Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά 2 ερωτήσεις .. θέλω να μου πει κάποιος ένα module για να βλέπω την ραμ στην μπάρα επάνω , εκτός του cooltool . επισης γίνετε κάπως να κανω το κινητό μου να δουλεύουν ταυτόχρονα το WiFi και τα δεδομένα όπως στο σ5 ? Εχω το g3. Ευχαριστώ πολυ!!

Cool tool και βάζεις όπου θες να φαίνονται οι πληροφορίες μνήμης,.cpu.κλπ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια εκανα εγκατασταση το grunge icons pack. ξερει κανεις πως βαζουμε αυτα τα icons στην αρχ. οθονη? Γενικα δεν τα παω καλα με τα icon pack. δεν ξερω να τα χρησιμοποιήσω. LG G2

Παιδιά 2 ερωτήσεις .. θέλω να μου πει κάποιος ένα module για να βλέπω την ραμ στην μπάρα επάνω , εκτός του cooltool . επισης γίνετε κάπως να κανω το κινητό μου να δουλεύουν ταυτόχρονα το WiFi και τα δεδομένα όπως στο σ5 ? Εχω το g3. Ευχαριστώ πολυ!!

Status bar mini, επιλέγεις μόνο τη ραμ, ρυθμίζεις το μέγεθος της και την βάζεις όπου θέλεις πάνω στην οθόνη του κινητού. Ούτε root δεν χρειάζεται. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Status bar mini, επιλέγεις μόνο τη ραμ, ρυθμίζεις το μέγεθος της και την βάζεις όπου θέλεις πάνω στην οθόνη του κινητού. Ούτε root δεν χρειάζεται. :)

έβαλα την εφαρμογή αλλά βλέπω διαφορά μεγάλη στην ραμ της εφαρμογής και την ραμ της στοκ εφαρμογής του κινητού..

Πολύ καλή εφαρμογή .ευχαριστώ !! Αν και σε μένα η ραμ δεν δείχνει σωστά

Πολύ καλή εφαρμογή .ευχαριστώ !! Αν και σε μένα η ραμ δεν δείχνει σωστά

τελικά μιλησα με τον developer της εφαρμογής και μου εξήγησε γιατί δεν είναι ίδια η ένδειξη ραμ. δεν πολύ κατάλαβα αλλά υπάρχει λόγος.

τελικά μιλησα με τον developer της εφαρμογής και μου εξήγησε γιατί δεν είναι ίδια η ένδειξη ραμ. δεν πολύ κατάλαβα αλλά υπάρχει λόγος.

Δεν τον λες και σε μας.

Έχω απορία.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν τον λες και σε μας.

Έχω απορία.

δεν ξέρω εάν φαίνεται η εικόνα καλά. το πήρα από το email που μου έστειλε.

The ram value is available ram.* Basically,* the stock system also count the unfree memory (but it could be killed at anytime)* for detail explaination,* see the attached email that I wrote last year.

Regards,

Paul

---------- 轉寄的郵件 ----------

寄件者:"Emmanuel Chiadikobi" <emanstone@gmail.com>

日期:2013年10月22日 上午12:15

主旨:Re: Resource Monitor Mini

收件者:"Paul Chan" <paul@kfsoft.info>

副本:

Thanks for this explanation,very explicit. I do understand it now.

Am really improving my knowledge communicating with you.

I must comment that your app is very light on battery,compared to "watchdog task manager",though claims to identify apps that keep stressing the CPU and selectively kill them,its a serious battery hog.

It also gives CPU usage and RAM readings as well but I uninstalled it 'cos it kills your battery fast.

Regards

On 21 Oct 2013 4:34 PM, "Paul Chan" <paul@kfsoft.info> wrote:

Hi Emmanuel,

I'm going to explain the meanings of different meanings. Please see the screenshots. (Warnings: It is very low level, and very long)

[file:///storage/sdcard1/Android/data/org]

Actually, you can analyse the memory info using command,*adb shell cat /proc/meminfo*(see screen 3), and here are some of the meanings of each item.

MemTotal — Total amount of physical RAM, in kilobytes.

MemFree*— The amount of physical RAM, in kilobytes, left unused by the system.

Buffers — The amount of physical RAM, in kilobytes, used for file buffers.

Cached*— The amount of physical RAM, in kilobytes, used as cache memory.

SwapCached — The amount of swap, in kilobytes, used as cache memory.

Active — The total amount of buffer or page cache memory, in kilobytes, that is in active use. This is memory that has been recently used and is usually not reclaimed for other purposes.

Inactive*—*The total amount of buffer or page cache memory, in kilobytes, that are free and available. This is memory that has not been recently used and can be reclaimed for other purposes.

The "available memory" we report is*MemFree + Cached. The available memory is the usable memory.*(MemFree is NOT free memory that you can see it from screen 1)*

Eq 1:

availMem = MemFree + Cached

So, what is "free memory" that we get from screen 1?

Luckily, android is opensource, we can see how the settings retrieve the "free part", see the URLs for more info if you really want to inspect the code.

Eq 2:

"free memory" =*MemFree + Cached*+ (background process memory) - SECONDARY_SERVER_MEM

It can be rewritten as:

"free memory" = availMem + (background process memory) - SECONDARY_SERVER_MEM

SECONDARY_SERVER_MEM*is a property value.*

So, now you know that the gap between "available memory" and "free memory", for your case, if you observed a 300MB gap, then*

if "free memory" - availMem = 300MB,*then*

* * 300MB *=*(background process memory) -*SECONDARY_SERVER_MEM

Therefore, the gap is mainly determine by the sum of all background process memory consumed. Obviously, the background process memory is not usable. However, it can be reclaimed by the system, if needed. It is not empty. So, it is not available, but it is consider as free in the settings's bar.

http://www.java2s.com/Open-Source/Android/android-platform-apps/Settings/com/android/settings/applications/RunningProcessesView.java.htm*(see*refreshUi*function)

http://www.java2s.com/Open-Source/Android/android-platform-apps/Settings/com/android/settings/applications/RunningState.java.htm* (see*update*function)

Regards,

Paul

On Mon, Oct 21, 2013 at 4:41 PM, Emmanuel Chiadikobi<emanstone@gmail.com>*wrote:

Hi,

I just made another little observation.

The available RAM on my device is 1.5G. Most times,usage is between 600mb and 800mb,meaning I usually have atleast 700mb free but your app is always hovering between 270mb and 400mb,what happens to about 300mb.

Regards

*

*

*

Κάποια free εφαρμογή για μπλοκάρισμα κλήσεων σε συγκεκριμένους αριθμούς;

Πείτε όμως και επί πληρωμή να έχω στα υπόψιν.

δεν ξέρω εάν φαίνεται η εικόνα καλά. το πήρα από το email που μου έστειλε.

The ram value is available ram.* Basically,* the stock system also count the unfree memory (but it could be killed at anytime)* for detail explaination,* see the attached email that I wrote last year.

Όλα τα widgets που έχω δοκιμάσει, δείχνουν ακριβώς το ίδιο με τη status bar mini και κανένα δεν δείχνει το ίδιο με τη στοκ.

Δεν είχα ψάξει ποτέ το λόγο, αλλά από ότι φαίνεται, ο τύπος πρέπει να έχει δίκιο. Είναι αρκετά λογική η εξήγηση του, ότι δηλαδή το σύστημα (στοκ) σου δείχνει και τη δεσμευμένη μνήμη την οποία μπορεί να ελευθερώσει ανά πάσα στιγμή. Αν ισχύει αυτό, εμένα με καλύπτει απόλυτα καθώς θέλω να γνωρίζω την ελεύθερη και όχι αυτή που μπορεί να ελευθερωθεί συν την ελεύθερη...

Call filter, αποτελεσματικότατη, την έχω δυο χρόνια τώρα.

Πρόσεξε μόνο να την εξαιρείς από (τυχόν) task killers και φυσικά να μην την αδρανοποιεί το Greenify (αν το χρησιμοποιείς). :)

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το Cool tool το δοκιμάσατε που σας είπα;

Μια χαρά δείχνει την free ram στο ταμπλετ μου.

Amazon Fire stick 4k max

Ωραίος. Σε ευχαριστώ.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Truecaller-Αναγνώριση & φραγή

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το Cool tool το δοκιμάσατε που σας είπα;

Μια χαρά δείχνει την free ram στο ταμπλετ μου.

τελικά όντως έβαλα cooltool γιατί δείχνει και τους κλειδωμενους δορυφόρους!

Καλημερα παιδια,ποια εφαρμογη μου δειχνει πληροφοριες για το wifi και σε ποση αποσταση ειναι ο κομβος με χαρτη? Την ειχα παλια αλλα δεν θυμαμαι την ονομασια της.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Call filter, αποτελεσματικότατη, την έχω δυο χρόνια τώρα.

Πρόσεξε μόνο να την εξαιρείς από (τυχόν) task killers και φυσικά να μην την αδρανοποιεί το Greenify (αν το χρησιμοποιείς). :)

μπορεις να μπλοκαρεις ομαδα επαφων με αυτες τις εφαρμογες;

Καλημερα παιδια,ποια εφαρμογη μου δειχνει πληροφοριες για το wifi και σε ποση αποσταση ειναι ο κομβος με χαρτη? Την ειχα παλια αλλα δεν θυμαμαι την ονομασια της.

OpenSignal φιλε

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Για media share με smart tv, δηλαδή άμεση προβολή φώτο και utube video στην.tv από το κινητό, ποια εφαρμογή θεωρείτε την πιο γρήγορη;

Έχω το Twonky beam και θέλει 3 κλικ και αρκετή ώρα μέχρι να φορτώσει.

Το bubbleupnp δεν παίζει online περιεχόμενο.

Το Imediashare κάποιες φορές δεν φορτώνει το μενού καν.

Amazon Fire stick 4k max

Αν η TV σου είναι καινούρια τότε λογικά υποστηρίζει Miracast, κάτι που υποστηρίζει εγγενώς το android οπότε δεν χρειάζεσαι εξτρά εφαρμογή για να βλέπεις στην tv την οθόνη του κινητού..

Προσωπικά σε μια LG 47άρα του '13 που δοκίμασα μια χαρά έπαιξε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Για media share με smart tv, δηλαδή άμεση προβολή φώτο και utube video στην.tv από το κινητό, ποια εφαρμογή θεωρείτε την πιο γρήγορη;

Έχω το Twonky beam και θέλει 3 κλικ και αρκετή ώρα μέχρι να φορτώσει.

Το bubbleupnp δεν παίζει online περιεχόμενο.

Το Imediashare κάποιες φορές δεν φορτώνει το μενού καν.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast.license

Αν η TV σου είναι καινούρια τότε λογικά υποστηρίζει Miracast, κάτι που υποστηρίζει εγγενώς το android οπότε δεν χρειάζεσαι εξτρά εφαρμογή για να βλέπεις στην tv την οθόνη του κινητού..

Προσωπικά σε μια LG 47άρα του '13 που δοκίμασα μια χαρά έπαιξε..

Βασικά μέσω tvbox κάνω την δουλειά, οπότε χρειάζεται εφαρμογή.

Αυτό λέει local.

Youtube στέλνει; Επίσης δεν βλέπω να κάνει κάτι παραπάνω από το Bubble, το οποίο είναι και free.

Amazon Fire stick 4k max

ωραία η εφαρμογή cooltool αλλά υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να έχει και widget μόνο για τις αρχικές οθόνες και όχι να μένει μόνιμα?

Βασικά μέσω tvbox κάνω την δουλειά, οπότε χρειάζεται εφαρμογή.

Αυτό λέει local.

Youtube στέλνει; Επίσης δεν βλέπω να κάνει κάτι παραπάνω από το Bubble, το οποίο είναι και free.

στέλνει... ανοίγεις youtube app ...μετά αποστολή αυτού του video .. και επιλέγεις το allcast (δουλεύει )

αν θες μπορεις να κανεις το ιδιο πραγμα και χωρις εφαρμογη! πας στις εισερχομενες κλησεις και πατας πανω στο νουμερο/ονομα που σε ειχε καλεσει και πατας επιλογη (τις 2 οριζοντιες γραμμες) και πατας απορριψη κλησης!! αυτουνου θα του δειχνει οτι χτυπαει κανονικα αλλα εσυ δεν θα εχεις καποια ειδοποιηση για την κληση του

Edited by lek88

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II