mariodj Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δηλαδή σου δίνει λύση και σε φωνητική κλήση επαφων με Bluetooth στα ελληνικά χωρίς Internet Όχι, χάρτες Google χωρίς σύνδεση....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Πριν λίγο καιρό είχα ζητήσει τη βοήθεια του φόρουμ για επαναφορά συνομιλιών στο viber εδώ. Με Titanium δεν δούλεψε και ούτε με το απλό restore data που προτάθηκε εδώ. Αλλά ευτυχώς βρήκα τη λύση και έφτιαξα έναν οδηγό που μπορείτε να τον βρείτε εδώ: https://techvalue.gr/viber-backup-anaktisi-minimaton-sinomilion-android-9211/ Προυποθέτει φυσικά root και να έχετε έναν file explorer που να μπορείτε να δείτε αρχεία συστήματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 1. Ναι & 2. Ναι Δε γνωρίζω αν παίζει ρόλο η συσκευή, καθώς ο ilka71 λέει ότι δε μπορεί στο lg... πάντως σε tab s με lollipop γίνονται κανονικά αυτές οι ενέργειες... Λογικά όχι, καθώς νομίζω είναι θέμα λειτουργικού συστήματος. Ισως στο lg να ισχύει και κάτι άλλο Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 ξερετε καποιο προγραμμα που να δειχνει τα MB που χαλαω (κατεβασμα/ανεβασμα- 3G/4G-Wi-Fi); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Internet Speed Meter Lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Internet Speed Meter Lite +1 κ από μένα. Κορυφή !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 ξερετε καποιο προγραμμα που να δειχνει τα MB που χαλαω (κατεβασμα/ανεβασμα- 3G/4G-Wi-Fi); My data manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Δείχνει ημερήσιο download/upload Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Εγώ που φλασαρω μερα παραμερα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγώ που φλασαρω μερα παραμερα; :p Μέρα παρά μέρα clean install κάνεις εσύ; Και πάλι, με το Titanium Backup μπορείς να κρατήσεις τα data και να τα επαναφέρεις. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; δειχνει upload/download ταχυτητες σε πραγματικο χρονο θα ελεγα(δλδ οτι κανεις εκεινη την στιγμη σε δειχνει ποσο παει το ιντερνετ και ποσα ΜΒ τρωει! ειναι στην μπαρα ειδοποιησεων οποτε το βλεπεις κατευθειαν και βολευει(υπαρχει και η επιλογη για την οθονη κλειδωματος)τα εχει ολα μαζεμενα ποσα κατεβασες ανεβασες την καθε μερα και απο Wifi και απο 3G/4G ... κλπ κλπ !οποτε νομιζω μονο αυτο που εχει το android πρωσοπικα δεν αρκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Το ενσωματωμένο δεν θυμάμαι να έχει επιλογή ακόμα και ανά ώρα να δεις τι έχεις καταναλώσει. Συν ότι μπορείς να βάλεις περισσότερες ειδοποιήσεις ανά όριο δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για screen mirroring; Μεταφορά της οθόνης του κινητού σε τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς πως και αν γίνεται να κάνω ένα έγγραφο στο evernote να το αποθηκεύσω και να το διασφαλίσω κλειδώνοντας το με κωδικό; Ευχαριστώ Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το ενσωματωμένο feature στο Android που δείχνει πόσα Mb έχεις καταναλώσει από το data plan σου ή από το Wi-Fi δεν σας αρκεί; Τί παραπάνω κάνουν οι εφαρμογές που αναφέρετε; Δείχνει ημερήσιο download/upload Κι ακομα πιο βασικο για μενα, το internet speed meter εχει μονιμο notification που σου δειχνει realtime το activity σε MB/sec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή για screen mirroring; Μεταφορά της οθόνης του κινητού σε τηλεόραση. https://play.google.com/store/search?q=screen%20mirroring%20to%20tv&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 https://play.google.com/store/search?q=screen%20mirroring%20to%20tv&c=apps Την έχω κάνει τη συγκεκριμένη αναζήτηση, κι έχω δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές. Αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι'αυτό και ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Την έχω κάνει τη συγκεκριμένη αναζήτηση, κι έχω δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές. Αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι'αυτό και ρώτησα. Δεν μας γράφεις για της συσκευές (Smart. & TV) έχεις ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Την έχω κάνει τη συγκεκριμένη αναζήτηση, κι έχω δοκιμάσει κάποιες εφαρμογές. Αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι'αυτό και ρώτησα. Κι εγώ ψάχνω κάποια εφαρμογή που να μεταφέρω ακόμα και την επιφάνεια εργασίας στην TV και όχι μόνο video, browser's και youtube. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 TEAMVIEWER κανεις;;;; Σημερα δοκιμασε εκατερωθεν με ενα κινητο και ενα tablet, να συνδεθω απο το ενα στο αλλο, με teamviewer. Δυστυχως σε καμια περιπτωση δεν επετευχθη συνδεση. refusing connection. Δεν εχω καποιο firewall, ουτε ειδα καμια ειδοποιηση πουθενα (εδω και σε pc ακομη περνα παντου ακομη και με firewalls, αυτη η ευκολια εχει καθιερωσει το teamviewer εναντι των αλλων, -ελαχιστα προβληματα συνδεσης). Επισης στα settings, δεν ειδα κατι που να μπλοκαρει συνδεσεις. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δεν μπορει να γινει remote session σε δυο συσκευες android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 TEAMVIEWER κανεις;;;; Σημερα δοκιμασε εκατερωθεν με ενα κινητο και ενα tablet, να συνδεθω απο το ενα στο αλλο, με teamviewer. Δυστυχως σε καμια περιπτωση δεν επετευχθη συνδεση. refusing connection. Δεν εχω καποιο firewall, ουτε ειδα καμια ειδοποιηση πουθενα (εδω και σε pc ακομη περνα παντου ακομη και με firewalls, αυτη η ευκολια εχει καθιερωσει το teamviewer εναντι των αλλων, -ελαχιστα προβληματα συνδεσης). Επισης στα settings, δεν ειδα κατι που να μπλοκαρει συνδεσεις. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και δεν μπορει να γινει remote session σε δυο συσκευες android? Δεν γίνεται συνδέσεις TEAMVIEWER .....Android με pc.... pc με Android ...δεν γίνεται Android με Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Δεν γίνεται συνδέσεις TEAMVIEWER .....Android με pc.... pc με Android ...δεν γίνεται Android με Android Ευχαριστω για την διευκρινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Δεν μας γράφεις για της συσκευές (Smart. & TV) έχεις ???? Είναι δύο Samsung smart tv, κι έχω μεταφέρει μόνο εικόνες κλπ, όχι live την επιφάνεια εργασίας. Η συσκευή είναι Nexus 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Κι ακομα πιο βασικο για μενα, το internet speed meter εχει μονιμο notification που σου δειχνει realtime το activity σε MB/secποιο απο τα 2 προτεινεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite η https://play.google.com/store/apps/details?id=com.PersianGeeks.internetspeedmeterpro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts