dionisis Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι ..Η Samsung στα έδινε για 2 χρόνια (είναι γνωστό αυτό...) ..η συνεχίζεις και πληρώνεις ....η πας για αλλά ...επιλογές υπάρχουν...mega (50 gb)...One drive..κλπ.... Αν δεν πληρώσεις και έχει δεσμευμένο χώρο από τα 45gb πχ τα 10gb τι γίνεται σβήνοντας τα αρχεία σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αν δεν πληρώσεις και έχει δεσμευμένο χώρο από τα 45gb πχ τα 10gb τι γίνεται σβήνοντας τα αρχεία σου; Δεν ξέρω ..πότε δεν ανεβάζω για μεγάλο χρονικό διάστημα ,πολλά gb σε cloud ..για αυτό το λόγο ...backup ΜΌΝΟ στο pc !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι για την ακριβεια λεει: Hi When you got your Samsung device, you received 48 GB of additional Dropbox space for 2 years. That additional space expires on June 3, but as a thank you for keeping your stuff safe in Dropbox, we’ll automatically add 3 bonus GB to your account! Your new Dropbox space limit will be 6 GB. As a friendly reminder, you're currently using 10 GB of Dropbox space. If you’re over your 6 GB limit after June 3, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox. To continue using your favorite Dropbox features like automatic Camera Upload, we recommend you get more space with Dropbox Pro. For a limited time (before June 3), we’ll throw in an extra 2 months of Dropbox Pro for free, so you get 14 months for the price of 12! : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι για την ακριβεια λεει: Hi When you got your Samsung device, you received 48 GB of additional Dropbox space for 2 years. That additional space expires on June 3, but as a thank you for keeping your stuff safe in Dropbox, we’ll automatically add 3 bonus GB to your account! Your new Dropbox space limit will be 6 GB. As a friendly reminder, you're currently using 10 GB of Dropbox space. If you’re over your 6 GB limit after June 3, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox. To continue using your favorite Dropbox features like automatic Camera Upload, we recommend you get more space with Dropbox Pro. For a limited time (before June 3), we’ll throw in an extra 2 months of Dropbox Pro for free, so you get 14 months for the price of 12! : Οχι, δεν σβηνονται, απλα δεν μπορεις να ανεβασεις αλλα αρχεια, και αν σβησεις εσυ καποια, ο χωρος που "αποδεσμευεται" χανεται, μεχρι να φτασεις στο οριο (ή κατω απο αυτο) ωστε να μπορεις να ανεβασεις. If you’re over your 6 GB limit after June 3, you’ll no longer be able to save new photos, videos, and docs to Dropbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Οχι, δεν σβηνονται, απλα δεν μπορεις να ανεβασεις αλλα αρχεια, και αν σβησεις εσυ καποια, ο χωρος που "αποδεσμευεται" χανεται, μεχρι να φτασεις στο οριο (ή κατω απο αυτο) ωστε να μπορεις να ανεβασεις. Ναι αλλα με δεδομενου οτι ξαναγορασα samsung (note4) πριν 2 μηνες , δεν θα επρεπε να ανανεωθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Ναι αλλα με δεδομενου οτι ξαναγορασα samsung (note4) πριν 2 μηνες , δεν θα επρεπε να ανανεωθει; Αν δεν κάνω λάθος αυτή η προωθητική ενέργεια έχει σταματήσει πλέον γι'αυτό και δεν σου έδωσαν πρόσθετο χώρο για άλλα δύο χρόνια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Παιδια εχει δοκιμάσει κανείς της κλείσεις του whatsapp ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Αρχικά, για πιο απλά, κάνε μια αναζήτηση στο YouTube για stuck pixel fix, και βάλε κάποιο από τα βίντεο να τρέξει σε full screen. Ok, ευχαριστώ. Τα είδα τα βιντεάκια, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν πολυενοχλεί το pixelaki , και φοβάμαι μη μου κάψουν-κολλήσουν και κανένα αλλο. Οπότε, δεν το δοκιμάζω ακόμα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 πείτε μια εφαρμογή αντί για το skitch που μου σπάει τα νεύρα πολλές φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλημέρα, στο sofascore με adaway και lollipop παραμένουν οι διαφημίσεις όπως σε εμένα? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλημέρα, στο sofascore με adaway και lollipop παραμένουν οι διαφημίσεις όπως σε εμένα? Ναι. Πρέπει να το προτείνεις σε 3 φίλους σου και να το εγκαταστήσουν για να φύγουν για πάντα οι διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλημέρα, στο sofascore με adaway και lollipop παραμένουν οι διαφημίσεις όπως σε εμένα? Δεν έχω καμία διαφήμιση, έχεις την τελευταία έκδοση του adAway? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή slide lock locker ; είναι ασφαλής ; λειτουργεί σωστά η συσκευή ή τρώει κολλήματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή slide lock locker ; είναι ασφαλής ; λειτουργεί σωστά η συσκευή ή τρώει κολλήματα ; Εχω δουλεψει με το ZUI locker & cmlocker με το πρωτο να μου αρεσει πιο πολυ, ειχε και καλυτερη καταναλωση, αυτο φαινεται επισης καλο και μαλλον θα το δοκιμασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δεν έχω καμία διαφήμιση, έχεις την τελευταία έκδοση του adAway? Την 2.9.2 έχω. Ισως φταίει η lollipop. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Την 2.9.2 έχω. Ισως φταίει η lollipop. Σε τίποτα δεν φταιει η Lp. Και το Adaway και όσες άλλες εφαρμογές έχω δοκιμάσει, όλες παίζουν τέλεια μέχρι 5.0.2 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα σας, Τελευταία έχω όλο και πιο πολύ την ανάγκη να αποθηκεύω link και κάποιες πρόχειρες σημειώσεις στις οποίες όμως θέλω να έχω πρόσβαση από το ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει μερικές εφαρμογές όπως το evernote το οποίο αν και καλό, δεν με καλύπτει. Θα ήθελα κάτι πολύ πιο εύκολο στην πρόσβαση του και κυρίως να είναι πολύ απλό, δεν με ενδιαφέρει πχ να μπορεί να αποθηκεύσει και βίντεο καθώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. Βασικό βέβαια παρέμενει το ζήτημα της πρόσβασης και από υπολογιστή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες; Έχετε κάτι υπόψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα σας, Τελευταία έχω όλο και πιο πολύ την ανάγκη να αποθηκεύω link και κάποιες πρόχειρες σημειώσεις στις οποίες όμως θέλω να έχω πρόσβαση από το ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει μερικές εφαρμογές όπως το evernote το οποίο αν και καλό, δεν με καλύπτει. Θα ήθελα κάτι πολύ πιο εύκολο στην πρόσβαση του και κυρίως να είναι πολύ απλό, δεν με ενδιαφέρει πχ να μπορεί να αποθηκεύσει και βίντεο καθώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. Βασικό βέβαια παρέμενει το ζήτημα της πρόσβασης και από υπολογιστή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες; Έχετε κάτι υπόψιν σας; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.automattic.simplenote Αυτό που ψάχνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) @ Lakedaimonas απλο , καλο και γρηγορο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=el Edited April 5, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ίσως βολέψει και το pocket για τη δουλειά που θες και για το κινητό και για τον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπέρα σας, Τελευταία έχω όλο και πιο πολύ την ανάγκη να αποθηκεύω link και κάποιες πρόχειρες σημειώσεις στις οποίες όμως θέλω να έχω πρόσβαση από το ίντερνετ. Έχω δοκιμάσει μερικές εφαρμογές όπως το evernote το οποίο αν και καλό, δεν με καλύπτει. Θα ήθελα κάτι πολύ πιο εύκολο στην πρόσβαση του και κυρίως να είναι πολύ απλό, δεν με ενδιαφέρει πχ να μπορεί να αποθηκεύσει και βίντεο καθώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. Βασικό βέβαια παρέμενει το ζήτημα της πρόσβασης και από υπολογιστή. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να καλύπτει τις παραπάνω ανάγκες; Έχετε κάτι υπόψιν σας; GNotes: Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, με ένα σωρό φοβερές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων αυτή που θα κάνει νομίζω τη δουλειά σου: συγχρονίζονται οι σημειώσεις σου με το λογαριασμό gmail σου. Μπαίνεις λοιπόν στο gmail από τον υπολογιστή σου και θα δεις στα mail σου μια καινούργια ετικέτα "Notes". Εκεί θα δεις με τη μορφή mail ότι σημείωση έφτιαξες (με link κλπ). Πολύ εξυπηρετική. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dayup.gnotes Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 GNotes: Δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις, με ένα σωρό φοβερές λειτουργίες, μεταξύ των οποίων αυτή που θα κάνει νομίζω τη δουλειά σου: συγχρονίζονται οι σημειώσεις σου με το λογαριασμό gmail σου. Μπαίνεις λοιπόν στο gmail από τον υπολογιστή σου και θα δεις στα mail σου μια καινούργια ετικέτα "Notes". Εκεί θα δεις με τη μορφή mail ότι σημείωση έφτιαξες (με link κλπ). Πολύ εξυπηρετική. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dayup.gnotes Πολυ καλο και εύχρηστο αποτι ειδα!! Μάλλον θα το χρειαστώ κ εγώ!!!Δουλεύει και χωρίς το gmail αν δεν θες συγχρονισμο!! Μια ερώτηση όμως.... είχα το evernote (Πολύ καλό κ αυτο) Αλλά είχε όριο ανεβάσματος κάθε μήνα. Αν θυμάμαι καλά μέχρι 16gb μπορούσες να αποθηκεύσεις το μήνα. Αυτό έχει οριο? Έψαξα αλλά δεν είδα να λέει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Για σημειώσεις δείτε και το ticktick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Πολύ χρήσιμες οι απαντήσεις σας παιδιά. Απ όσα προτείνατε μου άρεσε πιο πολύ το simple note το οποίο κάνει μια χαρά συγχρονισμόεσω ίντερνετ στη σελίδα της εφαρμογής. Ωστόσο για κάποιο λόγο το πρόγραμμα για windows (gummnote λέγεται και αποτελεί ξεχωριστό προγραμμα για PC που συνεργάζεται με το simple note) δεν συγχρονίζεται με τον λογαριασμο μου στο simple note.Το keep της google επίσης ενδιαφέρον, αλλά εξακολουθώ να θέλω να το τρέχω από το PC μου και όχι μέσω κάποιου browser,Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απ Όσο βλέπω σύνηθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το keep μπορείς να το τρέχεις και μέσω Chrome app. Επίσης και το wunderlist είναι καλό, αλλά δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts