτησε η δυνατότητα αναπαραγωγής ac3 ήχου έχω μείνει στην τελευταία έκδοση mx player που το υποστήριζε την 1.7.32

ξέρει κανένας αποκαταστάθηκε η ασυμβατότητα η όχι; απλά έλεγα περάσω την τελευταία έκδοση αλλά όχι εάν έχει ακόμα το ίδιο θέμα

έχεις μείνει πίσω ....κάνε εγκατάσταση την τελευταία από playstore + codec για dts+ac3 από εδώ (διάβασε το πως..)

το ac3 + dts αφαιρέθηκε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων ....(δεν θα επανέλθει...)

Η τν δεν χρειάζεται να έχει YouTube μόνο να υποστηρίζει dlna(μιλάω πάντα για κινητό...YouTube app και ένα από τα δύο ...)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχεις μείνει πίσω ....κάνε εγκατάσταση την τελευταία από playstore + codec για dts+ac3 από εδώ (διάβασε το πως..)

το ac3 + dts αφαιρέθηκε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων ....(δεν θα επανέλθει...)

όταν λες "από εδώ" από που εννοείς;

έχεις βάλει κανένα λινκ γιατί είμαι από tapatalk και δεν βλέπω κάτι

όταν λες "από εδώ" από που εννοείς;

έχεις βάλει κανένα λινκ γιατί είμαι από tapatalk και δεν βλέπω κάτι

Συγγνώμη ... http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (δες και pm ....)

Γίνεται υπό προϋποθέσεις. Θέλει λογαριασμό στην alpha bank και συμβόλαιο στη Vodafone. Μετά κάνεις αίτηση για το tap n pay.

Εγώ το ενεργοποίησα περισσότερο για το χαβαλέ. Έχει πλάκα να πληρώνεις με το κινητό και να σε κοιτάνε στην ουρά σαν εξωγήινο.

Ναι το ξέρω αυτό με την βονταφον απλά βλέπω στο εξωτερικό τι επιλογές έχουν και θα ήταν βολικό και για εμάς.όσο για το εξωγήινο :lol: δεν υπάρχει εδώ παραγγέλνεις σουβλάκια από application και σε κοιτάνε παράξενα.χαχαχα

Καλησπέρα. Υπάρχει καμια εφαρμογή σαν το flipboard αλλα να ενημερωνεται απο ελληνικά σάιτ;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

ok!

δοκιμάζω και τον bs player free τώρα .έχει κάπου ρύθμιση να με ρωτάει από που θέλω να ξεκινήσει ένα αρχείο βίντεο.; από εκεί που ήταν η από την αρχή;

Και το flipboard ενημερώνεται από ελληνικά σάιτ. Εκτός από τις έτοιμες κατηγορίες που σου έχει να επιλέξεις, μπορείς να τις αγνοήσεις και να κάνεις add πηγές από τα σάιτ που επιθυμείς.

Ρε παιδιά, αυτό το καινούργιο το play store(6.0), ενώ μου ήρθε κανονικά, έκανα restart, δεν άλλαξε καθόλου η εμφάνιση. Τι παίζει?

Edit: sorry, τώρα είδα ότι υπάρχει ειδικό νήμα για το play...

Edited by hara75gr

Αν θελεις για να βλεπεις τις ειδήσεις της ημερας δες αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.scify.newsum.ui&hl=en

Κάποια εφαρμογή στα ελληνικά κατά προτίμηση, για ειδήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό χωρισμένα ανά κατηγορίες (π.χ. κοινωνικά, αθλητικά, επιστήμες, ψυχαγωγία κλπ) κι όχι πηγές, έχουμε;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Για δοκίμασε αυτή

Την έχω στο Windows phone και έχει ότι ζητάς.

Σε android δεν την έχω δοκιμάσει

Κάποια εφαρμογή στα ελληνικά κατά προτίμηση, για ειδήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό χωρισμένα ανά κατηγορίες (π.χ. κοινωνικά, αθλητικά, επιστήμες, ψυχαγωγία κλπ) κι όχι πηγές, έχουμε;
Το Feedly χρησιμοποιώ εγώ. Ουσιαστικά είναι RSS Reader που καστομάρεις το περιεχόμενο όπως θες. Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις δικές σου κατηγορίες (πχ αθλητικά, κοινωνικά κλπ) και σε κάθε κατηγορία να βάλεις δικές σου πηγές (rss feeds). Εκτός από την εφαρμογή, έχει και πολύ ωραίο web interface (εννοείται σε συγχρονισμό με την εφαρμογή, δηλαδή ό,τι διαβάζεις στο ένα εμφανίζεται ως διαβασμένο στο άλλο).

Ψήφο στο Feedly κι από εμένα. Blogs, sites, ειδήσεις, podcasts όλα μέσω RSS και συγχρονισμός με PC, κινητό, ταμπλέτα, τα πάντα όλα.

Ψήφο στο Feedly κι από εμένα. Blogs, sites, ειδήσεις, podcasts όλα μέσω RSS και συγχρονισμός με PC, κινητό, ταμπλέτα, τα πάντα όλα.

+1 κι απο εμενα, τα παντα ολα, το καλυτερο, μεχρι και pro ειμαι

υπαρχει εφαρμογη φωτογραφιας με περισσοτερες ρυθμισεις απο την -σχεδον-μαμα που εχει η lolipop?να μπορω να βγαζω φωτο πατωντας πχ το κουμπι της εντασης η το on/off?

υπαρχει εφαρμογη φωτογραφιας με περισσοτερες ρυθμισεις απο την -σχεδον-μαμα που εχει η lolipop?να μπορω να βγαζω φωτο πατωντας πχ το κουμπι της εντασης η το on/off?

Η fv5

_______

Αν θυμάμαι καλά με το volum up τραβάει φωτο και με το down εστιαζει. Η το ανάποδο. Θα το δεις στις ρυθμίσεις

Λειτουργία κουμπιών έντασης που λέει.

Edited by lek88

:!: Η συζήτηση αναφορικά με την ασφάλεια Android συσκευής σε περίπτωση κλοπής μεταφέρθηκε σε ένα πιο σχετικό θέμα.

Συνέχεια της συζήτησης παρακαλώ εδώ.

Edited by Sofos_5

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II