GUZGUN Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είχες προηγούμενη έκδοση viper4android; Είσαι root; Έχεις αναβαθμισμένο busybox; Έχεις ορίσει selinux -> permissive; Έχεις απενεργοποιήσει το nuplayer; Έχεις Samsung; Oχι Ναι Ναι Πως γίνεται αυτό? Δεν έχω κάτι τέτοιο φαντάζομαι. LG G3 με lollipop. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είμαι σίγουρος ότι ρωτήθηκε παλιότερα, αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω βίντεο με ac3 ήχο στον mx player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πως αλλάζω θέση αποθήκευσης του backup στο Titanuum? Θέλω να τα βάζει στην εξωτερική κάρτα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πως αλλάζω θέση αποθήκευσης του backup στο Titanuum? Θέλω να τα βάζει στην εξωτερική κάρτα. Πατάς το κουμπί του μενού> preferences> backup folder location. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είμαι σίγουρος ότι ρωτήθηκε παλιότερα, αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω βίντεο με ac3 ήχο στον mx player ? http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Πατάς το κουμπί του μενού> preferences> backup folder location. Σε ευχαριστώ. Έκανα backup και πέρασα άλλη rom.. Κάνω εγκατάσταση μετά το titanium και όταν πάω να το ανοίξω, δεν ανοίγει καν και λέει ότι σταμάτησε. Έκανα δυο τρεις φορές απεγκατάσταση και ε κατ άστα ή άλλα τα ίδια... (ποτέ μου δεν το συμπαθήσα αλλά είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία....) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είμαι σίγουρος ότι ρωτήθηκε παλιότερα, αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω βίντεο με ac3 ήχο στον mx player ? http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 Εν ολίγοις, κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το πετάς ή στα /Download ή χύμα στο / και ανοίγεις τον MX Player που θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις το custom codec.. πατάς Yes και τέλος. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Νέο update για τον vlc, εξαιρετικό. Κάτι άλλο, δουλεύει κάνεις το Google messenger? Ποια η διαφορά του με τα κανονικά μηνύματα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εν ολίγοις, κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το πετάς ή στα /Download ή χύμα στο / και ανοίγεις τον MX Player που θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις το custom codec.. πατάς Yes και τέλος. Δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις codec για όλα τα κινητά ...απλά κατεβάζεις για την συσκευή σου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις codec για όλα τα κινητά ...απλά κατεβάζεις για την συσκευή σου ... ισχύει... αλλά για ευκολία... κατεβάζεις αυτό :P Για τα 20mb παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι μπορούν να ξεχωρίσουν από αυτά: Arm v7-Neon Arm v7-Tegra3 Arm v7-Tegra2 Arm v6 VFP Arm v6 Arm v5TE x86 MIPS τι υποστηρίζει η συσκευή τους... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 παιδια γιατι εδω και 2 μερες οταν μου ερχεται μνμ στο messanger μου κολλαει το μνμ στην οθονη! ειτε ανοιξω να το δω ειτε ερθει αλλο μετα απο αυτο αυτο παραμενε! φευγει μονο αμα κλεισω την συνομιλια! καμια ιδεα κανεις ;; την απεγκατεστησα(στην ουσια εβγαλε ολες τις ενημερωσεις γιατι ειναι στο κινητο μεσα η εφαρμογη η γνωστη σαμη...) τεσπα και ξαναπατησα για εγκαταστη (δλδ ενημερωση της εφαρμογης) ! τι φαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Είχες προηγούμενη έκδοση viper4android; Είσαι root; Έχεις αναβαθμισμένο busybox; Έχεις ορίσει selinux -> permissive; Έχεις απενεργοποιήσει το nuplayer; Έχεις Samsung;Oχι Ναι Ναι Πως γίνεται αυτό? Δεν έχω κάτι τέτοιο φαντάζομαι. LG G3 με lollipop. Κατέβασε την εφαρμογή απ το play store selinux changer και όρισε permissive. Επίσης στις ρυθμίσεις κινητού, στις επιλογές για προγραμματιστές ξετικαρεις τη χρήση nuplayer. Φαντάζομαι ότι έχεις την έκδοση 2.3.4.0 του viper4android. Μπες στο busybox και δες μήπως έχει διαθέσιμη αναβάθμιση, μπορεί να φταίει κι αυτό. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θέλω να εκτυπώσω τις επαφές που έχω στο Note 3. Υπάρχει εφαρμογή που το εκτελεί σωστά ή πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή , κι αν ναι πως γίνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θέλω να εκτυπώσω τις επαφές που έχω στο Note 3. Υπάρχει εφαρμογή που το εκτελεί σωστά ή πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή , κι αν ναι πως γίνεται ; Αυτό έχω εγώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare Έχω εκτυπώσει πολλά πράγματα μέσω wifi, χωρίς τη χρήση υπολογιστη. Έχει δυνατότητα να εκτυπώσει και επαφές, αλλά δεν το 'χω δοκιμάσει για να σου πω αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μετατρέπεις σε pdf ας πούμε και εκτυπώνεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 about bluemail/typemail: Εγώ πάντως τους συγχρονισμούς τους ανοίγω περιστασιακά, λίγες φορές μες την ημέρα! Είναι δηλαδή συνέχεια κλειστοί, απ' το μεσημέρι και μετά οταν είμαι σπίτι, είμαι σε wifi, τα email's (yahoo) μέσω της εφαρμογης yahoo ή μέσω bluemail (yahoo και gmail) έρχονται κανονικά, real time. 1) μηπως ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω ενα acc χωρις να μου στελνει καμια ειδοποιηση γι αυτον; ληψη δλδ μονο manual, προσθεσα εναν κ εβαλα στο off τις ειδοποιησεις, αλλα συνεχιζε να μου στελνει κ τον εσβησα, τους ρωτησα κ στο τουιτερ βεβαια 2) μηπως εχει διαβασει κανεις αυτο; http://www.sklar.com/2014/10/14/blue-mail γνωμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Κατέβασε την εφαρμογή απ το play store selinux changer και όρισε permissive. Επίσης στις ρυθμίσεις κινητού, στις επιλογές για προγραμματιστές ξετικαρεις τη χρήση nuplayer. Φαντάζομαι ότι έχεις την έκδοση 2.3.4.0 του viper4android. Μπες στο busybox και δες μήπως έχει διαθέσιμη αναβάθμιση, μπορεί να φταίει κι αυτό. Να'σαι καλά για την βοήθεια. δούλεψε. Edited March 16, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά, Γεια σας. Ψάχνω για launcher που να να δίνει την δυνατότητα να γίνονται οι εφαρμογές στις οθόνες μεγαλύτερες όπως και οι επαφές που βγάζω στην Κεντρική οθόνη. Κατέβασα τον hola launcher που είναι πολύ καλός Αλλά δεν λειτουργεί το διπλό ταπ για κλείδωμα της οθόνης. (LG G2) Έχετε υπόψιν σας κανέναν ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Παιδιά, Γεια σας. Ψάχνω για launcher που να να δίνει την δυνατότητα να γίνονται οι εφαρμογές στις οθόνες μεγαλύτερες όπως και οι επαφές που βγάζω στην Κεντρική οθόνη. Κατέβασα τον hola launcher που είναι πολύ καλός Αλλά δεν λειτουργεί το διπλό ταπ για κλείδωμα της οθόνης. (LG G2) Έχετε υπόψιν σας κανέναν ; Ευχαριστώ πολύ. Nova prime!! Αλλά να ξέρεις ότι θα είναι όλα στο ίδιο μέγεθος. Δεν μπορείς να έχεις τα μισά εικονίδια μικρά κ τα μισά μεγάλα. Και πας στις ρυθμίσεις του nova και πατας "εμφάνιση και αισθηση" Και μετά "μέγεθος εικονιδίων " Και διαλέγεις μέγεθος που θες! Όσο για το 2απλό Ταπ Για άνοιγμα κ κλείσιμο γίνεται με τον nova!! Απλά πρέπει να βάλεις ένα έξτρα app Για να σου δουλεψει. Κατεβάζεις το screen off and lock Και του κάνεις εγκατάσταση και μετά πας στις ρυθμίσεις nova ,πατάς χειρονομίες και κουμπιά Κ επιλέγεις εκεί που λεει διπλό πάτημα και μετά από κει μεσα διαλέγεις την εφαρμογή που σου είπα να κατεβασεις Edited March 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά, Γεια σας. Ψάχνω για launcher που να να δίνει την δυνατότητα να γίνονται οι εφαρμογές στις οθόνες μεγαλύτερες όπως και οι επαφές που βγάζω στην Κεντρική οθόνη. Κατέβασα τον hola launcher που είναι πολύ καλός Αλλά δεν λειτουργεί το διπλό ταπ για κλείδωμα της οθόνης. (LG G2) Έχετε υπόψιν σας κανέναν ; Ευχαριστώ πολύ. Το διπλό tab δεν δουλεύει στους άλλους launcher's, αλλά κατεβάζεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Και το ορίζει σαν λειτουργία "Διπλού πατήματος" απ' τις Ρυθμίσεις/ Χειρονομίες του Nova prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδιά ευχαριστώ. Τελικά κατέβασα τον hola που με βόλεψε και την screen off and lock. Να είστε καλά, ευχαριστώ για την ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Υπάρχει κάποιος file explorer που να δίνει πληροφορίες αν η sdcard που έχουμε σε μία Android συσκευή έχει NTFS ή FAT32 file system; Έχω αγορασμένους τους Root Explorer και Solid Explorer αλλά το OnePlus που έχω δεν έχει sdcard και δεν ξέρω αν δίνουν αυτή τη πληροφορία. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Νέο update για τον vlc, εξαιρετικό. Κάτι άλλο, δουλεύει κάνεις το Google messenger? Ποια η διαφορά του με τα κανονικά μηνύματα; Απλά ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για sms. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Υπάρχει κάποιος file explorer που να δίνει πληροφορίες αν η sdcard που έχουμε σε μία Android συσκευή έχει NTFS ή FAT32 file system; Έχω αγορασμένους τους Root Explorer και Solid Explorer αλλά το OnePlus που έχω δεν έχει sdcard και δεν ξέρω αν δίνουν αυτή τη πληροφορία. YAFFS είναι η sd σου. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με αυτήν την εφαρμογή... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vorsk.wifirecovery&hl=el παίρνεις backup και αφού κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την επανεγκαθιστάς και κάνεις restore EDIT... Τώρα είδα ότι θέλει root... Αν είσαι καλώς , αν όχι δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο... Με το titanium δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts