SERS1612 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 δουλευει δωρεαν χωρις κανενα προσθετο φανταζομαι ετσι ? το θελω για τον πατερα μου :) Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει ελληνική φωνή tts στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το OTE TV Go σας παίζει σε Android 6.0; Αν πατήσω να δω κάποιο κανάλι κλείνει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 κάτι που να σβήνει τις πληροφορίες όπως τοποθεσία κλπ από τις φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 κάτι που να σβήνει τις πληροφορίες όπως τοποθεσία κλπ από τις φωτογραφίες? Δες για καποιο exif editor/remover. Αυτο για παραδειγμα: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.xnano.android.photoexifeditor Δεν εχω δοκιμασει καποιο, για να σου δωσω συγκεκριμενη προταση... Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το OTE TV Go σας παίζει σε Android 6.0; Αν πατήσω να δω κάποιο κανάλι κλείνει η εφαρμογή. Σε Lollipop έπαιζε χωρίς προβλήματα να φανταστώ; Δεν έχεις root συσκευή, και είναι μέσα στην λίστα αυτών που υποστηρίζονται; Θέλω να πω, την είχες δοκιμάσει την εφαρμογή; Αν ναι, τότε σίγουρα είναι θέμα συμβατότητας. Η Marshmallow είναι ολοκαίνουρια έκδοση, οπότε λογικό να μη λειτουργεί. Θα πρέπει να δώσει update ο ΟΤΕ στην εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Με το Facebook, τι γίνεται; μετά την τελευταία αναβάθμιση, κρασαρει συνέχεια και δεν ανοίγει καν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 δουλευει δωρεαν χωρις κανενα προσθετο φανταζομαι ετσι ? το θελω για τον πατερα μου :) Το πρόγραμμα ναι είναι δωρεάν χρειάζεσαι όμως κάποιο tts για να κάνει την ανάγνωση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Σε Lollipop έπαιζε χωρίς προβλήματα να φανταστώ; Δεν έχεις root συσκευή, και είναι μέσα στην λίστα αυτών που υποστηρίζονται; Θέλω να πω, την είχες δοκιμάσει την εφαρμογή; Αν ναι, τότε σίγουρα είναι θέμα συμβατότητας. Η Marshmallow είναι ολοκαίνουρια έκδοση, οπότε λογικό να μη λειτουργεί. Θα πρέπει να δώσει update ο ΟΤΕ στην εφαρμογή. Ναι κανονικά έπαιζε σε 5.1.1, και φυσικά χωρίς root, αλλιώς δεν. Δεν κάνει fc πάντως, πλοηγούμαι κανονικά στην εφαρμογή, αλλά κλείνει πατώντας κάποιο κανάλι. Έως τώρα η μετάβαση σε Marshmallow είναι πολύ ομαλή πάντως, καθώς είναι η μόνη εφαρμογή που έχω βρει να έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εγω εχω τον Truecaller που κανει και αναγνωριση σε αγνωστους αριθμους, μπλοκαρει οτι του ζητησεις.... Truecaller έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά . Ρε παιδια, γιατι θα πρεπει ντε και καλα να δηλωσω στην εφαρμογη τον αριθμο του κινητου μου; Δεν βρηκα τροπο να το παρακαμψω αυτο. Γινεται να μην το δηλωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ρε παιδια, γιατι θα πρεπει ντε και καλα να δηλωσω στην εφαρμογη τον αριθμο του κινητου μου; Δεν βρηκα τροπο να το παρακαμψω αυτο. Γινεται να μην το δηλωσω; οχι δεν γινεται, με αυτον τον τροπο "εμμεσα" σου το περναει το νουμερο στον καταλογο του, ο γιος μου που το ενεργοποιησε με τον λογ/μο μου, οταν με καλουσε (οσο δεν ειχα αποθηκευσει τον αριθμο του) εβγαζε οτι με καλω εγω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ποια η διαφορα του opera απο το opera mini ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ποια η διαφορα του opera απο το opera mini ? H mini έκδοση χρησιμοποιεί συμπίεση των ιστοσελίδων που επισκέπτεσαι στους servers της opera με αποτέλεσμα να τις μειώνει σε μέγεθος και συνεπώς να καταναλώνεις λιγότερα data. Χρήσιμη νομίζω μόνο αν δεν έχεις αρκετά data στο πρόγραμμά σου και δεν έχεις γενικά wifi στους χώρους που κινείσαι ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 H mini έκδοση χρησιμοποιεί συμπίεση των ιστοσελίδων που επισκέπτεσαι στους servers της opera με αποτέλεσμα να τις μειώνει σε μέγεθος και συνεπώς να καταναλώνεις λιγότερα data. Χρήσιμη νομίζω μόνο αν δεν έχεις αρκετά data στο πρόγραμμά σου και δεν έχεις γενικά wifi στους χώρους που κινείσαι ;) Ωραια!! Θα κατεβασω τον mini για να μπαινω οταν θα ειμαι εκτως σπιτιου με data για μικρότερη καταναλωση!! Θέλει να κάνω κάποια ρύθμιση γι αυτό η το κάνει από μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 οχι δεν γινεται, με αυτον τον τροπο "εμμεσα" σου το περναει το νουμερο στον καταλογο του, ο γιος μου που το ενεργοποιησε με τον λογ/μο μου, οταν με καλουσε (οσο δεν ειχα αποθηκευσει τον αριθμο του) εβγαζε οτι με καλω εγω ;) Τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ζητα τον αριθμο μου. Ειναι οτι οπως καταλαβα, απαιτει μονιμη συνδεση στο νετ!!!!! Το θεωρω αδιανοητο. Δεν το θελω. Υπαρχει σας παρακαλω, call blocker, που να λειτουργει και χωρις root? (και χωρις συνδεση στο net) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ζητα τον αριθμο μου. Ειναι οτι οπως καταλαβα, απαιτει μονιμη συνδεση στο νετ!!!!! Το θεωρω αδιανοητο. Δεν το θελω. Υπαρχει σας παρακαλω, call blocker, που να λειτουργει και χωρις root? (και χωρις συνδεση στο net) Τι κινητό έχεις? Είναι μερικές συσκευές όπως η δικιά μου που γίνεται να μπλοκαρεις τους αριθμούς που θες να μη σε καλουν Χωρίς να κατεβάσεις εφαρμογη. Υπάρχει επιλογή τέτοια. Πας στις εισερχόμενες κλήσεις ή στις εξερχόμενες ανάλογα που υπάρχει το νούμερο που θες. Κλικαρεις πάνω στον αριθμό και πατάς επιλογές (σε μένα έχει πάνω δεξιά 3 κάθετες τελειες) Και επιλέγω εκεί που λέει απόρριψη κλήσης. Και μπλοκάρει τον αριθμο. Όταν πάει να με καλέσει ο αριθμός αυτός, φαίνεται σε εκεινον σαν να μιλάω στο τηλέφωνο εκείνη την στιγμή που με καλει. Σε μένα όμως δεν χτυπάει καθολου Ούτε έχω κάποια ένδειξη ότι με καλει. Τίποτα!!! Μόνο αν πάω Μετά στις εισερχόμενες βλέπε ότι ο ταδε με κάλεσε πριν μισή ώρα ας πουμε. Διαφορετικά Υπάρχει κ άλλος τρόπος. Πας ρυθμίσεις τηλεφώνου, ρυθμίσεις κλήσεων, απόρριψη κλήσης, απόρριψη κλήσεων απο. Και γράφεις εκεί μέσα το νούμερο που θες να μπλοκαρεις Νομίζω κάτι τέτοιο ζητάς. Αν κατάλαβα καλά. Αν οχι, sorry. Edited October 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Τι κινητό έχεις? Είναι μερικές συσκευές όπως η δικιά μου που γίνεται να μπλοκαρεις τους αριθμούς που θες να μη σε καλουν Χωρίς να κατεβάσεις εφαρμογη. Υπάρχει επιλογή τέτοια. Πας στις εισερχόμενες κλήσεις ή στις εξερχόμενες ανάλογα που υπάρχει το νούμερο που θες. Κλικαρεις πάνω στον αριθμό και πατάς επιλογές (σε μένα έχει πάνω δεξιά 3 κάθετες τελειες) Και επιλέγω εκεί που λέει απόρριψη κλήσης. Και μπλοκάρει τον αριθμο. Όταν πάει να με καλέσει ο αριθμός αυτός, φαίνεται σε εκεινον σαν να μιλάω στο τηλέφωνο εκείνη την στιγμή που με καλει. Σε μένα όμως δεν χτυπάει καθολου Ούτε έχω κάποια ένδειξη ότι με καλει. Τίποτα!!! Μόνο αν πάω Μετά στις εισερχόμενες βλέπε ότι ο ταδε με κάλεσε πριν μισή ώρα ας πουμε. Διαφορετικά Υπάρχει κ άλλος τρόπος. Πας ρυθμίσεις τηλεφώνου, ρυθμίσεις κλήσεων, απόρριψη κλήσης, απόρριψη κλήσεων απο. Και γράφεις εκεί μέσα το νούμερο που θες να μπλοκαρεις Εχω sony z1 compact. Μεχρι τωρα ειχα τον 'root call blocker', καλος ηταν, αλλα αναβαθμιστηκα στην 5.1.1 και ακομη δεν εχει root το κινητο μου οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εχω sony z1 compact. Μεχρι τωρα ειχα τον 'root call blocker', καλος ηταν, αλλα αναβαθμιστηκα στην 5.1.1 και ακομη δεν εχει root το κινητο μου οποτε δεν μπορω να χρησιμοποιησω το συγκεκριμενο. Αυτό που σου λέω είναι Χωρίς root!!! Δεν υπάρχει σε όλα τα κινητά όμως. Αν δεν τα βρίσκεις πάει να πει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στην συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Με το Facebook, τι γίνεται; μετά την τελευταία αναβάθμιση, κρασαρει συνέχεια και δεν ανοίγει καν.. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω σε oneplus 2 Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το facebook όσο πάει και χαλάει χειρότερα. Η περιμένετε καποιο update της εφαρμογής που ίσως διορθώσει τα προβλήματα που έχετε με την εφαρμογή η κατεβάζετε μέσω google (περισσότερες πληροφορίες Δεν Μου επιτρέπετε να δώσω. Όποιος ξέρει θα καταλάβει) κάποια παλαιότερη version της εφαρμογής που λειτουργεί κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το facebook όσο πάει και χαλάει χειρότερα. Η περιμένετε καποιο update της εφαρμογής που ίσως διορθώσει τα προβλήματα που έχετε με την εφαρμογή η κατεβάζετε μέσω google (περισσότερες πληροφορίες Δεν Μου επιτρέπετε να δώσω. Όποιος ξέρει θα καταλάβει) κάποια παλαιότερη version της εφαρμογής που λειτουργεί κανονικά! Me το folio εχω βρει την υγεια μου, εκδοση 6.2 γιατι μετα γεμισε διαφιμησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ωραια!! Θα κατεβασω τον mini για να μπαινω οταν θα ειμαι εκτως σπιτιου με data για μικρότερη καταναλωση!! Θέλει να κάνω κάποια ρύθμιση γι αυτό η το κάνει από μόνο του? Από μόνο του, αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας του. Δες τις ρυθμίσεις βέβαια για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία (πχ να μην εμφανίζει εικόνες)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Περιεργο παντως που δεν ειναι διαθεσιμη η εφαρμογη μεσω google play. Τέτοιου είδους εφαρμογές τις διαγραφεί το play store λόγω πνευματικών δικαιωμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όλα τα γνωστά το κάνουν αυτό. Αυτό που βασικά θέλω είναι, γράφω ας πούμε ένα επίθετο, θα ήθελα την επόμενη φορά που χρειαστεί να το πληκτρολογήσω και πάλι να μου το βγάλει σαν πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω σε oneplus 2 Κανένα πρόβλημα στο Meizu M1 Note με 5.1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Αυτό που σου λέω είναι Χωρίς root!!! Δεν υπάρχει σε όλα τα κινητά όμως. Αν δεν τα βρίσκεις πάει να πει ότι δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στην συσκευή σου. thanks για την προταση, αλλα και μονο που θελει νετ για να λειτουργησει, ειναι αποτρεπτικο. Ελπιζω καποιος να εχει να προτεινει call blocker διχως root και διχως νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts