salmp7 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Δηλαδή όλοι όσοι διαβάζουν το θέμα το γνωρίζουν; προσέξτε λίγο κάποιοι τον τρόπο που απαντάτε και όσους σας κουράζει το θέμα γιατί απλά δεν σταματάτε να το διαβάζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ωραια, ανα 5 σελιδες λοιπον να επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια, να δεις πως θα γινει το νημα. Αν θελω να αναφερω μια εφαρμογη, κανω ενα προχειρο search να δω αν εχει αναφερθει ηδη, κι αν οχι την ποσταρω. Δεν ειναι τοσο δυσκολο πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) υπαρχει καποια εφαρμογη που πολυ απλα να μετραει την αποσταση που διανυεις αντε και τον χρονο και μονο αυτα..δηλαδη δεν θελω τις αθλητικες εφαρμογες που καταγραφουν και ολα τα υπολοιπα!! TrackDrive Έχω την εφαρμογή fing network tools για να βλέπω ποιος και από ποια συσκευή είναι συνδεδεμένος με το οικιακό μου wifi. Υπάρχει και τρόπος αν δω κάποια άγνωστη συσκευή να την "πεταω" έξω από το Δικτιο μου η να την μπλοκαρω εντελώς να μην έχει την.δυνατότητα να ξανασυνδεθει με το wifi μου? Έχω κωδικό στο ρουτερ Μου αλλά και πάλι θέλω να ξέρω αν.υπάρχει αυτή η δυνατότητα. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 17, 2015 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Δηλαδή όλοι όσοι διαβάζουν το θέμα το γνωρίζουν; προσέξτε λίγο κάποιοι τον τρόπο που απαντάτε και όσους σας κουράζει το θέμα γιατί απλά δεν σταματάτε να το διαβάζετε; Δεν είναι τσατ το φόρουμ να πετάει ο καθένας ο,τι θυμηθεί. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, ας έκανε ένα search πριν ποσταρει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Έχω την εφαρμογή fing network tools για να βλέπω ποιος και από ποια συσκευή είναι συνδεδεμένος με το οικιακό μου wifi. Υπάρχει και τρόπος αν δω κάποια άγνωστη συσκευή να την "πεταω" έξω από το Δικτιο μου η να την μπλοκαρω εντελώς να μην έχει την.δυνατότητα να ξανασυνδεθει με το wifi μου? Έχω κωδικό στο ρουτερ Μου αλλά και πάλι θέλω να ξέρω αν.υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μπαίνεις στο ρούτερ σου και αποκλείεις το mac address της. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μπαίνεις στο ρούτερ σου και αποκλείεις το mac address της. :) Δλδ? Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν καταλαβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) Δλδ? Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν καταλαβα? Βλέπεις από το fing ποιός είναι που δεν τον ξέρεις (σιγουρέψου για αυτό) και σημειώνεις την mac adress (αυτό ακριβώς σου δείχνει το fing). Έπειτα μπαίνεις στο ρούτερ σου (εκεί που ορίζεις κωδικούς για το wifi κλπ - συνήθως 192.168.1.1) και βρίσκεις κάπου το πεδίο που ορίζεις mac adress. Το δικό μου είναι στο Access management - Filter - IP/Mac Filter Rule Editing, αλλά αυτό διαφέρει σε κάθε ρούτερ. Εκεί θα μπορέσεις να αποκλείσεις όποια συσκευή θέλεις. :) Edited April 18, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετατρέπει τα βίντεο σε κίνηση και ήχο slow motion και το αντίθετο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Έχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή eBay? Όταν πατάω στη μπάρα αναζήτησης, ενώ εμφανίζεται το πληκτρολόγιο δεν γράφει τίποτα. Ενώ sign in κάνω κανονικά. Έκανα wipe cache, τίποτα. Απεγκατασταση- εγκατάσταση, τίποτα πάλι. Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα κουλά του Android! :p Για να δουλέψω την εφαρμογή έπρεπε να γυρίσω σε έκδοση 2.2 και πίσω, ενώ τώρα βρίσκεται στην έκδοση 2.9. Περίεργα πράγματα. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετατρέπει τα βίντεο σε κίνηση και ήχο slow motion και το αντίθετο ? Αν γράψεις στο Play Store "slow motion video" θα βρεις αρκετές επιλογές αλλά προσωπικά τη τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχα βρει κάποια αξιόλογη.. Βέβαια αν πρόκειται για βίντεο τραβηγμένο από τη συσκευή σου, για να φανεί ομαλά θα πρέπει να έχει και τα ανάλογα frames, το ανάλογο hardware η συσκευή σου. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια κι εμένα με ενδιαφέρει πάντως. Για να δουλέψω την εφαρμογή έπρεπε να γυρίσω σε έκδοση 2.2 και πίσω, ενώ τώρα βρίσκεται στην έκδοση 2.9. Περίεργα πράγματα. Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πάντως στην έκδοση 2.9.2, περίεργο όντως. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα απέκτησα ένα καινούριο τηλεφωνάκι που μου κάνει κάτι που δε μου έχει ξανατύχει. Όποια εφαρμογή κ αν έχω ανοιχτή άμα δεν ακουμπήσω σβήνει στο προκαθορισμένο χρονικό όριο με μόνη εξαίρεση που έχω παρατηρήσει να είναι ο bsplayer. Καμία ιδέα κανείς; Προσωπικά χρησιμοποιώ το smart applock, το οποίο μεταξύ άλλων κάνει και αυτό ακριβώς, δηλαδή να ορίζεις σε ποιες εφαρμογές θες να μένει ανοιχτή μόνιμα η οθόνη ή σε ποιες εφαρμογές να είνα ενεργοποιημένο το rotation κλπ ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) καλησπέρα η εφαρμογή hibernation manager ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή υπάρχει κάποιος κίνδυνος στο να χαλάσει το κιν; απ' ότι είδα αυξάνει την αυτονομία του κινήτου Edited April 19, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 καλησπέρα η εφαρμογή hibernation manager ρίχνει την συχνότητα του επεξεργαστή υπάρχει κάποιος κίνδυνος στο να χαλάσει το κιν; απ' ότι είδα αυξάνει την αυτονομία του κινήτου Να χαλάσει όχι. Το πολύ πολύ να σέρνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδια αξιοπιστη εφαρμογη για να βλεπω ποιους followers χανω απο instagram και fb? Ειχα το ακολουθοι + αλλα δεν δουλευε καλα! Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Και εμένα θα με ενδιέφερε μία εφαρμογή για Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα! Μετά από αλλαγή ρομ δεν μου εγκαθιστά το playstore ορισμένες εφαρμογές όπως το facebook. Μου εμφανίζει άγνωστο σφάλμα εγκατάστασης 504. Έχει λύσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Το γκουκλ δεν βοήθησε. Συγνώμη για το εκτός θέματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει επαφές από το icloud σε συσκευή Android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Και εμένα θα με ενδιέφερε μία εφαρμογή για Facebook. Facebook lite. Υπάρχει στο google play Αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας γι αυτό και δεν θα σου το εμφανίσει καθόλου αν το αναζητήσεις από το κινητό σου. Πρέπει να το ψάξεις αλλού εκτός play και να το κατεβάσεις. Edited April 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Facebook lite. Υπάρχει στο google play Αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μας γι αυτό και δεν θα σου το εμφανίσει καθόλου αν το αναζητήσεις από το κινητό σου. Πρέπει να το ψάξεις αλλού εκτός play και να το κατεβάσεις. Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις 2 ! το πρώτο είναι για Facebook το δεύτερο για instagram και Twitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις 2 ! το πρώτο είναι για Facebook το δεύτερο για instagram και Twitter. Ειναι μεγαλα σε μεγεθος? Αξιοπιστα? Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα ! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μεταφέρει επαφές από το icloud σε συσκευή Android ? Μπαίνεις στο icloud.com από υπολογιστή, τις κάνεις export και μετά import στο Gmail που χρησιμοποιείς. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις 2 ! το πρώτο είναι για Facebook το δεύτερο για instagram και Twitter. εγω για twitter χρησιμοποιω το http://fllwrs.com, δεν χρειαζομαι εφαρμογη, αλλα για το 1ο φανταζομαι εννοεις αυτη εδω; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FacebookLeaversApp γιατι υπαρχουν δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημέρα σε όλους! έχω το εξής πρόβλημα με το airdroid. Ενώ έχω χώρο δε μου εγκαθιστά καμία εφαρμογή. Πριν μερικές μέρες όλα ήταν καλά, ξαφνικά από χθες δε λέει να λειτουργήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, όταν μέσω του PC εγκαθιστώ στο κινητό μέσω Playstore, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημερα και απο μενα παιδια,πως γινετε το google search widget να ειναι διαφανες οπως παλια στο kitkat? Το εχω καταφερει μονο με τον nova launcher αλλα επειδη χρησιμοποιω τον εργοστασιακο launcher, ειναι ασπρη η μπαρα αναζητησης. http://www.droiddog.com/wp-content/uploads/2012/07/Jelly-Bean-Google-Search-Main.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Έτσι είναι πλέον στην Λόλιποπ. Χωρίς διαφάνεια. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts