Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχες προηγούμενη έκδοση viper4android;

Είσαι root;

Έχεις αναβαθμισμένο busybox;

Έχεις ορίσει selinux -> permissive;

Έχεις απενεργοποιήσει το nuplayer;

Έχεις Samsung;

Oχι

Ναι

Ναι

Πως γίνεται αυτό?

Δεν έχω κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

LG G3 με lollipop.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Είμαι σίγουρος ότι ρωτήθηκε παλιότερα, αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω βίντεο με ac3 ήχο στον mx player ?

Πως αλλάζω θέση αποθήκευσης του backup στο Titanuum? Θέλω να τα βάζει στην εξωτερική κάρτα.
Φιλικά, Κατερίνα

Πως αλλάζω θέση αποθήκευσης του backup στο Titanuum? Θέλω να τα βάζει στην εξωτερική κάρτα.

Πατάς το κουμπί του μενού> preferences> backup folder location.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Είμαι σίγουρος ότι ρωτήθηκε παλιότερα, αλλά δεν το βρίσκω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίζω βίντεο με ac3 ήχο στον mx player ?

http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254

Πατάς το κουμπί του μενού> preferences> backup folder location.

Σε ευχαριστώ. Έκανα backup και πέρασα άλλη rom.. Κάνω εγκατάσταση μετά το titanium και όταν πάω να το ανοίξω, δεν ανοίγει καν και λέει ότι σταμάτησε. Έκανα δυο τρεις φορές απεγκατάσταση και ε κατ άστα ή άλλα τα ίδια... (ποτέ μου δεν το συμπαθήσα αλλά είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία....)

Φιλικά, Κατερίνα

Εν ολίγοις, κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το πετάς ή στα /Download ή χύμα στο / και ανοίγεις τον MX Player που θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις το custom codec.. πατάς Yes και τέλος.

Νέο update για τον vlc, εξαιρετικό.

Κάτι άλλο, δουλεύει κάνεις το Google messenger? Ποια η διαφορά του με τα κανονικά μηνύματα;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εν ολίγοις, κατεβάζεις αυτό το αρχείο και το πετάς ή στα /Download ή χύμα στο / και ανοίγεις τον MX Player που θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις το custom codec.. πατάς Yes και τέλος.

Δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις codec για όλα τα κινητά ...απλά κατεβάζεις για την συσκευή σου ...

Δεν χρειάζεσαι να κατεβάσεις codec για όλα τα κινητά ...απλά κατεβάζεις για την συσκευή σου ...

ισχύει... αλλά για ευκολία... κατεβάζεις αυτό :P Για τα 20mb παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος. Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι μπορούν να ξεχωρίσουν από αυτά:

Arm v7-Neon

Arm v7-Tegra3

Arm v7-Tegra2

Arm v6 VFP

Arm v6

Arm v5TE

x86

MIPS

τι υποστηρίζει η συσκευή τους...

παιδια γιατι εδω και 2 μερες οταν μου ερχεται μνμ στο messanger μου κολλαει το μνμ στην οθονη! ειτε ανοιξω να το δω ειτε ερθει αλλο μετα απο αυτο αυτο παραμενε! φευγει μονο αμα κλεισω την συνομιλια! καμια ιδεα κανεις ;; την απεγκατεστησα(στην ουσια εβγαλε ολες τις ενημερωσεις γιατι ειναι στο κινητο μεσα η εφαρμογη η γνωστη σαμη...) τεσπα και ξαναπατησα για εγκαταστη (δλδ ενημερωση της εφαρμογης) ! τι φαση;

Είχες προηγούμενη έκδοση viper4android;

Είσαι root;

Έχεις αναβαθμισμένο busybox;

Έχεις ορίσει selinux -> permissive;

Έχεις απενεργοποιήσει το nuplayer;

Έχεις Samsung;

Oχι

Ναι

Ναι

Πως γίνεται αυτό?

Δεν έχω κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

LG G3 με lollipop.

Κατέβασε την εφαρμογή απ το play store selinux changer και όρισε permissive. Επίσης στις ρυθμίσεις κινητού, στις επιλογές για προγραμματιστές ξετικαρεις τη χρήση nuplayer.

Φαντάζομαι ότι έχεις την έκδοση 2.3.4.0 του viper4android. Μπες στο busybox και δες μήπως έχει διαθέσιμη αναβάθμιση, μπορεί να φταίει κι αυτό.

Smile...

Θέλω να εκτυπώσω τις επαφές που έχω στο Note 3. Υπάρχει εφαρμογή που το εκτελεί σωστά ή πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή , κι αν ναι πως γίνεται ;

Θέλω να εκτυπώσω τις επαφές που έχω στο Note 3. Υπάρχει εφαρμογή που το εκτελεί σωστά ή πρέπει να το κάνω μέσω υπολογιστή , κι αν ναι πως γίνεται ;

Αυτό έχω εγώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynamixsoftware.printershare

Έχω εκτυπώσει πολλά πράγματα μέσω wifi, χωρίς τη χρήση υπολογιστη.

Έχει δυνατότητα να εκτυπώσει και επαφές, αλλά δεν το 'χω δοκιμάσει για να σου πω αποτέλεσμα!

about bluemail/typemail:

Εγώ πάντως τους συγχρονισμούς τους ανοίγω περιστασιακά, λίγες φορές μες την ημέρα! Είναι δηλαδή συνέχεια κλειστοί, απ' το μεσημέρι και μετά οταν είμαι σπίτι, είμαι σε wifi, τα email's (yahoo) μέσω της εφαρμογης yahoo ή μέσω bluemail (yahoo και gmail) έρχονται κανονικά, real time.

1) μηπως ξερει κανεις αν γινεται να προσθεσω ενα acc χωρις να μου στελνει καμια ειδοποιηση γι αυτον; ληψη δλδ μονο manual, προσθεσα εναν κ εβαλα στο off τις ειδοποιησεις, αλλα συνεχιζε να μου στελνει κ τον εσβησα, τους ρωτησα κ στο τουιτερ βεβαια

2) μηπως εχει διαβασει κανεις αυτο; http://www.sklar.com/2014/10/14/blue-mail

γνωμες;

Κατέβασε την εφαρμογή απ το play store selinux changer και όρισε permissive. Επίσης στις ρυθμίσεις κινητού, στις επιλογές για προγραμματιστές ξετικαρεις τη χρήση nuplayer.

Φαντάζομαι ότι έχεις την έκδοση 2.3.4.0 του viper4android. Μπες στο busybox και δες μήπως έχει διαθέσιμη αναβάθμιση, μπορεί να φταίει κι αυτό.

Να'σαι καλά για την βοήθεια. δούλεψε.

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά, Γεια σας.

Ψάχνω για launcher που να να δίνει την δυνατότητα να γίνονται οι εφαρμογές στις οθόνες μεγαλύτερες όπως και οι επαφές που βγάζω στην Κεντρική οθόνη. Κατέβασα τον hola launcher που είναι πολύ καλός Αλλά δεν λειτουργεί το διπλό ταπ για κλείδωμα της οθόνης. (LG G2)

Έχετε υπόψιν σας κανέναν ;

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά, Γεια σας.

Ψάχνω για launcher που να να δίνει την δυνατότητα να γίνονται οι εφαρμογές στις οθόνες μεγαλύτερες όπως και οι επαφές που βγάζω στην Κεντρική οθόνη. Κατέβασα τον hola launcher που είναι πολύ καλός Αλλά δεν λειτουργεί το διπλό ταπ για κλείδωμα της οθόνης. (LG G2)

Ευχαριστώ πολύ.

Nova prime!! Αλλά να ξέρεις ότι θα είναι όλα στο ίδιο μέγεθος. Δεν μπορείς να έχεις τα μισά εικονίδια μικρά κ τα μισά μεγάλα. Και πας στις ρυθμίσεις του nova και πατας "εμφάνιση και αισθηση" Και μετά "μέγεθος εικονιδίων " Και διαλέγεις μέγεθος που θες!

Όσο για το 2απλό Ταπ Για άνοιγμα κ κλείσιμο γίνεται με τον nova!! Απλά πρέπει να βάλεις ένα έξτρα app Για να σου δουλεψει. Κατεβάζεις το screen off and lock Και του κάνεις εγκατάσταση και μετά πας στις ρυθμίσεις nova ,πατάς χειρονομίες και κουμπιά Κ επιλέγεις εκεί που λεει διπλό πάτημα και μετά από κει μεσα διαλέγεις την εφαρμογή που σου είπα να κατεβασεις

Edited by lek88

Παιδιά, Γεια σας.

Ευχαριστώ πολύ.

Το διπλό tab δεν δουλεύει στους άλλους launcher's, αλλά κατεβάζεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Και το ορίζει σαν λειτουργία "Διπλού πατήματος" απ' τις Ρυθμίσεις/ Χειρονομίες του Nova prime.

Παιδιά ευχαριστώ.

Τελικά κατέβασα τον hola που με βόλεψε και την screen off and lock.

Να είστε καλά, ευχαριστώ για την ιδέα.

Υπάρχει κάποιος file explorer που να δίνει πληροφορίες αν η sdcard που έχουμε σε μία Android συσκευή έχει NTFS ή FAT32 file system;

Έχω αγορασμένους τους Root Explorer και Solid Explorer αλλά το OnePlus που έχω δεν έχει sdcard και δεν ξέρω αν δίνουν αυτή τη πληροφορία.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Νέο update για τον vlc, εξαιρετικό.

Κάτι άλλο, δουλεύει κάνεις το Google messenger? Ποια η διαφορά του με τα κανονικά μηνύματα;

Απλά ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για sms.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει κάποιος file explorer που να δίνει πληροφορίες αν η sdcard που έχουμε σε μία Android συσκευή έχει NTFS ή FAT32 file system;

Έχω αγορασμένους τους Root Explorer και Solid Explorer αλλά το OnePlus που έχω δεν έχει sdcard και δεν ξέρω αν δίνουν αυτή τη πληροφορία.

YAFFS είναι η sd σου.

Με αυτήν την εφαρμογή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vorsk.wifirecovery&hl=el

παίρνεις backup και αφού κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων την επανεγκαθιστάς και κάνεις restore

EDIT...

Τώρα είδα ότι θέλει root...

Αν είσαι καλώς , αν όχι δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο...

Με το titanium δεν γίνεται;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II