Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω για αυτη τη δουλειά, αν και εχω εγκατεστημένο το es-explorer, χρησιμοποιω το wifi file transfer

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Συμφωνώ και επαυξάνω για το Xender. Ήμουν το AirDroid μέχρι πρότινος, αλλά επειδή είχε βαρύνει και έθετε περιορισμούς αν δεν πληρώσεις το άλλαξα με το Xender.

Wow απιστευτο εκανα την δουλεια μου κατευθειαν! Ευχαριστω

Σας το είπα είναι Πολύ καλό.μεταφέρω ότι Θέλω μεταξύ κινητών, ταμπλετ και υπολογιστή.

Συμφωνώ και επαυξάνω για το Xender. Ήμουν το AirDroid μέχρι πρότινος, αλλά επειδή είχε βαρύνει και έθετε περιορισμούς αν δεν πληρώσεις το άλλαξα με το Xender.

Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει.

Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει.

Αν ανοίξεις την κάμερα και πατήσεις "λειτουργία" και επιλέξεις πολλαπλή λήψη ? Δεν ξέρω και πως είναι η δικιά σου κιολας. Στην δικιά μου υπαρχει. Είναι η κανονική κάμερα Που έχει το κινητό. [ATTACH]63255[/ATTACH]

Edited by lek88

Η camera της Rom CloudyG2_3.3 Lollipop βγάζει μέχρι 99 συνεχόμενες photo...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω...

Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας

Edited by hara75gr

Αν ανοίξεις την κάμερα και πατήσεις "λειτουργία" και επιλέξεις πολλαπλή λήψη ? Δεν ξέρω και πως είναι η δικιά σου κιολας. Στην δικιά μου υπαρχει. Είναι η κανονική κάμερα Που έχει το κινητό. [ATTACH]63255[/ATTACH]

Η camera της Rom CloudyG2_3.3 Lollipop βγάζει μέχρι 99 συνεχόμενες photo...!;)

Ευχαριστώ πολύ. Από τα LG τη γνωρίζω τη λειτουργία, αλλά η συσκευή μου (Nexus 6-Google camera) δεν το έχει.

Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω...

Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας

Ευχαριστώ πολύ, ακριβώς αυτό ήθελα.

Καλημέρα σε όλους! Έχω την εφαρμογή missed call reminder και ενω δουλεύει καλά, μόλις κάνω επανεκκίνηση δεν ξεκινάει αυτόματα..., και πρέπει χειροκίνητα να την ενεργοποιήσω! Δοκίμασα και άλλες τέτοιες εφαρμογές και όλες έχουν το ίδιο θέμα. :( Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ?

Και μια φωτογραφία με το πρόβλημα!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Και μια φωτογραφία με το πρόβλημα!

Μήπως επειδή είναι πολύ παλιό και δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού σου; (λέμε τώρα)

Μήπως να κατέβαζες μια εφαρμογή που κάνει διαχείριση των startup applications και να το ενεργοποιούσες απο εκεί; (μπας και...)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μήπως επειδή είναι πολύ παλιό και δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού σου; (λέμε τώρα)

Μήπως να κατέβαζες μια εφαρμογή που κάνει διαχείριση των startup applications και να το ενεργοποιούσες απο εκεί; (μπας και...)

Φίλε μου το κάνει με όσες εφαρμογές δοκίμασα!

Επιλογή για λήψη βίντεο η camera zoom fx δεν έχει,σωστά;

Επιλογή για λήψη βίντεο η camera zoom fx δεν έχει,σωστά;

Έχει (εικονάκι κάμερας - κάτω δεξιά)

Κάποιος καλός άνθρωπος που δουλεύει το sofa score, μπορεί να με πει άμα μπορεί να βάλει στο γουιντζετ ολόκληρη αγωνιστική μιας διοργάνωσης;πχ όλη την πρώτη αγωνιστική της σούπερ Λίγκας και όχι μόνο την αγαπημένη ομάδα
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έχει (εικονάκι κάμερας - κάτω δεξιά)

Σε ευχαριστώ,το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχει δική του λειτουργία βίντεο,συνεργάζεται με άλλα προγράμματα λήψης βίντεο που ήδη έχεις στη συσκευή σου:)

Σήμερα η a better camera είναι δωρεάν, από 7,99€ που κοστίζει, μέσω της εφαρμογής APP OF THE DAY

Σε ευχαριστώ,το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχει δική του λειτουργία βίντεο,συνεργάζεται με άλλα προγράμματα λήψης βίντεο που ήδη έχεις στη συσκευή σου:)

Μια χαρά τραβάει βιντεο, χωρίς καμμία συνεργασία με άλλα προγράμματα.... Μόλις το δοκίμασα...

:rolleyes:

Σήμερα η a better camera είναι δωρεάν, από 7,99€ που κοστίζει, μέσω της εφαρμογής APP OF THE DAY

Ωωωωωπ!! Και την Κοιταγα χθες να την κατεβάσω αλλά σκεφτόμουν τα 8€ ! Κουτί μου ήρθε!!

Γεια χαρα θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να Στέλνω και να παίρνω βίντεο εικόνες μουσική από το κινητό στο pc και από το pc στο κινητό? Αντι να συνδεεω το usb συνέχεια?

Δες και το shareit της lenovo

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια χαρά τραβάει βιντεο, χωρίς καμμία συνεργασία με άλλα προγράμματα.... Μόλις το δοκίμασα...

:rolleyes:

Όταν το εγκαταστήσεις πρώτη φορά και επιλέξεις να κάνεις λήψη βίντεο,σε ρωτάει "Ολοκλήρωση ενέργειας με τη χρήση".

Στην προκειμένη περίπτωση εμένα με ρώτησε αν θέλω να ανοίγει με το camera Lenovo ή με την εφαρμογή κάμερα της συσκευής.

Από την στιγμή που επιλέξεις με ποιο και "πάντα" δεν σε ξαναρωτάει και κάθε που επιλέγεις βίντεο ανοίγει μέσω της εφαρμογής.

Αυτή είναι η διαφορά:)

Όταν το εγκαταστήσεις πρώτη φορά και επιλέξεις να κάνεις λήψη βίντεο,σε ρωτάει "Ολοκλήρωση ενέργειας με τη χρήση".

Στην προκειμένη περίπτωση εμένα με ρώτησε αν θέλω να ανοίγει με το camera Lenovo ή με την εφαρμογή κάμερα της συσκευής.

Από την στιγμή που επιλέξεις με ποιο και "πάντα" δεν σε ξαναρωτάει και κάθε που επιλέγεις βίντεο ανοίγει μέσω της εφαρμογής.

Αυτή είναι η διαφορά:)

Μα αυτό σου λέω...

Την εφαρμογή την έστησα σήμερα επειδή λέγατε καλά λόγια εδώ μέσα...

Με το που ανέφερες την ιστορία με το video, πήγα να τραβήξω video για 1η φορά... και ΔΕΝ μου ζήτησε κανένα πρόγραμμα 3ου κατασκευαστή...

Τόσο απλά... ;)

Πάντως θεωρώ ότι όλοι πρέπει να έχουμε το app of the day . Κάθε μέρα σου στέλνει μήνυμα ποια εφαρμογή έχει δωρεάν. Αν την θέλεις την κατεβάζεις αν όχι, δεν την κατεβάζεις.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II