Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβλημα με titanium

Για καποιο λογο δεν επαναφερει τις εφαρμογες , απο Lenovo A806 σε Xiaomi note 2 και κολλαει στη διαδικασια (απο καρτα SD). Προνομια root δοθηκαν, ¨αγνωστες πηγες¨ ενεργοποιηθηκαν, πληρωμενη εφαρμογη. Την εβγαλα την εβαλα τπτ. Φταιει που ειναι απο VIBEUI σε MIUI? Δεν το εχει ξανακανει ποτε.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ρε παιδια, γιατι θα πρεπει ντε και καλα να δηλωσω στην εφαρμογη τον αριθμο του κινητου μου;

Δεν βρηκα τροπο να το παρακαμψω αυτο. Γινεται να μην το δηλωσω;

Δηλωσε το με αλλο ονοματεπωνυμο. Ετσι θα το περασει στον καταλογο του αλλα με ασχετα στοιχεια.

Προφανως ειναι ενας τροπος να εμπλουτιζουν τον καταλογο τους με το ετσι θελω.

Δηλωσε το με αλλο ονοματεπωνυμο. Ετσι θα το περασει στον καταλογο του αλλα με ασχετα στοιχεια.

Προφανως ειναι ενας τροπος να εμπλουτιζουν τον καταλογο τους με το ετσι θελω.

Κι εγω ετσι σκεφτηκα!

Αλλα τελικα, δεν μου κανει και για αλλο ενα λογο, περα απο το 'privacy' του θεματος: απαιτει νετ!

Αλλοιμονο, εναν call blocker ψαχνω, σιγα μην δινω νετ συνεχως, για να δουλευει ο call blocker!

Αντε πειτε ρε παιδια κανεναν call blocker που να μην θελει root! (και να μην θελει και net, εννοειται)

Αλλοιμονο, εναν call blocker ψαχνω, σιγα μην δινω νετ συνεχως, για να δουλευει ο call blocker!

Αντε πειτε ρε παιδια κανεναν call blocker που να μην θελει root! (και να μην θελει και net, εννοειται)

Τι πάει να πεί ''Αλλοιμονο'' ρε φίλε???

Που το ξέρεις ότι υπάρχει αυτό που ζητάς?

Υπαρχει, απλα ο Truecaller δεν ειναι μονο μπλοκερ, αλλα κανει και αναγνωριση σε νουμερα που δεν εχουμε στον καταλογο.

στο LG G2 που εχω εχει μπλοκερ μαμα, που δεν θελει νετ (ενα παραδειγμα).

To αλλοιμονο παει στην απαιτηση του truecaller, να ζηταει νετ, για να μου κανει το μπλοκαρισμα κλησεων. Το θεωρω υπερβολικη απαιτηση.

Βεβαια, καταλαβαινω οτι το θελει για την αναγνωριση κλησεων.

Αλλα εμενα δεν με νοιαζει για την αναγνωριση, αλλα για το μπλοκαρισμα.

To αλλοιμονο παει στην απαιτηση του truecaller, να ζηταει νετ, για να μου κανει το μπλοκαρισμα κλησεων. Το θεωρω υπερβολικη απαιτηση.

Θεωρείς υπερβολική απαίτηση μία εφαρμογή για smartphone να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ...:blink:

Ok... παραδίνομαι... http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gif

thanks για την προταση, αλλα και μονο που θελει νετ για να λειτουργησει, ειναι αποτρεπτικο.

Ελπιζω καποιος να εχει να προτεινει call blocker διχως root και διχως νετ.

Ποιος θενει νετ για να λειτουργησει?? Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σου λεω. Αυτο που σου προτεινω εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ λεμε!!!!!! Ειναι λειτουργια του τηλεφωνου που εχουν πολλα κινητα απο την μανα τους!!! Το εξηγησα!!! Ποιος μιλησε για νετ και εφαρμογη?

Θεωρείς υπερβολική απαίτηση μία εφαρμογή για smartphone να ζητάει πρόσβαση στο ίντερνετ...:blink:

Ok... παραδίνομαι... http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1261.gif

Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι όλες οι εφαρμογές ( ανεξάρτητα από το ,για τι προορίζονται) πρέπει να έχουν πρόσβαση στο internet ;

Γιατί;

Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι όλες οι εφαρμογές ( ανεξάρτητα από το ,για τι προορίζονται) πρέπει να έχουν πρόσβαση στο internet ;

Γιατί;

Tο ιδιο πραγμα λεμε, καπου μπερδευτηκαμε.

Δεν θελω να εχουν προσβαση στο νετ, εφαρμογες που πιστευω οτι μπορουν να κανουν τη δουλεια τους και χωρις αυτο.

Γιατί;

Δεν είπα αυτό...

Γιατί;

Οχι δεν λεει αυτο και μαλλον δεν καταλαβες, λεει οτι καποιες εφαρμογες ειναι λογικο να ζητανε νετ και ειναι λογικοτατο να μην θεωρουμε εηωπραγματικο πλεον, ειμαστε στο 2015 και τα σμαρτφον πλεον ειναι υπολογιστες και ναι θελουν νετ.

οσο για την εφαρμογη πως να δουλεψει χωρις νετ? πως θα σου δειξει ποιος σε καλει? σου ειχα πει οτι δεν ειναι μονο call blocker αλλα και αναγνωριση κλησεων για αγνωστους αριθμους.

αν εσυ αυτο δεν το χρειαζεσαι ή θεωρεις τα λιγα ΚΒ που χρειαζεται τον μηνα απαγορευτικο παραγοντα τοτε ειναι αλλο.

Δεν το ξέρω αλλά αν βάλεις την εφαρμογή gsambattery έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι όπως κατανάλωση, στιγμιαία κατανάλωση, πόσο φορτίζει και όλα τα άλλα τα καλούδια που δείχνουν άλλες εφαρμογες

Yπαρχει εφαρμογη για να περασω τα παιχνιδα και τα saves τους σε καινουριο τηλεφωνο; (το παλιο ειναι 4,4 το νεο 5,1 ) Το καινουριο δεν ειναι root...
:superman:

Υπαρχει εφαρμογη να μου μεταφερει μαζικα, οτι εφαρμογη μπορει να μεταφερθει, απο την internal στην external memory?

Στην 5αρα εκδοση η google επετρεψε σε αρκετες εφαρμογες να γινεται αυτο, εγγενως, χωρις root, αλλα να καθισω να μεταφερω εκατονταδες εφαρμογες μια μια με το χερι, ειναι προβλημα.

Υπαρχει καμια εφαρμογη να το κανω μαζικα? (και να μην θελει root φυσικα, απλα να χρησιμοποιει αυτη τη δυνατοτητα που δινει πλεον το android)

Υπαρχει εφαρμογη να μου μεταφερει μαζικα, οτι εφαρμογη μπορει να μεταφερθει, απο την internal στην external memory?

Στην 5αρα εκδοση η google επετρεψε σε αρκετες εφαρμογες να γινεται αυτο, εγγενως, χωρις root, αλλα να καθισω να μεταφερω εκατονταδες εφαρμογες μια μια με το χερι, ειναι προβλημα.

Υπαρχει καμια εφαρμογη να το κανω μαζικα? (και να μην θελει root φυσικα, απλα να χρησιμοποιει αυτη τη δυνατοτητα που δινει πλεον το android)

Μάλλον μας κάνεις πλάκα ε?

Μάλλον μας κάνεις πλάκα ε?

E δεν τις εχω μετρησει κιολας, αλλα ειναι παρα πολλες, πιστεψε με.

Αν ηταν καμια 20αρια δεν θα το συζηταγα καν.

Αν θες με ακούς...

Άστες όπως είναι και μην ασχολείσαι με το που θα πάνε

εναλλακτικό του type mail υπάρχει?

στις τελευταίες εκδόσεις του παρατηρώ μια (μεγάλη μερικές φορές) καθυστέρηση στο άνοιγμα των νέων mails.

εναλλακτικό του type mail υπάρχει?

στις τελευταίες εκδόσεις του παρατηρώ μια (μεγάλη μερικές φορές) καθυστέρηση στο άνοιγμα των νέων mails.

Mail Wise https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syntomo.email πολύ καλό:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd

Δοκίμασε το.

Μπορείς να κάνεις μαζική επιλογή αλλά μετά θα πρέπει να τις μετακινήσεις μία μία.

Αν το κάνεις θα καταλάβεις τι εννοώ...

Καλησπέρα, ειδα σε iPhone 5 το πληκτρολόγιο του οτι εχει ενα μικροφωνο και πατας μιλας και τα πληκτρολόγει μονο του. υπαρχει αντιστοιχο σε Android?

Καλησπέρα, ειδα σε iPhone 5 το πληκτρολόγιο του οτι εχει ενα μικροφωνο και πατας μιλας και τα πληκτρολόγει μονο του. υπαρχει αντιστοιχο σε Android?

Swype δες

10 χαρακτήρες

1+7 Pro

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II