Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα αυτο δουλευει Sync saved Wi-Fi networks to your Google Account το εχει πετυχει κανεις η πρεπει να παμε σε αλλο app?

https://support.google.com/fi/answer/6164826?hl=en

και αν δεν εισαι root πως περνας αλλο app?

Guest YiorgosA
τελικα αυτο δουλευει Sync saved Wi-Fi networks to your Google Account το εχει πετυχει κανεις η πρεπει να παμε σε αλλο app?

https://support.google.com/fi/answer/6164826?hl=en

και αν δεν εισαι root πως περνας αλλο app?

Εμένα πάντως φίλε μου δεν μου δουλεύει αυτή η λειτουργία. Ψάχνω να βρω κι εγώ κάτι αξιόπιστο που να τραβάει backup τους κωδικούς του wifi χωρίς να χρειάζεται ροοτ αλλά τζίφος

:!: Ενημέρωση :!:

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι πρέπει να σέβεστε ορισμένοι τους συνομιλητές σας, να είστε πιο προσεκτικοί στις διατυπώσεις σας και να μην γίνεστε εριστικοί.

υπάρχει κανένα widget να δείχνει τα γενέθλια από τις επαφές? σε όσες τα έχω περάσει

Για κοίτα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duk3r.eortologio2

Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις που μου έρχονται στο yahoo ?

Μια φορά έδωσα το μειλ για μια κλήρωση και μετά την πάτησα....

Practice what you preach

Σε καθε προωθητικο μειλ που ερχεται, κατω κατω εχει επιλογη διαγραφη, διακοπη συνδρομης, unsubscribe

Δεν ξερω πώς θα το γραφει, ενα απαυτα, πατας εκει διαβαζεις τι σου λεει και voila σταματανε... ;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Αν διαγράψω μια ολόκληρη συνομιλία στο viber, ο άλλος θα ενημερωθεί ότι διέγραψα την συνομιλία ???

αυτός (συνομιλητής ) θα συνεχίσει κανονικά να βλέπει τα μυνήματα που είχαμε ανταλλαξει. Δεν με απασχολεί καθολου αυτο ομως!!! Αρκεί να μην του πάει κάποιου είδους ειδοποίηση ότι εγώ διέγραψα όλη μας την συνομιλια!

Ξέρω ότι στο facebook Αν κάνεις ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ από μια συνομιλία λέει στον/Στους συνομιλητές ότι αποχωρισες. Και λέω μήπως αν κάνω διαγραφή (ολόκληρης συνομιλίας κ όχι απλά μερικών μηνυμάτων) στο viber ισχύει κάτι παρόμοιο.

Έχουν μαζευτεί πολλές συνομιλίες παλιές και θέλω να κάνω ένα ξεκαθαρισμα χωρίς όμως να βρω τον μπελά μου μετά :lol:

Edited by lek88

Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται.

Καμιά καλή πρόταση;

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται.

Καμιά καλή πρόταση;

Ex-dialer

-------------------------------------

Στο playstore εχει τη γλωσσα συστηματος μονο? Δεν μπορουμε να το αλλαξουμε καπως? Αυτες οι google translate περιγραφες που βγαζει, με κανουν να θελω να παρω φορα και να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο...

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Αν διαγράψω μια ολόκληρη συνομιλία στο viber, ο άλλος θα ενημερωθεί ότι διέγραψα την συνομιλία ???

αυτός (συνομιλητής ) θα συνεχίσει κανονικά να βλέπει τα μυνήματα που είχαμε ανταλλαξει. Δεν με απασχολεί καθολου αυτο ομως!!! Αρκεί να μην του πάει κάποιου είδους ειδοποίηση ότι εγώ διέγραψα όλη μας την συνομιλια!

Ξέρω ότι στο facebook Αν κάνεις ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ από μια συνομιλία λέει στον/Στους συνομιλητές ότι αποχωρισες. Και λέω μήπως αν κάνω διαγραφή (ολόκληρης συνομιλίας κ όχι απλά μερικών μηνυμάτων) στο viber ισχύει κάτι παρόμοιο.

Έχουν μαζευτεί πολλές συνομιλίες παλιές και θέλω να κάνω ένα ξεκαθαρισμα χωρίς όμως να βρω τον μπελά μου μετά :lol:

Απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα κανε εγκατασταση.Θα φυγουν ολες οι συνομιλιες.

Τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο adaway ? Δεν μου διωχνει ολες τις διαφημισεις.

Στο adblock plus απλα το εκανα εγκατασταση και εφευγαν οι διαφημισεις, με το adaway δεν βλεπω να γινεται δουλεια.

Τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στο adaway ? Δεν μου διωχνει ολες τις διαφημισεις.

Στο adblock plus απλα το εκανα εγκατασταση και εφευγαν οι διαφημισεις, με το adaway δεν βλεπω να γινεται δουλεια.

Του δίνεις δικαιώματα root, κανείς ενημέρωση, άντε και μια επανεκκίνηση...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

κάνε ότι σου έγραψε ο ποιο πάνω φίλος ....δες αυτό https://youtu.be/YeFk7ROs2fg

Έχω το Motorola moto g2, σε όποιο call blocker είχα, όταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν κάνει μπλοκάρισμα, όταν δεν μιλάω δουλεύει σωστά. Έτσι κάνουν όλα?

Έχω το Motorola moto g2, σε όποιο call blocker είχα, όταν μιλάω στο τηλέφωνο δεν κάνει μπλοκάρισμα, όταν δεν μιλάω δουλεύει σωστά. Έτσι κάνουν όλα?

Είσαι root? Εαν ναι, δοκίμασε το root call blocker!

Καμιά καλή πρόταση;

Έχω δοκιμάσει διάφορους. Θεωρώ καλύτερο το pixelphone.

Απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα κανε εγκατασταση.Θα φυγουν ολες οι συνομιλιες.

Δεν θέλω να φύγουν όλες!!! Θα κρατήσω τις πιο πολλές.

Να διαγράψω μερικές θέλω μονο. Ένα δυο λεπτα δουλειά είναι.

Άλλο είναι το ερώτημα μου όμως.... Όχι πως θα τις διαγράψω αλλά

Αν θα ενημερωθεί κάπως με κάποιο τροπο ο άλλος συνομιλητής ότι διέγραψα ολόκληρη την συνομιλία που είχα μαζί του. Γιατί ξέρεις μετά.... Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Edited by lek88

+10000000.....ότι καλύτερο:up:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush

Παρομοίως!!!

Του δίνεις δικαιώματα root, κανείς ενημέρωση, άντε και μια επανεκκίνηση...

κάνε ότι σου έγραψε ο ποιο πάνω φίλος ....δες αυτό https://youtu.be/YeFk7ROs2fg

Οτι και να δοκιμασω τα ιδια. Μπαινω στο firstrow και μου πεταει κομα και αρχειο με ιο να κατεβασω. Τελικα εβαλα το adblock plus και δεν μου πεταει διαφημισεις.

Αν θα ενημερωθεί κάπως με κάποιο τροπο ο άλλος συνομιλητής ότι διέγραψα ολόκληρη την συνομιλία που είχα μαζί του. Γιατί ξέρεις μετά.... Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Διέγραψε τις άφοβα. Δεν ενημερώνεται ο άλλος

Για dialer ψηφίζω κι εγώ ex dialer. Είναι ότι είναι και ο Nova για τους launchers.

Edited by pektis7

Έστω έχω τον true phone dialer και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.δοκιμάστε τον.Είναι παραμετροποιησιμος.

Υπάρχει κάποιο θέμα με το Facebook και πιο ειδικά με το messenger;;Στέλνω μήνυμα τρώει ένα κόλλημα ορισμένων δευτερολεπτων και μετά κανονικά πάλι...

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μολις το δοκιμασα με την αδερφη μου και δεν της πηγε καποια ειδοποιηση.Οποτε μπορεις να τις διαγραψεις αφοβα!

Υπαρχει επιλογη στο viber να διαγραφεις ολο το ιστορικο των μηνυματων.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II