geokostas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;; Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το human anatomy από το amazon appstore σε note 3 κατεβάζει κανονικά την εφαρμογή, πάει να κάνει την εγκατάσταση και κάποια στιγμή λέει ότι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε και σταματάει η διαδικασία Η εφαρμογή είναι 1.1gb και έχω ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη 9gb. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε κανονικότατα σε samsung galaxy core. Κι εμένα μου έβγαλε την πίστη μέχρι να εγκατασταθεί στο gpad. Στο τέλος έκλεισα την ταμπλέτα και την βρήκα στο appdrawer. Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Κάποια εφαρμογή για κλείδωμα των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;; Ευχαριστώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, ξέρω όμως ότι το κάνει ο Nova Launcher και υποθέτω πως και άλλοι launchers ίσως να το κάνουν! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή, ξέρω όμως ότι το κάνει ο Nova Launcher και υποθέτω πως και άλλοι launchers ίσως να το κάνουν! Στον apex έχει επιλογή lock. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κι εμένα μου έβγαλε την πίστη μέχρι να εγκατασταθεί στο gpad. Στο τέλος έκλεισα την ταμπλέτα και την βρήκα στο appdrawer. Πραγματικά δεν ξέρω πως έγινε η εγκατάσταση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, δυστυχώς μέχρι τώρα δεν τα κατάφερα να την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το ίδιο ανέβει σε μένα από το Amazon όταν αγόρασα το botanicula. Πρόλαβα όμως και πήρα πίσω το ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω πάρει σε προσφορά το runtastic pro και το endomondo. Δύο ερωτήσεις για όσους τα έχουν δουλέψει. Σε ίδια διαδρομή μου βγάζουν άλλες μετρήσεις. Το ένα 1,8km και το άλλο 2,3 km.... Και δεύτερο στο endomondo γίνεται να φαίνεται ο χάρτης την ώρα της άσκησης; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που ννα με ενημερώνει σε τι πάροχο είναι οι επαφές μου; Ευχαριστώ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που ννα με ενημερώνει σε τι πάροχο είναι οι επαφές μου; Ευχαριστώ PhoneCarrierDetector http://www.google.gr/url?q=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.researchengineering.phonenetdetect&sa=U&ei=aZlUVKEc1-tq3IiAgAg&ved=0CBsQFjAA&usg=AFQjCNHU_gOpBbUyPTp2BYwm02UYGJFNfg Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια εφαρμογη για να μετραει δεδομενα, ειχα το onavo και το εσβησα γιατι δουλευε πολυ στο παρασκηνιο και ειχε αρκετη αποκλιση απο τα στατιστικα του παροχου μου Αν έχεις το κινητό που βλέπω στο avatar σου να ξέρεις ότι τα Samsung έχουν τον καλύτερο ενσωματωμενο μετρητή γι αυτή τη δουλειά.Τσεκαρω συνέχεια τον δικό μου και πάει ακριβώς με τα data που μου δείχνει η wind (τωρα για καποια ελαχιστα kb αποκλιση,ουτε λογος να γινεται). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω πάρει σε προσφορά το runtastic pro και το endomondo. Δύο ερωτήσεις για όσους τα έχουν δουλέψει. Σε ίδια διαδρομή μου βγάζουν άλλες μετρήσεις. Το ένα 1,8km και το άλλο 2,3 km.... Και δεύτερο στο endomondo γίνεται να φαίνεται ο χάρτης την ώρα της άσκησης; διάφορες θα δεις... μπορεί να φταίει η εφαρμογή μπορεί το λειτουργικό μπορεί οι διεργασίες που τρέχουν από πίσω... σε μένα έχει διαφορά το αγαπημένο μου endo με το Garmin μου... κατά την διάρκεια του workout δεν δείχνει τον χάρτη... πρέπει να κάνεις κυλήσεις αριστερά για να τον δείξει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή μοντακι το οποίο να αλλάζει το lte σε 4g στην γραμμή κατάστασης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 διάφορες θα δεις... μπορεί να φταίει η εφαρμογή μπορεί το λειτουργικό μπορεί οι διεργασίες που τρέχουν από πίσω... σε μένα έχει διαφορά το αγαπημένο μου endo με το Garmin μου... κατά την διάρκεια του workout δεν δείχνει τον χάρτη... πρέπει να κάνεις κυλήσεις αριστερά για να τον δείξει... στις δικες μου running εφαρμογες, αλλη μου δειχνει σταθερο gps, αλλη μου δειχνει οτι χανει το gps. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 στις δικες μου running εφαρμογες, αλλη μου δειχνει σταθερο gps, αλλη μου δειχνει οτι χανει το gps. Αν χάνει το gps φίλε μου είναι θέμα συσκευής και όχι εφαρμογής... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πολύ ωραίο το καινούριο Gmail (link). Εκτός από την ωραία εμφάνιση πρόσθεσαν και την υποστήριξη email τρίτων, οπότε έχω όλους τους λογαριασμούς σε μια εφαρμογή. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το cloudmagic. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πολύ ωραίο το καινούριο Gmail (link). Εκτός από την ωραία εμφάνιση πρόσθεσαν και την υποστήριξη email τρίτων, οπότε έχω όλους τους λογαριασμούς σε μια εφαρμογή. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το cloudmagic. μου λες λιγο εαν εχει ενοποιημενο inbox για ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όχι δεν έχει. Είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όχι δεν έχει. Είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά. Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση;υπάρχει κάποιο πρόβλημα;πως το εγκαθιστούμε αυτό;πάνω από το παλιό; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κατεβάζεις το apk και κανείς εγκατάσταση, δεν θέλει κάποια έξτρα διαδικασία. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Eίδα τις προάλλες ότι βγήκε καινούρια έκδοση του Wallet (μέχρι τώρα δεν την είχα εγκατεστημένη) με material design look, και είπα να την δοκιμάσω. Μου εμφανίζει όμως μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία στην χώρα μας. Είναι όντως έτσι, το γνωρίζετε; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Δεν υποστηρίζεται ακόμη. Ή καλύτερα υποστηρίζεται μόνο ένα μέρος της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή να κλείνει το κινητό, να μην χρησιμοποιουμε δλδ το κουμπι on off της συσκευής. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Όχι δεν έχει. Είναι ο κάθε ένας ξεχωριστά. να πάρει και είναι πολύ βασικό όταν έχεις τρεις τέσσερις λογαριασμούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά κάποια καλή εφαρμογή να κλείνει το κινητό, να μην χρησιμοποιουμε δλδ το κουμπι on off της συσκευής. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Εδώ είσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Καλημέρα παιδιά, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να ελέγχω απο απόσταση ενα tablet?? Κατι σαν το tim viewer ας πούμε. Θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts