Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω γράψει πιο πάνω, adfree

Και με αυτό τα ίδια συμβαίνουν...διαφημίσεις κανονικά στον chrome...:(

Άλλαξε browser

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Άλλαξε browser

Λες Ε;;; τον έχω βολευτεί αυτό είναι το κακό...Αλλά μάλλον αυτό θα κάνω...

Λες Ε;;; τον έχω βολευτεί αυτό είναι το κακό...Αλλά μάλλον αυτό θα κάνω...

Εγώ έχω βάλει το adguard και κόβει κανονικά από τους browsers. Το κακό είναι ότι δεν κόβει από εφαρμογές αν δεν πληρώσεις.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα , ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορεί να σβήσει οποιον αχρηστο φάκελο κτλ έχει μείνει στο κινητο μετά από διαγραφή εφαρμογής. ..

Καλησπέρα , ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορεί να σβήσει οποιον αχρηστο φάκελο κτλ έχει μείνει στο κινητο μετά από διαγραφή εφαρμογής. ..

Sdmaid, clean master

Κ.α.

Εγώ πιο πολύ το sdmaid χρησιμοποιώ.

Τρέχω Crome και δεν έχω θέμα με AdAway ...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ρε παιδια, θα θελα να εχω μια εφαμογη να μου δειχνει (οπουδηποτε στον κοσμο) που ειναι το κοντινοτερο Starbucks.

Δεν βρισκω κατι στο play ομως, και μου κανει εντυπωση τοσο μεγαλη αλυσιδα παγκοσμιως, να μην εχει αντιστοιχη εφαρμογη.

Μπορει κανεις να βοηθησει μηπως κανω κατι λαθος;

Ρε παιδια, θα θελα να εχω μια εφαμογη να μου δειχνει (οπουδηποτε στον κοσμο) που ειναι το κοντινοτερο Starbucks.

Δεν βρισκω κατι στο play ομως, και μου κανει εντυπωση τοσο μεγαλη αλυσιδα παγκοσμιως, να μην εχει αντιστοιχη εφαρμογη.

[ATTACH]59873[/ATTACH] Δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή αλλά δοκίμασε αυτό και πες μου αν σου κάνει. Εμένα με βόλεψε πολύ!! Για να σου δουλέψει όμως θέλει wifi Η δεδομένα data αν είσαι εξω. Ενεργοποιεις Και την τοποθεσία στο κινητό σου για να σε βρίσκει ακριβώς.

Πάνω δεξιά έχει αναζήτηση. Εκεί γράφεις αν θες να ψάξεις για κάτι συγκεκριμένο οπως τα σταρμπαξ που θες εσυ. Διαφορετικά για ότι άλλο θες έχει από κάτω την λίστα. Υπάρχει βέβαια και περίπτωση ενώ υπάρχει κάτι δίπλα σου να μην στο δείξει αν δεν έχει δωθει το μαγαζί στο ίντερνετ (σχεδόν σπάνιο πλέον.)

Edited by lek88

thanks για την προταση lek88.

Θα βολευε παντως μια αμιγως αποκλειστικη εφαρμογη για starbucks...

Δίκιο έχεις αλλά Δεν νομίζω να βρεις κάτι μόνο γι Αυτό.....

Τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει.....

Στο foursquare σίγουρα θα τα βρίσκεις. Πλέον δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό και είναι πολύ βολικό.

Oneplus 6 8/128

Παραθέτω τη λύση του προβλήματος που είχα με την εφαρμογή eBay.

http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6090703

Smile...

Έχω θέμα.. το tablet τρεχει 4.4.2, και μου εβγαλε απο προχτες αυτο το μηνυμα με το που τρεχω το fb.. Το fb και κατ επέκταση το messenger δεν δουλεύουν πλεον..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω θέμα.. το tablet τρεχει 4.4.2, και μου εβγαλε απο προχτες αυτο το μηνυμα με το που τρεχω το fb.. Το fb και κατ επέκταση το messenger δεν δουλεύουν πλεον..

Δοκίμασε να κάνεις clear τα data και cache των 2 αυτών εφαρμογων. Επίσης, μήπως έχεις κάνει update πρόσφατα το playstore ή τα google services?

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

@Vlasismiriagos Μήπως έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση δεδομένων στον Chrome;

Ναι τελικά αυτό ήταν...Την απενεργοποιήσα και δεν έχω διαφημίσεις...με έσωσες φίλε μου, δεν την παλεύω με κανέναν άλλον browser...

Δοκίμασε να κάνεις clear τα data και cache των 2 αυτών εφαρμογων. Επίσης, μήπως έχεις κάνει update πρόσφατα το playstore ή τα google services?

ναι, δεν δουλεψε τιποτα..

τελικα τα βρηκα σαν .apk, παλιοτερες εκδοσεις και τα εβαλα και δουλευουν.. τα απετρεψα απ το να κανουν και auto update και κομπλε προς το παρον.. δεν καταλαβαινω γιατι ομως.. 4.4.2 εχω, δεν εχω 1.6.. :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sdmaid, clean master

Κ.α.

Εγώ πιο πολύ το sdmaid χρησιμοποιώ.

+1 για Sd maid και από μένα

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Για Δοκίμασε απεγκατάσταση και των 2 και ξανά εγκατάσταση

Για Δοκίμασε απεγκατάσταση και των 2 και ξανά εγκατάσταση

Πριν απαντήσετε , τα προηγούμενα τα διαβάζετε ήθελα να 'ξερα?:blink:

Κοίτα 2 ποστ πιό πάνω , τη βρήκε την άκρη ο άνθρωπος...:lol::lol::lol:

Πριν απαντήσετε , τα προηγούμενα τα διαβάζετε ήθελα να 'ξερα?:blink:

Κοίτα 2 ποστ πιό πάνω , τη βρήκε την άκρη ο άνθρωπος...:lol::lol::lol:

Φυσικα και δεν το πρόσεξα... διαφορετικά Δεν θα απαντούσα! Άσε κ εσυ τίποτα να "πέσει κατω" Δεν έγινε και τίποτα... :)

Βρήκε την λύση αλλά ας έχει κ κατά νου και την δικιά μου απάντηση σε περίπτωση που αργότερα την ξαναπαθει... Μπορεί κ να τον βοηθήσει Χωρίς να χρειαστεί να ψάχνει και να βρίσκει παλιότερες εκδόσεις και να τις περνάει....

Edited by lek88

Το ξέρω ότι ''δεν έγινε τίποτα''...

Μία επισήμανση έκανα , όλα καλά :)

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι για το dropbox. Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες, όχι βγαλμένες με την κάμερα, αλλά 3D renders δικά μου. Jpeg είναι το φορμάτ, στο PC τα βλέπω κανονικά, αλλά όταν μπήκα μέσα από το dropbox app να τις δω είχαν πολύ έντονο colour banding, κάπως καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με το τέρμα αριστερά από εδώ:

http://www.digital-intermediate.co.uk/film/images/banding.jpg

Αφού τρόμαξα ότι κάτι είχα κάνει με το format έτσι όπως τα έσωσα. Μετά όμως τα πέρασα στο κινητό και τα είδα μέσα από το QuickPic και φαίνονται κανονικά..

Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Μήπως μπορώ να αλλάξω τίποτα με το format στο jpeg και να δείχνει κανονικά και μέσα από το dropbox app;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II