Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;; Ευχαριστώ.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το human anatomy από το amazon appstore σε note 3 κατεβάζει κανονικά την εφαρμογή, πάει να κάνει την εγκατάσταση και κάποια στιγμή λέει ότι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε και σταματάει η διαδικασία

Η εφαρμογή είναι 1.1gb και έχω ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη 9gb.

Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε κανονικότατα σε samsung galaxy core.

Κι εμένα μου έβγαλε την πίστη μέχρι να εγκατασταθεί στο gpad. Στο τέλος έκλεισα την ταμπλέτα και την βρήκα στο appdrawer. Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε η εγκατάσταση.

Κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;; Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, ξέρω όμως ότι το κάνει ο Nova Launcher και υποθέτω πως και άλλοι launchers ίσως να το κάνουν!

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, ξέρω όμως ότι το κάνει ο Nova Launcher και υποθέτω πως και άλλοι launchers ίσως να το κάνουν!

Στον apex έχει επιλογή lock.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κι εμένα μου έβγαλε την πίστη μέχρι να εγκατασταθεί στο gpad. Στο τέλος έκλεισα την ταμπλέτα και την βρήκα στο appdrawer. Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε η εγκατάσταση.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν τα κατάφερα να την βάλω.

Το ίδιο ανέβει σε μένα από το Amazon όταν αγόρασα το botanicula. Πρόλαβα όμως και πήρα πίσω το ευρώ.

Έχω πάρει σε προσφορά το runtastic pro και το endomondo. Δύο ερωτήσεις για όσους τα έχουν δουλέψει. Σε ίδια διαδρομή μου βγάζουν άλλες μετρήσεις. Το ένα 1,8km και το άλλο 2,3 km.... Και δεύτερο στο endomondo γίνεται να φαίνεται ο χάρτης την ώρα της άσκησης;
Φιλικά, Κατερίνα

Υπάρχει εφαρμογή που ννα με ενημερώνει σε τι πάροχο είναι οι επαφές μου;

Ευχαριστώ

κουκουρουκου

Υπάρχει εφαρμογή που ννα με ενημερώνει σε τι πάροχο είναι οι επαφές μου;

Ευχαριστώ

PhoneCarrierDetector

http://www.google.gr/url?q=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.researchengineering.phonenetdetect&sa=U&ei=aZlUVKEc1-tq3IiAgAg&ved=0CBsQFjAA&usg=AFQjCNHU_gOpBbUyPTp2BYwm02UYGJFNfg

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου

Αν έχεις το κινητό που βλέπω στο avatar σου να ξέρεις ότι τα Samsung έχουν τον καλύτερο ενσωματωμενο μετρητή γι αυτή τη δουλειά.Τσεκαρω συνέχεια τον δικό μου και πάει ακριβώς με τα data που μου δείχνει η wind (τωρα για καποια ελαχιστα kb αποκλιση,ουτε λογος να γινεται).

Έχω πάρει σε προσφορά το runtastic pro και το endomondo. Δύο ερωτήσεις για όσους τα έχουν δουλέψει. Σε ίδια διαδρομή μου βγάζουν άλλες μετρήσεις. Το ένα 1,8km και το άλλο 2,3 km.... Και δεύτερο στο endomondo γίνεται να φαίνεται ο χάρτης την ώρα της άσκησης;

διάφορες θα δεις... μπορεί να φταίει η εφαρμογή μπορεί το λειτουργικό μπορεί οι διεργασίες που τρέχουν από πίσω... σε μένα έχει διαφορά το αγαπημένο μου endo με το Garmin μου...

κατά την διάρκεια του workout δεν δείχνει τον χάρτη...

πρέπει να κάνεις κυλήσεις αριστερά για να τον δείξει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή μοντακι το οποίο να αλλάζει το lte σε 4g στην γραμμή κατάστασης;

διάφορες θα δεις... μπορεί να φταίει η εφαρμογή μπορεί το λειτουργικό μπορεί οι διεργασίες που τρέχουν από πίσω... σε μένα έχει διαφορά το αγαπημένο μου endo με το Garmin μου...

κατά την διάρκεια του workout δεν δείχνει τον χάρτη...

πρέπει να κάνεις κυλήσεις αριστερά για να τον δείξει...

στις δικες μου running εφαρμογες, αλλη μου δειχνει σταθερο gps, αλλη μου δειχνει οτι χανει το gps.

στις δικες μου running εφαρμογες, αλλη μου δειχνει σταθερο gps, αλλη μου δειχνει οτι χανει το gps.

Αν χάνει το gps φίλε μου είναι θέμα συσκευής και όχι εφαρμογής...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πολύ ωραίο το καινούριο Gmail (link).

Εκτός από την ωραία εμφάνιση πρόσθεσαν και την υποστήριξη email τρίτων, οπότε έχω όλους τους λογαριασμούς σε μια εφαρμογή. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το cloudmagic.

Oneplus 6 8/128

Πολύ ωραίο το καινούριο Gmail (link).

Εκτός από την ωραία εμφάνιση πρόσθεσαν και την υποστήριξη email τρίτων, οπότε έχω όλους τους λογαριασμούς σε μια εφαρμογή. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το cloudmagic.

μου λες λιγο εαν εχει ενοποιημενο inbox για ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους?

Όχι δεν έχει. Είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση;υπάρχει κάποιο πρόβλημα;πως το εγκαθιστούμε αυτό;πάνω από το παλιό;

Eίδα τις προάλλες ότι βγήκε καινούρια έκδοση του Wallet (μέχρι τώρα δεν την είχα εγκατεστημένη) με material design look, και είπα να την δοκιμάσω.

Μου εμφανίζει όμως μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην χώρα μας.

Είναι όντως έτσι, το γνωρίζετε;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή να κλείνει το κινητό, να μην χρησιμοποιουμε δλδ το κουμπι on off της συσκευής.
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή να κλείνει το κινητό, να μην χρησιμοποιουμε δλδ το κουμπι on off της συσκευής.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Εδώ είσαι ;)

Καλημέρα παιδιά, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να ελέγχω απο απόσταση ενα tablet?? Κατι σαν το tim viewer ας πούμε.

Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο ;)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II