alfa Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα σημερα πατησα αναζητηση στο youtube και μου βγαζει μηπως εννωουσατε darude sandstorm .Μηπως ειναι πλακα μιας και ειναι πρωταπριλια;Η να επανεγκαταστησω την εφαρμογη;Με επιασαν τα γελεια[ATTACH]58914[/ATTACH] και σε μενα το κανει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Του ειπα να ψαξει να βρει Β. Καρρά κ μου εβγαλε το darude :-) Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Τώρα το κάνει κ σε μένα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μία από τις πολλές πρωταπριλιάτικες πλάκες της Google. Δεν είναι θέμα της εφαρμογής. Το τραγούδι "Darude - Sandstorm" είχε γίνει κάτι σαν meme στα σχόλια του youtube, και όταν κάποις ρώταγε για κάποιο τραγούδι, απαντούσαν Darude Sandstorm, ε και λόγω της ημέρας όταν έκανες αναζήτηση τραγουδιού έβγαζε αυτό. Επίσης βγάζει και ένα εικονίδιο νότας δίπλα στις ρυθμίσεις που προσθέτει ηχητικά κομμάτια από αυτό το τραγούδι στο βίντεο που βλέπεται. Αλλά αυτό μπορεί να το έκανε μόνο στο desktop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στην τελευταία αναβάθμιση του Viber,άλλαξαν τίποτα; η δόνηση δεν κλείνει με τίποτα,πιο ενοχλητικό πράγμα δεν υπάρχει, ισοπεδώνει και την μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αν ειναι δυνατον! το διαβασα κι αλλου αυτο με την δονηση, ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στην τελευταία αναβάθμιση του Viber,άλλαξαν τίποτα; η δόνηση δεν κλείνει με τίποτα,πιο ενοχλητικό πράγμα δεν υπάρχει, ισοπεδώνει και την μπαταρία.. Δεν το έχω βρει ούτε εγώ, πραγματικά εντελώς τραγικό. Έστελνα μήνυμα, δονούσε, και έψαχνα να βρω ειδοποίηση.. Τις πρώτες 2-3 φορές ψάρωσα νόμιζα ότι είχε κάποιο θέμα το κινητό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αντε καλα, καλα που πηρα backup πριν την αναβαθμιση, αν "γυρισω πισω" υπαρχει τροπος να του πω να μην ξαναπαρει το update που θα ξαναβγαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αντε καλα, καλα που πηρα backup πριν την αναβαθμιση, αν "γυρισω πισω" υπαρχει τροπος να του πω να μην ξαναπαρει το update που θα ξαναβγαλει; Ναι μπες στο google play Και απεμετηοποιησε Τις αυτοματες ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζετε καμία εφαρμογή στην οποία μπορούμε να περάσουμε loyalty cards και να έχει και υποστήριξη android wear? Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kodeglam.wear.membership , αλλά με χαλάει που δε μπορώ να πάρω backup τις κάρτες μου σε drive ή dropbox. Με κάθε φλασάρισμα, χάνονται όλα και φτου κι απ'την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ναι μπες στο google play Και απεμετηοποιησε Τις αυτοματες ενημερώσεις thanks, γυρισα στην 5.2.2 κ απενεργοποιησα ενημερωσεις, αν ειναι να βγαζουν update για να μας μαμανε τις εφαρμογες να μας λειπει, αντε μην απενεργοποιησω ολες τις ενημερωσεις με τους βλακες :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) thanks, γυρισα στην 5.2.2 κ απενεργοποιησα ενημερωσεις, αν ειναι να βγαζουν update για να μας μαμανε τις εφαρμογες να μας λειπει, αντε μην απενεργοποιησω ολες τις ενημερωσεις με τους βλακες :angry: Κ Εγώ έτσι το έχω και όταν βγαίνει κάποια ενημέρωση διαβάζω πρώτα τα σχόλια των χρηστών στο play Και αν έχει καλές κριτικές τότε την περνάω χειροκινητα μόνο!!! Με το αυτόματο update είχα πολλά προβλήματα γιατί μου χάλαγε τις εφαρμογές. Ήταν πολλά τα update των εφαρμογών που τις έκανε χειροτερες. Εγώ τα έχω απενεργοποιησει Όλα τα αυτόματα update Από όλες τις εφαρμογές! Και μπαινω μια φορά στις 2 μέρες και κοιτάω αν έχει βγει κάτι κ αν θέλω να το περάσω. Είναι εφαρμογές που ενώ βγαίνουν αρκετά συχνά updates Έχω να τις ενημερώσω ένα χρόνο γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο και η έκδοση που έχω λειτουργεί καλα! Edited April 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Στην τελευταία αναβάθμιση του Viber,άλλαξαν τίποτα; η δόνηση δεν κλείνει με τίποτα,πιο ενοχλητικό πράγμα δεν υπάρχει, ισοπεδώνει και την μπαταρία.. Ξαναεβγαλαν ενημέρωση, τώρα ευτυχώς λειτουργεί κανονικά. Τουλάχιστον το διόρθωσαν γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 που το ειχα δει το notification για connection errors; στο aquamail ισως; anyway, το blue/type mail χθες που ειχε προβλημα συνδεσης ο εταιρικος μου λογαριασμος (γιατι ληγει το ρημαδι το password) δεν μου εβγαλε notification, τους εστειλα mail, για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 που το ειχα δει το notification για connection errors; στο aquamail ισως; anyway, το blue/type mail χθες που ειχε προβλημα συνδεσης ο εταιρικος μου λογαριασμος (γιατι ληγει το ρημαδι το password) δεν μου εβγαλε notification, τους εστειλα mail, για να δουμε [ATTACH]58999[/ATTACH] aquamail ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 γμτ αφησα τον ρωσο (aquamail) γιατι δεν μου φερε ενα εταιρικο mail (του τα σκασα κιολας), αλλα ειδα οτι το blue/type mail ειναι πιο δημοφιλες, θα περιμενω λιγο ακομα κ αν δεν το βαλει κ το blue/type, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στον ρωσο, το blue/type παρεμπιπτωντως εχει το ωραιο που βγαζει 3 βασικες επιλογες-κουμπια στην ειδοποιηση οταν ερχεται mail: reply/mark as read/delete, χωρις να ανοιξεις το mail δλδ, μεσα απο την ειδοποιηση, αν θυμαμαι καλα ο ρωσος δεν εδινε τετοιες επιλογες ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και τελος, ο blue/type επιτρεπει το backup της εφαρμογης του με helium, ο ρωσος οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 γμτ αφησα τον ρωσο (aquamail) γιατι δεν μου φερε ενα εταιρικο mail (του τα σκασα κιολας), αλλα ειδα οτι το blue/type mail ειναι πιο δημοφιλες, θα περιμενω λιγο ακομα κ αν δεν το βαλει κ το blue/type, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια στον ρωσο, το blue/type παρεμπιπτωντως εχει το ωραιο που βγαζει 3 βασικες επιλογες-κουμπια στην ειδοποιηση οταν ερχεται mail: reply/mark as read/delete, χωρις να ανοιξεις το mail δλδ, μεσα απο την ειδοποιηση, αν θυμαμαι καλα ο ρωσος δεν εδινε τετοιες επιλογες ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και τελος, ο blue/type επιτρεπει το backup της εφαρμογης του με helium, ο ρωσος οχιεγω το aquamail το κανω backup με την δικη του επιλογη και σε ενα δευτερολεπτο το επαναφερω.ασε που οταν τον ρωτας κατι απανταει παντα και διορθωνει γρηγορα bugs.το blue δεν το εχω δοκιμασει αλλα οι πολλες επιλογες εμφανισης/χρωματισμου εισερχομενων, σιγασης συγκεκριμενες ωρες,αλλαγη theme σε ωρες που θες με κανουν να μην το αλλαζω με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) ναι μωρε, οπως βολευεται ο καθενας καμια (ελαφρια) εφαρμογη για edit word/excel εχουμε; βρηκα αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.excel αλλα εκτος απο το οτι ειναι 125mb μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατο με το δικο μου --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 3, 2015 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Στο Aqua mail στη kitkat δεν μπορούσα να παρω back up με titanium,μολις το γύριζα ηθελε ξανα φτιαξιμο.. Στη Lollipop είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Στο Aqua mail στη kitkat δεν μπορούσα να παρω back up με titanium,μολις το γύριζα ηθελε ξανα φτιαξιμο.. Στη Lollipop είναι οκ! Εγώ επειδή έχω Huawei μάλλον κάτι έχει κάνει στην ρομ και παρακαμπτει τον περιορισμό της εγγραφής στην κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια εφαρμογή "pixel fix"? Είναι ασφαλείς τέτοιες εφαρμογές, να κάνω μια δοκιμή στο ταμπλετ που βρήκα καμμένο pixel? Για την περίπτωση που έχει κολλήσει μάλλον, γιατί αν είναι καμμένο είναι ανόητο να συζητάμε για επιδιόρθωση, σωστά? Μη μου κάψει κι άλλα με τα φλασαρισματα που είδα ότι κάνουν. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Υπάρχει κάποιος με εμπειρία από κάποια εφαρμογή "pixel fix"? Είναι ασφαλείς τέτοιες εφαρμογές, να κάνω μια δοκιμή στο ταμπλετ που βρήκα καμμένο pixel? Για την περίπτωση που έχει κολλήσει μάλλον, γιατί αν είναι καμμένο είναι ανόητο να συζητάμε για επιδιόρθωση, σωστά? Μη μου κάψει κι άλλα με τα φλασαρισματα που είδα ότι κάνουν. Αρχικά, για πιο απλά, κάνε μια αναζήτηση στο YouTube για stuck pixel fix, και βάλε κάποιο από τα βίντεο να τρέξει σε full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σημερα επαθα ενα σοκ σχετικα με το dropbox. Λεει σε 10 μερες τα 45 gb που ειχα παρει με σαμσουνγκ δωρο παπαλα. Θελουν 9.99 ευρω ανα μηνα. Το ηξερε κανεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σημερα επαθα ενα σοκ σχετικα με το dropbox. Λεει σε 10 μερες τα 45 gb που ειχα παρει με σαμσουνγκ δωρο παπαλα. Θελουν 9.99 ευρω ανα μηνα. Το ηξερε κανεις αυτο; Ναι ..Η Samsung στα έδινε για 2 χρόνια (είναι γνωστό αυτό...) ..η συνεχίζεις και πληρώνεις ....η πας για αλλά ...επιλογές υπάρχουν...mega (50 gb)...One drive..κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Σημερα επαθα ενα σοκ σχετικα με το dropbox. Λεει σε 10 μερες τα 45 gb που ειχα παρει με σαμσουνγκ δωρο παπαλα. Θελουν 9.99 ευρω ανα μηνα. Το ηξερε κανεις αυτο; Share folder με νέο λογαριασμό και τα μετακινήσεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts