Fick Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tssystems.rawdecoderfree (ψαξε στο playstore την .nef ...θα σου βγάλει διάφορα προγράμματα ...κάποιο θα σου κανει..) Ναι, το κοίταξα έτσι και είδα χάος γι'αυτό είπα να ρωτήσω μήπως έχουμε κάποια δοκιμασμένη. Θενξ πάντως. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Παιδιά θέλω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πάνω στην notiffication bar την θερμοκρασία της συσκευής!! Θέλω μια καλή και αξιόπιστη που να δείχνει την σωστή θερμοκρασία του κινητού κ όχι μεγάλη απόκλιση. Είχα δοκιμάσει παλιότερα μια εφαρμογή (δεν θυμάμαι πια ηταν) και μου έλεγε 70° αλλά το κινητό ήταν κρυο!!! Δεν το χρησιμοποιούσα κ ήταν σε αίθουσα με κλιματισμό. Ότι νανε.... Edited May 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια μπορω να βρω το widget καιρου που εχει το note4? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Παιδια μπορω να βρω το widget καιρου που εχει το note4? Θενκς φυσικα ..αλλα οχι εδω ..Μόνο στο Xda (χρειάζεται να εισαι root ) ,απο εδω http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/exclusive-note-4-apps-collection-t2882577 για 4.4.χ ,για lollipop αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59014281&postcount=492 η στα αντίστοιχο νήμα της συσκευής σου στο xda (ρωτα μια και στα νημα της συσκευής σου στο myphone ...) .κρατα παντα backup τα παλιά αρχεία ....που θα αντικαταστησεις Edited May 11, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 φυσικα ..αλλα οχι εδω ..Μόνο στο Xda (χρειάζεται να εισαι root ) ,απο εδω http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/themes-apps/exclusive-note-4-apps-collection-t2882577 η στα αντίστοιχο νήμα της συσκευής σου στο xda (ρωτα μια και στα νημα της συσκευής σου στο myphone ...) Ειμαι root. Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Με ενδιαφέρει ο συγχρονισμός των φωτο από τις επαφές στο Facebook σε πλήρη ανάλυση, και μεχρι τωρα χρησιμοποιύσα το Ubersync με το οποιο ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Ωστόσο άλλαξε κάποιο ΑΡΙ στο Facebook και πλεον το πρόγραμμα δεν λειτουργεί. Γνωρίζετε κάποια αντίστοιχη εφαρμογή που να κατεβάζει σε πλήρη ανάλυση τις φωτο από τις επαφές του Facebook? Ευχαριστώ! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά θέλω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πάνω στην notiffication bar την θερμοκρασία της συσκευής!! Θέλω μια καλή και αξιόπιστη που να δείχνει την σωστή θερμοκρασία του κινητού κ όχι μεγάλη απόκλιση. Είχα δοκιμάσει παλιότερα μια εφαρμογή (δεν θυμάμαι πια ηταν) και μου έλεγε 70° αλλά το κινητό ήταν κρυο!!! Δεν το χρησιμοποιούσα κ ήταν σε αίθουσα με κλιματισμό. Ότι νανε.... Cool tool λέγεται και έχει τα πάντα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Με lollipop σε Nexus και motorola σας βγαίνει το στοκ pop-up όταν έρχεται μήνυμα από το viber. Έχω απενεργοποιησει το pop-up του viber, αλλά δε εμφανίζεται το στοκ του λειτουργικού πάνω πάνω. Σε whatsapp, sms κλπ μια χαρά δουλεύει. Είναι καμία ρύθμιση που μου διαφευγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από την ομάδα του sofa score! Λόγω του μπλεξίματος με την Google και τα βάλε/βγάλε της εφαρμογής από το play store, μου ζήτησαν συγγνώμη για τμ ταλαιπωρία και για να δείξουν την ικανοποίηση τους επειδή παρέμεινα και χρησιμοποιώ ακόμη την εφαρμογή τους στην νέα έκδοση, μου απομάκρυναν τις διαφημίσεις!!! Ξέρω ότι μπορούσε να γίνει με root κλπ, αλλά αυτή η κίνηση εμένα μου άρεσε. Το καλύτερο; Επειδή έχω την εφαρμογή και στο 930 και χρησιμοποιώ και εκεί την ίδια εφαρμογή, έφυγαν και από εκεί οι διαφημίσεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 γμτ αφησα τον ρωσο (aquamail) γιατι δεν μου φερε ενα εταιρικο mail (του τα σκασα κιολας), αλλα ειδα οτι το blue/type mail ειναι πιο δημοφιλες, θα περιμενω λιγο ακομα κ αν δεν το βαλει κ το blue/type, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στον ρωσο, το blue/type παρεμπιπτωντως εχει το ωραιο που βγαζει 3 βασικες επιλογες-κουμπια στην ειδοποιηση οταν ερχεται mail: reply/mark as read/delete, χωρις να ανοιξεις το mail δλδ, μεσα απο την ειδοποιηση, αν θυμαμαι καλα ο ρωσος δεν εδινε τετοιες επιλογες ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και τελος, ο blue/type επιτρεπει το backup της εφαρμογης του με helium, ο ρωσος οχι εγω το aquamail το κανω backup με την δικη του επιλογη και σε ενα δευτερολεπτο το επαναφερω.ασε που οταν τον ρωτας κατι απανταει παντα και διορθωνει γρηγορα bugs.το blue δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι πολλες επιλογες εμφανισης/χρωματισμου εισερχομενων, σιγασης συγκεκριμενες ωρες,αλλαγη theme σε ωρες που θες με κανουν να μην το αλλαζω με τιποτα! επανερχομαι στο θεμα, λοιπον, το blue/type δεν μου φερε κανα δυο φορες εταιρικο mail και αναγκαστηκα και σουταρα το... yahoo mail, για να χρησιμοποιησω το aquamail με το ιδιο account (το εταιρικο), εχοντας 2 οφελη μ' αυτο τον τροπο: 1) για να παιρνω τα error notifications απ το aqua, οταν ληγει το password στο εταιρικο 2) για να εχω το aqua σαν 2ο/backup mail εφαρμογη, το yahoo το σουταρα (και περασα τα yahoo mails μου στο blue/type) γιατι δεν ηθελα να εχω 3 εφαρμογες mail να τρεχουν ταυτοχρονα, μετα απο λιγες μερες δοκιμων παρατηρησα το εξης: το blue/type φερνει 1ο τα emails, το aquamail δεν μου χει φερει ουτε μια ειδοποιηση ακομα, προφανως γιατι του λεω να με ειδοποιει μονο για τα αδιαβαστα και οταν ερχεται το email στο blue/type παταω την επιλογη "mark as read", στις ρυθμισεις του aqua εχω push φυσικα, αλλα οχι scheduled receive ή events ή κατι extra, και χρονος καθε 15 λεπτα keep alive που ειναι το default για τα push που κανει, σε λιγες μερες ληγει ο κωδικος μου ομως (στο εταιρικο) και θελω να δω αν θα ειδοποιησει, τελος, απεγκαθιστωντας το yahoo mail δεν εχω χασει για την ωρα εταιρικο email, ισως καποιο conflict μεταξυ των δυο, για να δουμε και παραακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Μόλις μου ήρθε μήνυμα από την ομάδα του sofa score! Λόγω του μπλεξίματος με την Google και τα βάλε/βγάλε της εφαρμογής από το play store, μου ζήτησαν συγγνώμη για τμ ταλαιπωρία και για να δείξουν την ικανοποίηση τους επειδή παρέμεινα και χρησιμοποιώ ακόμη την εφαρμογή τους στην νέα έκδοση, μου απομάκρυναν τις διαφημίσεις!!! Ξέρω ότι μπορούσε να γίνει με root κλπ, αλλά αυτή η κίνηση εμένα μου άρεσε. Το καλύτερο; Επειδή έχω την εφαρμογή και στο 930 και χρησιμοποιώ και εκεί την ίδια εφαρμογή, έφυγαν και από εκεί οι διαφημίσεις!!! Μόλις ετοιμαζόμουν να ποστάρω για να ρωτήσω αν έχει έρθει και σε κανέναν άλλον κάτι τέτοιο, μήπως είναι τίποτα από τα γνωστά φίσινγκ... Και βρήκα το μήνυμά σου...:up: Το επιβεβαιώνω κι εγώ λοιπόν, ήρθε αυτό το μέιλ, με ευχαρίστησαν που "έμεινα μαζί τους", και οι διαφημίσεις έφυγαν! [ATTACH]60691[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Έτσι ακριβώς. Χρησιμοποιώ συχνά την εφαρμογη και αυτό το δώρο ήταν πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ήρθε και σε εμένα αυτό το email του sofascore, αν και είχα απαλλαγεί ήδη από τις διαφημίσεις προτείνοντας την εφαρμογή σε 3 φίλους οι οποίοι την εγκατέστησαν. Πάντως τα adfree δεν κόβουν τις διαφημίσεις στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Στο viber αν βάλω σε μια επαφή αστερισκο για να μου την δείχνει πρώτη πάνω πάνω σε μεγάλο εικονίδιο, θα ενημερωθεί αυτος καπως ότι του έβαλα αστερίσκο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Eχει να προτεινει καποιος μια καλη εφαρμογη καμερας που να περιεχει την λειτουργια ''snapshot''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδιά θέλω μια εφαρμογή που να μου δείχνει πάνω στην notiffication bar την θερμοκρασία της συσκευής!! Θέλω μια καλή και αξιόπιστη που να δείχνει την σωστή θερμοκρασία του κινητού κ όχι μεγάλη απόκλιση. Είχα δοκιμάσει παλιότερα μια εφαρμογή (δεν θυμάμαι πια ηταν) και μου έλεγε 70° αλλά το κινητό ήταν κρυο!!! Δεν το χρησιμοποιούσα κ ήταν σε αίθουσα με κλιματισμό. Ότι νανε.... Ελάχιστες συσκευές έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας πέρα από αυτόν της CPU. Η θερμοκρασία που δείχνουν είναι αυτή που επικρατεί στο εσωτερικό της CPU, που μπορεί πολλές φορές να ξεπεράσει στιγμιαία και τους 70°, πριν μπει σε λειτουργιά το throttling. Δεν έχει σχέση με τη θερμοκρασία της συσκευής, που μπορεί να είναι πολύ χαμηλοτερη, ιδίως σε ψυχρό περιβάλλον. Αρα η εφαρμογή σωστά έδειχνε, αυτό που ανέφερε ο αισθητήρας. Το ίδιο θα δείξει όποια άλλη εφαρμογή βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εδω κ λιγο καιρο το bsplayer δεν παιζει mp4.... ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εδω κ λιγο καιρο το bsplayer δεν παιζει mp4.... ??????? παίζει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπέρα υπάρχει καμία ενημερωμένη εφαρμογή που να παίζει βίντεο από το YouTube στο background δηλαδή να γίνεται ελαχιστοποιηση και το βίντεο να συνεχίζει να τρέχει. Είχα τέτοια εφαρμογή πολλές για την ακρίβεια αλλά τώρα η YouTube άλλαξε api και δεν παίζει κανένα βίντεο. Μου εμφανίζει κάτι βίντεο που λέει ότι η YouTube άλλαξε api. Viral και fire tube δεν παίζουν τώρα.. Άμα ξέρετε καμιά εφαρμογή που να κάνει αυτήν την δουλειά ακόμα θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αν εχεις xposed υπάρχει ανάλογο module αλλιως βάλε κάποια παλιότερη έκδοση του viral. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Αν εχεις xposed υπάρχει ανάλογο module αλλιως βάλε κάποια παλιότερη έκδοση του viral. δεν έχω xposed και έχει αλλάξει το api του YouTube και δεν λειτουργεί η παλιά έκδοση του viral και γενικά κι αντίστοιχες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Πως αλλάζω φόντο και γραμματοσειρά; Χωρίς Xposed Θέλω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Καλησπέρα υπάρχει καμία ενημερωμένη εφαρμογή που να παίζει βίντεο από το YouTube στο background δηλαδή να γίνεται ελαχιστοποιηση και το βίντεο να συνεχίζει να τρέχει... Για κάποιο λόγο το viral ποτέ δεν μου άρεσε. Έχω το pvstar+ και δουλεύει άψογα. Ψάξτο στο google. Έχω την έκδοση 2.5.11. Πως αλλάζω φόντο και γραμματοσειρά; Χωρίς Xposed Θέλω Φόντο τί εννοείς; Γραμματοσειρά έχω αλλάξει με ένα απλό φλασαρισμα από recovery. Βέβαια πρέπει η γραμματοσειρά να υποστηρίζει τα ελληνικά. Για lollipop που φαντάζομαι έχεις δες το αυτό το thread από Ελληνακι κιόλας. Εγώ έχω την PF Beau Sans Pro http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2964304 Edited May 11, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ψάχνω εφαρμογή που να φτιάχνει πλευρική μπάρα για προσθήκη εφαρμογών. Δοκιμάζω διάφορες άλλα πάντα λείπει κάτι. Θα ήθελα να φαινεται το όνομα της εφαρμογής. Καμιά πρόταση; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Καλησπέρα υπάρχει καμία ενημερωμένη εφαρμογή που να παίζει βίντεο από το YouTube στο background δηλαδή να γίνεται ελαχιστοποιηση και το βίντεο να συνεχίζει να τρέχει. Είχα τέτοια εφαρμογή πολλές για την ακρίβεια αλλά τώρα η YouTube άλλαξε api και δεν παίζει κανένα βίντεο. Μου εμφανίζει κάτι βίντεο που λέει ότι η YouTube άλλαξε api. Viral και fire tube δεν παίζουν τώρα.. Άμα ξέρετε καμιά εφαρμογή που να κάνει αυτήν την δουλειά ακόμα θα ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ. Νομίζω το AudioPocket το κάνει αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts