kourasmenos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 πιο κινητο εχεις? lenovo k3 note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 lenovo k3 note Εννοεις οτι το ρολοι δεν φαινετε στην lockscreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourasmenos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εννοεις οτι το ρολοι δεν φαινετε στην lockscreen? φαινεται στο λοκ σκριν απλως ρωταω αν μπορει να φαινεται πιο πανω στην οθονη καθως η θηκη που εχω εχει το κενο της πιο πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Stein Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλησπέρα, Έχω ένα lenovo A806 με rom 4.4.2 vibeui 1516. Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά από μία-δύο μέρες χρήσης το κινητό αργεί πολύ να κάνει το οτιδήποτε και σταδιακά το φαινόμενο χειροτερεύει μέχρι να του κάνω επανεκκίνηση. Φανταστείτε ότι μπορεί να έχω εισερχόμενη κλήση και να κολλήσει το dialer και να μην μπορώ να απαντήσω για 20 δευτερόλεπτα, ή απλά να κάνει σκαλοπάτια στο scrolling σε facebook ή browsing και αντίστοιχες καθυστερήσεις σε όλες τις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες. Βέβαια μετά το restart είναι ταχύτατο. Υπάρχει κάποιος τρόπος (με κάποια εφαρμογή ίσως) να βρω τι μου προκαλεί τις καθυστερήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Παιδιά εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές και μου βγάζει την ακόλουθη εικόνα. Τι πρέπει να κάνω [ATTACH]61350[/ATTACH] Κανονικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα σου από μόνο του. Έπρεπε να ενημερώσει όλες τις εκκρεμείς εφαρμογές και μετά να κατεβάσει αυτήν που ήθελες να κατέβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει σε πραγματικό χρόνο ποια εφαρμογή/διεργασία απασχολει τη cpu; CPU monitor.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ερώτηση Στους χάρτες της Google μπορώ να δω πουθενά τις συντεταγμένες μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Το INBOX της GOOGLE πλέον Δωρεάν χωρίς πρόσκληση! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για ένδειξη της ημερομηνίας στη status bar; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Το google photos μου κλείνει Συνέχεια, έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά και πάλι τίποτα, Όλα αυτά με custom 5.1.1 Καμία ιδέα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Κάποια καλή εφαρμογή για κολάζ και επεξεργασία φωτογραφιών? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 ^ camera 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Έχετε δει την κάμερα fyuse beta? Είναι σαν 3d κάμερα και δουλεύει αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το google photos μου κλείνει Συνέχεια, έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά και πάλι τίποτα, Όλα αυτά με custom 5.1.1 Καμία ιδέα; Tα Gapps τα φλάσαρες ή ήταν ενσωματωμένα στη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epikritikos Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Όποιος έχει στο κινητό την συγκεκριμένη έκδοση του ΟΤΕ TV GO για κινητά καλό είναι να μοιραστεί μαζί μας, καθώς όπως διαπιστώσαμε από το change log της εφαρμογής, η προηγούμενη έκδοση άφηνε το Mobizen, δηλαδή θα μπορούσαμε να δούμε την εικόνα του κινητού στον Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Όποιος έχει στο κινητό την συγκεκριμένη έκδοση του ΟΤΕ TV GO για κινητά καλό είναι να μοιραστεί μαζί μας, καθώς όπως διαπιστώσαμε από το change log της εφαρμογής, η προηγούμενη έκδοση άφηνε το Mobizen, δηλαδή θα μπορούσαμε να δούμε την εικόνα του κινητού στον Η/Υ. Google it.... http://m.downloadatoz.com/apps/gr.ote.otetvgo.androidphone,1368571.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος έχει στο κινητό την συγκεκριμένη έκδοση του ΟΤΕ TV GO για κινητά καλό είναι να μοιραστεί μαζί μας, καθώς όπως διαπιστώσαμε από το change log της εφαρμογής, η προηγούμενη έκδοση άφηνε το Mobizen, δηλαδή θα μπορούσαμε να δούμε την εικόνα του κινητού στον Η/Υ. έχεις δοκιμάσει να τρέξεις στο pc το ote tv go μέσα από Android emulator.... ... μια σκέψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ίσως η πιο ακριβή εφαρμογή που έχω πετύχει έως τώρα. .. [ATTACH]61496[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ίσως η πιο ακριβή εφαρμογή που έχω πετύχει έως τώρα. .. [ATTACH]61496[/ATTACH] λογικα σου δινει και το αμαξι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Χαλαρά τόσο που κοστίζει :). .. Ακόμα και το δωρεάν δεν τολμώ να κατεβάζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ίσως η πιο ακριβή εφαρμογή που έχω πετύχει έως τώρα. .. [ATTACH]61496[/ATTACH] Βιβλίο είναι, τι εφαρμογή? Σύγγραμα με δημοσιεύσεις για θερμικά συστήματα, απ'ότι φαίνεται... (εκτός αν τρολάρεις και πάω πάσο) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Βιβλίο είναι, τι εφαρμογή? Σύγγραμα με δημοσιεύσεις για θερμικά συστήματα, απ'ότι φαίνεται... (εκτός αν τρολάρεις και πάω πάσο) Το βρήκα κατά τύχη και το ανέβασα για να δούμε την τιμή γιατί μου φάνηκε πολύ ακριβή ... Δεν ξέρω και εγώ τι ειναι...προφανώς κάποιο βιβλίο με τα θερμικα συστήματα του αέρα στο αυτοκίνητο ( ? ) που λες και εσύ ... Όποιος θέλει την ψάχνει και κατεβάζει την δωρεάν για να δει τι είναι έτσι από περιεργια, το όνομα φαίνεται... Edited June 1, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantius Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 το clean master ειναι αξιοπιστο ?? γιατι στο κινητο οταν ανοιγω 1-2 εφαρμογες με λεει οτι η θερμοκρασια τις cpu ειναι υψηλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 το clean master ειναι αξιοπιστο ?? γιατι στο κινητο οταν ανοιγω 1-2 εφαρμογες με λεει οτι η θερμοκρασια τις cpu ειναι υψηλη Σβηστό χθες Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 :lol: Φίλε pantius, όταν βλέπεις κάτι μηνύματα του τύπου "Το κινητό σας υπερθερμάνθηκε", "Έχετε έναν ιό", "Το κινητό σας είναι αργό" "Έχετε ένα μήνυμα" και άλλα παρόμοια που εμφανίζονται συνήθως στο τέλος ή την αρχή της σελίδας μιας εφαρμογής ή πετάγονται από το πουθενά όταν είσαι μέσα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, μην δίνεις σημασία. Είναι διαφημιστικά στα οποία αν κάνεις κλικ, πιθανώς ο δημιουργός του προγράμματος να πάρει κάποια λεπτά για την επίσκεψή σου στο εκάστοτε site. Το Clean Master είναι ένα από τα χειρότερα σ' αυτό το θέμα (με τα διαφημιστικά του εννοώ). Το SD Maid κάνει την ίδια δουλειά χωρίς τέτοια πρηξίματα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 :lol: Φίλε pantius, όταν βλέπεις κάτι μηνύματα του τύπου "Το κινητό σας υπερθερμάνθηκε", "Έχετε έναν ιό", "Το κινητό σας είναι αργό" "Έχετε ένα μήνυμα" και άλλα παρόμοια που εμφανίζονται συνήθως στο τέλος ή την αρχή της σελίδας μιας εφαρμογής ή πετάγονται από το πουθενά όταν είσαι μέσα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, μην δίνεις σημασία. Είναι διαφημιστικά στα οποία αν κάνεις κλικ, πιθανώς ο δημιουργός του προγράμματος να πάρει κάποια λεπτά για την επίσκεψή σου στο εκάστοτε site. Το Clean Master είναι ένα από τα χειρότερα σ' αυτό το θέμα (με τα διαφημιστικά του εννοώ). Το SD Maid κάνει την ίδια δουλειά χωρίς τέτοια πρηξίματα. Φανταζομαι ότι δεν μιλαει για τα διαφημιστικα. Αλλα για την εφαρμογή που εχει μεσα το clean master την "Ψυξη CPU". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts