Kavadias Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Με αυτόν τον τρόπο δοκίμασες; θαταν καλή φάση αλλά το εταιρικό mail λειτουργεί exhange 2010 και όχι office 365.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 θαταν καλή φάση αλλά το εταιρικό mail λειτουργεί exhange 2010 και όχι office 365.. Από το παρακάτω link (λέει για 365 αλλά υποψιάζομαι ότι μπορεί να δουλέψει) που ίσως σε βοηθήσει: I (just today) found that the outlook web app on android supports shared mailboxes. The trick is to add them to outlook web access via a non - mobile browser. Once they are dropped in, the mobile app properly displays them. I just now set it up, but so far, so good. Έχει και 1-2 ακόμα τρόπους. https://community.spiceworks.com/topic/454199-shared-mailbox-on-android-office-365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μήπως έχει να κάνει με το αν εχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό; Εμένα μου το εμφανίζει κανονικά και μεταξύ διαφορετικών συσκευών... Βασικά δεν τα κρατάει όταν γίνεται προβολή/αναζήτηση από το κινητό. Από τον υπολογιστή μπαίνω, βλέπω, και τα εμφανίζει στο ιστορικό σε όλες τις συσκευές μετά. Στην εφαρμογή Υoutube έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων, και δε βλέπω να έχει και κανένα update... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Δες μήπως έχει δημιουργηθεί δεύτερο username λόγω G+ και στο κινητό έχει τον ένα λογαριασμό και στο desktop τον άλλο. Δες τι εννοώ στα screenshots: http://imgur.com/a/v5yJk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Δες μήπως έχει δημιουργηθεί δεύτερο username λόγω G+ και στο κινητό έχει τον ένα λογαριασμό και στο desktop τον άλλο. Δες τι εννοώ στα screenshots: http://imgur.com/a/v5yJk Τα σωστα account εχω.;) Και μιας και το ανεφερες δοκιμασα να δω τα αλλα account αν κρατανε. Τιποτα ολα ιδια συμπεριφορα. Αρα κατι ειναι απο τη συσκευη αλλα δεν ξερω τι. Greenify το εχω σβησει. Adaway, titanium? Δεν εχω κατι αλλο που μπορει να μπλοκαρει... Καμια ιδεα? Δεν μπορω να καταλαβω. Βασικα δεν ειναι μηνας που εχει σταματησει να τα κραταει. Ειναι περιπου μιαμιση εβδομαδα. Και δεν εχω κανει καμια αλλαγη στη συσκευη αυτες τις μερες...ουτε νεες εφαρμογες ουτε κατι αλλο. Τωρα εκανα και απεγκατασταση τελειως με titanium και ξανα εγκατασταση, ακομα τα ιδια... Ο,τι βλεπω απο το πισι το βγαζει στο ιστορικο παντου κανονικα. Ο,τι βλεπω απο κινητο δεν εμφανιζεται. Edited October 26, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 εφαρμογη για ανακτηση φωτογραφιων; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Disk digger, root, να μην εχουν γραφτει αλλα απο πανω, με προσευχη και ευλαβεια.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Για να κάνεις σωστή δουλειά θέλεις root και xposed. Αλλά έχει και μια εφαρμογή χωρίς root (Internet speed meter) Ευχαριστώ πολύ. Το έβαλα, και είναι πολύ καλό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) εφαρμογη για ανακτηση φωτογραφιων; Είσαι root; αν όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τα αρχεία η τις φωτο σου που διαγράφηκαν. Δεν μπορείς να τις Ανακτήσεις. Βάλε να έχεις την εφαρμογή dumpster. Τουλάχιστον να μην έχεις τον φόβο να χάσεις κάτι που θα διαγραφεί κατά λάθος από δω και πέρα. Οτιδήποτε κ αν διαγράψεις πάει και μπαίνει σε αυτή την εφαρμογή και μπορείς να το επαναφέρεις πίσω οποτε θες. Δεν χρειάζεται να είσαι root γι αυτό. Edited October 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδιά μια ερώτηση για τους κατόχους που έχουν το Weather Timeline - Forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather ποια πηγή δεδομένων θεωρήτε ποιο αξιόπιστη ? weather underground ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 παιδιά μια ερώτηση για τους κατόχους που έχουν το Weather Timeline - Forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather ποια πηγή δεδομένων θεωρήτε ποιο αξιόπιστη ? weather underground ? Εγώ το Weather Underground χρησιμοποιώ και σε γενικές γραμμές πέφτει μέσα. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 παιδιά μια ερώτηση για τους κατόχους που έχουν το Weather Timeline - Forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samruston.weather ποια πηγή δεδομένων θεωρήτε ποιο αξιόπιστη ? weather underground ? Εγώ forecast.io Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλημέρα. Έχει από χτες που έχει γεμίσει το σύμπαν με διαφημίσεις... Το τηλέφωνο μου είναι ένα Elephone p7000 rootαρισμένο με εγκατεστημένο το adfree και είναι η πρώτη φορά που έχω θέμα με διαφημίσεις. Προσπαθώ να βρω από πού προέρχονται αλλά δε μου βγάζει καμία πληροφορία άμα κάνω click πάνω τους... Πως θα τις ξεφορτωθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλημέρα. Έχει από χτες που έχει γεμίσει το σύμπαν με διαφημίσεις... Το τηλέφωνο μου είναι ένα Elephone p7000 rootαρισμένο με εγκατεστημένο το adfree και είναι η πρώτη φορά που έχω θέμα με διαφημίσεις. Προσπαθώ να βρω από πού προέρχονται αλλά δε μου βγάζει καμία πληροφορία άμα κάνω click πάνω τους... Πως θα τις ξεφορτωθώ; adaway όχι adfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Από το παρακάτω link (λέει για 365 αλλά υποψιάζομαι ότι μπορεί να δουλέψει) που ίσως σε βοηθήσει: . Έχει και 1-2 ακόμα τρόπους. https://community.spiceworks.com/topic/454199-shared-mailbox-on-android-office-365 το είχα δει αυτό το λινκ, φίλε μου, τοχα δοκιμάσει αλλά δεν... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 adaway όχι adfree Μιά χαρά είναι το adfree Λοιπόν... Άνοιξε το adfree και αφού κάνει κάποια διεργασία θα σου βγάλει ένα παράθυρο που θα λέει για update. Πάτα οκ και μετά το πρώτο κουμπί που λέει ''Download & Install Hosts'' Θα σου βγάλει παράθυρο που θα λέει ''Success'' και θα λέει να κάνεις rebbot. Πάτα οκ , reboot και είσαι έτοιμος... Το χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο χωρίς πρόβλημα και χωρίς διαφημίσεις σε πολλές διαφορετικέ συσκευές...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το adfree το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και Φυσικά είναι ενημερωμένο. Μετά το χτεσινό βομβαρδισμό διαφημίσεων το κατέβασα ξανά από το νέο τους site και Φυσικά έκανα και ενημέρωση, αλλά το πρόβλημα παραμένει!! Δεν έχω καμία πειρατική εφαρμογή και υπόσχομαι ότι ο ένοχος είναι ή το Amazon underground ή η αναβάθμιση του λειτουργικού του τηλεφώνου... Πως μπορώ να δω ποιο πρόγραμμα ανοίγει τις διαφημίσεις; Με long click επάνω τους δε κάνει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εάν πας από τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές που τρέχουν και κλείνοντας μια μια αυτές που σου φαίνονται ύποπτες;;; Μήπως έτσι πετύχεις τον ύποπτο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το adfree το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και Φυσικά είναι ενημερωμένο. Μετά το χτεσινό βομβαρδισμό διαφημίσεων το κατέβασα ξανά από το νέο τους site και Φυσικά έκανα και ενημέρωση, αλλά το πρόβλημα παραμένει!! Δεν έχω καμία πειρατική εφαρμογή και υπόσχομαι ότι ο ένοχος είναι ή το Amazon underground ή η αναβάθμιση του λειτουργικού του τηλεφώνου... Πως μπορώ να δω ποιο πρόγραμμα ανοίγει τις διαφημίσεις; Με long click επάνω τους δε κάνει τίποτα! Έχουν αναφέρει παιδιά τις τελευταίες μέρες για μια εφαρμογή για wallpapers ότι κάνει τη ζημιά, αλλά δεν θυμάμαι ποια.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Έχουν αναφέρει παιδιά τις τελευταίες μέρες για μια εφαρμογή για wallpapers ότι κάνει τη ζημιά, αλλά δεν θυμάμαι ποια.... Η εφαρμογή premium wallpapers hd (By LLC) Με το πορτοκαλοκιτρινο εικονίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 σε ενα κινητο που τρεχει ηδη το viber θελω να ρυθμίσω ενα νεο αριθμο viber με μια νεα καρτα και φυσικα αλλον αριθμο. πως θα το κανω ? εβαλα την νεα καρτα, εκανα εξοδο απο το viber αλλα δεν μου δινει την δυσνατοτητα να βαλω νεο αριθμο παρα μου ανοιγει ξανα το παλιο. εχει κανεις καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Δε γινεται Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 σε ενα κινητο που τρεχει ηδη το viber θελω να ρυθμίσω ενα νεο αριθμο viber με μια νεα καρτα και φυσικα αλλον αριθμο. πως θα το κανω ? εβαλα την νεα καρτα, εκανα εξοδο απο το viber αλλα δεν μου δινει την δυσνατοτητα να βαλω νεο αριθμο παρα μου ανοιγει ξανα το παλιο. εχει κανεις καμια ιδεα ? Θα πρέπει να γίνει απενεργοποίηση του Viber από τις ρυθμίσεις. Φυσικά, θα χάσεις τις συνομιλίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Θα πρέπει να γίνει απενεργοποίηση του Viber από τις ρυθμίσεις. Φυσικά, θα χάσεις τις συνομιλίες σου. σε περιπτωση που ο λογαριασμος που θα απενεργοποιηθει τρεχει παραλληλα και καπου αλλου, οταν θα κανει ξανα συνδεση, θα επανελθουν οι συνομιλιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 σε περιπτωση που ο λογαριασμος που θα απενεργοποιηθει τρεχει παραλληλα και καπου αλλου, οταν θα κανει ξανα συνδεση, θα επανελθουν οι συνομιλιες ?Γίνεται να έχεις τον ίδιο αριθμό σε 2 συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts