sgatzo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Kαλημέρα στη παρέα.Θέλω να στέλνω κάποια αρχεία με updates σε καμια δεκαπενταριά τάμπλετ.Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να τα στέλνω πχ μέσω cloud και να μην κάθομαι να ρουτάρω ένα ένα και να τα περνάω τα update χειροκίνητα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ψάχνω πρόγραμμα χάρακα. δηλαδή είτε να φωτογραφίζω κάτι και να μου λέει πόσο είναι σε διαστάσεις αν γίνεται ή να έχει τουλάχιστον χάρακα ώστε να βάζω τη συσκευή δίπλα στο αντικείμενο. αν και οι δύο δυνατότητες δεν υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα δεν πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ψάχνω πρόγραμμα χάρακα. δηλαδή είτε να φωτογραφίζω κάτι και να μου λέει πόσο είναι σε διαστάσεις αν γίνεται ή να έχει τουλάχιστον χάρακα ώστε να βάζω τη συσκευή δίπλα στο αντικείμενο. αν και οι δύο δυνατότητες δεν υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα δεν πειράζει. Για το πρώτο δε ξέρω αλλά για το δεύτερο χρησιμοποιώ το android army knife Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Για το πρώτο δε ξέρω αλλά για το δεύτερο χρησιμοποιώ το android army knife μπορείς να δώσεις link? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 μπορείς να δώσεις link? http://www.apk4fun.com/files/1668/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serpe7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για τις συνολικές διεργασίες που τρέχουν στη συσκευή που να σου δείχνει τους πόρους μνήμης που καταναλώνουν και να μπορείς να κλείσεις όποια θες κατά βούληση? Τουλάχιστον όσες δε χρειάζονται από το σύστημα, κάτι σαν τη διαχείριση εργασιών των windows. Δοκίμασα το cm αλλά δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για τις συνολικές διεργασίες που τρέχουν στη συσκευή που να σου δείχνει τους πόρους μνήμης που καταναλώνουν και να μπορείς να κλείσεις όποια θες κατά βούληση? Τουλάχιστον όσες δε χρειάζονται από το σύστημα, κάτι σαν τη διαχείριση εργασιών των windows. Δοκίμασα το cm αλλά δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Δεν χρειαζεται να το κοιτας,βαλε το ccleaner για να καθαριζεις τα cache ή το SD Maid Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ψάχνω πρόγραμμα χάρακα. δηλαδή είτε να φωτογραφίζω κάτι και να μου λέει πόσο είναι σε διαστάσεις αν γίνεται ή να έχει τουλάχιστον χάρακα ώστε να βάζω τη συσκευή δίπλα στο αντικείμενο. Χρησιμοποιήσω και εχει και αλλα καλουδια το smart tools https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.aboy.tools&hl=el Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου στείλει κάποιος πρόσκληση για το inbox της google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Νομίζω είναι free πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου στείλει κάποιος πρόσκληση για το inbox της google; Δεν χρειάζεται πλέον πρόσκληση... μπες playstore να το κατεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Νομίζω είναι free πλέον Δεν χρειάζεται πλέον πρόσκληση... μπες playstore να το κατεβάσεις Αα ωραία ευχαριστώ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα, το inbox έχει push ειδοποιήσεις ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 πως μπορω να εγκαταστησω αγγλικη εκδοση skype; και βασικα αγγλικες εφαρμογες γενικως, γιατι και το tapatalk χθες βραδυ στα ελληνικα μου το γυρισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αα ωραία ευχαριστώ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα, το inbox έχει push ειδοποιήσεις ή όχι; Έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyderrp7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ένα 10ιντσο tablet με ανάλυση 2Κ, με κύριο σκοπό να βλέπω ταινίες όταν είμαι σε ταξίδια, όπου δεν έχω ίντερνετ. Το concept λοιπόν είναι να κατεβάζω κάποια βίντεο από το YouTube σε Full HD ανάλυση στο tablet, όταν είμαι στο σπίτι πριν το ταξίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει το download από το YouTube. Μέχρι στιγμής έχω βρει το "Free YouTube Download" για Windows, όμως αυτό είναι για Windows PC και θα ήθελα να αποφύγω την διαδικασία να πρέπει να κατεβάζω το αρχείο από το PC και να πρέπει μετά να το μεταφέρω στο tablet. Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα για Android που να κάνει απευθείας το κατέβασμα. Από την άλλη, βρήκα ένα στο Play Store που λέγεται "Download Videos" , που κάνει αυτή τη δουλειά, όμως δεν μου κατεβάζει τα βίντεο σε 1080p ανάλυση, αλλά σε 720p. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάσει σε Full HD ανάλυση βίντεο με το Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα! Έχω αγοράσει ένα 10ιντσο tablet με ανάλυση 2Κ, με κύριο σκοπό να βλέπω ταινίες όταν είμαι σε ταξίδια, όπου δεν έχω ίντερνετ. Το concept λοιπόν είναι να κατεβάζω κάποια βίντεο από το YouTube σε Full HD ανάλυση στο tablet, όταν είμαι στο σπίτι πριν το ταξίδι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει το download από το YouTube. Μέχρι στιγμής έχω βρει το "Free YouTube Download" για Windows, όμως αυτό είναι για Windows PC και θα ήθελα να αποφύγω την διαδικασία να πρέπει να κατεβάζω το αρχείο από το PC και να πρέπει μετά να το μεταφέρω στο tablet. Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα για Android που να κάνει απευθείας το κατέβασμα. Από την άλλη, βρήκα ένα στο Play Store που λέγεται "Download Videos" , που κάνει αυτή τη δουλειά, όμως δεν μου κατεβάζει τα βίντεο σε 1080p ανάλυση, αλλά σε 720p. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάσει σε Full HD ανάλυση βίντεο με το Android. Εχει χιλιοειπωθεί και γραφτεί..... tubemate είναι πάρα πολύ καλό !!(δεν υπάρχει στο playstore) http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android και δες και αυτό ...YouTube downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εντάξει πολύ ωραίο αλλά και πλήρως λειτουργικό και πρακτικό το inbox. Πλέον το αγαπημένο μου k-@ mail μπαίνει στο χρονοντούλαπο. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παιδιά ήθελα να στείλω ένα ΚΕΝΟ SMS από το MI 4 μου και τόσο η buildin εφαρμογή της miui αλλά και το TEXTRA που έχω δεν με άφηναν να το στείλω χωρίς να έχω γράψει έναν χαρακτήρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση για το TEXTRA που δεν έχω δει ή απλά δεν το κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παιδιά ήθελα να στείλω ένα ΚΕΝΟ SMS από το MI 4 μου και τόσο η buildin εφαρμογή της miui αλλά και το TEXTRA που έχω δεν με άφηναν να το στείλω χωρίς να έχω γράψει έναν χαρακτήρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση για το TEXTRA που δεν έχω δει ή απλά δεν το κάνει? Δοκίμασες να πατήσεις μια φορά το space ? Ούτε Έτσι στέλνει? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ Είναι η αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δοκίμασες να πατήσεις μια φορά το space ? Ούτε Έτσι στέλνει? Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ Είναι η αλήθεια το δοκίμασα δεν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παιδιά ήθελα να στείλω ένα ΚΕΝΟ SMS από το MI 4 μου και τόσο η buildin εφαρμογή της miui αλλά και το TEXTRA που έχω δεν με άφηναν να το στείλω χωρίς να έχω γράψει έναν χαρακτήρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση για το TEXTRA που δεν έχω δει ή απλά δεν το κάνει? Δοκίμασε και το chomp SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Κατέβασε το tubemate,είναι το καλυτερο.Θα το βρεις εύκολα στο διαδίκτυο με μια αναζήτηση γιατί δεν υπάρχει στο play store...Αναφέρομαι στο φιλο που θέλει offline να βλέπει τα βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 κάποια δωρεάν εφαρμογή που να οριζεις απο ποια ωρα μεχρι ποια να εχει ίντερνετ το ταβλετ και την υπόλοιπες ώρες να το κλείνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή να βλέπουμε πόσο χρόνο χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο την μέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Gsam battery Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts