Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα στη παρέα.Θέλω να στέλνω κάποια αρχεία με updates σε καμια δεκαπενταριά τάμπλετ.Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να τα στέλνω πχ μέσω cloud και να μην κάθομαι να ρουτάρω ένα ένα και να τα περνάω τα update χειροκίνητα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά:)

ψάχνω πρόγραμμα χάρακα.

δηλαδή είτε να φωτογραφίζω κάτι και να μου λέει πόσο είναι σε διαστάσεις αν γίνεται ή να έχει τουλάχιστον χάρακα ώστε να βάζω τη συσκευή δίπλα στο αντικείμενο.

αν και οι δύο δυνατότητες δεν υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα δεν πειράζει.

ψάχνω πρόγραμμα χάρακα.

δηλαδή είτε να φωτογραφίζω κάτι και να μου λέει πόσο είναι σε διαστάσεις αν γίνεται ή να έχει τουλάχιστον χάρακα ώστε να βάζω τη συσκευή δίπλα στο αντικείμενο.

αν και οι δύο δυνατότητες δεν υπάρχουν σε ένα πρόγραμμα δεν πειράζει.

Για το πρώτο δε ξέρω αλλά για το δεύτερο χρησιμοποιώ το android army knife

Για το πρώτο δε ξέρω αλλά για το δεύτερο χρησιμοποιώ το android army knife

μπορείς να δώσεις link?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για τις συνολικές διεργασίες που τρέχουν στη συσκευή που να σου δείχνει τους πόρους μνήμης που καταναλώνουν και να μπορείς να κλείσεις όποια θες κατά βούληση? Τουλάχιστον όσες δε χρειάζονται από το σύστημα, κάτι σαν τη διαχείριση εργασιών των windows. Δοκίμασα το cm αλλά δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για τις συνολικές διεργασίες που τρέχουν στη συσκευή που να σου δείχνει τους πόρους μνήμης που καταναλώνουν και να μπορείς να κλείσεις όποια θες κατά βούληση? Τουλάχιστον όσες δε χρειάζονται από το σύστημα, κάτι σαν τη διαχείριση εργασιών των windows. Δοκίμασα το cm αλλά δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Δεν χρειαζεται να το κοιτας,βαλε το ccleaner για να καθαριζεις τα cache ή το SD Maid

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

ψάχνω πρόγραμμα χάρακα.

Χρησιμοποιήσω και εχει και αλλα καλουδια το smart tools

https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.aboy.tools&hl=el

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου στείλει κάποιος πρόσκληση για το inbox της google;

Δεν χρειάζεται πλέον πρόσκληση... μπες playstore να το κατεβάσεις

Νομίζω είναι free πλέον

Δεν χρειάζεται πλέον πρόσκληση... μπες playstore να το κατεβάσεις

Αα ωραία ευχαριστώ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα, το inbox έχει push ειδοποιήσεις ή όχι;

πως μπορω να εγκαταστησω αγγλικη εκδοση skype;

και βασικα αγγλικες εφαρμογες γενικως, γιατι και το tapatalk χθες βραδυ στα ελληνικα μου το γυρισε

Αα ωραία ευχαριστώ παιδιά. Μια ερώτηση ακόμα, το inbox έχει push ειδοποιήσεις ή όχι;

Έχει κανονικά.

Καλησπέρα!

Έχω αγοράσει ένα 10ιντσο tablet με ανάλυση 2Κ, με κύριο σκοπό να βλέπω ταινίες όταν είμαι σε ταξίδια, όπου δεν έχω ίντερνετ.

Το concept λοιπόν είναι να κατεβάζω κάποια βίντεο από το YouTube σε Full HD ανάλυση στο tablet, όταν είμαι στο σπίτι πριν το ταξίδι.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει το download από το YouTube.

Μέχρι στιγμής έχω βρει το "Free YouTube Download" για Windows, όμως αυτό είναι για Windows PC και θα ήθελα να αποφύγω την διαδικασία να πρέπει να κατεβάζω το αρχείο από το PC και να πρέπει μετά να το μεταφέρω στο tablet. Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα για Android που να κάνει απευθείας το κατέβασμα.

Από την άλλη, βρήκα ένα στο Play Store που λέγεται "Download Videos" , που κάνει αυτή τη δουλειά, όμως δεν μου κατεβάζει τα βίντεο σε 1080p ανάλυση, αλλά σε 720p. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάσει σε Full HD ανάλυση βίντεο με το Android.

Καλησπέρα!

Έχω αγοράσει ένα 10ιντσο tablet με ανάλυση 2Κ, με κύριο σκοπό να βλέπω ταινίες όταν είμαι σε ταξίδια, όπου δεν έχω ίντερνετ.

Το concept λοιπόν είναι να κατεβάζω κάποια βίντεο από το YouTube σε Full HD ανάλυση στο tablet, όταν είμαι στο σπίτι πριν το ταξίδι.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει το download από το YouTube.

Μέχρι στιγμής έχω βρει το "Free YouTube Download" για Windows, όμως αυτό είναι για Windows PC και θα ήθελα να αποφύγω την διαδικασία να πρέπει να κατεβάζω το αρχείο από το PC και να πρέπει μετά να το μεταφέρω στο tablet. Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα για Android που να κάνει απευθείας το κατέβασμα.

Από την άλλη, βρήκα ένα στο Play Store που λέγεται "Download Videos" , που κάνει αυτή τη δουλειά, όμως δεν μου κατεβάζει τα βίντεο σε 1080p ανάλυση, αλλά σε 720p. Οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρω ένα τέτοιο πρόγραμμα που να μπορεί να κατεβάσει σε Full HD ανάλυση βίντεο με το Android.

Εχει χιλιοειπωθεί και γραφτεί..... tubemate είναι πάρα πολύ καλό !!(δεν υπάρχει στο playstore) http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android

και δες και αυτό ...YouTube downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743

Εντάξει πολύ ωραίο αλλά και πλήρως λειτουργικό και πρακτικό το inbox. Πλέον το αγαπημένο μου k-@ mail μπαίνει στο χρονοντούλαπο.
Smile...

παιδιά ήθελα να στείλω ένα ΚΕΝΟ SMS από το MI 4 μου και τόσο η buildin εφαρμογή της miui αλλά και το TEXTRA που έχω δεν με άφηναν να το στείλω χωρίς να έχω γράψει έναν χαρακτήρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση για το TEXTRA που δεν έχω δει ή απλά δεν το κάνει?

παιδιά ήθελα να στείλω ένα ΚΕΝΟ SMS από το MI 4 μου και τόσο η buildin εφαρμογή της miui αλλά και το TEXTRA που έχω δεν με άφηναν να το στείλω χωρίς να έχω γράψει έναν χαρακτήρα. υπάρχει κάποια ρύθμιση για το TEXTRA που δεν έχω δει ή απλά δεν το κάνει?

Δοκίμασες να πατήσεις μια φορά το space ? Ούτε Έτσι στέλνει?

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ Είναι η αλήθεια

Δοκίμασες να πατήσεις μια φορά το space ? Ούτε Έτσι στέλνει?

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ Είναι η αλήθεια

το δοκίμασα δεν δούλεψε.

Δοκίμασε και το chomp SMS

Κατέβασε το tubemate,είναι το καλυτερο.Θα το βρεις εύκολα στο διαδίκτυο με μια αναζήτηση γιατί δεν υπάρχει στο play store...Αναφέρομαι στο φιλο που θέλει offline να βλέπει τα βιντεο

κάποια δωρεάν εφαρμογή που να οριζεις απο ποια ωρα μεχρι ποια να εχει ίντερνετ το ταβλετ και την υπόλοιπες ώρες να το κλείνει αυτόματα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II