Γιάννης Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Γελάστηκα και έβαλα το lux για την φωτεινότητα, τώρα δεν δουλεύει η περιστροφή, υπάρχει καμία λύση; εγώ για τις νύχτες έχω αυτή Τι κανουν αυτες οι εφαρμογες παιδια ? Δεν καταλαβα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 πρακτικα κατεβαζουν τη φωτεινοτητα αρκετα κατω απο αυτο που θετει ως κατοτατο οριο η συσκευση και δε τυφλωνεσαι το βραδυ. θεωρητικα εχεις και μικροτερη καταναλωση μπαταριας. το Lux εχει αρκετα πορβληματα με τη περιστροφη αν και στο m4 δεν αντιμετωπισα αυτο το θεμα, αλλα αντιμετωπισα το κλασσικο που σε dynamic mode τρωει μπαταρια σε sleep. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Με ποιά εφαρμογή κλειδώνουμε εφαρμογές με μοτίβο ή ολο το τηλέφωνο με μοτίβο ή κωδικό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Με ποιά εφαρμογή κλειδώνουμε εφαρμογές με μοτίβο ή ολο το τηλέφωνο με μοτίβο ή κωδικό ; Εγώ για να Κλειδωνω τις εφαρμογές μου με μοτιβο έχω την lockdown. Αν το βάλεις στην αναζήτηση του Google play είναι το πρώτο πρωτο Στις ρυθμίσεις της συσκευής σου δεν έχει επιλογή να κλειδώσεις το τηλεφωνο με κωδικό ή μοτοβο;;;;;;; Edited September 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Έχει αλλά θέλω κάτι ποίο καλό ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή εφαρμογή για κάμερα η οποία να έχει κάποια σταθεροποιηση, μιας και το gs5 δεν έχει ois. Ευχαριστώ Δοκίμασε το night camera. Φυσικά δεν κάνει σταθεροποιηση, απλά τραβάει 8 συνεχόμενες φωτογραφίες και τις συνδυάζει. Αποτέλεσμα σα να έχει σταθεροποιηση. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 βρε παιδιά προσπαθώ να κάνω το κινητό μου να μην συνδέεται κατευθείαν σε συγκεκριμένα ανοιχτά δίκτυα αλλα δεν τα καταφέρνω. κοντά στον επαγγελματικό μου χώρο υπάρχουν τρία τέσσερα οτε φον δίκτυα ,και αντί το κινητό μου να συνδέεται στο δικό μου δίκτυο πάει και μπαίνει σε αυτά. βρε τι forget έχω κάνει βρε δεν πα να επιλέγω το δικό μου....μπαίνει στο δικό μου για λίγη ώρα και μετά αν απομακρυνθώ λίγο από το router τσούπ...πάλι στο οτε φον συνδέεται....κατέβασα το wifi ruler και το wifi prioritize αλλα δεν κάνανε δουλειά....έχει κανεις καμια ιδέα? κανεις?? :( Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 κανεις?? :( Αν πατήσεις πάνω σε κάποιο από αυτά που δεν θέλεις δεν σου βγάζει την επιλογή, διαγραφή από την μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στο gravity box υπάρχει επιλογή Wi-Fi priority. Εννοείται ότι είσαι root και έχεις περασμένο xposed. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με ποιά εφαρμογή κλειδώνουμε εφαρμογές με μοτίβο ή ολο το τηλέφωνο με μοτίβο ή κωδικό ; Κάποια πρόταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Κάποια πρόταση ; Για κλείδωμα εφαρμογών, AppLock. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αφου λοιπον δεν λειτουργει το teamviewer απο συσκευη android σε συσκευη android, ποιο application μπορει να κανει αυτη τη δουλεια με remote access/control απο android σε android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αν πατήσεις πάνω σε κάποιο από αυτά που δεν θέλεις δεν σου βγάζει την επιλογή, διαγραφή από την μνήμη? υπάρχει φυσικά και την επιλέγω και πάλι σε μια ώρα το ρημάδι συνδεδεμένο ξανα στο οτε φον είναι...επειδή είναι ξεκλείδωτο με το που κάνω ένα off on το router (γίνεται συχνά λόγο του χωρου και τον συσκευών που συνδέονται πάνω) κατευθείαν χάνει το δίκτυο και πάει και "βολεύεται" στο οτε φον. Στο gravity box υπάρχει επιλογή Wi-Fi priority. Εννοείται ότι είσαι root και έχεις περασμένο xposed. την βρήκα την επιλογή και έβαλα τα δίκτυα σε προτεραιότητα αλλα μετά από 5 λεπτά είχαν αλλάξει μονα τους την σειρά τους :s :s δεν έχει κάποιο κουμπί ok μέσα στο Wi-Fi priority , σωστά? ευχαριστώ παιδιά Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 καλησπερα παιδια,επειδη καποιες σελιδες μου ανοιγουν αβερτα παραθυρα μπορω να μπλοκαρω καποιες σελιδες με το adaway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 την βρήκα την επιλογή και έβαλα τα δίκτυα σε προτεραιότητα αλλα μετά από 5 λεπτά είχαν αλλάξει μονα τους την σειρά τους :s :s δεν έχει κάποιο κουμπί ok μέσα στο Wi-Fi priority , σωστά? ευχαριστώ παιδιά Όχι δεν έχει κουμπί οκ. Ίσως χρειάζεται επανεκκίνηση το κινητό για να κρατήσει τη σειρά. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με ποιά εφαρμογή κλειδώνουμε εφαρμογές με μοτίβο ή ολο το τηλέφωνο με μοτίβο ή κωδικό ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπερα εκανα μια βλακεια και κατα λαθος αντι να σβησω μια φωτο απο την gallery--camera εσβησα ολο το φακελλο camera με αποτελεσμα να σβηστουν ολες οι φωτο που εχω τραβηξει. Υπαρχει τροπος να τις κανω undelete?εχω κατεβασμενο και το dumster αλλα δεν τον εχει μεσα τον φακελλο. Περιμενω καποιον που θα μου εχει καλα νεα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπερα εκανα μια βλακεια και κατα λαθος αντι να σβησω μια φωτο απο την gallery--camera εσβησα ολο το φακελλο camera με αποτελεσμα να σβηστουν ολες οι φωτο που εχω τραβηξει. Υπαρχει τροπος να τις κανω undelete?εχω κατεβασμενο και το dumster αλλα δεν τον εχει μεσα τον φακελλο. Περιμενω καποιον που θα μου εχει καλα νεα. ευχαριστω Αν είσαι root, δες αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger Αν δε είσαι, δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με το τελευταίο update έχω ειδοποιήσεις για τα εισερχόμενα μηνύματα στο hangout. Το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να στείλω μήνυμα στο 1284 για να με ενημερώσει για το υπόλοιπο. Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Ρε παιδιά συνέχεια διαβάζω ότι από λάθος σβήσατε φωτογραφίες, γιατί δεν βάζετε dropbox η την εφαρμογή της google foto, με που τραβάτε μια φωτογραφία να αποθηκεύετε στο σύννεφο. Ότι και να γίνει αυτές οι φωτογραφίες θα υπάρχουν. Αν βέβαια είναι ευαίσθητες τις διαγράφετε από εκεί. Πιστεύω όμως ότι στις 100 φωτογραφίες που τραβάει κάποιος οι 97 είναι απλές φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Ρε παιδιά συνέχεια διαβάζω ότι από λάθος σβήσατε φωτογραφίες, γιατί δεν βάζετε dropbox η την εφαρμογή της google foto, με που τραβάτε μια φωτογραφία να αποθηκεύετε στο σύννεφο. Ότι και να γίνει αυτές οι φωτογραφίες θα υπάρχουν. Αν βέβαια είναι ευαίσθητες τις διαγράφετε από εκεί. Πιστεύω όμως ότι στις 100 φωτογραφίες που τραβάει κάποιος οι 97 είναι απλές φωτογραφίες. Σωστος!!!!!!!! To dropbox για συγχρονισμό κ αποθηκευση στο σύννεφο (η οποιαδήποτε παρόμοια εφαρμογή βολέψει τον καθενα) και την εφαρμογή dumpster αν έχεις, είσαι καλυμενος νομιζω!!!!! Αν και δεν ξέρω γιατί του παιδιού πιο πάνω δεν του κράτησε τον φάκελο που έσβησε στο dumpster!!! Περίεργο... :/ Δεν μου έχει τύχει να σβήσω κάτι και να μην το κρατήσει. Edited September 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πρωτον, δεν εχουν ολοι απεριοριστα data! Ουτε ξερουν ολοι πώς γινονται αυτοι οι συγχρονισμοι! Ο μεσος χρηστης ξερει να τραβαει φωτο να τις ανεβαζει ινσταγραμ, φβ και να σερφαρει ιντερνετ! Δευτερον, αν το βαλεις μετα τη διαγραφη το προγραμμα τοτε δυσκολαλευουν τα πραγματα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πρωτον, δεν εχουν ολοι απεριοριστα data! Ουτε ξερουν ολοι πώς γινονται αυτοι οι συγχρονισμοι! Ο μεσος χρηστης ξερει να τραβαει φωτο να τις ανεβαζει ινσταγραμ, φβ και να σερφαρει ιντερνετ! Δευτερον, αν το βαλεις μετα τη διαγραφη το προγραμμα τοτε δυσκολαλευουν τα πραγματα! Το έχεις και συγχρονίζει το βράδυ, που φορτίζει, με wifi. Το google photos τα κάνει αυτόματα, αρκεί να του πεις ότι θέλεις να κάνει συγχρονισμό. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Αφου λοιπον δεν λειτουργει το teamviewer απο συσκευη android σε συσκευη android, ποιο application μπορει να κανει αυτη τη δουλεια με remote access/control απο android σε android? Δοκίμασε το mirrorop Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Πρωτον, δεν εχουν ολοι απεριοριστα data! Ουτε ξερουν ολοι πώς γινονται αυτοι οι συγχρονισμοι! Ο μεσος χρηστης ξερει να τραβαει φωτο να τις ανεβαζει ινσταγραμ, φβ και να σερφαρει ιντερνετ! Δευτερον, αν το βαλεις μετα τη διαγραφη το προγραμμα τοτε δυσκολαλευουν τα πραγματα! Ο μεσος χρηστης δεν θα μπορεσει ουτε να τις ανακτησει, ο συγχρονισμος ειναι απλος (μεχρι και γελοιος, αν το βαλεις να το κανει αυτοματα) και γινεται με wifi .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts