johnnyman25 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Bluemail η καλύτερη για μένα. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξέρω ότι το έχουν ρωτήσει πολλοί, αλλά ρε παιδιά κάποια ελαφριά εφαρμογή για Facebook με όλα τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει? Δοκίμασα το lite, δεν παίζει video, δοκίμασα browser, δεν βολεύει. Κάτι σαν την κανονική εφαρμογή αλλά να μην γονατίζει μπαταρία και μνήμη, υπάρχει για να μην δοκιμάζω ότι να'ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πως μπορώ να τραβήξω Slow motion βίντεο; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξέρω ότι το έχουν ρωτήσει πολλοί, αλλά ρε παιδιά κάποια ελαφριά εφαρμογή για Facebook με όλα τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει? Δοκίμασα το lite, δεν παίζει video, δοκίμασα browser, δεν βολεύει. Κάτι σαν την κανονική εφαρμογή αλλά να μην γονατίζει μπαταρία και μνήμη, υπάρχει για να μην δοκιμάζω ότι να'ναι? Κανονική εφαρμογή με greenify; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Κανονική εφαρμογή με greenify; Το δοκίμασα στο παρελθόν αλλά πάλι είχα αρκετό battery drain(μαζί με messenger πάντα). Θα το ξαναδοκιμάσω όμως αν δεν υπάρχει άλλη λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το δοκίμασα στο παρελθόν αλλά πάλι είχα αρκετό battery drain(μαζί με messenger πάντα). Θα το ξαναδοκιμάσω όμως αν δεν υπάρχει άλλη λύση Δεν έχει battery drain αν κάνεις hybernate και το FB και τον Messenger... καρατσεκαρισμένο! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Παιδία πως μπορεί να με με ειδοποιεί ένας ήχος ή κάτι τέτοιο όταν μια κλήση πλησιάζει στο τρίλεπτο? Το γνωστο θέμα με τα καρτκινητα... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Ξέρω ότι το έχουν ρωτήσει πολλοί, αλλά ρε παιδιά κάποια ελαφριά εφαρμογή για Facebook με όλα τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει? Δοκίμασα το lite, δεν παίζει video, δοκίμασα browser, δεν βολεύει. Κάτι σαν την κανονική εφαρμογή αλλά να μην γονατίζει μπαταρία και μνήμη, υπάρχει για να μην δοκιμάζω ότι να'ναι? Για δες το fast for facebook αν κ δεν ξέρω αν θα σε καλυψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Πως μπορώ να τραβήξω Slow motion βίντεο; Εμένα εχει το κινητό απο μόνο του και δεν ξέρω ,αλλά εδώ θα σε βοηθήσουν. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5936463#post5936463 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλημέρα, Πως γίνεται ρε παιδιά στο Facebook να διακοψω τις προσκλήσεις φίλων μου για παιχνίδια που μόλις το πατάς σε πάει στο play Store για να κατεβάσεις εφαρμογή(χρησιμοποιώ το app του Facebook) ? Με έχουν πεθάνει κάθε 3 και λίγο με τις προσκλήσεις.. Ψάχνω τόσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.. Please ποια ρύθμιση είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλημέρα, Πως γίνεται ρε παιδιά στο Facebook να διακοψω τις προσκλήσεις φίλων μου για παιχνίδια που μόλις το πατάς σε πάει στο play Store για να κατεβάσεις εφαρμογή(χρησιμοποιώ το app του Facebook) ? Με έχουν πεθάνει κάθε 3 και λίγο με τις προσκλήσεις.. Ψάχνω τόσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.. Please ποια ρύθμιση είναι? οταν εισαι στο facebook μπες στις ρυθμισεις που εχει η εφαρμογη και απενεργοποιησε οτι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν και καλύτερα θα ήταν να απευθυνόσουν στο θεμα του facebook, εντούτοις θα σου προτείνω να μπλοκάρεις τις εφαρμογές. Έτσι δεν θα σου ξανάρθει ειδοποίηση για το ταδε παιχνιδι που μπλοκαρες. Προσωπικα αυτο εχω κανει και έχω σωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν και καλύτερα θα ήταν να απευθυνόσουν στο θεμα του facebook, εντούτοις θα σου προτείνω να μπλοκάρεις τις εφαρμογές. Έτσι δεν θα σου ξανάρθει ειδοποίηση για το ταδε παιχνιδι που μπλοκαρες. Προσωπικα αυτο εχω κανει και έχω σωθεί... Αν δε σε κουραζω μπορείς να μου πεις ακριβώς τι πρέπει να απενεργοποιησω με οδηγιες-βηματα γιατί όσο και αν προσπάθησα δεν βρίσκω τι πρέπει να απενεργοποιησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Βεβαίως φίλε μου, δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου απαντήσω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202609 να μην γεμίζει οφ τόπικ το νήμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το Light Flow έχει από τον δημιουργό του λίστα με γνωστές εφαρμογές (μέσα σ' αυτές είναι φυσικά και το Viber που θέλεις) στις οποίες το led notification δουλεύει μια χαρά. Δεν μπορείς όμως να του πεις να ανάβει το led notification για εφαρμογές που δεν είναι μέσα στη λίστα. Είχα για παράδειγμα το xsubs εγκατεστημένο και επειδή η εφαρμογή δεν υπήρχε στην λίστα, όταν έβγαιναν καινούριοι υπότιτλοι και είχα ειδοποίηση γι' αυτούς το led δεν άναβε. Γι' αυτή τη λύση χρησιμοποιούσα το Light Manager το οποίο σού βγάζει λίστα με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου και επιλέγεις το χρώμα και τη συχνότητα που θα ανάβει το led. Δοκίμασε και τις 2 εφαρμογές και κράτησε όποια σου αρέσει περισσότερο. Αν στείλεις Email στον δημιουργό της εφαρμογής θα ανταποκριθεί σίγουρα και θα προσθέσει την εφαρμογή. Έχω ζητήσει αρκετές φορές τα τελευταία 1-2 χρόνια και πάντα ανταποκρίνεται. Ακόμα και για εφαρμογές εκτός Play store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εκτος απο το aqua mail εχετε να προτεινετε αλλη εφαρμογη ειδοποιησεως email που να εχει ongoing notification στο status bar για να μη χανω ποτε mail? Δυστυχως το aqua mail δεν υποστηριζει push σε hotmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εκτος απο το aqua mail εχετε να προτεινετε αλλη εφαρμογη ειδοποιησεως email που να εχει ongoing notification στο status bar για να μη χανω ποτε mail? Δυστυχως το aqua mail δεν υποστηριζει push σε hotmail. Mymail https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Στην εφαρμογή whatsapp Ο ήχος για τα μυνήματα ισα Που ακούγετε ενώ έχω στο φουλ Τον ήχο ειδοποιήσεων στην συσκευή Και σε άλλα apps ακούγετε κανονικά ο ηχος! Είναι Γενικό το προβλημα του app? Το έχετε κ εσείς η Είναι κάτι από μενα? Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να δυναμώσει η ενταση του? Edited February 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εκτος απο το aqua mail εχετε να προτεινετε αλλη εφαρμογη ειδοποιησεως email που να εχει ongoing notification στο status bar για να μη χανω ποτε mail? Δυστυχως το aqua mail δεν υποστηριζει push σε hotmail. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Αν στείλεις Email στον δημιουργό της εφαρμογής θα ανταποκριθεί σίγουρα και θα προσθέσει την εφαρμογή. Έχω ζητήσει αρκετές φορές τα τελευταία 1-2 χρόνια και πάντα ανταποκρίνεται. Ακόμα και για εφαρμογές εκτός Play store! Για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίθηκε ούτε σ' εμένα ούτε και στον δημιουργό της εφαρμογής xsubs που ανέφερα νωρίτερα. Δεν με πειράζει βέβαια, η Cyanogen rom που χρησιμοποιώ έχει build in ρύθμιση για το χρώμα του led notification και μπορείς να διαλέξεις όλες σου τις εφαρμογές, οπότε είμαι μια χαρά. Απλά ανέφερα τις διαφορές του Light Flow με το Light Manager επειδή το 2ο που πρότεινα, δεν είναι τόσο γνωστό όσο το 1ο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδια μπορει να μου καποιος μια αξιοπιστη εφαρμογη για να κατεβαζω μεσω torrent ?Το μtorrent δε δουλευει σε lg gpad ποιο ειναι δοκιμασμενο και δε θα εχω θεμα ?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Παιδια μπορει να μου καποιος μια αξιοπιστη εφαρμογη για να κατεβαζω μεσω torrent ?Το μtorrent δε δουλευει σε lg gpad ποιο ειναι δοκιμασμενο και δε θα εχω θεμα ?? tTorrent Pro. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 tTorrent Pro. Κάποιο που να σώζει κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κάποιο που να σώζει κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Στην official 4.4.2 καμμια εφαρμογη δεν κανει save στην καρτα sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Κάποιο που να σώζει κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης; εάν είσαι root Γίνεται !!!(το χρησιμοποιώ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts