Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest YiorgosA
Μπαίνεις από browser στον λογαριασμό σου και πας στις ρυθμίσεις λογαριασμού σου. Σου έχει επιλογή να διαγράψεις τον +λογ σου.

Μπαίνεις από browser στον λογαριασμό σου και πας στις ρυθμίσεις λογαριασμού σου. Σου έχει επιλογή να διαγράψεις τον +λογ σου.

Είμαι από κινητό φίλε μου! Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω δυστυχώς....

Δεν θυμάμαι και τους κωδικους για να τους βάλω να μπω από υπολογιστη. Από το κινητό μπενω.

EDIT: Μπήκα από υπολογιστή και έκανα διαγραφή λογαριασμού αλλά πλεον δεν μπορω ουτε να κατεβαζω απο googlr play ουτε να δεχομαι και να στελνω email γιατι μου διεγραψε και το email poy ειχα στην google.

Edited by lek88

Guest YiorgosA

Ξαναενεργοποιησε τον λογαριασμό σου. Αν δεν θυμάσαι κωδικο (πως επιβεβαιώσε την διαγραφή κλπ; ) δώσε το κινητό σου για να φτιάξεις καινούργιο κωδικό, και μπαίνοντας ξαναενεργοποιεις το προφίλ σου όπως ήταν. Όλα αυτά Καλό είναι να γίνουν από υπολογιστή.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αφού θες να διαγράψεις τον Google+ λογαριασμό θα διαλέξεις από τις ρυθμίσεις να διαγράφει ο google+ λογ προφανώς. Το λέει πολύ καθαρά. Δεν θα διαγράψεις όλο τον λογαριασμό στην Google παρά μόνο το κοινωνικό δίκτυο.

Παιδιά καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το handsent sms και σήμερα στα καλά καθούμενα,ενώ έγραφα μόνο κεφαλαία ελληνικά,μου έστελνε μηνύματα με 70 χαρακτήρες..Ψάχνω στις ρυθμίσεις κάμποση ώρα τώρα και δε μπορώ να το βρω..Καμία βοήθεια παρακαλώ;;

Edit:Το βρήκα επιτέλους, ρυθμίσεις-ρυθμίσεις αποστολής sms και η υποστήριξη ελληνικών ήταν στο αυτόματο,την έβαλα στο ενεργό και γύρισε στους 160..

Edited by tzin1

Παίδες, υπάρχει καμία εφαρμογή να μπορώ να στείλω μυνήματα μεταχρονολογημενα; δλδ να το γράφω και να ρυθμίζω να σταλεί αργότερα.

Αν αναφέρεσαι σε sms το κάνει το handsent sms

ναι, αυτο θελω, σε ευχαριστω, θα το δοκιμασω.

Δεν υποστηριζει dual sim ή εγω δεν το βρισκω?....

Edited by alfa

ναι, αυτο θελω, σε ευχαριστω, θα το δοκιμασω.

Δεν υποστηριζει dual sim ή εγω δεν το βρισκω?....

Καλημέρα, στα σχόλια των χρηστών νομίζω κάποιος γράφει πως το έκανε. Διαφορετικά στην υποστήριξη της εφαρμογής ένα e-mail και σε τακτοποίησαν :)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλημέρα, στα σχόλια των χρηστών νομίζω κάποιος γράφει πως το έκανε. Διαφορετικά στην υποστήριξη της εφαρμογής ένα e-mail και σε τακτοποίησαν :)

Τα διάβασα τα σχόλια, τελικά δεν δουλεύει σε dual sim απλά πας ρυθμίσεις και ορίζεις από ποια από τις δυο κάρτες θέλεις να στέλνεις. εγω δυστυχώς θέλω να επιλέγω αν θα στείλω απο τον προσωπικό μου αριθμό ή από τον επαγγελματικό....

Τα διάβασα τα σχόλια, τελικά δεν δουλεύει σε dual sim απλά πας ρυθμίσεις και ορίζεις από ποια από τις δυο κάρτες θέλεις να στέλνεις. εγω δυστυχώς θέλω να επιλέγω αν θα στείλω απο τον προσωπικό μου αριθμό ή από τον επαγγελματικό....

Ωχ, ταλαιπωρία ακούγεται :(

Παιδιά καλησπέρα! Μπορεί ν μ πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να σεταρω Mail? (επαγγελματικό, δεν είναι yahoo, gmail κλπ) , όπως είναι πχ τ outlook για τ windows!

Προς τ παρόν χρησιμοποιώ τ Μail app που δίνει το κινητό αλλά μερικές φορές όταν ανοίγω ένα mail μ το δείχνει ακαταλαβίστικα!! (σύμβολα αριθμοί κλπ)

Καμία καλή πρόταση??

Παιδιά καλησπέρα! Μπορεί ν μ πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να σεταρω Mail? (επαγγελματικό, δεν είναι yahoo, gmail κλπ) , όπως είναι πχ τ outlook για τ windows!

Προς τ παρόν χρησιμοποιώ τ Μail app που δίνει το κινητό αλλά μερικές φορές όταν ανοίγω ένα mail μ το δείχνει ακαταλαβίστικα!! (σύμβολα αριθμοί κλπ)

Καμία καλή πρόταση??

Δες εδώ στα e-mail τις εφαρμογές που έχουν άλλοι και χρησιμοποιούν.

Καμία καλή πρόταση??

H γραφή τύπου sms και έχει καταργηθεί και δεν επιτρέπεται από το φόρουμ.

Γράφετε κανονικά Ελληνικά παρακαλώ...

Χρησιμοποιώ το Go sms Pro και πριν στείλω μήνυμα με ρωτάει από ποια sim θα το στείλει.

Η επιλογή αυτή βρίσκεται στις ρυθμίσεις.

καλησπερα. μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κραταει τις ξεχωριστες ρυθμισεις που μπορει να εχουν οι επαφες μας(φωτογραφιες, ξεχωριστο ring tone κλπ) ,γιατι βρηκα ενα παλιο κινητο και το εχω ταραξει σε flashαρισματα ρομ και βαριεμαι καθε λιγο και λιγακι να ξαναβαζω τους ηχους οπως ηταν. ευχαριστω προκαταβολικα

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Και η εφαρμογή chompSMS υποστηρίζει κανονικά dual sim κινητά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Χρησιμοποιώ το Go sms Pro και πριν στείλω μήνυμα με ρωτάει από ποια sim θα το στείλει.

Η επιλογή αυτή βρίσκεται στις ρυθμίσεις.

Διάβασα όμως ότι για καλούδια όπως μεταχρονολογημένη αποστολή (που είναι αυτό που με ενδιαφέρει) πρέπει να αγοράσεις το premium ;)

αυτο μου φαινεται καλο, θα το δοκιμασω :)

Edited by alfa

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή να κατεβάζω τραγούδια στο κινητο?γτ αυτές τις πρώτες που βγάζει στο store Δεν είναι καλές.. Ευχαριστω!!

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή να κατεβάζω τραγούδια στο κινητο?γτ αυτές τις πρώτες που βγάζει στο store Δεν είναι καλές.. Ευχαριστω!!

Αν θέλεις για YouTube, πολυ καλή το Tubemate. Δε θα τη βρεις εννοείται στο Play....... Google it!!

ttorrent η οποίο άλλο θέλεις από playstore..Τα υπόλοιπα από τα γνωστά ..άγνωστα site...(θα βρεις τα πάντα):D + το tubemate...

Τελικά είναι καλή εφαρμογή, κάνει ότι λέει και μπορείς εύκολα να επιλέξεις ποια από τις δύο σιμ θέλεις να στείλει το μήνυμα, μπορείτε όμως να μου πείτε έναν τρόπο να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις;

Διάβασα όμως ότι για καλούδια όπως μεταχρονολογημένη αποστολή (που είναι αυτό που με ενδιαφέρει) πρέπει να αγοράσεις το premium ;)

αυτο μου φαινεται καλο, θα το δοκιμασω :)

Μα είναι δωρεάν.

Μα είναι δωρεάν.

Είναι δωρεάν, αλλά δεν έχεις δυνατότητα στην δωρεάν έκδοση να κάνεις μεταχρονολογημενες αποστολές ;-)

Απλή εφαρμογή για έξοδα;

Πόσα λεφτά, ποια μέρα κάνω την εγγραφή και είδος που ξόδεψα τα λεφτά

Απλή εφαρμογή για έξοδα;

Πόσα λεφτά, ποια μέρα κάνω την εγγραφή και είδος που ξόδεψα τα λεφτά

Μία όμορφη, απλή αλλά ταυτόχρονα λειτουργική είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=org.gnucash.android

sent from my Nexus 4

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II