Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σημερα πατησα αναζητηση στο youtube και μου βγαζει μηπως εννωουσατε darude sandstorm .Μηπως ειναι πλακα μιας και ειναι πρωταπριλια;Η να επανεγκαταστησω την εφαρμογη;Με επιασαν τα γελεια[ATTACH]58914[/ATTACH]

και σε μενα το κανει :)

Του ειπα να ψαξει να βρει Β. Καρρά κ μου εβγαλε το darude :-)

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Μία από τις πολλές πρωταπριλιάτικες πλάκες της Google. Δεν είναι θέμα της εφαρμογής.

Το τραγούδι "Darude - Sandstorm" είχε γίνει κάτι σαν meme στα σχόλια του youtube, και όταν κάποις ρώταγε για κάποιο τραγούδι, απαντούσαν Darude Sandstorm, ε και λόγω της ημέρας όταν έκανες αναζήτηση τραγουδιού έβγαζε αυτό.

Επίσης βγάζει και ένα εικονίδιο νότας δίπλα στις ρυθμίσεις που προσθέτει ηχητικά κομμάτια από αυτό το τραγούδι στο βίντεο που βλέπεται. Αλλά αυτό μπορεί να το έκανε μόνο στο desktop

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Στην τελευταία αναβάθμιση του Viber,άλλαξαν τίποτα; η δόνηση δεν κλείνει με τίποτα,πιο ενοχλητικό πράγμα δεν υπάρχει, ισοπεδώνει και την μπαταρία..

Στην τελευταία αναβάθμιση του Viber,άλλαξαν τίποτα; η δόνηση δεν κλείνει με τίποτα,πιο ενοχλητικό πράγμα δεν υπάρχει, ισοπεδώνει και την μπαταρία..

Δεν το έχω βρει ούτε εγώ, πραγματικά εντελώς τραγικό. Έστελνα μήνυμα, δονούσε, και έψαχνα να βρω ειδοποίηση.. Τις πρώτες 2-3 φορές ψάρωσα νόμιζα ότι είχε κάποιο θέμα το κινητό

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

αντε καλα, καλα που πηρα backup πριν την αναβαθμιση, αν "γυρισω πισω" υπαρχει τροπος να του πω να μην ξαναπαρει το update που θα ξαναβγαλει;

αντε καλα, καλα που πηρα backup πριν την αναβαθμιση, αν "γυρισω πισω" υπαρχει τροπος να του πω να μην ξαναπαρει το update που θα ξαναβγαλει;

Ναι μπες στο google play Και απεμετηοποιησε Τις αυτοματες ενημερώσεις

Καλησπέρα σε όλους,

γνωρίζετε καμία εφαρμογή στην οποία μπορούμε να περάσουμε loyalty cards και να έχει και υποστήριξη android wear?

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodeglam.wear.membership , αλλά με χαλάει που δε μπορώ να πάρω backup τις κάρτες μου σε drive ή dropbox. Με κάθε φλασάρισμα, χάνονται όλα και φτου κι απ'την αρχή...

Ναι μπες στο google play Και απεμετηοποιησε Τις αυτοματες ενημερώσεις

thanks, γυρισα στην 5.2.2 κ απενεργοποιησα ενημερωσεις, αν ειναι να βγαζουν update για να μας μαμανε τις εφαρμογες να μας λειπει, αντε μην απενεργοποιησω ολες τις ενημερωσεις με τους βλακες :angry:

thanks, γυρισα στην 5.2.2 κ απενεργοποιησα ενημερωσεις, αν ειναι να βγαζουν update για να μας μαμανε τις εφαρμογες να μας λειπει, αντε μην απενεργοποιησω ολες τις ενημερωσεις με τους βλακες :angry:

Κ Εγώ έτσι το έχω και όταν βγαίνει κάποια ενημέρωση διαβάζω πρώτα τα σχόλια των χρηστών στο play Και αν έχει καλές κριτικές τότε την περνάω χειροκινητα μόνο!!! Με το αυτόματο update είχα πολλά προβλήματα γιατί μου χάλαγε τις εφαρμογές. Ήταν πολλά τα update των εφαρμογών που τις έκανε χειροτερες. Εγώ τα έχω απενεργοποιησει Όλα τα αυτόματα update Από όλες τις εφαρμογές! Και μπαινω μια φορά στις 2 μέρες και κοιτάω αν έχει βγει κάτι κ αν θέλω να το περάσω.

Είναι εφαρμογές που ενώ βγαίνουν αρκετά συχνά updates Έχω να τις ενημερώσω ένα χρόνο γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο και η έκδοση που έχω λειτουργεί καλα!

Edited by lek88

Ξαναεβγαλαν ενημέρωση, τώρα ευτυχώς λειτουργεί κανονικά. Τουλάχιστον το διόρθωσαν γρήγορα.

που το ειχα δει το notification για connection errors; στο aquamail ισως;

anyway, το blue/type mail χθες που ειχε προβλημα συνδεσης ο εταιρικος μου λογαριασμος (γιατι ληγει το ρημαδι το password) δεν μου εβγαλε notification,

τους εστειλα mail, για να δουμε

που το ειχα δει το notification για connection errors; στο aquamail ισως;

anyway, το blue/type mail χθες που ειχε προβλημα συνδεσης ο εταιρικος μου λογαριασμος (γιατι ληγει το ρημαδι το password) δεν μου εβγαλε notification,

τους εστειλα mail, για να δουμε

[ATTACH]58999[/ATTACH]

aquamail ναι

γμτ αφησα τον ρωσο (aquamail) γιατι δεν μου φερε ενα εταιρικο mail (του τα σκασα κιολας), αλλα ειδα οτι το blue/type mail ειναι πιο δημοφιλες,

θα περιμενω λιγο ακομα κ αν δεν το βαλει κ το blue/type, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στον ρωσο,

το blue/type παρεμπιπτωντως εχει το ωραιο που βγαζει 3 βασικες επιλογες-κουμπια στην ειδοποιηση οταν ερχεται mail: reply/mark as read/delete,

χωρις να ανοιξεις το mail δλδ, μεσα απο την ειδοποιηση,

αν θυμαμαι καλα ο ρωσος δεν εδινε τετοιες επιλογες

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και τελος, ο blue/type επιτρεπει το backup της εφαρμογης του με helium, ο ρωσος οχι

γμτ αφησα τον ρωσο (aquamail) γιατι δεν μου φερε ενα εταιρικο mail (του τα σκασα κιολας), αλλα ειδα οτι το blue/type mail ειναι πιο δημοφιλες,

θα περιμενω λιγο ακομα κ αν δεν το βαλει κ το blue/type, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στον ρωσο,

το blue/type παρεμπιπτωντως εχει το ωραιο που βγαζει 3 βασικες επιλογες-κουμπια στην ειδοποιηση οταν ερχεται mail: reply/mark as read/delete,

χωρις να ανοιξεις το mail δλδ, μεσα απο την ειδοποιηση,

αν θυμαμαι καλα ο ρωσος δεν εδινε τετοιες επιλογες

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και τελος, ο blue/type επιτρεπει το backup της εφαρμογης του με helium, ο ρωσος οχι

εγω το aquamail το κανω backup με την δικη του επιλογη και σε ενα δευτερολεπτο το επαναφερω.ασε που οταν τον ρωτας κατι απανταει παντα και διορθωνει γρηγορα bugs.το blue δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι πολλες επιλογες εμφανισης/χρωματισμου εισερχομενων, σιγασης συγκεκριμενες ωρες,αλλαγη theme σε ωρες που θες με κανουν να μην το αλλαζω με τιποτα!

ναι μωρε, οπως βολευεται ο καθενας

καμια (ελαφρια) εφαρμογη για edit word/excel εχουμε;

βρηκα αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel

αλλα εκτος απο το οτι ειναι 125mb μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με το δικο μου

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Στο Aqua mail στη kitkat δεν μπορούσα να παρω back up με titanium,μολις το γύριζα ηθελε ξανα φτιαξιμο.. Στη Lollipop είναι οκ!

Εγώ επειδή έχω Huawei μάλλον κάτι έχει κάνει στην ρομ και παρακαμπτει τον περιορισμό της εγγραφής στην κάρτα μνήμης

Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια εφαρμογή "pixel fix"?

Είναι ασφαλείς τέτοιες εφαρμογές, να κάνω μια δοκιμή στο ταμπλετ που βρήκα καμμένο pixel? Για την περίπτωση που έχει κολλήσει μάλλον, γιατί αν είναι καμμένο είναι ανόητο να συζητάμε για επιδιόρθωση, σωστά?

Μη μου κάψει κι άλλα με τα φλασαρισματα που είδα ότι κάνουν.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια εφαρμογή "pixel fix"?

Είναι ασφαλείς τέτοιες εφαρμογές, να κάνω μια δοκιμή στο ταμπλετ που βρήκα καμμένο pixel? Για την περίπτωση που έχει κολλήσει μάλλον, γιατί αν είναι καμμένο είναι ανόητο να συζητάμε για επιδιόρθωση, σωστά?

Μη μου κάψει κι άλλα με τα φλασαρισματα που είδα ότι κάνουν.

Αρχικά, για πιο απλά, κάνε μια αναζήτηση στο YouTube για stuck pixel fix, και βάλε κάποιο από τα βίντεο να τρέξει σε full screen.

Σημερα επαθα ενα σοκ σχετικα με το dropbox.

Λεει σε 10 μερες τα 45 gb που ειχα παρει με σαμσουνγκ δωρο παπαλα.

Θελουν 9.99 ευρω ανα μηνα.

Το ηξερε κανεις αυτο;

Το ηξερε κανεις αυτο;

Ναι ..Η Samsung στα έδινε για 2 χρόνια (είναι γνωστό αυτό...) ..η συνεχίζεις και πληρώνεις ....η πας για αλλά ...επιλογές υπάρχουν...mega (50 gb)...One drive..κλπ....

Το ηξερε κανεις αυτο;

Share folder με νέο λογαριασμό και τα μετακινήσεις

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II