drdedus Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 τελικα αυτο δουλευει Sync saved Wi-Fi networks to your Google Account το εχει πετυχει κανεις η πρεπει να παμε σε αλλο app? https://support.google.com/fi/answer/6164826?hl=en και αν δεν εισαι root πως περνας αλλο app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 τελικα αυτο δουλευει Sync saved Wi-Fi networks to your Google Account το εχει πετυχει κανεις η πρεπει να παμε σε αλλο app? https://support.google.com/fi/answer/6164826?hl=en και αν δεν εισαι root πως περνας αλλο app? Εμένα πάντως φίλε μου δεν μου δουλεύει αυτή η λειτουργία. Ψάχνω να βρω κι εγώ κάτι αξιόπιστο που να τραβάει backup τους κωδικούς του wifi χωρίς να χρειάζεται ροοτ αλλά τζίφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 :!: Ενημέρωση :!: Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι πρέπει να σέβεστε ορισμένοι τους συνομιλητές σας, να είστε πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις σας και να μην γίνεστε εριστικοί. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 υπάρχει κανένα widget να δείχνει τα γενέθλια από τις επαφές? σε όσες τα έχω περάσει Για κοίτα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2 Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις που μου έρχονται στο yahoo ? Μια φορά έδωσα το μειλ για μια κλήρωση και μετά την πάτησα.... Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Σε καθε προωθητικο μειλ που ερχεται, κατω κατω εχει επιλογη διαγραφη, διακοπη συνδρομης, unsubscribe Δεν ξερω πώς θα το γραφει, ενα απαυτα, πατας εκει διαβαζεις τι σου λεει και voila σταματανε... ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Αν διαγράψω μια ολόκληρη συνομιλία στο viber, ο άλλος θα ενημερωθεί ότι διέγραψα την συνομιλία ??? αυτός (συνομιλητής ) θα συνεχίσει κανονικά να βλέπει τα μυνήματα που είχαμε ανταλλαξει. Δεν με απασχολεί καθολου αυτο ομως!!! Αρκεί να μην του πάει κάποιου είδους ειδοποίηση ότι εγώ διέγραψα όλη μας την συνομιλια! Ξέρω ότι στο facebook Αν κάνεις ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ από μια συνομιλία λέει στον/Στους συνομιλητές ότι αποχωρισες. Και λέω μήπως αν κάνω διαγραφή (ολόκληρης συνομιλίας κ όχι απλά μερικών μηνυμάτων) στο viber ισχύει κάτι παρόμοιο. Έχουν μαζευτεί πολλές συνομιλίες παλιές και θέλω να κάνω ένα ξεκαθαρισμα χωρίς όμως να βρω τον μπελά μου μετά :lol: Edited August 14, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. Καμιά καλή πρόταση; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. Καμιά καλή πρόταση; Ex-dialer ------------------------------------- Στο playstore εχει τη γλωσσα συστηματος μονο? Δεν μπορουμε να το αλλαξουμε καπως? Αυτες οι google translate περιγραφες που βγαζει, με κανουν να θελω να παρω φορα και να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο... Edited August 15, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Αν διαγράψω μια ολόκληρη συνομιλία στο viber, ο άλλος θα ενημερωθεί ότι διέγραψα την συνομιλία ??? αυτός (συνομιλητής ) θα συνεχίσει κανονικά να βλέπει τα μυνήματα που είχαμε ανταλλαξει. Δεν με απασχολεί καθολου αυτο ομως!!! Αρκεί να μην του πάει κάποιου είδους ειδοποίηση ότι εγώ διέγραψα όλη μας την συνομιλια! Ξέρω ότι στο facebook Αν κάνεις ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ από μια συνομιλία λέει στον/Στους συνομιλητές ότι αποχωρισες. Και λέω μήπως αν κάνω διαγραφή (ολόκληρης συνομιλίας κ όχι απλά μερικών μηνυμάτων) στο viber ισχύει κάτι παρόμοιο. Έχουν μαζευτεί πολλές συνομιλίες παλιές και θέλω να κάνω ένα ξεκαθαρισμα χωρίς όμως να βρω τον μπελά μου μετά :lol:Απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα κανε εγκατασταση.Θα φυγουν ολες οι συνομιλιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο adaway ? Δεν μου διωχνει ολες τις διαφημισεις. Στο adblock plus απλα το εκανα εγκατασταση και εφευγαν οι διαφημισεις, με το adaway δεν βλεπω να γινεται δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο adaway ? Δεν μου διωχνει ολες τις διαφημισεις. Στο adblock plus απλα το εκανα εγκατασταση και εφευγαν οι διαφημισεις, με το adaway δεν βλεπω να γινεται δουλεια. Του δίνεις δικαιώματα root, κανείς ενημέρωση, άντε και μια επανεκκίνηση... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο adaway ? Δεν μου διωχνει ολες τις διαφημισεις. Στο adblock plus απλα το εκανα εγκατασταση και εφευγαν οι διαφημισεις, με το adaway δεν βλεπω να γινεται δουλεια. κάνε ότι σου έγραψε ο ποιο πάνω φίλος ....δες αυτό https://youtu.be/YeFk7ROs2fg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω το Motorola moto g2, σε όποιο call blocker είχα, όταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν κάνει μπλοκάρισμα, όταν δεν μιλάω δουλεύει σωστά. Έτσι κάνουν όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω το Motorola moto g2, σε όποιο call blocker είχα, όταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν κάνει μπλοκάρισμα, όταν δεν μιλάω δουλεύει σωστά. Έτσι κάνουν όλα? Είσαι root? Εαν ναι, δοκίμασε το root call blocker! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. Καμιά καλή πρόταση; Έχω δοκιμάσει διάφορους. Θεωρώ καλύτερο το pixelphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα κανε εγκατασταση.Θα φυγουν ολες οι συνομιλιες. Δεν θέλω να φύγουν όλες!!! Θα κρατήσω τις πιο πολλές. Να διαγράψω μερικές θέλω μονο. Ένα δυο λεπτα δουλειά είναι. Άλλο είναι το ερώτημα μου όμως.... Όχι πως θα τις διαγράψω αλλά Αν θα ενημερωθεί κάπως με κάποιο τροπο ο άλλος συνομιλητής ότι διέγραψα ολόκληρη την συνομιλία που είχα μαζί του. Γιατί ξέρεις μετά.... Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις αν ισχύει κάτι τέτοιο. Edited August 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω δοκιμάσει διάφορους. Θεωρώ καλύτερο το pixelphone. Συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω δοκιμάσει διάφορους. Θεωρώ καλύτερο το pixelphone. +10000000.....ότι καλύτερο:up: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έχω δοκιμάσει διάφορους. Θεωρώ καλύτερο το pixelphone. Παρομοίως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Του δίνεις δικαιώματα root, κανείς ενημέρωση, άντε και μια επανεκκίνηση... κάνε ότι σου έγραψε ο ποιο πάνω φίλος ....δες αυτό https://youtu.be/YeFk7ROs2fg Οτι και να δοκιμασω τα ιδια. Μπαινω στο firstrow και μου πεταει κομα και αρχειο με ιο να κατεβασω. Τελικα εβαλα το adblock plus και δεν μου πεταει διαφημισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Δεν θέλω να φύγουν όλες!!! Θα κρατήσω τις πιο πολλές. Να διαγράψω μερικές θέλω μονο. Ένα δυο λεπτα δουλειά είναι. Άλλο είναι το ερώτημα μου όμως.... Όχι πως θα τις διαγράψω αλλά Αν θα ενημερωθεί κάπως με κάποιο τροπο ο άλλος συνομιλητής ότι διέγραψα ολόκληρη την συνομιλία που είχα μαζί του. Γιατί ξέρεις μετά.... Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις αν ισχύει κάτι τέτοιο. Διέγραψε τις άφοβα. Δεν ενημερώνεται ο άλλος Για dialer ψηφίζω κι εγώ ex dialer. Είναι ότι είναι και ο Nova για τους launchers. Edited August 15, 2015 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Έστω έχω τον true phone dialer και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.δοκιμάστε τον.Είναι παραμετροποιησιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Υπάρχει κάποιο θέμα με το Facebook και πιο ειδικά με το messenger;;Στέλνω μήνυμα τρώει ένα κόλλημα ορισμένων δευτερολεπτων και μετά κανονικά πάλι... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Δεν θέλω να φύγουν όλες!!! Θα κρατήσω τις πιο πολλές. Να διαγράψω μερικές θέλω μονο. Ένα δυο λεπτα δουλειά είναι. Άλλο είναι το ερώτημα μου όμως.... Όχι πως θα τις διαγράψω αλλά Αν θα ενημερωθεί κάπως με κάποιο τροπο ο άλλος συνομιλητής ότι διέγραψα ολόκληρη την συνομιλία που είχα μαζί του. Γιατί ξέρεις μετά.... Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις αν ισχύει κάτι τέτοιο. Μολις το δοκιμασα με την αδερφη μου και δεν της πηγε καποια ειδοποιηση.Οποτε μπορεις να τις διαγραψεις αφοβα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα κανε εγκατασταση.Θα φυγουν ολες οι συνομιλιες. Υπαρχει επιλογη στο viber να διαγραφεις ολο το ιστορικο των μηνυματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts