coulis Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Εγω για αυτη τη δουλειά, αν και εχω εγκατεστημένο το es-explorer, χρησιμοποιω το wifi file transfer Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Δοκίμασε και το xender.είναι Πολύ καλό και γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Δοκίμασε και το xender.είναι Πολύ καλό και γρήγορο Wow απιστευτο εκανα την δουλεια μου κατευθειαν! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Συμφωνώ και επαυξάνω για το Xender. Ήμουν το AirDroid μέχρι πρότινος, αλλά επειδή είχε βαρύνει και έθετε περιορισμούς αν δεν πληρώσεις το άλλαξα με το Xender. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Wow απιστευτο εκανα την δουλεια μου κατευθειαν! Ευχαριστω Σας το είπα είναι Πολύ καλό.μεταφέρω ότι Θέλω μεταξύ κινητών, ταμπλετ και υπολογιστή. Συμφωνώ και επαυξάνω για το Xender. Ήμουν το AirDroid μέχρι πρότινος, αλλά επειδή είχε βαρύνει και έθετε περιορισμούς αν δεν πληρώσεις το άλλαξα με το Xender. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει. Αν ανοίξεις την κάμερα και πατήσεις "λειτουργία" και επιλέξεις πολλαπλή λήψη ? Δεν ξέρω και πως είναι η δικιά σου κιολας. Στην δικιά μου υπαρχει. Είναι η κανονική κάμερα Που έχει το κινητό. [ATTACH]63255[/ATTACH] Edited July 27, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει. Η camera της Rom CloudyG2_3.3 Lollipop βγάζει μέχρι 99 συνεχόμενες photo...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Γνωρίζουμε εφαρμογή κάμερας που να τραβάει συνεχόμενες φωτογραφίες κρατώντας το πλήκτρο λήψης πατημένο; Η στοκ Google camera απ' ότι είδα δεν το κάνει. Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω... Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας Edited July 28, 2015 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αν ανοίξεις την κάμερα και πατήσεις "λειτουργία" και επιλέξεις πολλαπλή λήψη ? Δεν ξέρω και πως είναι η δικιά σου κιολας. Στην δικιά μου υπαρχει. Είναι η κανονική κάμερα Που έχει το κινητό. [ATTACH]63255[/ATTACH] Η camera της Rom CloudyG2_3.3 Lollipop βγάζει μέχρι 99 συνεχόμενες photo...!;) Ευχαριστώ πολύ. Από τα LG τη γνωρίζω τη λειτουργία, αλλά η συσκευή μου (Nexus 6-Google camera) δεν το έχει. Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω... Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας Ευχαριστώ πολύ, ακριβώς αυτό ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Προτάσεις για app locker με χαμηλή κατανάλωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους! Έχω την εφαρμογή missed call reminder και ενω δουλεύει καλά, μόλις κάνω επανεκκίνηση δεν ξεκινάει αυτόματα..., και πρέπει χειροκίνητα να την ενεργοποιήσω! Δοκίμασα και άλλες τέτοιες εφαρμογές και όλες έχουν το ίδιο θέμα. :( Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό ? Και μια φωτογραφία με το πρόβλημα! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 28, 2015 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Και μια φωτογραφία με το πρόβλημα! Μήπως επειδή είναι πολύ παλιό και δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού σου; (λέμε τώρα) Μήπως να κατέβαζες μια εφαρμογή που κάνει διαχείριση των startup applications και να το ενεργοποιούσες απο εκεί; (μπας και...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μήπως επειδή είναι πολύ παλιό και δεν είναι συμβατό με την έκδοση του λειτουργικού σου; (λέμε τώρα) Μήπως να κατέβαζες μια εφαρμογή που κάνει διαχείριση των startup applications και να το ενεργοποιούσες απο εκεί; (μπας και...) Φίλε μου το κάνει με όσες εφαρμογές δοκίμασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω... Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας Επιλογή για λήψη βίντεο η camera zoom fx δεν έχει,σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Επιλογή για λήψη βίντεο η camera zoom fx δεν έχει,σωστά; Έχει (εικονάκι κάμερας - κάτω δεξιά) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Κάποιος καλός άνθρωπος που δουλεύει το sofa score, μπορεί να με πει άμα μπορεί να βάλει στο γουιντζετ ολόκληρη αγωνιστική μιας διοργάνωσης;πχ όλη την πρώτη αγωνιστική της σούπερ Λίγκας και όχι μόνο την αγαπημένη ομάδα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχει (εικονάκι κάμερας - κάτω δεξιά) Σε ευχαριστώ,το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχει δική του λειτουργία βίντεο,συνεργάζεται με άλλα προγράμματα λήψης βίντεο που ήδη έχεις στη συσκευή σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Η camera zoom fx, κάνει αυτό ακριβώς. Πολύ γρήγορες λήψεις , με δυνατότητα επιλογής χρονικού διαστήματος, ποιότητας, best photo.burst mode λέγεται, ψάξτο και για άλλες free εφαρμογές αν θες, το έχουν αρκετές νομίζω... Edit: το έχει και η better camera, αλλά με ένα απλό πάτημα, απλά διαλέγεις πόσες θα βγάλει και με τι μεσοδιάστημα. Όπως είπα, το έχουν πολλές, δες πια σε βολεύει . Εμένα η camera zoom, με βολεύει γενικά πάντως, επειδή έχει σχεδόν ότι θα ζητούσα από μια εφαρμογή κάμερας Σήμερα η a better camera είναι δωρεάν, από 7,99€ που κοστίζει, μέσω της εφαρμογής APP OF THE DAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Σε ευχαριστώ,το έβαλα να το δοκιμάσω αλλά δεν έχει δική του λειτουργία βίντεο,συνεργάζεται με άλλα προγράμματα λήψης βίντεο που ήδη έχεις στη συσκευή σου:) Μια χαρά τραβάει βιντεο, χωρίς καμμία συνεργασία με άλλα προγράμματα.... Μόλις το δοκίμασα... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Σήμερα η a better camera είναι δωρεάν, από 7,99€ που κοστίζει, μέσω της εφαρμογής APP OF THE DAY Ωωωωωπ!! Και την Κοιταγα χθες να την κατεβάσω αλλά σκεφτόμουν τα 8€ ! Κουτί μου ήρθε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Γεια χαρα θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να Στέλνω και να παίρνω βίντεο εικόνες μουσική από το κινητό στο pc και από το pc στο κινητό? Αντι να συνδεεω το usb συνέχεια? Δες και το shareit της lenovo Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μια χαρά τραβάει βιντεο, χωρίς καμμία συνεργασία με άλλα προγράμματα.... Μόλις το δοκίμασα... :rolleyes: Όταν το εγκαταστήσεις πρώτη φορά και επιλέξεις να κάνεις λήψη βίντεο,σε ρωτάει "Ολοκλήρωση ενέργειας με τη χρήση". Στην προκειμένη περίπτωση εμένα με ρώτησε αν θέλω να ανοίγει με το camera Lenovo ή με την εφαρμογή κάμερα της συσκευής. Από την στιγμή που επιλέξεις με ποιο και "πάντα" δεν σε ξαναρωτάει και κάθε που επιλέγεις βίντεο ανοίγει μέσω της εφαρμογής. Αυτή είναι η διαφορά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Όταν το εγκαταστήσεις πρώτη φορά και επιλέξεις να κάνεις λήψη βίντεο,σε ρωτάει "Ολοκλήρωση ενέργειας με τη χρήση". Στην προκειμένη περίπτωση εμένα με ρώτησε αν θέλω να ανοίγει με το camera Lenovo ή με την εφαρμογή κάμερα της συσκευής. Από την στιγμή που επιλέξεις με ποιο και "πάντα" δεν σε ξαναρωτάει και κάθε που επιλέγεις βίντεο ανοίγει μέσω της εφαρμογής. Αυτή είναι η διαφορά:) Μα αυτό σου λέω... Την εφαρμογή την έστησα σήμερα επειδή λέγατε καλά λόγια εδώ μέσα... Με το που ανέφερες την ιστορία με το video, πήγα να τραβήξω video για 1η φορά... και ΔΕΝ μου ζήτησε κανένα πρόγραμμα 3ου κατασκευαστή... Τόσο απλά... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πάντως θεωρώ ότι όλοι πρέπει να έχουμε το app of the day . Κάθε μέρα σου στέλνει μήνυμα ποια εφαρμογή έχει δωρεάν. Αν την θέλεις την κατεβάζεις αν όχι, δεν την κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts